Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
campi
csendes tag
Sziasztok! segitségre lenne szükségem horgászat közben vmit megnyomhattam azóta mindent sárga kockába tesz,gorgetni nem lehet és tördelt magyarsággal egy nöi hang kommentálja az eseményeket és zabálja az energiát

-
atillaahun
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hogy őszinte legyek én még mindig nem hiszem el. Én is folyton dobálom az ágyra, csak úgy nyekken benne a kamera (N4), de az durva lenne ha ettől törne el a kijelző. Arra persze megvan minden esély, hogy egy selejtesebb jutott ki neki, máskor megfeszült zsebben valahogy, és addig bírta.
Enyémbe pl. BT hulladék, nem nagyon vannak hibátlan darabok, csak kérdés milyen hamar derül ki melyik része selejtes a telefonnak. -
válasz
Sajtqukac
üzenetére
Bakker most olvasom hogy jártál, hát hihetetlen

Én sokszor dobom az ágyamra a telefont (egyébként nagyon vigyázok rá, és gondosan odafigyelek mindig hova teszem), és semmi aprócska hajszálkarc se nincs rajta sehol..Régebben nem hittem el, hogy van ilyen. Egyszer a haverom is azt mondta, hogy kivette zsebből az Arc S -t, és tádáááámmm pókhálós volt a kijelző. Nem hittem el, de akkor is megfordult a fejemben, hogy miért hazudna?

-
lord.lakli
őstag
A Nexussal elsőként kapjuk meg a legújabb anroidot. Annyiszor le lett már írva, hogy ütemezetten küldik ki, azaz 1-2 hétig kevesebben kapják meg, majd utána mindenki. Ennek kettő oka is van: ha mégis hiba lenne, akkor kevesebb embert szivatnak meg, ezzel élniük is kellett ICS-nél, másrészt a szerverek sem lesznek így túlterheltek. Ha ez így gond, akkor nézd meg más gyártókat. Ígérgetnek, csúsznak, ki sem adják. Az jobb?
-
slice14
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nem
Csak bemész a Rendszerbeállítások -> Biztonság és ott Modulengedélyezés.
Majd a lockscreenen az óra widgettet és lehúzod, majd megtudod a wudgettet és felfele húzod a törléshez. És meglenik az a widget hozzáadó és ott tudod hozzáadni.
-
tomiii007
senior tag
4.4.3 carbon nexus 5-re
http://CARBON-KK-NIGHTLY-20140609-1020-hammerhead -
slice14
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ha be van pipálva a modulengedélyezés, akkor lockscreenen meg tudod fogni a widgettet és ki tudod dobni.Majd megjelenik egy + widget, és itt tudod hozzáadni.
-
radicspeter1
őstag
Másnak is "pattog" a hátlapja a kamera és a home gomb közti részen? Vagy csak nálam van ilyen hiba...?!

(Orvoslás? ) -
snorbi5
csendes tag
a Google Now tud benne magyarul?
-
huan
őstag
DashClock Widget-et hogyan lehet zárképernyőre tenni? Illetve más widget-et hogyan lehet oda tenni?
-
Kari1
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Mivel az OTA a Google Service Framework-ön "keresztül jön" ill ennek is köze van ahhoz hogy mikor kapod meg... a gyári után ennek is törlődtek az adatai azért nem jelez. (ilyenkor elvileg megváltozik a primary ID-d ami alapján a google ismeri az eszközöd, vagyis számukra ez egy "másik" készülék ebben az esetben).
Nem csoda hogy régebben ezzel lehetett trükközni ha hamarabb akartad OTA-n megkapni a frissítést (törölni kellett a Google Service Framework data-ját), persze ezt nem ajánlott mert bekavar 1-2 dolognak főleg a Google Cloud Messenger-nek.(Amúgy még nekem sem jött meg pedig lassan már ideje lenne, szerintem)
-
werszomjas
addikt
Fura ez az OTA.
Nekem talán már csütörtökön jelzett, hogy megérkezett a 4.3, egész nap írta, este akartam frissíteni, mondom nyomok előtte egy gyári visszaállítást, mielőtt feltenném, aztán visszaállítás után már nem ajánlotta fel a frissítést, azt írta, naprakész, marad 4.2

Akkor úgy döntöttem, felteszem factory image-t, ehhez ugye nyitni kell a bootloadert. Miután nyitottam, és elindult a teló, megint írta, hogy van frissítés, de ekkor már inkább feldobtam a factory imaget, az a tuti

-
TOZ
addikt
Slimkat. Fel is dirty flasheltem. Egyelőre saját kernellel. Lehet, hogy plészbú, de folyik, nagyon folyik.
-
-
lita66
tag
tudja valaki, hogy a code blue kernel megy e slimkat rommal? most látom, hogy mind a kettőnek van már 4.4.3 változata, kipróbálnám. "az élet egy kaland jeligére"

-
LaliPapi
tag
Sziasztok, használ valaki Exchange fiókot a készülékén? Sajnos csak az elmúlt 2 hét eseményeit hajlandó szinkronizálni a naptár. A levelezés az rendben van.
Köszi.
-
xabfx
tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Ertem. Koszi szepen a valaszt. En most egy nokia bh 504 es fulest hasznalok. Filozok hogy ha nagyobb kijelzoje lesz az uj almanak akkor visszavaltok ra majd. Ez elott 4s hasznaltam. Utanna faternak szereztem egy galaxy nexuat es megtetszett nekem is

Nekem se jott meg meg az ota
-
L.L.
senior tag
Van még valaki itt rajtam kívül, aki nem kapott OTA frissítést? Tudom hogy felrakhatom másképp is, de most már csak kíváncsiságból is megvárnám.
-
rolcsibácsi
őstag
En sima beats wirelesst vettem nem a studiot, oszinten szolva alapbol a nexuson eleg halk minden fules de en felraktam playbol a nexus 5 real volume boostert, adtam neki root jogot majd felflasheltem kicsit hangosabbra igy nincs sok kulonbseg, de azert egy icipicit meg igyia jobb az iphoneban a soc. Ketsegtelen h az apple minosegibb cuccokat gyart ha a vasat nezzuk.
-
Sajtqukac
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nekem egy sima spigen fólia volt csak rajta ami fel is jött a pókhálónak hála... Semmit sem ért. De szerintem ez örök rejtély marad hogy ágyra esve takarók közé mégis mi történt a telefonnal hogy ez legyen a végeredmény... Egyszerűen rá nézek és el fog a düh hogy lehet ilyen gyenge anyagot tenni egy mindennapi használat eszközbe...
-
xabfx
tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Melyik fajtat? Mivel a studio wirelessel en is szemezek. Melyik telon jobb a hangminoseg?
-
rolcsibácsi
őstag
Van vkinek bluetooth fulese? Van vmi opcio ra hogy kiirja a telo hogy meg mennyi battery van a fejhallgatoban? Vettem ma egy beatset es bnom iphonejan van a bluetooth ikon mellett egy kis akku toltottseg jelzo, ezert gondolom hogy csak szoftver kerdese..
-
tariattila
veterán
nincs időm.... így ilyenkor mindig marad a para...
előtte azért egy nandroidot futtattam
ekkor derült ki, hogy nem fut le és nem jól csatlakozik...
az a '''baj''' hogy nem kell napiszinten hackelni a gépet, működik minden, gyors...stb
így nagyritkán amikor illendőségből frissít az ember (merugye ota-n várhattam volna
) akkor előtte képbe kell újra kerülni...twine: szeva!

( V ) : beekapod?
nagyon nem akartam elmókolni a rendszert a mobilbankos tokenes szarságra nagy szükségem van...
az ha elszáll akkor cseszhettem volna, teljesen beteg, hogy enélkül be se tudok lépni...
-
( V )
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
én nem - TWRP -> install zip SlimKat 4.4.3, install additional zip -> AOI gapps 4.4.3, SuperSU 1.99r4 -> flash reboot majd vissza recoverybe -> install zip ElementalX 0.43 aroma telepítő végig szalad és már tökéletesen ment minden 4.4.3 alatt

-
Lecs@
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Ne törölgesd. Olvass több szakmai fórumot.

-
twine
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
Szevasz papa

Èn is tegnap èjszaka toltam fel a 4.4.3at...de èn egyelőre stockon csekkolgatom...aztán majd 1-2hèt mulva ”extrázgatom”... -
zsirfecske
veterán
a telóra szerintem kell a tok, gúgli bumper + spigen fólia kombóval többször esett már le lakásban olyan 50 centis maxokig, esett ki moziban ülve zsebből, autóban is talán és kopp-kopp eddig mindent megúszott. csupaszon már hullott volna hajszálam az tuti, nekem ez megér egy kis plusz méretet és súlyt, nomeg az árát is bőven.
-
tariattila
veterán
uhh... kicsit megizzadtam a 4.4.2 -->4.4.3 váltás NRT-vel (minden adat, beállítás marad)
nem ismerte fel az ADB eszközt... pedig a drivereket annó korrektül felrakta az NRT...
most mindent le kellett takarítani és újra felrakni...utána az xposed és GB is rakoncátlankodtak de végül minden a helyén

most törölgetem a homlokom...
-
ElGatto
aktív tag
nincs több kép?

-
siofok
őstag
igen,ott voltunk 5 napot,leamortizálni a kis autókat,na meg magunkat.

-
NTonee
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Offroad fesztivál Somogybabod talán, ami most volt hétvégén.
-
siofok
őstag
na túlélte a "kis" telóm a hétvégét.
pedig elég extrém helyzet volt,és nagyon tetszenek a hdr képei,viszont van hogy nem tud ráfókuszálni a tárgyra.ezt leszámítva tutkó. 
-
atillaahun
veterán
Most látom hogy a B-tel +50k-ért ad gyártói garit. Ezáltal most elismeri hogy a sajátja szart sem ér, vagy honnan ez a különbség?
Mit is mondtatok mitől függ az, hogy 1 vagy 2 év gyártói gari van a készülékre? Itthon vs. külföldön vásárolt vagy hogy?
-
huan
őstag
TitaniumBackup-nál hogyan lehet azt az ütemezett mentést beállítani,hogy csak a "változásokat" mentse,akár beállításokból,akár programokból,vagy csak az új telepítéseket?
-
Sajtqukac
tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Annyi erő érte mintha rá dobnád az ágyra. Nem estem rá meg semmi tehát nem feszült meg. A tokkal meg befürödtem de már lehet megvan a csere nexus úgy hogy arra rögtön felkerül amint megjött... Addig használom ezt így. De egyszerűen ez a lelki állapot szörnyű... Soha semmi ilyenem nem volt. Egy karcom sem volt telefonon (kívétel a normál használati kopás) és ez meg egy lepkefingnyi erő hatásra fel dobta a bakancsot.
-
lord.lakli
őstag
-
Sajtqukac
tag
Hát emberek a könnyen törő kijelzőt tapasztaltam... Rá estem az ágyra(!!!) úgy hogy a telefon mellém zuhant, hozzá sem értem és mikor felemeltem olyan pókhálós volt az egész hogy majdnem szét vet az ideg tőle.... Még ennyi hogy tegnap lépte át a határt egy tempered glass protector és egy spigen ultra hybrid tok...
-
Davzone
senior tag
válasz
slice14
üzenetére
factory imageből csináltam, és nem állítottam vissza semmit. playből frissített a camera mint minden más.
Csinálok majd egy clear cache t is mert igy nem az igazi. Írtam már a googlenap pár reportot.
Multkor a 64bites desktop chromenál is találtam bugot amire 2 nap mulva irtak is javították is.
Ha másnál is előfordulnak hibák a 4.4.3ba, reportoljátok a fagyásokat. -
Davzone
senior tag
válasz
Algotis
üzenetére
Nekem állandóan kifagy ha a hdr+t bekapcsolo m, utána bármit állítok FCzik.
Se kikapcsolni nem tudom a hdr+-t se váltani front kamerára.
Clear data után ujra elinditva megintjó amig a hdr+t be nem kepcsolom...
4.4.3 óta. reportokat küldjetek FCnél mindnképp, még ha nem írtok bele semmit sem!!! -
TODI1111
veterán
Ezt a code blue kernelt hol vagy mivel lehet állítgatni? Például a vibráció erössége ha jól tudom alapértelmezettként 60, ezt hogyan lehetne nagyobbra venni?
Ha stock kernel van fent akkor simán recoveryből flash és kész? -
Algotis
addikt
Sziasztok!
Fordult már elő valakivel itt olyan, hogy meg akarná nyitni a kamerát, de csak az a szürkeség jön elő a kis kamera ikonnal, mint mikor megnyitod az elején, aztán meg fogja magát és bezáródik?
Aztán resi segít csak? Lehet a snapchat miatt van, de nem tudom.
-
( V )
veterán
válasz
thiclyoon
üzenetére
ES File manager - menü / eszközök / Távoli gyors elérés - itt kell beállítani a hálózatot és utána egy katt és FTP-vel el tudod érni a telefont.
-
TOZ
addikt
válasz
pepepapadk21
üzenetére
Img letolt.
Fastbootba ránt az eszköz. (Vol down + power on)
./flash-all.sh (vagy amilyen OS van a gépen)
Én ezt tenném. -
lord.lakli
őstag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Sosem csináltam, de 1 perc alatt ez lett:
1) drive-ba gépen Chrome-ból beléptem
2) Új mappa létrehozása valamilyen néven
3) Mappán egér jobb klikk -> Megosztás -> Megosztás
4) Kinek van hozzáférése rész első sora: Privát ... "Módosítás.."
5) Módosításra kattintva láthatóságnál "Nyilvános az interneten"
6) MentésMire megírtam, már módosítottad a hozzászólásod és látom te is megtaláltad

-
thiclyoon
aktív tag
Sziasztok, most már Nexus 5 tulajként vagyok itt
,
Hogyan lehet számítógépről fájlokat rámásolni a telefonra? Se MTP-ként, se PTP-ként nem látszik a gépen, vagy csak én nem találom.
Valakinek van ötlete? -
pepepapadk21
csendes tag
OFF Sziasztok,
Segítséget kérnék a szakiktól. Nexus 7 (2012) 3G 4.4.2 gyári rom, root nélkül. Szerdán az eszköz megadta magát minden előjel nélkül. Nem lép tovább bootolásnál a színes golyók táncánál. Próbáltam gyári állapotra visszaállítást fastbootból, de semmi változás. Adb-vel fellehetne tolni gondolom egy gyári imaget, de az USB debugger nem lett beállítva, most meg már nem férek hozzá. Minden ötletért hálás lennék, még ha most nem is az imádott Nexus 5-ről, hanem egy másik családtagról van szó.
Thx, Pepepapa -
slice14
veterán
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Mondom, másold a nyilvános mappába.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
nekem csak egy kifekudt android babu van piros haromszoggel az oleben
tudsz vmi fixet?#16411 slice14: ezt enis megtalaltam, de hogy hogy lehet publikussa tenni azt nem

miaz h tegyem be a nyilvanos mappamba? hol van olyan? -
slice14
veterán
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Üdv
A Drive-ba a mappa név mellett jobb oldalt van egy infó gomb. Rákoppintasz és itt hozzá tudsz adni személyeket. Ugyan így fájloknál is.

A nyilvánossá tételt nemtudom. De akkor másold be a Nyilvános mappádba.
-
TOZ
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Ott a link az aláírásomban ;-)
-
radicspeter1
őstag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Van recorvery! Ebben az esetben hang fel+ power egyszerre s elő kell jönnie

-
Kari1
aktív tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Én is a copy-t használom a drive mellett. Ha meghívóval regelsz 20GB és minden ember után akit te hívsz meg 5GB, és nincs felső korlát.
-
rolcsibácsi
őstag
normal esetben (stock) van valami recovery mod? mert nekem csak a felkialto jeles hasu android fekszik, valamit nem jol csinaltam?
-
TOZ
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Próbáld ki a copy-t.
;-) -
rolcsibácsi
őstag
válasz
ßrainiac
üzenetére
Tokom kivan ma ezekkel a felhos szolgaltatasokkal, nemigaz hogy nem lehet egy normalisat csinalni ingyen eleg tarhellyel, dropbox jo volt 2 evig de lejar az 50 gigam, a tobbi ami ennyi helyet ad meg tiszta ratyi appokkal fut a playben... Az meg vicc hogy a drivebol nem lehet sharelni publicban
-
ßrainiac
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
En nem talalok erre opciot :/
-
rolcsibácsi
őstag
Van egy nagyon bonyolult kerdesem, hogy a szarba lehet google drivebol sharelni ugy hogy mindenki szamara lathato legyen? Megoldhato ez az appbol??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) akkor előtte képbe kell újra kerülni...

,