Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz
randras_83 #41927 üzenetére
SwiftKey a szar, mióta kiadták ezt az új dizájnos frissítést. Tegnap csináltam direkt egy adatok törlését a programon, de ugyan úgy kula. Itt van a régi verzió, tedd fel és akkor nincs gáz.
Én is meg fogom tenni, amint lesz időm rá.
Ez a szó duplán beszúrás nálam csak Chrome alatt jelentkezett. Viber és Facebook alatt hibátlanul teszi a dolgát, néha elkezd össze vissza ugrálni a billentyűzet mikor a smile részre váltok.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
dozsabalint #41583 üzenetére
Fogadjunk nem lesz benne semmi szó róla. Mindig a júniusi - júliusi rendezvényen szokott a következő android verzióról információ áradat kiszivárogni.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
gery2123 #41113 üzenetére
Nem rossz gondolat, hogy nem Nexus lesz a következő telefon... :-) Én is beleuntam ebben a bughalmazba, ami itt folyt. 2 hete használok Note 4-et, de valami felüdülés. Semmi hiba nincs az ég adta világon. Aksiról meg ne is beszéljünk. Legszarabb esetben is 4,5 óra SOT, de abban van játék is. Meg kell szokni, hogy nincs root, de nem is hiányzik már.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
G4bi89 #40748 üzenetére
Amúgy hihetetlen, hogy a Nexus 6 és a Note 4 is ugyan akkora askival rendelkezik, de a Note 4 1,5-2x annyit bír üzemidőben, pedig az általam használt Note 4-en nem gyári android van, hanem Samsung által kreált "csoda"...
Nekem az a megérzésem, hogy a gyári Androdiban nem fordítanak elég nagy figyelmet az aksi optimalizációra. -
Dzsuri89
őstag
Ha valaki akar vezeték nélküli töltőt venni, ami normális és minőségi keressen meg privátban, mert van egy eladó LG töltőm.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
metal01 #40250 üzenetére
Nexus 6
+ Iszonyat minőségi a cucc, gyönyörű kialakítás, minőségi anyaghasználat, nem recseg ropog
+ Sztereo hangszóró nagyon szépen szól és jó hangos, még nagyobb zajban is meg fogom hallani, ha hívnak
+ Aksiban bízok, hogy 5-6 óra SOT meglesz
+ Ambient Display (felemelem a telefont és megmutatja az idő + értesítéseket)
+ a fém keretnek köszönhetően a jack, illetve USB csatlakoztatás plusz felhasználói élmény --> minőség érzet
+ ehhez jár headset is alapból, na nem mintha használnám, csak na...
+ kamera nagyon szép képeket csinál
+ nagy méretű kijelző0 gyorsaság nem szembetűnő nekem, mert a Nexus 5 is elég fürge 5.1-gyel. Mondjuk a titkosítás nincs kikapcsolva még nexus 6-on.
- gyárilag letiltott értesítési LED és csak Root-tal lehet előhozni, ami ráadásul csak világít, nem villog
- ha lehetett volna, akkor inkább IPS kijelzővel kértem volna. Nem rossz egyáltalán az AMOLED, csak nekem jobban tetszik az IPS.Pár óra használat után ezek a benyomások.
-
Dzsuri89
őstag
Srácok én elköszönök Tőletek, mert tegnap óta Nexus 6 tulaj lettem. Jó kis csapat van itt, örülök, hogy a részese lehettem, aztán remélem idővel jöttök majd TI is Nexus 6-ra!
Ha valakit érdekel infó a Nexus 6-ról, illetve pro és kontra a két telefon között, az nyugodtan keressen meg.
Ha valaki Nexus 5-öt szeretne venni, akkor úgyszint javasolom, hogy keressen fel! -
Dzsuri89
őstag
válasz
agressor12 #40028 üzenetére
Semelyik gyártó nem vállal nem magyarországi telefonokra teljes időtartamra szóló garanciális javítást. Samsung is csak 1 évet ad ugyan ilyen vásárlásra, ahogy a Nexus 5-öt vetted.
Nekem is osztrák beszerzésű a telefonom, de hála isten semmi repedés vagy ilyesmi nincs rajta.
(Hamarosan amúgy eladóvá válik a készülékem, úgyhogy aki konkrétan hibátlan állapotú Nexus 5-öt szeretne venni, az majd tartsa fejében a lehetőséget. Tegnap megláttam a Nexus 6-ot és nagyon beleszerettem, meg vágyok a nagyobb kijelzőre.)
-
Dzsuri89
őstag
válasz
gery2123 #40025 üzenetére
Nálam minden okés, pedig anno voltak hasonló merülések. Én az App Ops-nak tudom be a csodát, mióta azt használom kamera hozzáférés letiltásra, azóta semmi tré.
Simán lehet amúgy valamelyik programot frissítetted a PLAY-ben, aztán azt elcseszerintették nem kicsit... vagy készül a Google a frissítéssel.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
agressor12 #40017 üzenetére
Akkor nem csodálkozom, hogy merül, mint a Titanic. Sajnos pedig újra kell indítani bizonyos időközönként a készüléket. Csodákat művel pár naponta az a pár perces művelet. Mikor csináltál gyári visszaállítást?
Wake-clock detectort tedd fel, hátha segít kideríteni a merülés okát.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
agressor12 #40014 üzenetére
Újraindítás szokott azért lenni 3-4 naponként?
Azt megfigyeltem, hogy ennyi időn belül kezd el nálam a launcher újra töltögetni.
Lehet nálad beakadt valami app, aztán azért merül, de az se kitárt, hogy jön lassan az új android verzió.
Szóval újra indítás mindenképp javasolt. -
Dzsuri89
őstag
válasz
aizen92 #39861 üzenetére
Teljesen jogos amit írtál, minden szavával egyet értek.
Leírom kicsit bővebben, hogy nálam mi szokott bekapcsolva lenni.
Ha melózok akkor egész nap 4G, otthon Wi-Fi. Szinkronizáció non-stop bekapcsolva, helymeghatározás, de csak wifi-vel meg mobilnettel. Egész nap megy a Viber, Messenger meg a Chrome amikor használom a telefont. Automatikus fényerőre van rakva a kijelző és gyári rom + gyári kernel. -
Dzsuri89
őstag
válasz
metal01 #39743 üzenetére
A programon belül van egy olyan menüpont, hogy "Media". Ott letiltod szépen az appok kamera hozzáférését. Ha van még gyanús alkalmazásod az általam felsoroltakon kívül (pl Skype), ami használja a kamerát, akkor azokat is tiltsd. Kipróbáltam, ha tiltva van a kamera, de szeretnék mondjuk fényképezni a Viberrel, akkor ugyan úgy tudok, úgyhogy nem gátolja a használatot.
Autostartban én csak a tényleg fontos appokat hagytam meg. Játékok minek induljanak el feleslegesen?1,5 hete van fent a telefonomon ez az App Ops és azóta élmény a telefont használni, nem azon jár a fejem mikor vegyek valami új telefont...
-
Dzsuri89
őstag
Nem tudom miért szenved még mindenki a kamera hiba miatt.
Rootolni kell a készüléket, feltelepíteni az app ops programot, majd Viber, Facebook és Messenger alkalmazásoknál letiltani a kamera elérést.
Másfél hete egyszer se jött elő a hiba, pedig előtte nekem naponta...
Én is anyáztam rendesen. -
Dzsuri89
őstag
Tuti a Viber és / vagy a Facebook-Messenger a hibás a kamera szarakodás miatt, mert 3 napja nálam egyszer se jött elő a hiba, mióta letiltottam nekik a hozzáférést.
Örömmel veszem elő a telefont fotózni és nem attól rettegek, hogy már megint újra kell-e indítani ezt a fost. -
Dzsuri89
őstag
Nálam édes mindegy, hogy vezetékes vagy vezeték mentes formában töltöm a telefont, ugyan annyit bír a készülék.
Tegnap csak úgy kipróbáltam, hogy kikapcsolt állapotban is töltöttem a készüléket és meglepően jobban bírta aksival a drága. Néha nem árt kikalcsolni én azt mondom.Én erre esküszöm
-
Dzsuri89
őstag
válasz
zsirfecske #39230 üzenetére
Látom neked is bevált a Nillkin üveg fólia. :-)
Sima fóliát soha többé nem raknék. Annyival másabb érzés hozzányúlni a telefonhoz, hogy csak na.
Ráadásul én annyira hibátlanul raktam fel, hogy mindenki csodálkozik azon, hogy ezen a telefonom van fólia.Az biztos, hogy következő telefonom S6 Edge biztos nem lesz, mert arra üveg fóliát rakni lehetetlen
Bárki sima fóliát akar, inkább szánjon rá plusz pénzt és vegyen ilyen Nilikin üveget. Nagy előnye, hogy ezek a hajszálkarcok nem világítanak, mint a sima fólián, na meg ez is nehezebben karcolódik. Nekem már fél éve fent van és szinte alig van rajta hajszálkarc.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
TTTotya #38658 üzenetére
Ilyenkor indítsd el a kamerát, mert ha nem csatlakozik, akkor ott a ludas. Aksi statról annyit, hogy nem igazán pontos. Sokszor meg se jelenít folyamatokat.
Soha a büdös életben nem volt még ilyen, de tegnap vagy 5x indítottam újra a telefont, mert a kamera nem csatlakozik. Pedig aztán semmi extrát nem műveltem a készülékkel, de ettől az átlagosnál jobban merült.
Van egy sanda gyanúm, hogy a Viber frissítés után lett ez. Vissza is raktam a régebbi verziót, majd kiderül ma mi lesz. -
Dzsuri89
őstag
Találtam egy kis szösszenetet a "hibátlan" Lollipopról!...
Itt lehet elolvasni!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Drughi1897 #38402 üzenetére
Érintési visszajelzésnél rezeg vagy ott is hol rezeg hol nem?
-
Dzsuri89
őstag
Kint van a Google oldalán a legújabb 5.1.0! --> LMY47I
-
Dzsuri89
őstag
válasz
zsirfecske #38221 üzenetére
Inkább ezt rendeld, mert ez tuti a 9H+ -os verzió. Nagyon nem mindegy, hogy 0.2 vagy 0.3 mm vastag az adott fólia.
Én tőle rendeltem kétszer és már az első pár szállítási napon megjött a termék. -
Dzsuri89
őstag
válasz
Dzsuri89 #38220 üzenetére
Tegnap újra húztam az egész 5.1-es gyári romot és ez a hiba elhárult.
De a tetű Wifis hülyeség nem akar megszűnni. Kénytelen voltam letiltani az 5 GHz-es részét a routeremnek, mert valahogy "felcsatlakozik" a hálózatra (nem is tudja a jelszót a telefon) és ilyenkor jön a jelenség, hogy nincs net... Direkt külön jelszót állítottam be a 2.4 illetve 5 GHz-es SSID-nek, de nem megoldás ez se. 4.4.4 alatt sose volt ilyen problémám. Remélem javítják következő android verzióban.
-
Dzsuri89
őstag
Gyári 5.1 alatt, ha bementek a Gmail-be, akkor nektek se rak képet a címhez? Nálam egy sárga kis kör van a kép helyén. Ha hozzá rendelem a programhoz a másik Gmail-es címem, akkor annál már van kép. Az alap Gmail-es címemnél van beállítva kép és furcsállom, hogy nem látszik, mert 4.4.4 alatt hibátlanul működött ez a dolog.
Nálatok mi a szitu? -
Dzsuri89
őstag
Lehet mi is kapunk új 5.1 buildet, mert a Nexus 6 már kapott.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
radicspeter1 #37531 üzenetére
Ezerszer leírtam, hogy nekem soha nincs bekapcsolva.
-
Dzsuri89
őstag
Tapasztalatom az 5.1-ről 5 nap elteltével.
Ma már nálam is megjelent a tetves kamera hiba... Csak itt az mmq camera daemon nevét nem láttam az aksiban.
Aksihasználatban soha nem akar eltűnni a wifi... Már a pozíciót is csak GPS-re raktam, az se segít. Ma reggel már nem volt wifin a készülék, pedig otthon mindig azon használom. 2-3x volt ilyen az elmúlt napokban, este pedig ismét ráment arra a wifire, ami el sincs mentve... -
Dzsuri89
őstag
válasz
dozsabalint #37284 üzenetére
Csak azért fura, mert elég sok androidos telefonnal rendelkező emberrel vagyok körülvéve, de senki nem panaszkodott ilyen miatt.
Nálam nincs Skype, se Whatsapp feltelepítve.
Amik vannak a következők: Facebook, Messenger, Viber. Talán ezek azok, amik a kamerát is használhatják valamilyen szinten. Ezeken kívül 3 játék (Gameloft és EA), illetve ehhez a hibához nem köthető normális minőségű appok, normális készítőktől. -
Dzsuri89
őstag
Nexus 4-en is kamera hibád volt?
-------------------------------------------------
1 nap után azt kell, hogy mondjam nem lett rossz ez az 5.1. Attól függetlenül, hogy a WiFi ott van állandóan az aksihasználatban, nem vettem észre a SOT-on, hogy nagyon lerontaná az üzemidőt. Nálam a szokásos 2-3 óra megvan ugyan úgy, mint 4.4.4-en. Mai napig nem értem mi a fenéből van egyesek telefonjának aksija, akinek kibír 3 óránál többet SOT-ban...
Kíváncsiságból kérdem, akinek annyira nagyon jól bírja az aksija (gyári rom + gyári kernel), hogy azok mikor vették a telefont? Fogadni merek szériánként eltér az üzemidő. Az enyém még az első szériákból való, ugyanis 2013 novemberi beszerzés.
Más.: Ha valaki Nexus 6 vásárlásán töri a fejét, annak a jó hírem az, hogy van Magyarországon Motorola szerviz, rossz hírem pedig az, hogy ugyan az, ahol a Sony-kat is javítják. Ez lenne a szerviz weboldala. Expansys-os vásárlásnál ide él a gari, 100%.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
zsirfecske #37180 üzenetére
Nálad úgy működik, ahogy annak kell?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
zsirfecske #37174 üzenetére
Ki van kapcsolva direkt az adatkapcsolat.
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
SybenX #37147 üzenetére
Ki van kapcsolva a kezdetektől "A keresés mindig elérhető" opció. Mióta megjelent ez a funkció, azóta kikapcsolva tartom, mert nem túl aksi barát.
Automatikusan nem kéne rákapcsolódni, mert külön SSID-nek számít a 2.4 GHz-es meg az 5 GHz-es is, amiknek külön lehet jelszót beállítani. 4.4.4 alatt is lehetett 5 GHz-es WiFi-re csatlakozni, de ott soha nem csatlakozott rá magától arra, aminek a jelszavát még csak nem is ismerte a telefon. Ezért nem értem én ezeket a rejtélyeket.
(#37148) EnterR
Még mindig a launcher csere a megoldás erre.
-
Dzsuri89
őstag
Nem bírtam ki és a kritikák ellenére mégis felraktam ma a telefonra az 5.1-et, hogy saját tapasztalatom alapján is tudjak róla véleményt írni. Mióta kijött a 4.4.4, azóta azt használtam mai napig, röpke négy napot csücsült a telón az 5.0 mikor megjelent.
Az egyszer biztos, hogy rohadt gyors és folyékony az 5.1, nem is tagadom. Mondom úgy, hogy 4.4.4 után raktam fel. Anno mikor az 5.0-t tettem fel 4.4.4 után éreztem, hogy lomhább, mint a 4.4.4. Úgyhogy egy nagy plusz pont a gyorsaságért, semmi akadás.
Már 5.0 alatt is jelentkezett az a jelenség, hogy WiFi nem volt bekapcsolva, de azért az aksi statisztikában ott virított. 5.1 alatt is ugyan úgy aktívnak jelzi a WiFi-t kikapcsolt állapotban.. MIÉRT???????????? Mindenkinél ilyen fos vagy csak engem ért a megtiszteltetés?
Aksi nálam ugyan úgy 2-3 óra között mozog egy feltöltésbél, ahogy 4.4.4 alatt. Ez úgy is pár nap alatt derül ki, hogy a szokásos használat mellett mit tudok kihozni a kicsikéből.
Meg volt egy számomra érthetetlen dolog is, megpróbálom röviden leírni. Van egy Dual Band-es Cisco routerem, amiben mind a két csatorna üzemel. Ezek nevei a következők: Punci 2.4 GHz és Punci 5 GHz.
Jelszó mind a kettőnél ugyan az. 2.4-esre szoktam rácsatlakozni mindig, de a mai nap azt vettem észre, hogy a telefonom átváltott az 5 GHz-esre. De mégis hogy, ha nem tudja a jelszót? Teljesen független a kettő egymástól. Tuti nem álmodtam, mert vagy 3x láttam... Na ezt magyarázza meg valaki.Full WIPE-al raktam fel a rendszert.
-
Dzsuri89
őstag
Úgy érzem a Nexus 5-öm a 4.4.4-es androiddal fog meghalni. :-D
Direkt minden hsz-t alaposan elolvasok és rájövök ugyan úgy el van baszva az 5.1-es rendszer, mint az 5.0.Vakakinek nincs tapasztalata Nexus 6-tal? Nagyon érdekelne, hogy ott mi a szitu...
-
Dzsuri89
őstag
válasz
MrPetya19 #36752 üzenetére
Tedd fel a HTC gyári galéria alkalmazását, nagyon jó. Ha kijön az 5.1, akkor tuti ezt fogom használni majd.
Van SONY gyári galéria is, de az mintha akadna, meg annyira nem tetszik.
-
Dzsuri89
őstag
Én még 4.4.4-en vagyok, de nálam is előjön néha a buzi démon. Rohadt idegesítő, ha nem figyelsz a telefonodra időben, akkor annyi volt az aksi arra a napra. Fent van nálam a Wakelock Detector, de az a tetű program bezzeg sose írja ki, hogy mi okozza ezt a nagy merülést.
Szerintem vagy a Facebook/Messenger vagy a Viber az oka ezeknek a hirtelen merüléseknek. Akinek nincs fent ezek közül egyik se és előjön a daemon, legyen szíves írja meg, hogy milyen appok vannak még fent ezeken kívül.
-
Dzsuri89
őstag
Aki vezeték nélküli töltőn töri a fejét, annak adok egy tippet, hogy milyet vegyen. Teszem hozzá, hogy nem olyan olcsó, de nem bántam meg egy csöppet sem, hogy ez mellett döntöttem.
LG WCD-100Ebay-ről rendeltem 11.000 Ft-ért úgy, hogy 1 hét alatt ide is ért. ( + 3$-os szállítási költséggel együtt)
Egyben telefontartó és töltő szerepét is hibátlanul ellátja, Spigen Neo Hybrid tokban is kiválóan működik. Picit melegedik töltés közben, de ez mindegyik típusnál így van tudtommal. Aminek külön örülök, hogy semmivel se tölt lassabban, mintha kábelt dugnék a telefonba közvetlenül.
-
Dzsuri89
őstag
Valaki használ ilyen vezeték nélküli töltőt? KATT
Spigen Neo Hybrid tokon keresztül kifogástalanul működik a töltés? Nem okoz semmi kárt a készülékben, hogy nem natúron fekszik a lapra?
Köszi
-
Dzsuri89
őstag
válasz
func93 #32057 üzenetére
Én használok Nilikin tempered glass-t.
Ebayről rendeltem és 2 hét alatt meg is érkezett. KB 2000 Ft volt. Soha többé natúr fólia. Ég és föld a kettő, végre nem tapad a kijelzőre az ujjam és sokkal nagyobb élmény használni a telefont. Nem lesz ujjlenyomatos olyan téren, hogy látszana használat közben. Mindenképp csak ajánlom. Nagyon kis korrekt csomag ez a Nilikin, gyerekjáték felrakni, csak a megfelelő helyet kell megtalálni rá. Nekem az Ázsia center budija volt az... -
Dzsuri89
őstag
válasz
s3nsitivity #32051 üzenetére
Rosszul tudod.
Nakasi az első generációs Nexus 7, amit 2012-ben adtak ki. -
Dzsuri89
őstag
válasz
///Krisz\\\ #31528 üzenetére
Semmi változást úgy érted, hogy ami eddig is szar volt az 5.0-ban, maradt ugyan olyan az 5.0.1-ben?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
///Krisz\\\ #31499 üzenetére
Örülj neki, hogy csak a multitaskingos hiba jött nálad elő. Nálam térerő dobálás, hamar merült az aksi, wifit bekapcsolva jelenítette meg, miközben ki volt kapcsolva, zseblámpa x idő után nem működött, ezzel együtt a kamera és még sorolhatnám.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
///Krisz\\\ #31487 üzenetére
Szépen megvárom az itt lévő kollégák tapasztalait az 5.0.1-gyel, mert ahogy olvasgattam a Nexus 4 topikban, ugyan olyan fos lett az 5.0.1, mint az 5.0. :-D
-
Dzsuri89
őstag
válasz
winger #29682 üzenetére
Ugyan azokat a programokat használom amiket 4.4.4 alatt és szar a Lollipop...
Rendesen raktam fel image-ből, nem sima OTA és csókolom.
Ha több készüléken is szar és sorra ugyan azok a hibák jönnek elő más embereknél, akkor ott valami nagyon nem kóser.
Holnap úgy is viszem szervizbe, megpróbálom az aksit kicseréltetni.Valakinek cseréltek már aksit csak úgy szó nélkül szervizben?
-
Dzsuri89
őstag
Elég érdekes dolgot vettem észre az aksihasználatnál.
Rányomtam a kis grafikonra, hogy megnézzem mennyiszer volt ébren a telefon, aztán látom a Wifit végig bekapcsoltnak jelzi, ami vicces mert egész nap mobilnetet használtam. Mindig ki van kapcsolva a Wifi ha épp nem tudok arról netezni.
Másnál van egyáltalán fehér rész a Wifinél?
Tuti közé van a merüléshez mert egy vízszintes részt nem látok a grafikonon. -
Dzsuri89
őstag
válasz
kárátékutyá #29470 üzenetére
Nálam is olyan hányadék az aksiidő.
Emlékszem, hogy az elején hogy írtam én is milyen jó az üzemidő, egyszer volt egy kiemelkedő, aztán azóta úgy fos ahogy van. Reggel 9-kor levettem a töltőről, aztán este 9-kor volt 20% úgy, hogy 1 óra 50 percet ment a kijelző LTE-vel végig karöltve.
Másik fura, hogy a Viber az első aksiban, utána a Facebook majd a kijelző. Sose volt ez a felállás.
Nektek mi a tapasztalatok?Elviszem majd szervizbe, aztán kicseréltetem az aksit, mert 4.4.4-en se sűrűn volt meg a 3 óra.
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
gery2123 #29247 üzenetére
Tényleg nincs olyan billentyűzet, amivel gyorsan tudsz írni és még ékezeteket is használsz. Utálok ékezetek nélkül írni, ha lehet, akkor már helyesen írok magyarul.
Még KitKat-re lefrissítettem a gyári billentyűzetet Material-ra, mert láttam abban is van szótár (tudom volt eddig is) meg úgy jól nézett ki, mondom letesztelem. Annyi a baj vele, hogy minden rohadt szót amit akarok , hogy később feldobjon, azt két kattintással kell elmenteni, mert 0 a magyar szó készlete. Aztán a legnagyobb hiba, hogy ezek a szavak nem tárolódnak el automatikusan a programban. Felraktam az 5.0-át és az elmentett szavaim sehol nem voltak. Mehet oda is a Titanium Backup, de lehet azzal meg semmit nem érnék abból kiindulva, hogy a gyári SMS alkalmazásomban tárolt üzeneteket se varázsolta vissza.Melyik is a materialosabb?
A minimalista változatra gondolsz? Az már nekem kényelmetlen, hogy kb semmi plusz karaktert nem látok.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
tboy93 #29238 üzenetére
Max majd visszakérem a pénzt, ha esetleg nem jön meg.
Csak tényleg ilyennel még nem találkoztam, hogy jelölték be a hajókázási négyzetet.Aki SwiftKey-t használ, annak figyelmébe ajánlom ezt a témát, ami a képen látszik. Sokkal jobban passzol így már a rendszerhez, 359 Ft-ot meg nem sajnáltam rá.
-
Dzsuri89
őstag
Szerintetek mennyi az esélye, hogy megjön?
Általában 1-3 napon belül hajóra rakják a cuccot, de már lassan két hete megrendeltem. -
Dzsuri89
őstag
válasz
torrente91 #29174 üzenetére
Nem vagy egyedül aksi téren. 1 hete van fent a telefonomon az 5.0, de abból egy nap volt kiemelkedően jó aksi idő.
Este levettem töltőről, erre 8,5 óra múlva reggel nézem, hogy 88%, pedig csak wifi volt.
4.4.4 alatt nagyon max 4%-ot merült. Teszem hozzá, hogy fél nappal előtte volt újraindítva a készülék.Jó lenne valami javítás, mert botrány.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
randras_83 #28769 üzenetére
Neten se láttam nyomát, hogy elindult volna az 5.0.1-es frissítés, szóval meg vagyok lepve.
Egy screenshootot mutatsz? -
Dzsuri89
őstag
Gyári 5.0 alatt volt valakinek kamera csatlakozási hibája?
Nálam ma jött elő. -
Dzsuri89
őstag
Fél nap huzamosabb Lollipop használat után megosztom veletek a tapasztalataimat.
Összességében nagyon elnyerte a tetszésemet a rendszer, jót tett az androidnak ez a kisebb külső ráncfelvarrás, viszont van pár nem tetsző dolog, amikre kitérek.
- nekem icipicit lassabbnak tűnik a rendszer 4.4.4 után
- baromság volt, hogy megszüntették a hangprofilokat a bekapcsoló gomb hosszanti nyomásánál, ami azt is eredményezni, hogy a büdös életbe nem tudok egyszerűen váltogatni közöttük zenelejátszás közben. Hiába nyomom a hangerőt, mert csak a zene változik...
- apró szépség hiba, hogy a widget menüben a kapcsoló előnézeti képe még a kapcsoló régi arcát mutatja
- százalékos akskikijelzés lehetett volna.Röviden ennyi ami negatív, ettől függetlenül tetszik. :-)
-
Dzsuri89
őstag
Este fogok eljutni oda, hogy felrakom a szopókát a telefonra, viszont tudni szeretném, hogy CMW-vel fel lehet telepíteni a SuperSU-t?
Műkodik 100%-osan?
Köszi előre is!U.i: Remélem jól aludtatok, hogy lefekvés előtt tudtatok nyalókázni.
-
Dzsuri89
őstag
Már legalább 20 hozzászólás óta nem olvastam arról, hogy
"Mikor jön már az 5.0? :Egyszerűen nem bírom már nélküle. :'("
Lassan kezdem azt hinni, hogy ez már nem az a topik, ami régebben.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
belavagyokbp #26970 üzenetére
Akkor jó döntés volt mégis csak.
Nem szoktam dobálni a telefont, úgyhogy a pókok maradjanak csak szépen a helyükön.Köszi neked is, meg a többi hozzászólónak is az infókat róla.
-
Dzsuri89
őstag
Valaki használ tempered glasst Spigen Neo Hybrid tokkal? Azért kérdezem, mert feleslegesen nem akarok az üvegért kiadni több ezer forintot, ha a tok leszedése az üveget is hozza magával.
-
Dzsuri89
őstag
Nekem is jöhet egy meghívó, privátban küldöm az email címet!
Köszönöm! -
Dzsuri89
őstag
Srácok!!!
Valakinek nincs eladó eredeti Spigen fólia csomagja? Arra gondolok, ami a 3 darabos Crystal
Privátban várom az ajánlatokat.
Illetve, ha esetleg más jó minőségű fóliát tudtok ajánlani, jöhetnek a linkek. Jelenleg Spigent használok, aztán nem szívesen adok ki a szállításért 1500 Ft-ot Ebayen... -
Dzsuri89
őstag
Ki milyen fájl kezelőt használ?
Nekem most a FILE COMMANDER tetszik a legjobban, Sony Xperia Z3 Compacton ez az alapértelmezett fájlkezelő. -
Dzsuri89
őstag
válasz
Just486 #25229 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik ez a kihajtjuk a tok hátulját, aztán lehet oldalra dönteni a telefont.
(#25230) Scooter74
Az majd kiderül, hogyha forgalomba hozzák Magyarországon, akkor miként lesz a szerviz megoldva. Egyik nagy tartásom nekem is a szerviz, főleg ha AMOLED kijelzőről beszélünk. Ha Samsung csinálná, akkor nyugodt lennék, mert fél szóra kicserélik a kijelzőt. Nexus 5 Neo Hybridben se kicsi, sokszor meló közben nehézségeket okoz, de az a 6-os méret tényleg nagy, pedig arra is biztos húznék tokot, hogy óvjam a sérülésektől.Note 4-nek az a 240.000 Ft-os kezdő ár kicsit sok, akkor a Nexus 6-nak kb 180.000-es ára óóóóóccccóóóóóó!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
catroot #25198 üzenetére
Media Marktban van 127.999 Ft-ért, legalábbis Arénában.
--------------------------------------------------------------------------------
Volt ma a kezemben egy Note 4, nem dobtam magam hanyatt tőle, mint a többi olyan kb.
Semmi extra, csak a méret miatt néztem meg igazából, hááááááát nem kicsi. Nexus 6-hoz szerintem Ping Pong labda lesz ajándékba.
Nexus 6-hoz is van már jóféle tok, ha érdekel valakit.
-
Dzsuri89
őstag
Tegye fel a "kezét", aki tegnap vett egy Nexus 5-öt az Aréna MM-ban.
-
Dzsuri89
őstag
Már biztos ezerszer volt, de azért leírom a tapasztalatomat. Gyári droid, múltkor panaszoltam, hogy alig bírja aksival a telefon. 3G-n használtam, de tegnap este átraktam 2G-re és ugyan azokkal a felhasználói szokásokkal durván 1 óra plusz kijelzőidőt sikerült kisajtolnom a drágából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest