- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
( V )
veterán
válasz
noorbertt #48304 üzenetére
és van vmi feature bemutató h egyáltalán mit tud, mert amiket néztem YT videók azok kb mind 2-3 évesek...
és mi van ezzel a dokkolható PC és telefon egyben projekttel? elég ígéretesnek tűnt...
-
forintuser
őstag
-
Dottore
addikt
válasz
noorbertt #48288 üzenetére
OnePusnál az OxygenOS igen közel van a stockhoz. Nálam finnyásabb és apróságokra odafigyelő ember nemigen van, de mikor szerencsém volt találkozni vele, ha akartam volna sem tudtam volna belekötni. Ott nyúltak bele ahol és amennyire kell. Egyrészt ez az oka, hogy nagyon szimpatikus.
Aztán, hogy mi lesz vele az egy kérdés, de ha már kérdés, akkor az is az, hogy mi lesz a stockal.
OnePlus 2
Oneplus X
N5 -
( V )
veterán
válasz
noorbertt #48284 üzenetére
tanács: egyáltalán nem gagyi - fém unibody masszív és nagy, szép kijelzővel és bazi akkuval. Lolli van rajta EUI felülettel (MIUI klón). kollégámnak van elég sokat nyomkodom és engem meggyőzött
a hátsó ujjlenyomat olvasó pedig baromira kézre esik és jól kiváltja a bekapcs gombot.
-
Fkris
őstag
válasz
noorbertt #48280 üzenetére
ABC sorrenben!
Amúgy észre kell venni, hogy ez a kérdés vicces, mert n5 2éves cucc, a két oneplus pedig alig 1 hónapos....
Nem fogtam még kezembe őket, de ha hozzák az n5szintet, érdemesebb azt beszerezni, mert van belőle vadi új, míg nexusbol jó eséllyel csak használat szerzel.
-
bl4ze
veterán
válasz
noorbertt #46982 üzenetére
hála az égnek nem OTP !Jó bank a Gránit Bank, és ez a mobilos bankos appja igen innovatív, mondták, hogy már más is jelezte, hogy 6.0 alatt nem fut - már fúrják , faragják azt mondta a kontaktom
MÁS: aki használ WTN Turn On-t a bekapcsológomb kímélésére : nektek is sokkal lassabban, nehezebben érzékel 6.0 M alatt ? ? ? Eddig éppen csak elhúztam az ujjam a teló előtt bekapcsolt, felébredt. Most legyezni kell kb. , hogy észhez térjen
-
Madoc
veterán
válasz
noorbertt #46654 üzenetére
Szerintem csak te dönts.Mindegyik mellett van érv és ellenérv is.Mérlegeld és dönts.Én az árverseny miatt a motorola N6-ot választottam.És kinézetre is.Ujjlrnyomatolvasó hiányát nem érzem még.Kamerával meg a N5-ével is elégedett voltam (igen tudom igénytelen vagyok) mert nekem az sem elsődleges. Szoval részemről N6.
-
aizen92
addikt
válasz
noorbertt #45652 üzenetére
eddig az ingyenes volt a trial, de most megnéztem play-en és majdnem ugyanazt mutatja mint a fizetős. ( 1 dodó nem sok érte), úgyhogy ha bejön 1-2 hét után akkor érdemes fizetni.
Főleg hogy ezt az appot használom a legtöbbet a telefonon tul.képpen. jóval többet érne.
De nem látok lényeges különbséget, ami a mindennapi használatban zavarna.Legjobb feature a ctrl+a, ctrl+c/v. hihetetlenül hasznosak.
-
-
-
-
lord.lakli
őstag
válasz
noorbertt #41466 üzenetére
A programok átfordításához azért idő és szándék kell, de kimondottan jó irányba halad MS. Nem WP-re gondolok, hanem win10 progi minden win10-en futni fog, mindegy, hogy asztali, teló, xbox, stb.
(#41472) EnterR : azért sima OEM unlock nem elég. Előtte még futtatni kell valamit. NRT-vel meg tudod csinálni.
-
tybsen
addikt
válasz
noorbertt #41466 üzenetére
Engem izgat a Windows 10 de csak akkor jöhet szóba ha tényleg számottevően megnő az elérhető alkalmazások száma (mármint rákapnak a fejlesztők és nem csak a mennyiség hanem a minőség is változik), illetve jön a magyar nyelvű diktálás is Windows- ra. Ha ez adott lesz és lesz megfelelő ár-érték arányú hardver is, akkor esélyes hogy kipróbálom.. Viszont ez akárhogy is nézzük legalább még egy év, ha sikerül egyáltalán nekik, addig pedig marad a Nexus 5.
-
slice14
veterán
válasz
noorbertt #40151 üzenetére
Igen, a upc wi-free kér azonosítót és jelszót. De mivel nekem nem volt wi-free-s modemem, ezért nem is tudtam rácsatlakozni. De ez már a múlt szerencsére. Végre bent van a digi.
A 2,4-est úgy döntöttem meghagyom a beállításokba, mert valamiért nem tud automatán csatlakozni az 5ghz-re, ha letiltom a 2,4-est. Valami olyasmit ír, hogy nincs értékelhető internetkapcsolat, bla-bla-bla. De ha rányomok hogy kapcsolódás, azonnal csatlakozik.
Ja és van net mind2 frekin.
-
Scooter74
őstag
válasz
noorbertt #39744 üzenetére
Köszi neked is a linket.
Ezt nézzétek: android-5.1.0_r5 to android-5.1.1_r1 AOSP changelog
-
noorbertt
őstag
válasz
noorbertt #36492 üzenetére
Hey Norbert!
Thanks for reaching out. Unfortunately our new website doesn’t support coupon functionality. We’re working on building a custom integration which will allow for coupons, but it’s still 3-4 weeks away from a tested, stable release. What you can do is place an order as you normally would, then email us back here after the order has been placed. We’ll retroactively refund 20% of the price in lieu of a discount. -
noorbertt
őstag
válasz
noorbertt #36488 üzenetére
Így annyi lenne a dolog hogy megrendeljük a magunkét és én meg jelzem nekik mailben és annyival kevesebb lesz.. De ennek a hátránya hogy egymást megkellene várni a rendeléssel. Vagy várunk 3-4hetet és lesz "saját" kupon kódunk.. Ezt azért nem lehetne most mert az weboldalnak még nincs ilyen lehetősége.
-
-
aizen92
addikt
válasz
noorbertt #36056 üzenetére
már vártam egy ehhez hasonló HSZ-t. A taskernek ez a lényege, hogy ha hazaért az ember és egész nap pl. városban utazgat, ahol kell a nagyobb fényerő, otthoni wifit észlelve szépen levesz 10%-ra, mert fölösleges 50-70% körül mennie. Az az értelme, hogy ne kelljen kapcsolgatni.
Nagyon jó, hogy te nem tudod használni/nincs szükséged a taskerre, mert inkább folyamatosan kapcsolgatsz mint egy májom, de aki tényleg " okos" telefonnak akarja használni attól ezt ne vegyük már el egy ilyennel" két simitás az egész..... minek?".
Amúgy nem két simítás, hanem 2 lehúzás és 2-3 simitás.
Imádom amikor fórumon valaki kérdez egy technikai jellegű kérdést, erre meg jön valami okostojás azzal, hogy "minek neked "én nem használom úgyse"". "fölösleges, minek akarod megcsinálni??
-
Fkris
őstag
-
zsarkov
tag
válasz
noorbertt #35852 üzenetére
Témázhatóság, gyorsbeállítási panel ikonjainak átrendezése, energiagazdálkodási profilok, alkalmazások jogainak szabályzása, rendszer profilok, szelektív újraindítás, védett alkalmazások, status bar gesztussal történő fényerő szabályzás, akku százalék kijelzése (vicces, hogy 2015-ben ezt a stock nem tudja), kamera alkalmazásban a camera 2 api benne van, értesítési fény beállításai (jó, tudom, más stock romok is tudják), színek kalibrálása minden féle kernelcsere nélkül, még vagy 100 dolog, amit kihagytam. Napi szinten portolják a CM 11 feature-öket, bővül a lista.
-
slice14
veterán
válasz
noorbertt #35815 üzenetére
Ha a stock rendszert akarsz egy kis plusszal, akkor próbáld ki a cataclysm-et. Van benne gapps is. Témázási lehetőség nincs benne, de ahogy olvastam, Neked olyan nem is kel. Az extrák a beállításokon belül egy menüpontban állítgathatók. Nekem nagyon bejön, főleg elementalx kernel-el.
-
Fkris
őstag
válasz
noorbertt #35581 üzenetére
geocachingeltem anno, nagyon jo volt!
Ramszakadekban, bidapesttol tavol, erdokbe jartunk egyik haverommal es az apjaval, meg hoztak a nemetjuhaszukat is!
Nagyon jo volt az, hogy egy egesz nap az erdoben maszkaltunk GPS el, friss levego, eneklo madarszo....5-6eve, meg gondtalan eveimben.jajj de jo is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bundle topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest