- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #48067 üzenetére
de, amikor nem aprón reklámozza, ráadásul linkeli a 180k-s bolti árat ...
és nincstelenek akik nem veszik meg az ő csodálatos kártyáját 120e-ért :d
egyébként a piacon is megmondom ha drága valami, de boltban is, szeretnek is engem sok helyen ( :
érdekes mód, egy hirdetésemnél se volt probléma ha kritizáltak, nem sírtamríttamrinyáltam' mint a mai töketlen "eladók" -
Chaser
legenda
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
válasz
kenwood #48014 üzenetére
Biztosan igazam vagyon, miután használom és adtam is el pár darabot
Van, ahol számít a betöltésben a sokszoros szekvenciális tempó, mérhető.
Nyilván HDDhez képest a sima is hűha, de kell még a fejlődés (IOPS, 4k),
egyszerűen sok-sok éve lemaradt a háttértár a többi részegységtől sajna.
Ellenben nyilván nem játék az elsődleges célja, videós melóknál imádom.
Pár SATA kábel..amikor 4 portod van 5 eszközre pl., akkor igenis zavaró.
Nem csak SATA kanóc, betáp is kell, kis rendszerben horror a kanócolás. -
-
Speed®
titán
válasz
kenwood #48008 üzenetére
Valamit benéztél, mert 1900/800as
Amit te ajánlasz, az pedig egy sima SATA tucatdarab, ami nem igazán segít akkor, amikor nem akarsz +1 kanócokon lógó eszközt a rendszeredbe..nálam ez is szempont pl., a tempó másodlagos (amúgy érezhető a difi, nem csak nagy fileoknál jön jól). -
Astroboy
őstag
-
válasz
kenwood #47499 üzenetére
Én akkor akadtam ki amikor vettem egy itteni usertől ramot meg procit, mindkettőt szépen tokban fotózta, majd átvételkor szalvétába csomagolva adta át.
Mondtam is neki, ha nem így fotózza, hozok mindkettőnek tokot, mert van, csak nem gondoltam hogy a fotó az csak dísznek készült.
Neki is jobb ha egyben hazaér a cucc... -
koko52
nagyúr
válasz
kenwood #47499 üzenetére
A legjobb ár/érték ramot vetted, ez most a Best buy. G.skill jelenleg a Top1. 3000-en kb 30c-osak, ezért bőven elég a hővezető matrica, vagy ha nincs rajta semmi az is jó. A bordák csak "fícsörök". Ha pl 4 hűtőbordás ramod van, kb 30%-al melegebbek, mert összeérnek LOL...
YouTube-on van fenn videó, hogy a meztelen ramok hűvösebbek voltak. Sőt van már amelyik nem alu hanem műanyag!!! bordás, ledekkel, no comment... -
cbmfan
senior tag
válasz
kenwood #47469 üzenetére
az tényleg egy bughalmaz, 17track.net a barátod
4670k procim van, de nem húztam soha. mikor vettem olcsóbb volt akciózva, szimpla befektetés
indiából jönnek hírek, hogy snapchaten terjed, hogy gyerekeket rabolnak idegenek. meg is lincseltek turistákat miatta... majmok ezek, ahogy lejöttek fáról kezükbe nyomtak egy telefont. valami hasonló megy itt is.
-
Cs1csó
titán
válasz
kenwood #47396 üzenetére
Most aprón: Gigabyte Aorus Gtx 1080 Ti Xtreme Edition 11GB - 2020.08 HÓ-ig MAGYAR Gari!! 206k
Erre mondom az idő minden sebet begyógyít, majd idővel rájön (fél év, év) hogy ennyiért nem fogják elvinni.
Trailblazer
Gondoltam, hogy azt csak itt írtad le mi a távlati cél, sajnos sok a korlátolt ember és egyszerűen nem bízik más márkában, a Xiaomi-nak is idő kellett mire itt nálunk is elfogadott lett. Sokan csak Iphone - Samsung vonalon mozognak.
Át kell értékelni, lehet nem éri meg eladni, ha még futnak ezzel a játékaid akkor inkább hagyni, vagy ha komolyan meg akarsz szabadulni még a mostani árból is kell engedni vagy 10-20%-ot. Az a baj, hogy az új kártyák ára nem szakadt be, csak a használtaké.
-
-
mpo
veterán
válasz
kenwood #47036 üzenetére
Az összes elképzelhető és elképzelhetetlen verzió előfordul.
Mindenki a tökéletest, hibátlant keresi, egyszer úgy gondolja megtalálta, aztán kiderül, tévedett. Lehet, hogy irreális elképzelései voltak.
Nincs olyan ember, aki 60 évesen pont olyan külsőre és az a sok egyéb ami azon túl van, mint 20 évesen volt. -
Cs1csó
titán
válasz
kenwood #46838 üzenetére
ADATA Ulitimate SU650 2.5 480GB SATA3
Silicon Power Slim S55 2.5 480GB SATA3
Kingston A400 2.5 480GB SATA3Ez a 3 van ami MÁRKA és olcsó.
Kb. ugyanazt tudják ezek.
Jól hallottam a reklámban Frodót hogy az ALZA-nál megint FEKETE PÉNTEK lesz?
-
prolad
addikt
válasz
kenwood #46735 üzenetére
Azért nagyon nem olcsó hely az Alza, általában azt látom, hogy a drágább boltok között vannak, vagy valami akcióval középáron. Viszont időnként egyes termékekre tényleg hatalmas akcióik vannak,lehet a drágán árult időszakból kompenzálnak és csak egy nagyon kis készlet megyen a nyomott áron. Eddig minden oké volt velük, de gariztatnom még nem kellett semmit, amit tőlük vettem, az lesz majd a tényleges teszt. Az biztos,hogy rendesen megvetették a lábukat a magyar piacon. Lehet az ostoba reklámaik teszik
-
cbmfan
senior tag
válasz
kenwood #46703 üzenetére
tévedsz. én a bepalizható hülyékre értettem mint akikről szól a cikk, nem beteg emberekre.
sajnos van egy hasonló rokonságban aki kettes szintű mágusnak hiszi magát mert facebookon talált egy hirdetést amiben "tanfolyam" után kap "diplomát". valójában befizetett hetvenezret egy számlára, kapott pár kérdést mailben amire válaszolnia kellett, majd jött egy PDF, amit bekeretezve kirakott falra... mikor megláttam kiröhögtem, azóta (szerencsére) nem hallottam felőle.
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #46711 üzenetére
Tovabbra sem roluk beszeltem, ok a "mari neni" kategoria, edsanyam' is ilyen, ezert ha barmi alairnivalo, akarmi van, szol nekem, es ha leokeztam irja, addig nem, nincs benne semmi szegyellnivalo, mas vilagban nott fel, orultek ha enni tudtak, azokrol van szo akik muveltek/iskolazottak, itt is hany madar akad mindig horogra, olyan is aki ertelmes(nek tunt)
Egyebkent senki oldalara nem alltam, csalokat megvetem, ettol fuggetlen megertem mert csinaljak, azokat nem ertem meg akik zsakok, nelkuluk csalok sem lennenek -
Chaser
legenda
válasz
kenwood #46707 üzenetére
Itt kell szetvalasztani a kategoriat, nem veszem oket egy kalapba azokkal, akik elvileg iskolazottak, neadjaeg' meg olyan pozicioban is dolgozzanak ami mellett vicces ha ilyen csoda emberek megvezetik oket
Tanulsagis a yt-n a nyertel.itt-ott-amott, csak utalj elore v toltsd fel a telefonod egyenlegeta bebukott csalok van h a qrvaanyazas' utan elbeszelgetnek azzal akit nem tudtak lehuzni es elmeselik mennyi es milyen kategorias zsak van
Ezek is nonszensz dolgok, telefonalnak a szerencsejatek zrt-tol rejtett szammal, es ilyennek bedolnek emberek, nem a marika neni kategoriara gondolok -
SUPREME7
őstag
válasz
kenwood #46647 üzenetére
https://hardverapro.hu/tag/karoly852.html ..... Sejtettem, hogy ez lesz a vége.
Oké, értem én, hogy nem lehet megállapítani ki kamuzik, de azért ha logikusan nézzük, megvette a lapot, még ha a vevő is cseszte szét, gondolom nem lehet annyira hülye, hogy elviszi számtechboltba összerakatni, és kifizet majdnem annyit, mint amennyibe a lap került, hogy utána visszakapja azt amennyiért vette. Sokkal nagyobb az esélye, hogy az eladó kiszereléskor véletlenül felsértette, kiszínezte, gondolta nagy baja nem lehet, és tesztelés nélkül továbbadta. De sose tudjuk meg, csak nem értem miért kellett kib@szni az embert.
-
Alg
veterán
válasz
kenwood #46642 üzenetére
Nem kacifántos az csak rossz hsz-re válaszolt a vevő és belekverte az 1600X/2600X szálat.
Vett egy lapot ami korábban készre szerelt gépből lett fejlesztés miatt eladva, belerakta a saját CPU/RAMjait és egy helyi szerviz írt egy papírfecnit hogy nem megy.
Garit meg sem próbálta Rádiumnál.
-
Papooo
senior tag
válasz
kenwood #46602 üzenetére
Pár éve volt szerencsém látni egy Budapesten készült vagyonvédelmi jegyzőkönyvet, amiben három hasonlóan leamortizált autó állt egymás mellet.
Kifogytak egy izmosabb jégcsíkot egy komolyabb nyári viharban.
Kb 20 méterrel arrébb állt még vagy két tucat autó, egy karcolás nem volt rajtuk.
Ami viszont abba a csíkba beleesett (tető, autók, műanyag kuka, fák) rettenetes állapotban volt.A pár méterrel arrébb dekkoló őr szinte sokkot kapott a bódéjában úgy félt.
-
-
-
sepsi0
őstag
válasz
kenwood #46501 üzenetére
Ez olyan, mint mikor én lecseréltem itthon a HDMI és UTP kábeleket. Mindegyik hibátlan volt, még le is takarítottam őket. Mondom felrakom az Apróra hátha kell valakinek. Egy szatyor kábel, kb 90m hálókábel, vagy 10db HDMI és két optikai.
Feltettem 2000ft-ért +1090ft futár, akkor még annyi volt a DPD. Gondoltam 2eft-ot megér nekem, hogy szórakozzak vele.
Ja és amikor írom, hogy köszönöm az ajánlatot, de nem, jön a kérdés, hogy akkor nem eladó?
Két ajánlatom is volt, egyik 1500ft másik 1000ft,de én fizessem a postát....
Bevittem a melóhelyre és vihették a kollégák....
Én csak azt nem tudom, hogy sok ember itt komolyan gondolja, amit ír?A kedvencem az volt, mikor egy 1155-ös lapot felraktam 6eft-ért, itt meg 15eft-ért ment (kezdő voltam
). Két perc múlva jött az első ajánlat, hogy megveszi 5500ft-ért,átjön robogóval érte, de legyen inkább 5eft,mert 500ft-ért tankol....
-
shteer
titán
válasz
kenwood #46476 üzenetére
túlárazott, persze. de akkor se vennék inkább drágábban 1070-et - mondjuk nekem van 1070 így ezért se vennék
RT-re meg egyik se jó
nem osztom az Armoros problémát, nálam nem hangosabb az Armor 1060 mint pl egy STRIX
jó ez a fing ventis nem lehet halk mert forognia kell, hogy némi levegőt is mozgasson
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged