Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gmailes cimemmel rendszeresen regisztral valami malaj foszer az egvilagon mindenre is.
Az sem veszi el a kedvet, hogy mondtam mar le repjegyet, meg fizetett hirdeteset is.
Az hogy bankok, meg biztositok hogy a redvaba fogadnak el email cimeket bemondas alapon? Passz, de ez valamiert itthon is normalis. -
törölt tag
Nekem 2009-es focusban volt kb minden elore bevezetekezve, mert ugy olcsobb gyartani. Nem volt benne tempomat... kormanykapcsolo alirol, egy kis programozas, es mar ment is.
Nem volt benne isofix.... 5k a gyari szett, ules felhajtasa utan mar mehetett is be, ott a helye.
Gondolom ha lesz fizetos piac, majd feltorik a kocsik szoftveret, es a gyarak nem latnak majd fizetos ugyfeleket 5 evnel idosebb kocsiknal, megis mindben mukodni fog az osszes extra itt keleten
-
törölt tag
válasz
envagyok
üzenetére
Samu telon meg sem jonnek az ilyenek, ha bekapcsolod a spam szurest. Kb hatranya sincs.
Mondjuk egyszer beleszaladtam, hogy megadtam egy embernek a szamom, es nem tudott felhivni. Kiderult, hogy az o szamat is spamkent tartotta nyilvan a samsung. Mondjuk volt is akkora gyoker, hogy lehet jogos is volt
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Én jobbra kanyarodasnal nem adtam elsobbseget a vizsgán a gyalogosnak. A bloffomet: integetett hogy elenged egy itt huzodjon akkor felre honoralta :)
De kozben egy ladas suhanc kezifekes forduloval majdnem belem szallt.. en elkerultem a balesetet egy izes anyazas kereteben. Sikeres lett a vizsga.
Szoval: ha a vizsgabiztosnak van beepitett oregasszonya, akkor neked legyen beepitett suhancod :) -
-
törölt tag
Van, 2020. Az s20 fe árban egykutya volt ezzel szal kategóriák/korszakok azert nincsenek közöttük.
De hogy csatlakozzak a korábbi temahoz: pincében ott a szerver, benne a 1650. Telora radugom a dokkolot, dex indul kisebb dolgokhoz ez is elég. Ha nem-> indítom a virtuális gépet, és akár játszhatok is streamelve erre a setupra.
-
törölt tag
válasz
norbert1998
üzenetére
volt kolléga... üvegelve tolatott ki mindig az udvarból, "szépen" csúsztatva. Tegyük hozzá, hogy mindegy volt hogy diesel clio vagy master... az utóbbi 1-esben akkor sem fulladt volna le, ha leugrassz a kuplungról alapjáraton. Sosem derült ki miért csinálja, mert előrefelé ment neki rendesen az indulás

-
törölt tag
szerencsére van megoldás: katt a cikkre 2015-ből
-
törölt tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Most így egyben utoljára mindenkinek:
Nem akarok vitatkozni, hogy a ksh számai jók-e. Mert ha az inflációs kosár nem fedi jól a mindennapi élet költségeit eleve nem releváns az adat amit közölnek.De: fogyasztói árindex, azaz a nyersacel áremelkedése nincs benne definíció szerint, szóval a "cegvezeto" kilephet a vitabol és jöhet a magánszemély.
És sajnos matek oktatást nem vállalok online, szóval akik szerint a havi 7,4% inflacio az éves 20-30% arra tovább nem tudok reagálni.
Tényleg azonos fogalmi definíció és matek a minimum a tovabblepes felé. -
törölt tag
tudom nem fogalmazok elég egyértelműen. Mindenki ÉVES inflációs adatokat ad meg. De Ő HAVI inflációra hivatkozott, aminek az értéke viszont gyanúsan az évesnek felelt meg. Ebbe kötöttem bele.
Ez vagy fogalomzavar, vagy figyelmetlenség, vagy mindenki vérmérséklete szerint gondoljon bele amit akar.Beszelhetünk a kenyérről, meg hogy a lidl miért drágult a többi kereskedelmi láncnál jobban. Csak az eredeti hozzászólásom nem erről szólt. Csak megpróbáltam felhívni rá a figyelmet, hogy a havi meg az éves infláció között van egy nagyságrendi eltérés. Nem kellene keverni.
szer: csak mert még mindig nem megy - "A mutató leírása
A háztartások által saját felhasználásra vásárolt termékek és szolgáltatások árainak átlagos változása az előző év azonos időszakához képest. A fogyasztóiár-indexből 100-at kivonva megkapjuk a fogyasztói árak változását." -
törölt tag
válasz
üzenetére
Elvárható, de nincs egy ép elem a kocsimon, és egyszer nem hagytak ott elérhetőséget.
Bringás is szállt már bele hátulról a parkoló kocsimba, kiszálltam hogy jól van -e, de inkább bemutatott és elhajtott. (egyébként szabályosan álltam, azóta sem értem mi baja volt velem
) -
törölt tag
válasz
envagyok
üzenetére
Nekem nem lenne annyira fontos az a cucc. Csak annyit reagáltam volna, hogy a szamlaszamomat tudja ahova az elutalt pénzt várom vissza. És ha már oktatjuk egymást, akkor a kéretlen kommentjeit tartsa meg a rokonainak, akik kénytelenek elviselni. Ha már mindenképpen be kell szólni a másiknak, azt lehetett volna sokkal udvariasabban is.
-
törölt tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Laptop, elment a komplett gép. Sose volt ilyen, pluszban szálltam ki majdnem minden alkatreszbol.
Mondjuk a t470s gyanús hogy cpu-ban keves a felhős játékhoz, de a 30 fps így is megvan.
No meg megy a backlog, régi játékok amiknek az Intel integrált is elég.Szerk: egyel feljebbire akartam válaszolni
-
törölt tag
válasz
koko52
üzenetére
A trükk az, hogy a Google ad reklámokat az alapján, hogy akikkel beszéltél azok mikre kerestek rá. Tudod, helyadatok alapján nem gond beazonositani hogy joskapistahoz átmentel, aki épp hegesztőt akar venni. Sanszos, hogy beszélni is fog erről veled -》neked is releváns lesz ajánlani.
Mi az életszerűbb a fenti változat, vagy az hogy a telod a zsebedbol önerőből feldolgozza a beszélgetéseket... (mert az feltunne, ha kimenne mobil mobilneten a folyam...) -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Oszinten erdekelne, hogy miert jarsz postara csekket fizetni? Nem is tudom van -e olyan szolgaltato meg, akinel ne lehetne online bankkartyaval fizetni a szamlakat (ingyen, varakozas nelkul). Gondolom a csoportos beszedessel a kontrol elvesztese a bajod, vagy mert a szamladnal penzbe kerul.
Heten kellett levelet feladnom,50m sor a posta elott. Varnom nem kellett, mert kijott egy neni es elore hivta azokat akik levelet akartak feladni... hat nem sokan voltunk. -
-
törölt tag
válasz
koko52
üzenetére
Meg akartam bízni egy generálkivitelezőt, mondott egy árat, rábolintottam.
Majd gyorsan mondott egy nagyobbat. Én csak pislogtam ez most mi volt, és kikisértem az ajtón... utána csak nézett, és kérdezte az eredeti áron menjen? De elköszöntem tőle.
De a hidegburkoló is bepróbálkozott... megegyeztünk egy árban, és tudta, hogy 4 napja van befejezni. Elkezdte csinálni, majd közölte van egy jobban fizető munka, jön 1 hét múlva folytatni. Nem tudom mire számított, de nagyon meglepődött, amikor valahogy megtudta, hogy megcsinálta más. Pedig szerintem elég jól jeleztem neki, hogy nem lesz oka visszajönni, amikor elszámoltam vele a fél napi munkáját. -
-
törölt tag
válasz
üzenetére
ez minden munkával így van. Volt szerencsém betanítani betanított munkát, és 2 féle ember volt:
-akinek el lehetett magyarázni miről van szó (nem maradt sokáig végezni azt a fajta munkát), és pikk pakk hozta a szintet
-meg akinek heteken át fogni kellett a kezét, és vissza-visszatérni az alapokhoz. De utána évekig nem volt gond. (csak ha egy mozdulatot másként kértünk, na akkor vissza a startvonalhoz) -
törölt tag
-
törölt tag
Boltoktol is utanvettel veszek, ha nem tudok szemelyesen elmenni erte. Nem attol felek hogy rosszat kapok, egyszeruen elvbol nem hitelezek senkinek.
+ ha bena a futar, es keptelen felhivni telefonon, az a bolt problemaja, nem az enyem. Nem szaladgalok a sajat penzem utan, mert csak olcson rossz szolgaltatast hajlano fizetni az adott bolt. Megrendelem mashonnan, egyszer majd megerkezik. -
törölt tag
válasz
Chaser
üzenetére
ac-schnitzer
szerk: lemaradtam, de mind1 -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Azert tedd melle, hogy a core2 elejen, egy 4-5 eves gep konkretan semmire se jo vacak volt. Most egy 4-5 eves gep ele ulve ugyanazt kaphatod, mint az elott amit frissen hozol a boltbol. (nyilvan nem professzionalis felhasznalasnal, vagy jateknal)
Nana, hogy kevesbe veszit az ertekebol a cucc, mint 10 eve. -
törölt tag
válasz
Beretvás
üzenetére
mindenkinek:
Ha valami olyasmit csinálok, amit nem élvezek, ahelyett hogy olyat csinálnék amit szeretek, hülye vagyok. (és itt most tényleg magamra gondolok, más úgy éli az életét ahogy csak akarja)
Egy elfogadható indok van, amikor eladom az időm pénzért = dolgozom. (most ne menjünk bele, hogy azt is élvezhetem)
Mivel én már nem szeretek aprózni, ezért AZ nekem munka. De van jobban fizető munkám is, amit sokkal jobban tudok időben szervezni, szóval NEKEM jobban megérné megvenni apróról az használtat a kockázattal együtt, mint boltból az újat, és eladogatni a játékokat.
Másnak ez lehet hobbi, vagy élvezet vagy akármi, amiért MÁSNAK megéri.
De az eredeti hozzászólásban, amire reagáltam mindenkit lehülyéztek/ledrogosoztak, aki nem úgy gondolkozik mint a hozzászóló.
Próbáltam rávilágítani, hogy ennyire azért nem egyszerű a világ. -
törölt tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Gyere el dolgozni pest kornyeki multikhoz. Random technikusok is rohogve megkeresnek ennyit potlekokkal egyutt. Es akkor meg nem mentel el a hatartol nyugatabbra, vagy nem alltal a sajat labadra valami keresett szakmaban. (Vagy csinaltal valami hasznos diplomat)
Minden percemet meg nem akarom eladni, pont errol szolt a mondandom. Amikor szorakozni akarok, akkor azzal akarok foglalkozni. Ha meg meg kell keresnem az arat, akkor pedig az oraberemmel kell szamoljak. -
törölt tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Most komolyan nem mindegy neked? En megvettem a gari nelkuli banyasz kartyat 90k-ert. Megtehetem, tudom a kockazatot, vallalom. Te meg nem vallalnad.
Ettol csak kulonbozoek vagyunk, de nem alienek.
Nekem a garis 570 nem lenne olcsobb, ha a jatekot el kell adnom, azzal munkam van. Nyugodtan szamold orankent 3k forintal, itt a kornyeken ennyit fizetsz legalabb egy random jo minosegu szakmunkaert... maris nem adja ki a matek. -
törölt tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Chromeban és Firefoxban van.
-
törölt tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Ez nekem uj magassagokba emeli az apple geciseget, ha igaz. Vagy 5 evig hasznaltam ugyanazt a toltot (800 mA sony), mert minden telon ugyanaz volt a csatlakozo, en meg lusta voltam kihuzni a falbol, es lecserelni az uj telo dobozaban levojere.
Es most mar 2A toltoket csomagolnak....
Meg ha nekem olyanom van, hogy 12 orat akarok toltore dugott telefonnal jatszani minden nap, az nehogy mar tonkretegye a toltot. Ha ra van irva hogy 5W, akkor azt tudja leadni 7/24 vagy nagyon nagy betukkel emeljek ki, hogy csak hany percig hasznalhatom folyamatosan. -
törölt tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Gyorsszoritonak a karja.
-
törölt tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Hát lehetett volna uniós pénzből lakossági fűtéskorszerűsítés, csak nem lett. De még a saját adóforintjaimból is hajlandó lennék ilyenre költeni, ha attól jobb lenne a levegő. Az egészségem fontosabb, nyugodtan adjanak belőle másnak, hogy ne fagyjon meg és engem se gyilkoljanak a szemét égetésével.
-
törölt tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Egyébként is ultra prosztó dolog pesten fával tüzelni, de akik ilyeneket égetnek, azok igazán bevették a leszarom a többieket tablettát.
(a téli szmogért a lakossági fűtés felelős, a kocsikra mutogatás csak PR ) -
törölt tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nézd nem kizárt, hogy te olyan helyen vásárolsz, ahol tényleg így működik. De én olyan helyen, ahol ha a számlára az van írva, hogy 2 év gari, akkor 2 éven belül ők intézkednek. És igen, kaptam vissza 60-as ssd árát 2 év után, amiből akkor vettem egy 120-ast, mert ott pl pont 3 év volt a gari.
Ha a számládra az van írva, hogy 1+1 év akkor persze ne csodálkozz, majd legközelebb nem cigánykodsz 3 forintért. -
törölt tag
válasz
Depression
üzenetére
azért a 33-as nem extrém méret egy fiúnak mondjuk nagycsoportban 6 évesen.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sonarr, radarr meg a többiek?