- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konikan
aktív tag
válasz
hhenry #65385 üzenetére
Most komolyan, ez mi? Se egy Rios blog bejegyzés, semmi. Csak puff, eltűnik, változik valami, és utána majd 50 hsz.-en keresztül megy a magyarázás, hogy ez most miért van.
szerk.:
Közben látom a bug bejelentős topicot. Annyira tudtam, hogy valami agyatlan gdpr duma lesz, hogy hihetetlen. Legyél sok pozitívos, hogy egyáltalán leálljon veled a potenciális vevő, ezért ne töröld a régi hirdetéseidet, és küzdj a sok agyatlan emberrel akik nem értik, hogy achivált a dolog. GG -
válasz
hhenry #65385 üzenetére
az én negatívom szerencsére megvan. a rá adott válasz természetesen nincs, nehogy véletlenül esélyem legyen megmutatni, hogy nem vagyok egy akkora szar szemét szar alak
de hivatalosan is a rendszer áldozata vagyok, lehet hogy ezt ki is teszem aláírásnak. -
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
hhenry #65031 üzenetére
Van ebben ráció - pl. higiénia - nem vennék én sem használt egeret vagy billentyűzetet, gamepad-et, de cipőt sem (pedig egy formalinos vattát beletéve majd a cipő becsavarva egy zacskóba 1-2 napra majd kitenni a levegőre 1 hétre az biza csíramentes lesz
)
De egy CPU vagy VGA nem ilyen termék. Persze aki teheti az mindig vesz újat és a garancia időn belül (2-3 év) adja is el és vesz másikat így mindig garanciás terméke van.
-
-
BiP
nagyúr
válasz
hhenry #65028 üzenetére
Igen, én is erre jutottam. Kb. azonos teljesítmény (bár sorrend azért van köztük), az ára viszont más.
De hát ez generációváltásoknál mindig örök kérdés, azonos teljesítmény mellett melyik legyen, régi használt olcsóbban vagy új, kevesebbet fogyasztó, de drágábban.(#65028) hhenry Akkor az fogja, és megfizeti az újnak a felárát. Nincs ezzel baj.
szerk: gondolom akkor eddig csakis szűz barátnői voltak
Ő tudja. De autóból csak újat venni nagyon is feláras, vagy pl. házat építeni is komolyabb beruházás, mint megvenni valakitől. -
válasz
hhenry #64885 üzenetére
Nekem is van ontopic gyűjtésem (javítsuk a statisztikát, így 100-ból már 2 hozzászólás on
).
1. eladó
4*4 giga alap ddr3 ram 28k2. eladó
17" 5:4 monitor 17k
19" 5:4 monitor 21k
közös pont: táb és VGA kábelt adok3. eladó - ő legalább utánanéz a dolgoknak, le is vitte a 478-as 1.8-as celeront 2000-ről a felére. Ez is sok de legalább észrevette hogy az első ár mennyire elvetemült volt.
4. eladó
19" 16:9 monitor 15k -
BiP
nagyúr
-
Cs1csó
titán
válasz
hhenry #64653 üzenetére
Amúgy ez így értelmetlen. Mert ha RGH-ás tehát ki van csippleve, akkor bármilyen akárhonnan letöltött játék fut rajta de jellemzően ilyenkor már az eredeti játékok nem játszhatóak online - úgy tudom - tehát hogy most ad vele 3 eredeti vagy nem eredeti játékot kb. lényegtelen itt annak van esetleg értelme ha van benne egy jó nagy háttértár legalább 500GB vagy akár 1TB és az dugig van játékkal.
-
törölt tag
válasz
hhenry #64254 üzenetére
10-12 éve itt a környéken egy alkesz faszi a gyerekeknek mondta, hogy vegyék el az anyjuk aranyékszereit meg mindent ami értékes és kapnak érte pénzt, a faszi beváltotta sok tízezerért, pár ezrest meg visszaadott a kölyköknek akik örültek a fejüknek. Természetesen hamar lebukott... Találtak nála még az iskolából ellopott DVD lejátszókat is, azokat is az iskolásokkal hozatta ki.
Mondjuk az ilyen ember nem tudom mire számít, 10 éves gyerekek nyomtalan lopást fognak tudni elkövetni folyamatosan? Gyakorlatilag 110% a lebukási esély rövid időn belül és csak pitiáner összegekért ráadásul. A függőség nagy úr és hülyévé is tesz... -
-
TaaT
nagyúr
válasz
hhenry #63904 üzenetére
És Kalandor: A vatera végül kihozta azt hogy én vagyok a hibás, miért nem érdeklődtem előtte hogy milyen a garancia és hova szól.
envagyok: A számlán nincs garancia idő, csak annyi hogy a számla egyben garancia is felirat. Amire a hivatalos márkaszervíznek az a véleménye hogy egy nagy nulla.
-
Migráns
tag
válasz
hhenry #63864 üzenetére
Érdekes dolgok ezek!
Pár éve kellett volna egy 3770, ismerős gyerekének gépébe. Aprón találtam is egyet, megfelelő árban, volt telefonos elérhetőség is.Felhívom, minden ok, megvan még.
Én ma sajnos dolgozom, de holnap délután kettőre ott vagyok érte! Oké, megbeszéltük!
Telefon letesz.
Pár óra múlva látom, a cucc jegelve van. Felhívom az eladót, ő előadja : jelentkezett XY a processzorért, de egyelőre nem volt még pénze....kérte, hogy egy hétre jegelje a cuccot, akkor van fizu.
Micsoda???????? Hát két órája dumáltuk meg, hogy holnap érte megyek!
Válasz: Igen, de te NEM KÉRTED, HOGY JEGELJEM!!!!!!!!
Vettem LeC-től 3770-et....legalább garis volt!
-
konikan
aktív tag
válasz
hhenry #63859 üzenetére
Válaszolt normálisan, és pénzénél akar lenni. Megértem.(#63864) hhenry
Közben félreolvastam, azt hittem a másik jelentkező 7k-val többet akart volna adni érte. Ebben az esetben a régi vicc jut az eszembe, amikor két informatikus beszélget, hogy mennyi kollegina van, és a konklúzió az, hogy hígul a szakma. -
-
koby11h
őstag
válasz
hhenry #63833 üzenetére
Én a helyükben az egészet zárt ajtók mögött csinálnám.
Jelentés gomb, üzenet megy Nekik és a másik félnek. Kérjük, hogy rendezze 8 napon belül... utána pedig a csalósba csak egy üzenet:
pl. "koby11h 2020.05.11-étől vizsgálat alatt", "koby11h 2020.05.11-étől 1 hónapra felfüggesztve" vagy "koby11h 2020.05.11-étől véglegesen kitiltva" vagy "koby11h 2020.05.11-i vizsgálat alól tisztázva".
Ha valaki ott lát egy nevet akkor NE kérdezze meg miért, ha baja van az illetővel írja meg a Jelentés gombbal a sajátját és majd fent eldöntik mi van.
Ez már csak egy hirdetőfal lenne. A hibája, hogy átfutási idő van, de talán kevesebb problémát okozhat az üzemeltetőknek. -
koko52
nagyúr
válasz
hhenry #63822 üzenetére
Kint vannak a lánytesókra vigyáznak, meg beszedik a lóvét, mert az út széle veszélyes. Nálunk az utca végén ezt csinálják. Az egyik gyerek 11 évesen kezdte Bécsben az ipart. Mikor hazajönnek még a Pennyben is euróval fizetnek, persze jó hangosan, hogy mindenki tudja ők a nagy királyok.
-
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
hhenry #61105 üzenetére
"meg az összes Loretta és Zsóti nevű profilt"
Na az ilyenekről tudok lábrázást kapni! Minek ezek? Mikor úgyis lehet látni a profilon h kapcsolatban/házasok szóval fölösleges az egész plusz profil. Ráadásul mikor ilyenek írnak valamire sose tudod épp melyik ír. Emellett megtartják a rendes profilt vagy azt törlik? Egymás nélkül nem önálló emberek? mi lesz ha szakítanak?
Továbbra is tartom, az emberiség egy bizonyos része nagyon megérett a kihalásra ... -
BiP
nagyúr
válasz
hhenry #60591 üzenetére
Király.
Mondjuk jó lenne plusz pár sor bevezető még, hogy mik a szösszenetek, meg hogy hogyan különülnek el a sztorik, mert ebben a formában elég ömlesztett. Így, hogy követtük a hátterét, így még csak-csak értelmezhető, de aki előismeret nélkül olvassa, nehezen rakja össze, hogy több károsult beszámolója olvasható. -
-
válasz
hhenry #60024 üzenetére
Nem túl összefüggő beszélgetés...
Nekem meg strigulázni kéne, hogy hányadik volt ez, amelyik a J5 2015 kijelzőt 2017-esre akarta megvenni. De már adta a címet, stb., ma vittem volna feladni, amikor rájött, hogy ez jó-e 2017-esre. Mondom szerinted, mi van a hirdetés címében...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest