Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
"GEIL Black Dragon Csúcs Gamer Tuning RAM Kit Világító Sárkányfejekkel!!!"
4x1GB/15k..lolb+.
-
Speed®
titán
"A HDD fotózásának és a rajta lévő adatok leírásának a díja 1000 Ft, ez vásárlás esetén a vételárból levonódik." - WTF
-
Speed®
titán
ON is, bár az előbbin nagyobbat röhögtem.

-
Speed®
titán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Szintén..mondjuk az XZ1Cmre mikor közölték, hogy 40k (~60k értékű), inkább vettem új telót és rendeltem hozzá kijelzőt 20ért postával.. remélem megjön még idén

-
Speed®
titán
válasz
koby11h
üzenetére
Komoly dilemma két tök egyforma proci közül...
Azonos maximum a nevében..de FPO (pl. L830B550) vagy VID (<1.125V), netán stepping (C0/E0) alapján lehet komoly difi valójában köztük. Más kérdés, hogy nem közölte, mégis milyen szempont alapján gondolta, de ilyesmire tippelnék szakmai oldalról.
-
Speed®
titán
"PC Tower rajongó. Tesztelt és működőképes" -5k
Bontott Bitfenix venti, retkesen, ér max. 1kt, ha jó."Prolimatech 81 CPU Cooler" - egy Megahalems valójában..
DVD Writer - 7k..megszaladt egy 0, vanezígy.
Madárvadász inglish lomis..
-
Speed®
titán
Én mondjuk megfordítanám a kérdést, érdemes-e lapot venni..mivel a legtöbb épkézláb példány árán új platformos megoldást lehet szerezni, érdemesebb lenne kiárulni a maradékot és friss vasra átnyergelni

-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
23..procit még nem próbáltam vele cserélni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Speed®
titán
válasz
patomi
üzenetére
Előbb-utóbb kiderül..de megérdemelné az ultimét avatart. Láttam az ominózus HX1000 hirdetést, felnyígtam az állapot/áron, de ez a műsor, amit levág..
-
Speed®
titán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Árukeresős link pont nem jó hivatkozási alap, ill. roszzul használják ezek a csodalények (ld. utolsó ismert ára 3 éve 400 volt, akkor én 350ért adom, miközben 50et ér esetek).
Termékinfó link, állapotleírás, garancia, szállítási feltételek..ennyi kell. Meg egy korrekt ár.
-
Speed®
titán
válasz
Astroboy
üzenetére
Megbírkózik az összes AAA játékkal = szenvedés vele mind.
Minőségi LCpóver táp: ~300W körül talán le tud adni osztott 12V ágon, ki tudja milyen kilengések mellett (stol nem ezt mérte ki anno?) csak papíron szereplő védelmek hiányában.
Bolti ár felett ad SSDt is.
A boldogságomhoz alma logo nélkül is hozzátett
-
Speed®
titán
Fényhozóób+

-
Speed®
titán
válasz
Migráns
üzenetére
Ezek azok a feladatok, amiért az előző cégemnél nem voltam rest a 3. projectem után odaállni a vezetőség elé és azt mondani, hogy rendben, a bértárgyaláson tisztázott feladatok mellett ezeket is ellátom szívesen a továbbiakban, a hozzá tartozó 2. bérért. Finoman közölték, hogy vesznek fel rá embert, aki majd intézi..a felmondási időmet letöltve kerestem céget, ahol ez nem probléma, azóta is kint vagyok 3x4-6 fővel a jelenleg futó nagyobb projecteinken..napi 12 óra helyszínek közt rohangálva, utána home officeban estébe nyúlóan, de haladok végre anyagilag..
-
Speed®
titán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Szerinted nem kapott értesítőt rendszerüzenetben?
A törlés miatt ne kelljen újra magyarázkodni..okkal. -
Speed®
titán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nyilván official módon próbáltam, de lappolt a C12Pm, minimál pasztával is úgy rácuppan, hogy hiába van elmozdítva/eltolva, simán ki tudja szedni, még melegen is. Ilyen téren az LGA hülyebiztosabb, hasonló fedelet rakhatnának erre is, nem nyomatékosan, csak ~0ra méretezve keretként.
-
Speed®
titán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Persze, lejár szépen lassan az ideje, én is váltásra dumálok rá mindenkit, aki pre 1151/AM4 platform fejlesztés igénnyel keres meg.
Úgy értem a nem mer belevágnit, hogy nem is áll neki kimatekozni, mibe kerülne..pedig meglepődne ugye.
Lábkócolás..mondjuk ilyen téren AMD is kapja be, amennyire nyikhaj a socket, nekem is sikerült már több ízben hűtővel együtt kikapni a procit. Persze nem lesz baja, de ha valaki szívbajosabb, leveri a víz. Vigyázni kell erre is arra is, bár procin lábat pótolni könnyebb, mint LGAban, az tény.
-
Speed®
titán
válasz
Gyuri27
üzenetére
IPCben ugyan erős a 7700K, de 40 felett biztos nem adnék érte..viszont marha sokan nem mernek belevágni a platformcserébe (pedig nem nagy fájás..), emiatt van még kereslet ezekre..
Én meg azon agyalok, mennyiért rakjam fel az R7-1700at..3.7G allcore megy a megvétele óta hibátlanul, aztán ezt tudja..35 0km gyári hűtővel talán nem kerül fel napiszarra

-
Speed®
titán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Totál nem éri meg. Egy jóárasított 1600@2600 ~30k..vagy árában R7-2700, Alzán 52k, eladod a bundlet és a gyári hűtőt róla, nettó ~40k. Veszel rá egy értelmes hűtőt, aztán ~50ből lesz hosszú évekre elég procid..a teljesítményét össze sem lehet hasonlítani egy Hasi i7el.
2x8GB 3000C16 Aegis ~20k, értelmes VRMel szerelt B450 lap ~30k. Addig kell kiszállni a döglött platformból, amíg még eladható.. -
Speed®
titán
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Csak azt nem, hogy hibás/hiányos is lehet, mert nem tesztelik az elállásból visszajövet.. így vettem nemrég cimbinek DIMM hibás B450-A Prot, aztán a csere Tomahawkot kibontva felezett bundle és pasztával szennyezett socket került a kezembe..marha nagy mázlival sikerült kitakarítani és eddig hibátlanul üzemel, de csak a már sürgőssé vált átadás miatt nem álltam el végleg :S
-
Speed®
titán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Annyira azért nem bonyolult..ha 30 napra beállítod, de közben jegeled, attól még az auto up megy.
-
Speed®
titán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ha az van leírva, hogy csendes, akkor a zörgő venti hiba, ennyire egyszerű. Teszemazt coil whine esetében én is elengedném az eladó helyében, mert az HWkörnyezettel változhat, de a hibás venti az hibás, nem egyéni megítélés kérdése.
-
Speed®
titán
Nem lesz..egy egyedi ventiprofiltól, ami nem engedi fel a rezonáló tartományba a fordulatszámot, talán. Az igazi megoldás persze a venti cseréje lenne, ill. az, hogy nem veszünk adásvételiben kikötött próbagarancia vagy teszteléssel egybekötött átvétel nélküli 0 garis közkedvelt csákányalapanyagot..főleg nem ennyiért.
-
Speed®
titán
válasz
koko52
üzenetére
Nem is oly rég kollégának procivadászat, R5-2600 postával 33ra megegyez, este elutaltam, másnap déltájban jön értesítés, pénz landolt a számlámra vissza. Írok neki mivan, válasz: 34ért elvitték személyesen. Szóval megegyezést/fizetést követően 2k volt a becsülete.. természetesen én voltam a ruppótlan köcsög, akit az elején el kellett volna hajtania, mikor alkudni mertem..merthogy megsértődött a nemi szervbe küldésen a történtek okán :S
-
Speed®
titán
válasz
cbmfan
üzenetére
Tévedés, azokat a modulokat az OCZ gyártotta.
-
Speed®
titán
Itt arra ment ki a játék, hogy kolléga gépét a lehető leggyorsabbá varázsoljuk 20k kiadással. Celeron P4600, 2+1GB, 250GB HDD. Ebből lesz hétvégére i5-560M, 2x4GB, 240GB SSD..nem fog ráismerni

A keretbe az SSD miatt csak 1db 4GBos modul férne, de találtam egy GTKos gépben mellé párt, szerencsére túlélte a locsolkodást, úgyhogy megkapja ajiba. -
Speed®
titán
Én épp az SSD kufároktól kaptam hülyét.
6 embernek írtam, 2 elkelt (miért nem jegelt?), 3 nem válaszol, miközben látom, hogy olvasta, 1 meg olyan árat ír a 300Gs őskövületére, amiből 512Gs NVMEt lehet venni. Feladom, lerendelve egy A400/240G..0km/3 év, 10k. -
Speed®
titán
válasz
üzenetére
Az 580am (Nitro+) 1500MHz/1200mV OCval belefér a 225W TDPbe. 1350MHz/1100mVon meg 150Wba. Szóval persze, tud enni, ha tolva van, de ez ugye nem konstans érték..ha 24/7 menne, azt mondom van alapja az írásodnak, de nem szabad elfelejteni azt sem, mikori az RXek alapja..nem tud versenyezni egy 1660al nyilvá, nem is célja.
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
válasz
Trailblazer
üzenetére
De. Továbbra is töretlenül aktív..
És nem lehet felfogni, hogyan..? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8GB GDDR6
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Előbbi ehulladék max, 15+ éves P4 szemét, semmire nem jó kategória.