Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TeeBee73
veterán
Ilyen RGB-s zseblámpát hol lehet kapni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cidalain
veterán
válasz
Alusky
üzenetére
Mittudomén pl a Lidl fúrógépnél nem szórakoznak az egyedi szériaszámokkal. Nagyobb értékű cuccoknál, műszaki áruházakban persze igen, ott ez nem járható.
Mondjuk én ezt csak villanykörténél játszottam el Obiban. Vettem valamikor valami E27 LED izzót. Elromlott, elővettem az égős készletet, és benne volt a doboza, abba tettem a kiszedett sima 60-asat, rá volt írva hogy 10 év gari. Remek, de persze a blokk már nem volt meg. Vettem kettő ugyanolyat (mert ugye kellett, mert az égős készletben LED már nem volt), aztán amikor 1 hónap múlva arra jártam, leadtam hogy 10 év garis, elromlott.
-
-
-
blp85
senior tag
Én lefényképezem a cuccot, ha nagyon unatkozok, akkor becsomagolás folyamatát levideózom. Általában írják, ha megérkezik, illetve Fox és Packeta applikáció is jelzi, amikor átveszik. Mondjuk, ami hiba gyanús azt jelzem is, illetve az ára is azért annyi, amennyi, ott ne reklamáljon senki ...
-
gban
veterán
Szuper a kategória is, biztos ott keresném elsőre, meg a memóriahab is fontos, hát jegyezze és mutassa már meg hogy hova kell lépnem pontosan, nem ám csak úgy kilépegetünk, mindig máshová...
A zuhanyt meg ti is kiteszitek a fülke elé ha kész vagytok?
Szélessége a szőnyegnek 40 cm, ezek szerint az a láb kb. 15 centi...
Kb. akkora mint a zuhanyfej - nektek is ilyen mini a zuhanyotok? -
Z_A_P
addikt
Ezt nektek hoztam

-
-
homerhamm
veterán
-
Alusky
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Mint a mama. Elkezdi mondani mennyi szarvast láttak a múltkor a Pistáékkal mikor elmentek fel a hegyre jó nagy az akácos ott is ki kéne irtani működnek amúgy a gépek vagy azt is be kell vinni szerelőhöz istenem az is mennyibe fog kerülni de még ráér mert nagyon hidegek vannak a garázsban a szellőzőket becsuktad mert bejön rajta a hideg kiviszi a cug a meleget nem is tudom elég lesz a fám a télre mi lesz jövőre még nyakig érő hó jöhet.
Ezt így egyben pontok és vesszők nélkül egy levegővel, és ez már a rövidített változat. És mikor rászólok, hogy egyszerre csak egyet mert felrobban a kibaszott agyam, akkor meg van sértődve.
-
-
Csupingo
veterán
válasz
kenwood
üzenetére
Az a baj, hogy nem írtál se laptop, se monitor, se tv típust. Így nehéz válaszolni. Nem értek a laptopokhoz, de az rémlik, hogy nem mindegyik tud képet is kiküldeni a type-c -n keresztül. Ha ezt tudtuk volna, akkor valószínűleg egy mezei type-c - DP kábel elég és már kész is vagy.
-
envagyok
veterán
válasz
blp85
üzenetére
Én nem tudom azonnal kipróbálni.
Egy ssd/hdd csakcsak, az nem macera, de lapot videókártyát nehezebb.
Gyűjteménybe van hogy 5 cucc jön egy nap alatt, naponta a család gyerek stb mellett néha semmi időm sincs.
2db vizes hd5870-et kb 2 hete vettem, át kellene szerelnem rá a normál hűtést, padozni, tesztelni, stb, minimum 4 óra lenne, eddig nem volt annyi időm rá.
Sehol sincs leírva, hogy neked azonnal próbálni kell, viszont illik szólni, ha valamiért pár napon belül nem megy. -
blp85
senior tag
Én nem is a nem tetszik a színe és egyéb kifogásokra gondoltam, hanem arra, ha valami baja van a terméknek. Arra pedig a 10.000 Ft feletti tartós fogyasztási cikkekre ez vonatkozik.
"Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 7. § -a szabályozza a fenti kötelezettséget, mely szerint:
“Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.”"Ismét egy saját történet:
Régebben egy boltban vásároltam egy csiszológépet, amit a vásárlástól számított negyedik napon próbáltam ki, és kevés használat után megadta magát (még poros sem lett igazán)... Visszavittem az üzletbe, ahol mondták, hogy akkor ez szerviz, ami kicsit érthetetlen volt, de akkor is elküldték, és mivel kellett volna az adott gép, így kénytelen voltam egy másikat venni, mivel kifutottam a 3 napból.Én is család miatt írtam a legkésőbb másnapot (a lelkesedés hajt engem is, de volt, hogy számítógépet szereltem éjjel kettőig...)

-
BiP
nagyúr
válasz
blp85
üzenetére
akkor legkésőbb másnap ki szoktam próbálni
Én is, amint tudom. De van, hogy nincs rá idő/lehetőség. Az üzlet lebonyolítására épp akkor volt, tesztelésre meg máskor. Persze lehetőleg én is próbálom azonnal (főleg, hogy lellkes is vagyok), de család mellett nem biztos, hogy aznap menni fog.(a boltoknál is 3 nap az azonnali csere garancia tudtommal).
Nincs ilyen. Online vásárlásnál van 14 nap (csak magánszemélyeknek).
Persze ha jó fej a bolt, lehet, hogy visszaveszi 3 napon belül -
válasz
blp85
üzenetére
Én veszek. Elég macera.
Bár megbízható eladótól vettem nemrég 1T-s Toshiba winyát, az jó.@kenwood : ",de az utobbi evekben teljesen uralkodova valt az, hogy BARMILYEN kerdest teszek fel, valasz helyett hasznalhatatlan tippek jonnek."
Ha egyáltalán valami.
Kicsit is bonyolultabb kérdésre esélytelen
-
blp85
senior tag
válasz
envagyok
üzenetére
Én kérni is szoktam, hogy jelezzenek vissza, hogy odaért e a csomag.
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de amikor veszek valamit, akkor legkésőbb másnap ki szoktam próbálni (a boltoknál is 3 nap az azonnali csere garancia tudtommal).
Mindenesetre az üzleti vita topiknál nem csak popcorn, hanem a másik fél álláspontja is kellene. -
kenwood
veterán
En most nem az aprotol,hanem a forumtol kapok hulyet. Regen is igy volt,mar irtam rola logoutot is,de az utobbi evekben teljesen uralkodova valt az, hogy BARMILYEN kerdest teszek fel, valasz helyett hasznalhatatlan tippek jonnek.
Ok, nyilvan egyszeru kerdest nem teszek fel,mert azokra en is tudom a valaszt.
DE! Ha fingod nincs valamirol, akkor miert allsz neki tippelgetni ?
Ha szolsz neki, hogy koszi,de te inkabb olyan ember valaszat varnad, aki mar belefutott a problemaba,es megoldotta, akkor meg o van megsertodve. -
blp85
senior tag
Mondjuk SSD-t/HDD-t eleve nem vennék használtan. Az az 5-10 eFt nem akkora összeg, hogy megérje a kockázatot (sokszor még az új, bontatlan termék sem garancia arra, hogy a termék működik /pendrivenál volt, hogy a harmadikat ismerte csak fel a gép/).
Én is adtam el olyan dolgot, amin még volt bolti garancia, a vevő kérte, hogy küldjem el a számlát (a hirdetésbe is bele volt írva, ha gariztatni kell, akkor segítek)- a bolti gari most januárban járt le, a cuccot meg vagy 6 hónapja adtam el, eddig nem jelentkezett.
-
BiP
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Amire az eladó meg azt mondja, hogy az a te bajod, ha nem tudod azonnal kipróbálni, ő mondjuk 1 hetet adott, ha azalatt keveset tudod próbálgatni, vagy nincs időd rá, ez van. (vagy ha extrém módon 3 napot ad, bebuktad)
Jobb ezt előre tisztázni, és egyetérteni a feleknek a hogyanokról, és aszerint dönteni a vételről. -
blp85
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Mondjuk az SSD hirdetése alatt is volt egy érdekes kérdés, mivel az adott hirdetést linkelték
Amúgy ennek a konkrét SSD-nek az ára 2023. 03. hóban olyan 41 ezer Ft körül volt. Személy szerint inkább a bolti garis, általam vásároltra esküszöm.
"Ne haragudj a hozzászólásomért, csak azt nem értem ha egy termék új bontatlan meg minden, hogy nincs hozzá papíros garancia? Ez a termék csak úgy odarepült hozzád, vagy mi?
"Ha meg csak próbagaranciát vállalt rá az eladó (kipróbálta működik), esetleg mondjuk egy hét, ami alatt, ha nem kapcsolta be sem a gépet /a nyolcadik napon kapcsolja be, és nem működik/, akkor meg Easy come, easy go.
-
BiP
nagyúr
sértődés annál több.
#110945 KROK640 : Igen, ennyit lehet leszűrni a történetből. Azt amúgy írta, hogy 2x visszapattant a posta, mert nem kézbesítették/nem vették át.
("Gondoltam nem fontos posta,meg talán üzenetemből látszik is,hogy 3x lett elküldve,2x postán házhoz,amit visszadobott posta,hogy nincs cím!")
Összeszedetlenül is ír, tények helyett inkább érzések, indulatok, keveri is a dolgokat, meg furcsán is ír. (névelő rendszeresen lemarad, nehezen olvasható így a szöveg. Tisztára mintha nem magyar születésű lenne.) -
KROK640
nagyúr
Az én anyám is ilyen volt. Félóráig beszélt, de a sorrendet vagy, hogy mi a baj azt nem sikerült összerakni.
Az ilyen valójában szerintem nem is megoldást keres, csak kiakarja engedni a fájdalmát.De gABRE esetét összerakva :
vett egy SSD-t, ami X idő múlva kihalt.
Visszaküldte az eladónak háromszor (gondolom kétszer visszahozta a posta -- az első ilyen után tuti nem küldözgetem sehová)
Az eladó közölte, hogy nem ő intézi a garanciát hanem más. Majd ezután több hónapos várakozás következett, amit ő most megunt. Valahol jogos, mert ha jól veszem ki, akkor se pénz, se SSD -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Itt? Semmi...
Na de amott!!!
-
-
kenwood
veterán
"Kérlek vedd figyelembe ezek használt ssd-k így a futásidejük és az írott adatmennyiség változó. (teszteltek működőképesek de nem tudom mennyi a kondíció illetve az írt adatmennyiség) sajnos egyesek miatt muszáj beleírni"
szoval letesztelted, de egy hdsentinel screenshotra nem volt ido
Biztos nem azert , mert fossa torrentezett, haldoklo fosokat arulsz 
-
BiP
nagyúr
Tisztára úgy kommunikál, mint anyám.
Ömleng egy sort, és amikor kéred, hogy légyszi, struktúráltan próbálja meg összeszedni, mi történt, hogyan, milyen sorrendben, mert így zavaros.
Erre válaszként leírja, hogy mindent leírt, de leírja még egyszer, ömleng még egy oldalt, ugyanolyan zavaros, majd kikéri magának, hogy mit nem lehet ezen érteni.
Ebből bármennyi kört képes produkálni anélkül, hogy közelebb kerülnénk a korrekt timeline-hoz. -
válasz
Pikari
üzenetére
Ezt így általánosságban elég meredek kijelenteni, hiszen elég sok tápdesign létezik
Amúgy FET-ek esetén megvan, mennyi a max. átfolyó áram, hány fokot visel el, hűtöd, azt' megy. Hogy egy kapcsolóüzemű tápból mennyit veszel ki, az kb. a puffer, fet, ilyesmin múlik.
Ugyanazzal a kapcsolással építhetsz eltérő teljesítményű tápokat könnyen. Nem annyira ez a kérdés, hanem a hatékonyság, meg hogy mire van igény.@salaud : Ez vótmá

-
envagyok
veterán
Üzleti vita topikot nézitek?
-
salaud
aktív tag
válasz
Pikari
üzenetére
Most nem azért, az általad linkelt képen kipukkadt kondi oldalán az van, 3300 mikrofarád, 6.3V. ilyen elkó, illetve ennek megfelelő a lomex.hu-n 150 ft alatt van. Kiszereled a táp belét, a 220-as kondikat kisütöd, majd a kábeleket félrehajtva kicseréled a kipukkadt kondikat.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
WTF? Ez Nokia 7610?? Néztem egyet, ez most billentyűzetes vagy érintős. Mert nekem volt Nokia 7610-esem, de az nagyon nem ilyen volt. Igaz ez most rákerestem Nokia 7610 5G 2024.
De nekem valahogy olyan fura ez, mintha valami ps-elt cucc lenne -
Pikari
veterán
Tanulmányozgattam a mai modern 600w-os, 1kw-os tápok belsejét.
A mostani 600w-os tápok elektronikailag kb a régi 200w-os tápok elektronikai felépítményével egyeznek meg. Az 1kw-os tápok pedig a régi 600w körüli tápokra emlékeztetnek.
És hogy ennek valóban az lenne az oka, hogy ennyit fejlődött volna a technológia? Erősen kétlem. Inkább arról lehet szó, hogy sikerült nekik bejátszani és a végletekig finomhangolni az alkatrészeket úgy, hogy a garancia lejárta után pár héttel robbanjon szét az egész. Nem hiszem, hogy csont ugyanannyi és ugyanakkora kapacitású kondival eddig csak 200w-os tápot lehetett építeni, most meg hirtelen 600w-os is kijön belőlük.
-
homerhamm
veterán
tavesz baktalo legyen szerencsés a családod dicsák - Lákátos
-
válasz
cidalain
üzenetére
Érdemes is. Kevesebb kínai vert át, mint itthon.
ON
Vevő :
Ez még megvan?
Meg van mèg szia...megvan, ja...
Vevő : Megvehetem
...ménevehetnéd... igen.
Vevő :1000
Vevő : Àra
Vevő : Ugye
...bemásolom neki a hirdetést... benne van az ára.
Vevő : Mondhatokvalamit mèg
...mondjad...
Vevő : Ajàndègbba adhatok neked el fogadod
Kösz nem.... és magától kilépett
-
cidalain
veterán
válasz
Alusky
üzenetére
Én az 1 dolláros vacak miatt is reklamálok a kínaiaknál.
Múltkor vettem egy képernyővédő üveget 2 dolcsi. Megjön, semmi nincs hozzá, csak az üveg. Felteszem, akkor látom, hogy bakker a céges teló széle kicsit ívelt, az üveg kb 1 centis sávban nem ér hozzá. Ronda, ott nehezen érzékeli az érintést, be fog menni a kosz is. Volt ilyen liquid fillerem régről, megoldom azzal, de az beállt már és nem folyott, szóval letéptem az egészet a francba, aztán jól visszakértem a pénzem, merthogy liquid filler nélkül a termék semmit sem ér. Vissza is adta az Ali szó nélkül.Szóval én nem hagyok szó nélkül semmit, ami szar.
Legviccesebb: Jyskben vettem szappanadagoló pumpás cuccot. Belül műanyag, kívül szálcsiszolt fém, tök jól nézett ki. Csak nem rozsdamentes volt, 1 hét után elkezdett sárgulni a fém éleken. Visszaviszem, azt mondja az eladó, hogy biztos víz érte. Kikerekedett szemmel nézek rá bután, hogy bakker ez egy fürdőszobai kézmosó adagoló, hát hogyapicsába ne érje víz? Visszaadták a pénzem.
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Jó, de ez egy sima gagyi, nem pedig nem létező cucc

-
Alusky
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Csodálatos lesz majd amikor az AI elkészíti a teszteket és weboldalakat is az ilyen fos termékekenek, meg a fenti Nokiának is és ezzel behúzza még jobban az embereket a csapdába akik simán kiutalnak érte ennyit és nem fog vele szórakozni, hogy reklamáljon mikor fost kap vagy egy totál más terméket (de legalább nem téglát) max egy Face kommentet ír mérgesen amit kitörölnek úgyis vagy elsüllyed a Face alapvetően működésképtelen köpedék kommentszekciójában, mert 10-20 ezer az az ársáv amivel a legtöbben nem foglalkoznak ha bebukják, aki mégis annak meg visszautalják. Lesz miből, mert csak ezer átvert ember után már 15 milliót jelent.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
-
cidalain
veterán
válasz
Corleone33
üzenetére
nem az a lényeg, hogy mennyiért hirdeted a terméket.
másfelől miért lenne drága mulatság neked adott esetben egy 10-20000 Ft értékű cuccot postára adni? (természetesen egy valós usernek)
pont ezért valid a hirdetésed a scammer robotnak. és nem azért nem bohóckodsz a futárral, mert hogy kis értékű a cuccod, hanem azért mert scammer robot. -
Corleone33
senior tag
Facebook marketplace-n csak engem találnak meg kvázi kivétel nélkül csak scammer botok?
Tegnapi nap folyamán is legalább a 4-5 botfiókot némítottam/jelentettem, akik a szokásos DPD/Packeta stb futàros dumát adtàk elő
Mai nap is befutott két IQ bajnok bot, nagyon valószínű, hogy 10000-20000Ft körül még majd futárral bohóckodom a kedvükért
kicsit drága mulatság lenne nekem úgy. -
-
-
kenwood
veterán
20db ***** egyben eladó.
Csak egyben eladó , ha szövegértési problémáid vannak akkor kérlek ne nekem írj ... hanem vannak erre megfelelő helyen lévő emberek akik segítenek , felnőtt korban is még tudnak segíteni...
A csomag egyben *****. FIX!!! ha drágállod az árát vedd meg ott ahol olcsóbb ( nem lesz ilyen , csak max B-C kategóriában )
A gép szép korrekt állapotban vannak , good és Excelent akkuval.
Elhiszem , hogy 1db jó lenne ezen az áron de NEM...
Valamint megunt dolgaidat , s.aros gumicsizmát , 100 éves gépeidet amire azt hiszed valami rejtélyes és megmagyarázhatatlan oknál fogva te azt hiszed ér valamit... , plafon csapszeg gyalut , szopóálarcot , olaj le eresztő létrát , és egyéb otthon porosodó semmire sem használt , kacatokat beszámítani NEM tudom.
BOHÓCOK ÉS ALKU MESTEREK KÉREM KÍMÉLJENEK , A MEGÉRTÉST KÖSZÖNÖM.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem tudom, milyen kategóriájú tápokat néztél, de a közép, és felsőkategóriában elég erőteljes fejlődés volt az évek során.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kicsit drága mulatság lenne nekem úgy.