- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
Más.
Vettem a szüleimnek egy 64GB-os iPad3-at. Adva vannak a fotóik amit kb 10 éve fényképezgettek digit géppel, most már mindkettőnek iphonja van és van kb 20 GB-nyi kép szépen évszámokkal mappákba rendezve. Hogy a jó életbe tudnám a legegyszerűbben az ipad-jukra varázsolni? Van egy ebay-os kamera kitt-em, de egy kalap...,hol működik hol nem és nem lát mappákat csak ömlesztve a képeket. (Ha ezzel lehetne vennék én már gyárit is,csak ne fél napig kelljen tolni fel a képeket)
Hogy lehetne a képek közé varázsolni azt a 25-30 albumot tartalmukkal együtt a legegyszerűbben? Bocs, de alapből androidos vagyok, ott pofon egyszerű ez a művelet, de itt...
Dropboxom is van 50 GB, ha ezzel lehetne valami trükk. (Samsung telefon ugye...)
Köszi a válaszokat. -
cascada
senior tag
Köszönöm szépen gyors válaszaitokat!
Az egyébként nem fog problémát okozni, ha nincs olyan támogatott felbontás a projektoron, mint amilyen az ipad 4 felbontása?Még két kérdés felvetődött bennem közben
Milyen tokot ajánlanátok hozzá? Sokat lenne hordozva az eszköz (hátizsákban), szóval olyan kellene, ami jól megvédi mind a kijelzőt, mind a hátlapot is.
Másik pedig: számítógéppel össze szeretném kötni, hogy mondjuk PDF fájlokat másoljak rá. Ezt gondolom USB-n fogom tudni megtenni. Az ipad4-hez jár alapból USB kábel? Bocsánat, hogy ilyeneket kérdezek. Át fogok tanulmányozni minden szükséges olvasmányt majd erről, csak még nem volt rá időm, és mindent egyben szeretnék megvenni hozzá. -
zsozsi67
csendes tag
A futó alkalmazások előhozatala is megy Home gomb nélkül? Lehet.
Egy biztos. Sokkal könnyebb JB után kezelni a gépet.
Pl. Nem egyesével kell bezárni az alkalmazásokat. Egyik oldalról a másikra egyszerre tudok több alkalmazást átvinni. Egy könyvtárba korlátlan app fér. Könnyebb szövegszerkesztés stb.
Na, végülis mindegy. Nem a JB-et akarom magasztalni.Nekem bejön, másoknak meg nem. Nem vagyunk egyformák. -
jozsi252
veterán
A 128GB-os iPad-et igazából nem tenném sehova. Nem akkora horderejű dolog hogy külön egy nagy keynote kelljen a bemutatásához. Kapott egy nagyobb háttértárat és kész. Az iPad 4-en azért változtattak jó pár dolgot, azért is mutatták be a minivel együtt a tavalyi keynote-on.
-
-
Ragnar95
félisten
Én is Apple hater volt am még az i4 előtt, aztán kipróbáltam egy Touchot, majd megjelent az i4 és megtértem
Utána be is szereztem egy Touch 4g-t, majd 4S, majd hackli, majd iPad...
Most épp egy valódi Machintosh van tervben, csak épp az ára a probléma
Cyberpunk: kb 4,5-5 óra, ha emlékeim nem csalnak, bár általában éjjel töltöm -
tomi5244
őstag
iPhone használtan majd lehet befigyel, de biztos nem mostanában.
az iMac pedig eléggé felejtős nálam az ára miatt, a 27" mennyi is? fél millió?
Nektek a Smart Cover nem hagy hosszanti zsíros hatású csíkokat a kijelzőn? Nagyon idegesítő, direkt letakarítottam a kijelzőt, becsukom a covert és már megint ott vannak.....
-
Nem erdekel hogy kereste e vagy sem, de igy akkor se beszelj senkivel itt! Nem a kutyaid vagyunk... Ha nem akarsz segiteni, akkor nyugodt szivvel befoghatod a szadat, es tovabb gorgetsz.. Majd lesz egy n+1-ik ember akinek lesz turelme hogy szepen valaszoljon (az amugy tenyleg egyertelmuu) kerdesere
-
V.Stryker
nagyúr
Mondták már ,hogy milyen k.baszott kedves vagy? Másnapos vagy, vagy nem volt otthon dinnyefőd az éjjel?
Valami blog bejegyzésben olvastam egy billentyű kombót, amivel előjön. Ez lett volna a kérdés.
Meglett, köszi mester a segítséget!
powerup2: Köszi, igen ez az.
-
0pityesz0
tag
Igazából laikus vagyok ebből a szempontból, tehát most először szeretnék ilyen kütyüt beszerezni. Ismerni sajnos nem ismerem ezeket az eszközöket ill még nagyon nem olvastam utána, de ha jól gondolom egy wifi router kell hozzá és használható is. Vagy rosszul gondolom?
Bocsi ha off -
powerup2
addikt
Szerintem is kamu mert ha valaki igy járna kamera ide vagy oda én tuti orditok ( valami cifrát XD ) egyet vagy vagy rácsaptam volna az asztalra meg azért ha megfogsz egy dobozt kinyitás előtt csak érzed hogy benne van a telefon vagy sem mert azért az a doboz a készülék meg a kábel töltő nélkül igen könnyű .
Keksz ha tényleg igy volt akkor meg totál szopás az egész most rendelek valamit az apple.hu-ról és ha nem veszem videóra a dolgot hogyan bizonyitom hogy nincs benne a termék ? igy már parás lesz vásárolni az appletől zsákbamacska
-
Keksz
senior tag
Ráztál már meg ilyen dobozt mikor új? priceless
Igazából semminek nem kellene benne mozogni, annyira pöccre össze van csomagolva a sok cuccal benne.
Egyébként én vettem fel a videót, voltunk kb. még öten az irodában amikor kinyitotta.
Sajnos nem kamu! :-(((Tökre örültünk hogy megjött, aztán bazze üres volt.
tomi5244: annyiért raktam fel amennyit almapiac.com -on láttam, 60.000ért
-
Zanik
addikt
-
justaview
senior tag
Csak fájlokat enged kijelölni. Ha azok egy könyvtár struktúrában vannak elszórva, akkor nem jelölhetem ki a könyvtárfa legtetejét, és másolhatom át egyben, hanem külön külön kellene a fájlokat összevadászva átmásolgatni, aztán az iPad-en létrehozni a könyvtárakat és bele helyezni a fájlokat.
Mellesleg hiába van az adott programnak már néhány könyvtára, abba sem lehet másolni, csak a gyökérbe. Legalábbis nekem még nem skerült. -
erdoke
titán
Az Office 365 is működik valahogy tableten, de egyik se az igazi. Ha van egy komplexebb PP prezid, vagy nagyobb pivotos Excel táblád, baxhatod mindet.
Majd ha eleve tabletre (is) fejlesztenek egy komolyabb irodai programcsomagot. Még a következő MS Office se lesz az igazi szvsz, talán majd az azt követő.
-
Konflikt
addikt
ramennek az ipad2 es tokok, hisz a fizikai meretek nem kulonboznek. (talan 0,6mm vastagsag kul van), de a smart cover funkcio nem minden esetben mukodik jol. pl. nalam a macally bookstand2B tok smartcoverje az ipad3 on hol mukodik, hol nem. valamit modositottak a magnesen, v annak helyen.
kollegamnak pedig egyaltalan nem mukodik, holott neki ipad2-3 tokja van gyarilag. visszakuldte, meglatjuk.
tehat bele lehet futni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest