- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
justaview #8421 üzenetére
A biztonsági mentés mindent lement, tehát ha visszarakod, akkor utána olyan lesz, mintha nem is restore-oltál volna, konkrétan minden megmarad, ami előtte fent volt, természetesen a JB-s tweakek kivételével. iBackupbottal meg tudod szerkeszteni a backupot és így csak azok a dolgok maradnak meg, ha visszarakod a backupot, amiket te szeretnél.
-
-
erdoke
titán
válasz
justaview #5002 üzenetére
Az AVPlayer visszakerült a Store-ba, a Dolby licencek miatt vették le anno, de az is rendeződött. Viszont a stream oldala nagyon gyenge, egyelőre csak valami FTP-s dolog van benne. Ráadásul külön kell megvenni a telefonos és a tabletes verzióját. Írtam egy gyors review-t a Store-ba, hátha többen felfigyelnek rá.
-
@matthew@
őstag
válasz
justaview #4743 üzenetére
Azt tudom h ezt elfogadja, de én alternatívákra mondtam h nem működik, csak az amit Te linkeltél, meg a Cloud dolog, a többire értettem azt h necces a dolog, bár nekem a Cloud dolog jobban tetszik, ott nincs olyan h nem működik vmiért és egész jó aksi van benne, Technical Specifications fülnél írják 2600mAh Rechargeable 18650 Li-Ion Battery, bár nem tudom h egy külső HDD-t meddig látna el árammal ez az aksi
-
@matthew@
őstag
válasz
justaview #4739 üzenetére
Customer Reviews
It still cannot work in os6!!!by Ymdoctor
After download new version, it still cannot work in ios6! Pleaser manage this problemBár azt nem látom h a 2.0.2-re érti-e a new version-t vagy még az előtte lévőre, met dátumok nincsenek az összehasonlításhoz.
-
@matthew@
őstag
válasz
justaview #4731 üzenetére
Itt egy részletes leírás van róla, az oldal alján pedig a formátumok, köszi az átalakítósat, már csak az a kérdés h mivel járnék jobban ha Hollandiába vagy itthonra rendelném mert rokonokon keresztül megoldható lenne és áfa szerintem tudom mi lenne jobb
Bár még elvagyok 16GB-n és nem ismerem a határait a kütyünek, h mennyire megbízható, hazsnálható ténylegesen, vki nem akarja kipróbálni
Még ez kell hozzá: iTunes apperdoke: hol lehet venni hozzá, linket tudnál küldeni? iPhone 5-jöz találtam, de nekem iPad 4-hez kéne, olyat Apple oldalán nem látok
-
@matthew@
őstag
válasz
justaview #4729 üzenetére
Ez is jól néz ki, és így akármekkora Pendrive mehet bele, bár kérdéses h meddig bírja szuflával
-
@matthew@
őstag
válasz
justaview #4729 üzenetére
Ez jól néz ki és az ára is elmegy, de így is meggondolandó, az Apple-el most csak az a gond h okéh átálltunk a Lightning csatlakozóra, de ahhoz kellene is pár kiegészítő, mert a választék elég gyér, pl dokkoló sincs még hozzá, meg egyebek, így kissé hátrányos ez a helyzet
MÁS: használ valaki TeamViewer progit? Én feltettem, de az a gondom h az iPad-en tök jó a mérte de PC-n átteszi 800x600-ra a felbontást és miután kilépek a TeamViewer-ből összekuszálja az ikonokat, meg hogy lehet rendesen leállítani a progit, h kilépjen,van vmi ujjmozdulat rá, vagy csak be kell zárnom?
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
justaview #4717 üzenetére
Persze ezzel tisztában vagyok bár még nem volt szükségem refundra. De valószínűleg ez a külföldi vásárlás legbiztonságosabb módja, más alternatívát nem nagyon tudok. Én mar rengeteg dolgot rendeltem többtízezres tételt is. Meg kell nézni kitől vásárol az ember és nem lehet nagy probléma. Csaló esetén pedig szerintem kekeckedés nélkül utal a paypal mivel több jelentés is érkezni fog az eladóról ha csal
-
madgie
titán
válasz
justaview #2007 üzenetére
Szerintem ha újat akar az ember, akkor most a négyest kell venni. Szépnek szép a három is, de a kijelzőn kívül szinte az iPad 2 szintje... ami persze nem rossz, de idővel szétnyílik majd jobban ez az olló, amint elkezdenek fejleszteni az iPhone 5/iPad 4 tudásához. És nem csak játékokra gondolok, gondolom egy iMovie-t is szép lassan a négy magvas GPU-hoz optimalizálnak.
Mondjuk ha valaki évente cseréli (mint eddig én
), akkor valóban nem kell ilyenekkel foglalkozni, jövőre úgy is komolyabb vas jön
-
tomi5244
őstag
válasz
justaview #2007 üzenetére
Eleinte biztos nem, de ha hosszú távon gondolkodom (akár 3-4 év) akkor megéri az erősebb processzorba fektetni. De nyilván a 3-as is teljesen korrekt vassal rendelkezik és ott meg lehet a 32 gigás változat jelenti az előnyt. Ezt még nem döntöttem el. December elején kiderül
Nyilván az árak fognak dönteni.
Csak legyen még akkor készleten a 3-as fehér kivitelben, más nem számít!
-
-
powerup2
addikt
válasz
justaview #1820 üzenetére
Jó de akkor látványos újítás kéne aksi idő növelése még a mostani retinásnál is jobb kijelző meg komolyabb programok az eszközre már így is gyors szóval a szoftvereseknek kéne kicsit belehúzni . Én majd egy ipad 4-et veszek mindenféle képen 4g-set . Nagyon remélem én ilyen pixel hibát nem fogok ki .
-
Bögre
aktív tag
válasz
justaview #1384 üzenetére
Nehany alkalmazas, pl. Goodreader, tud olyat, hogy becsomagolsz egy teljes konyvtar szerkezetet egy *.zip -be, majd ugy masolod fel, kepes kibontani is azt, igy visszakapod az alkalmazason belul is az eredeti strukturat. En igy masoltam fel tobb mappat dokumentumokkal egyutt.
-
BossBoss
őstag
-
Ragnar95
félisten
válasz
justaview #1212 üzenetére
Értesítéseket kaphatsz, a push annyit jelent,h valós idejűek, tehát a szerver egyből küldi őket tovább a telódra.
Az, hogy az értesítések mit rejtenek,az alkalmazástól függ, pl facebooknál üzenetek, meghívások, stb, játékoknál pedig emlékeztetők,h játsz újra, újratöltődött az energiád, ilyenek...
Amúgy a beállítások>értesítések résznél tudod állítani őket. -
Ragnar95
félisten
válasz
justaview #1125 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy iTunesban vagy iPaden töltöd le a progit és csak addig kell a US accounttal bejelentkezned, amíg letöltöd az adott progit, utána máris jelentkezhetsz át a magyarba.
Nincs nagy különbség, pár darab app van csak, ami a magyarban nem érhető el, viszont sok magyar vonatkozású app van, ami a US-ben nem érhető el. -
Ragnar95
félisten
válasz
justaview #1083 üzenetére
A backup minden renndszerbeállítást is elment, tehát full ugyan olyan lesz a rendszered, mint előtte volt, ugyanazok a programok lesznek még a multitasking barban is, olyan, mintha csak kikapcsoltad volna a telót
A cydiás programokat viszont nem menti le, arra külön program van vagy kézzel rakhatod őket vissza, viszont a beállításaikat lementi. -
erdoke
titán
válasz
justaview #1083 üzenetére
Két problémát látok a gondolatmenettel:
1. A 8-as pontban levő iOS 6 JB-re biztosan várni kell, akár hónapokat.
2. Előfordulhat, hogy több app (akár AppStore-os, akár cydiás) nem lesz kompatibilis iOS 6-tal, szintén akár hónapokig. Sőt, esetleg csak egy újraírt verzió lesz az. Éppen ezért az 5.1.1 + JB backup visszaállítása iOS 6-ra problémás lehet. -
Ragnar95
félisten
válasz
justaview #1080 üzenetére
Azt, hogy úgy kell, frissítened, hogy gépre kötöd és nem ajánlott az update sem, hanem restore-olnod kell, tehát visszakerül a gyári rendszer és újrakell JB-elned,de ha backupot visszaraksz, akkor minden adatod megmarad
Az AppStore-ból letöltött porgramokat ugyanúgy tudod továbbra is frissíteni, mint eddig -
erdoke
titán
-
Ragnar95
félisten
válasz
justaview #1026 üzenetére
Nem, csak rákötöd a gépre az ipadet, letöltöd a megfelelő progit és 1 gombnyomás az egész
A JB segítségével rendszergazdai jogokat kapsz (olyan, mint a rootolás androidon kb) és kapsz egy új alkalmazásboltot, a Cydiát is, ahonnan a JB-es cuccokat telepítheted, amelyek már belenyúlhatnak (és általában bele is nyúlnak) a rendszerbe, így tudsz témákat felrakni, új funkciókat adhatsz az iPadednek, így fel tudsz rakni rendes fájlkezelő progit, változtathatod az iOS megjelenését...
A hátránya annyi, hogyha mindenféle hülyeséget felraksz, instabillá válhat a rendszered, mivel ezeket a tweakeket nem ellenőrzik az AppStore-osokkal ellentétben.
Amúgy youtube-on keress rá, hogy top iPad Cydia tweaks és nézz meg pár videót, hogy meglásd te magad is a tweakek előnyeit -
erdoke
titán
válasz
justaview #1021 üzenetére
Bizonyára jó app, de 8 eurót nem adnék érte. Nemrég még 4 volt, de vannak szerintem 1-2 dolláros alternatívák bőven. Sőt, szerintem nekem is van pár, de még nevet se tudok mondani, sose használtam őket.
Egyébként most iPad 2-ről írok, és elképesztően jobb az új kijelzője. Mindig durvábbnak tűnik a különbség, ha visszafelé mozog az ember.
-
erdoke
titán
válasz
justaview #1009 üzenetére
Nem kell foglalkoznod a multitaskinggal. Ha nincs már elég memória, bezárogat a korábban megnyitottak közül. Elég IQ módon csinálja, ritkán veszi észre az ember, és még ritkábban okoz gondot. Annyira, hogy azokon az iPadaken, amit a gyerekek és az asszony használnak, a kutya nem foglalkozik a programok bezárásával, és annak ellenére működnek a dolgok, hogy akár hónapokig nem indítja újra senki a tabletet. Ráadásul az egyiken még 4.3.1-es iOS van...
-
Alex91
félisten
válasz
justaview #1009 üzenetére
Ott az inditott progik vannak. A multitaskja korlatozott mondjuk egy asztali OS-hez kepest, csak bizonyos funkciok futtatasa engedelyezett a hatterben. Amit lent latsz nem biztos, hogy mind fut. Automatikusan lovi ki oket, ha kell neki a hely. Csak sajna ott lent nem latszik, mert onnan nem tunteti el...
-
erdoke
titán
válasz
justaview #994 üzenetére
Sajnos az Atomic még mindig nem kapott Retina támogatást, és a görgetése is akadozik. Egyébként funkcionalitásban az jönne be nekem legjobban. Kevéssel alatta van tudásban a Mercury, de az említett két negatívum nélkül. A Perfect Browser is jó lenne, de az is akadozik görgetéskor. Nem igazán értem, miért tudja átvenni a Safari finom gördítését az egyik, és hogyan cseszi el a másik alternatív böngésző.
Mindenesetre most elégedett vagyok a Mercury Browserrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest