- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Biztos már sokan kérdezték ezt, és sokszor megválaszoltátok, de legyetek szívesek segítsetek nekem is!
Jailbreak-elni szeretném az iPad 4 eszközöm, azonban később szeretném visszaállítani az eredeti rendszert. Nem tudom van-e erre lehetőség, és ha igen, hogyan?
Abszolút kezdő vagyok, tehát szükségem lenne valami leírásra azzal kapcsolatban, hogy mi ennek a lépésről-lépésre történő folyamata.
Eredeti rendszerről tehát kellene egy teljes backup => jailbreak => majd vissza az eredeti rendszert. Megoldható ez úgy, hogy ne maradjon a jailbreaknek semmi nyoma? Nem tudom itt iOS-en ez hogyan működik de Androidon pl az eredeti recovery-t ki kell cserélni egy másikra, amivel le lehet menteni az eredeti ROM-ot, majd ezt követően fel lehet rakni főzött ROM-omokat. A gyári állapot visszaállításakor az eredeti ROM-ot a recoveryvel vissza kell állítani, majd a recovery-vel vissza lehet állítani az eredeti recovery-t is. Nem tudom ehhez hasonlóan működik-e itt is a dolog?Segítségeteket előre is ksözönöm!
-
cascada
senior tag
Rendben, köszi a válaszokat!
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Amikor az iPad kikapcsolt képernyős állapotban van, akkor a WiFi kapcsolatot automatikusan megszakítja, hogy ne fogyassza a WiFi azakksit? Tehát, ha a WiFi be van kapcsolva és elmegy alvó módba a gép, akkor kikapcsolaja addig szepen a wifit?
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Ismėt egy furcsa dolog ügyėben ėrdeklődnék. Letöltöttem Google Translate alkalmazást az AppStoreról, és szeretnék bejelentkezni egy gmail fiókba vele, amiben sok szót már elmentettem a Kifejezéstárba (csillagozott szavak). Azokhoz a szavakhoz szeretnek hozzajutni, illeteve azokhoz szeretnék még többet hozzádni. Sajnos nem találok semmilyen bejelentkezési lehetőséget ebben a Google Transleteben. Van rá valami megoldás, vagy ezt is el kellene felejtenem?
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Csatolt PDF-fájlt szeretnék letölteni az iPad-emre. Úgy látom egyes leírásokban, hogy kell hozzá az iBooks alkalmazás. Két kérdésem lenne hozzátok:
- hogyan tudom megjegyzetetni az AppStore-al az apple ID-mat és jelszavamat? (tehát, hogy többet soha ne kelljen beirkálni őket)
- és hogyan tudok úgy letölteni alkalmazásokat (csak ingyeneseket), hogy nem adom meg a bakkártya adatomat?Köszönöm előre is!
szerk:
Ha jól látoma Beállítások/AppStore-nál sikerült megjegyzetetnem vele az AppleID-mat. Viszont a bakkártyámat továbbra is kéri(nincs is olyan kártya a listában, amilyen nekem van, ráadásul én csak ingyenes alkalmazásokat szeretnék használni)
-
cascada
senior tag
Köszönöm szépen gyors válaszaitokat!
Az egyébként nem fog problémát okozni, ha nincs olyan támogatott felbontás a projektoron, mint amilyen az ipad 4 felbontása?Még két kérdés felvetődött bennem közben
Milyen tokot ajánlanátok hozzá? Sokat lenne hordozva az eszköz (hátizsákban), szóval olyan kellene, ami jól megvédi mind a kijelzőt, mind a hátlapot is.
Másik pedig: számítógéppel össze szeretném kötni, hogy mondjuk PDF fájlokat másoljak rá. Ezt gondolom USB-n fogom tudni megtenni. Az ipad4-hez jár alapból USB kábel? Bocsánat, hogy ilyeneket kérdezek. Át fogok tanulmányozni minden szükséges olvasmányt majd erről, csak még nem volt rá időm, és mindent egyben szeretnék megvenni hozzá. -
cascada
senior tag
Sziasztok!
iPad4-et hogyan tudnék VGA bemeneti csatlakozóval ellátott projektorral kivetíteni?
(milyen átalakito és kábel kellene hozzá?)
Esetleg valami eszközzel van arra mód, hogy vezeték nélkül is ki lehessen vetiteni? (ha nem szeretnék se AppleTV-t, se pedig uj projektort venni?)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- iPhone topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest