- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kondás
tag
válasz
raskolnikoff #8846 üzenetére
Nem csak 1-2 órával , a fényerőtől függ túlnyomórészt az aksiidő
-
kondás
tag
Én már megfogadtam, hogy nem rakom fel az ios frissítéseket csak hónapokkal később..
Sőt ezt az ios8-at lehet hogy soha. -
kondás
tag
Csak szólok hogy az airplay megy Boxee box-al is tökéletesen,más kérdés,hogy már nem nagyon lehet kapni sehol..
-
kondás
tag
válasz
vadászcsiga #8685 üzenetére
Na közben találtam egy remek progit vezeték nélküli összekötésre : )
[link] Reflector -
kondás
tag
Mennyire kockázatos ilyen adaptert Kínából beszerezni?
[link]
Ez is lehet olyan veszélyes mint a kínai aksitöltő kábel? -
kondás
tag
válasz
vadászcsiga #8441 üzenetére
Ja ez jofele csak rhadt draga
-
kondás
tag
Apple airport express-re letezik valami alternativa , vagy mindenkepp azt kell venni?Olyanra gondolok ami ,ha mondjuk kesobb veszek egy nem apple telefont azzal is mukodne. Ja es ugye nem csak itunessel mukodik,hanem az otthoni szerveren tarolt zeneimet is tudom vele hallgatni?
-
kondás
tag
Minek kell a 3/4- est lecserélni az újra azt mondja meg valaki? Az aksija ugyanannyit bír, könnyebb karcsúbb lett( na talán ez) , a többi egyelőre csak dobálózás a számokkal,hiszen mindent visz rendesen a korábbi készülék is.
-
kondás
tag
Hát emberek ez az ios 7 k.rva szar lett.Minden ilyen vakito feher .rendesen bantja a szememet. Ez most rohadt nagy csalodas.
-
kondás
tag
Én töltő hosszabbítót vettem, mert ez a 80 centi nagyon kevés, és nem tölt vele, illetve csak nagyon lassan.
Ám 10 ezret a büdös életbe nem fogok adni az eredetiért,akkor inkább meghosszabbítom a konnektort -
kondás
tag
Amiatt vagyok mérges, a kedvenc rádiós ébresztésem nem működik ios 6 óta
Azelőtt mindig a Tunein rádió ébresztett.
-
kondás
tag
Arra van lehetőség, hogy veszek egy ilyet NAS-t [link] és erről hallgatom a zenéket (mp3, flac) ? Ipad eléri-e róla a zenéket , nincs valakinek tapasztalata?
-
kondás
tag
válasz
kacsintos #6058 üzenetére
Csak arra kell figyelni egyes boltoknál van magyar garis meg világgaris,az első olcsóbb vagy 4 ezerrel. Kérdezem a nőt mi a különbség a készülékben? Azt mondja áá semmi különös, új készülék az is csak már ki volt téve valamelyik boltban, vagy pedig felújított de amúgy tökéletes. Na mondom fasza
Hát én inkább veszek bontatlan lefóliázottat pár ezerrel többért. -
kondás
tag
válasz
r6man123 #5903 üzenetére
Én is félévig hezitáltam amíg megvettem tavaly
Majdnem egy 60 ezres keszülék mellett kötöttem ki , de szerencsére lebeszéltek róla.Ma már nagyobb a választék, de még mindig nincs igazi konkurenciája szerintem.Van pár androidos tábla ami tetszik, de mind drágább mint az ipad. Azt neked kell eldöntened mennyire sürgös, összel valószínüleg jön az ötös, de már a négyes is fantasztikus.
Ja es en nem vagyok ilyen apple talpnyalo mindig azt veszem ami epp legjobban tetszik
se intel-amd,
se nvidia-radeon harc nem izgat -
kondás
tag
Nem tudnátok valami médialejátszót ajánlani amit lehet ipadról rendesen vezérelni?Zene lejátszáshoz kéne elsösorban.
-
kondás
tag
Azon agyalok van most egyéb tablet a piacon amelyik ugyanolyan jó mint az ipad csak más oprendszerrel?Ha elfogulatlanul nézzük
-
kondás
tag
Idén nem lesz új ipad ? Nagy a csend.
(Mondjuk csak örülnék neki, annál később avul el az enyim)
-
kondás
tag
válasz
IrsaiOlivér #2257 üzenetére
Nem tudom miért írta, nincs semmilyen hardveres gond a hármassal,ha meg mégis akkor ott a garancia.
-
kondás
tag
Érdemes már felrakni az ios 6- ot , javítottak dolgokat az elmúlt hetekben?
-
kondás
tag
válasz
Daniel Alves #1655 üzenetére
Írták egy angol fórumon, azért írtam oda, hogy nem vagyok biztos az igazságában,de meg kell próbálni hátha
-
kondás
tag
válasz
Daniel Alves #1653 üzenetére
A helyedben én azért bepróbálkoznék.
-
kondás
tag
Nem tudom igaz-e
"Apple Will Replace Your iPad 3 With An iPad 4, Provided You Bought Within The Last 30 Days"
de nálam úgyse nyerő sajna -
kondás
tag
Ipad 4 ilyen hamar??
-
kondás
tag
Engem nem dobál ki de én ki szoktam lőni azokat a programokat amiket nem használok.
-
kondás
tag
válasz
Daniel Alves #1394 üzenetére
Secret of Monkey Island , igaz teljesen másfajta
-
kondás
tag
válasz
Liberatore #1335 üzenetére
Én soha nem kapcsolom ki, kb. két-három naponta töltöm fel esténként. A fényerőt kb. középre szoktam állítani.Olyan 9 óra használatot bír az aksi , plusz a készenléti idő.
-
kondás
tag
válasz
Mathematics #1287 üzenetére
Én innen vettem, a posta "ingyen" volt
http://www.pcx.hu/termek/apple-ipad3-16gb-wi-fi-md328hc-a-feher-tablet-102361 -
kondás
tag
válasz
kriszpontaz #1271 üzenetére
Milyen negatívumot látsz benne?
-
kondás
tag
válasz
kriszpontaz #1251 üzenetére
Miféle karmolás nyom? Én kb másfél hónapja használom és mindig nézegetem ,de semmi sincs rajta
-
kondás
tag
válasz
Ragnar95 #916 üzenetére
Dropbox segitsegevel minden fajlt pillanatok alatt at lehet tenni pc-rol ipadra.Utana ki tudod valasztani melyik fajlt melyik program nyissa meg (van egy halom ingyenes app).Ne szarozzatok,vegyetek meg oriasi a cucc,nekem meg sose volt ilyen jo keszulekem.
A kepernyo csodalatos.Viszont azt olvastam az sg -n a samsung nemsokara kihoz egy 11.3 colos tabletet ugyanilyen jo kijelzovel, az erdekes lesz.
-
kondás
tag
Ti ki szoktátok kapcsolni a készüléket vagy csak zároljátok?
-
kondás
tag
Az igaz, hogy papir nélkül is érvényesíthető a garancia Magyarországon, puszta sorszám alapján?Ipad 2 -ről van szó ami külföldön vásárolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest