- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Tököm amugy kezd vaskosan tele lenni a felhővel. Nemtudom hányadszor függesztik fel a szkájdrájvomat merhogy lenni itten szászpisösz ektivit... SEMMI más nincs fent mint a fotóim nagy felbontású változatai....
288: Erdőke: Ja többnyire én is egy erdő közepén szoktam leszedni a cuccot a telefonról.
Ja nem várj egy számítógépre aminél szokott lenni kábel a fogadó oldalon is? -
fattyu
veterán
elhiszem nem próbáltam.
Én mondjuk a másik oldal vagyok. Telefonon zenét sem hallgatok. Arra (IS) van célszerszám. mp3 lejátszó. jobban szól, nem merül le naponta ( és ha mégis akkor max a zenét buktam el ) nem kell tapicskán szenvedni, vakon navigálok és léptetek... Ez tapicskatelefonon nem megy. És mégis hány millióan használják erre is örömmel.
Szóval userek és szokásaik alapon ami valakinek egész használható az másnak meg teljesen érthetetlen
-
fattyu
veterán
Tényleg csak kérdés. Kiváltja a célszárszámot? Vagy handikeppel fogjuk rá megoldható vele?
Ez a bajom nekem egy csomó okostelefon appal. Pl szedtem le fénymérőt ami a telefon kameraszenzorát használja. hadd ne mondjam mennyire használható valóságban pl. Nem mernék ez alapján medium formatot kattogni fénymérőtlen vázban. Kipróbáltam ugyanis amiket adott és olyan alulexpók lettek másik vázzal hogy juj. de ez csak egy példa volt.
-
fattyu
veterán
válasz
Gergőke88 #39 üzenetére
A Kies egy opció. Az ájtúnsz meg ítélet.
Szerk: azt már meg sem említem hogy ha nem vannak kitöltve az mp3 tagjeid akkor az itunes olyan kérdés nélkül kócolta össze MAGÁN A HDDn is annó ( még ipod 1 korszak ) a cuccaimat hogy azt hittem megüt a szél...
Nekem megfelelt a könyvtárszerkezet meg fájlnév az ostoba fos szoft ellenben megoldotta egy "problémámat"
-
fattyu
veterán
tényleg csak nekem akadt fent rajta az alváz?
190 a legkissebb amivel bárhol netezhetsz?25: én nem védem mert azért se adnék egy marék nyálat se ( meg ezért sem ) de ott azért mintha kapnál extrát funkcionalitásban nemde?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest