- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
"Az Artisjus szerint a tabletgép-tulajdonosok 93 százaléka rendszeresen végez olyan tevékenységet, amely szerzői jog által védett alkotás tartós másolásával, tárolásával jár."
http://www.gamekapocs.hu/hir/38152
Megvan a válasz, 93%unk kibaszott kalóz/csaló.
Kedves Artisjus, ha olvassák ezt a topikot akkor mondjanak le... :-)
-
Keksz
senior tag
válasz
vadászcsiga #8361 üzenetére
Neked nem, de nézd meg az iOS7-es jb hírek kommentjeit.
10ből 8 ember csak az appsync miatt csinálja.
És hidd el, ha kipróbálta, nem veszi meg.
Pedig sokkal kevesebb macera, ha jön új verzió, stb. -
Keksz
senior tag
válasz
kisjimy #8358 üzenetére
Ma jött ki, raadásul titokban
Hogy lenne már tele a net ios 7-re optimalizált cuccokkal? várnod kell, iOS6 után is várni kellett, volt amite heteket.JB != warez
de sajnos sokan csak azért csinálják, pedig 1-2 appnál több mi kellene? a többire meg akár várni is lehet és megveszed később egy dollálért vagy letöltödd mikor hivatalosan ingyenes leszJB alkalmazások között is nagyon sok a fizetős mostmár, nekem a legdrágább app a mywi, $20 volt
Viszont azt tudja amit a telefonnak automatikusan kellene tudnia (azaz az IOS-nak), pöccre, idegeskedés nélkül... -
Keksz
senior tag
Nekem Plex tök sokszor csak cachel, le-le áll a film, pedig csak 720p és lokál wifi-t egy nem szar router támogatja meg.
Más hálózatos lejátszónál nem volt ilyen gondom. :-(
De lehet ez a Plexnek az erőforrás igénye miatt is van, ami a host gépet illeti, és az nem mai vas. -
Keksz
senior tag
aki akar sztem ma repüljön rá az ipad 4-re, ennyiért hivatalos forrásból ajándék a 32 gigás:
http://www.edigital.hu/apple-sp2623.html
nem?
-
Keksz
senior tag
Gondolkozom az Applecare Protection Plan -on, hogy meghosszabbítsam 2 évre az Ipad garanciáját.
Eladásnál is jól jöhet.Apple.hu -n láttam korábban, amikor először foglalkoztam vele, most vhogy csak az infó van ott, a vásárlásra klikkelve nem hozza be az árát.
Viszont ha jól emlékszem Ipad-hoz olyan 25ezer volt.Ezt az APR-ek honlapja is megerősíti:
http://www.istyle.eu/hu/applecare-garancia-kiterjesztes-ipad-keszulekhez.html
http://www.starking.hu/products.php?product=AppleCare-Protection-Plan-iPad%252dhezViszont ami érdekes hogy az EXTREME Digitalnál csak 18ezer a csomag:
http://www.edigital.hu/Garancia_kiterjesztes/AppleCare_Protection_Plan_iPad-hez-p329783.htmlHa jól emlészem ők is hivatalos viszonteladók.
Megvegyem ott? Gondolom simán alkalmazható?! Igaz?Vett már egyébként vki?
Az első 1 év alatt bármikor hosszabbítható vagy csak az első 30 napban? -
Keksz
senior tag
Tol vki MAME emulátorral játékokat iPad-en? mit ajánl? melyik játékot?
Gridlee -ben vagy JB után vmi mame emulátorral...
-
Keksz
senior tag
Ugy utalom hogy pont arra nem jo az ipad, amire en neha hasznalnam
1)
Buszon nem lehet filmet nezni rajta, mert ugy tukrozodik a kepernyo hogy a csajomat es magamat latom benne, elhuzott fuggony mellett2)
Iphone kepeket nem tudom airplay vagy mas alkalmazassal sem folyamatosan nezni az ipad-en, lokal wifi-n, csak a transzfer mukodik (pl wireless drive-val)... Vag bongeszoben egymas utan megnyitogatva...Matt foliat mit ajanlotok? Van egyaltalan?
Masodikra JB nelkul (mert ott van, Airfloat) es Apple TV nelkul mi a megoldas?
-
Keksz
senior tag
AvplayerHD-ból kikerült a DTS support, ne frissítsétek
-
Keksz
senior tag
válasz
Ragnar95 #4973 üzenetére
Nála még nem gond, mert csak 1 hetes volt amit cserélt volna, és ha a refurbished is hibás lesz, akkor azt is cserélik, mert a garanciaidő átvándorol...
De ha pl a refurfbished "újat" az előző garanciaidejének a végén kapja akkor már nem mindegy hogy az mikor megy tönkre.
Arra csak az apple care, garancia meghosszabbítása lehet "gyógyszer"...Egyébként a refurbished tényleg kb "új", csak doboza nincs.
Nekem ilyen az iphone 4s-em, és ua az a minőség sztem. -
Keksz
senior tag
zagg 50% off akció: (Case -stand -keyboard)
http://www.zagg.com/promo/index.php -
Keksz
senior tag
válasz
snefftamas #4422 üzenetére
Mi hiányzik?
Kb mindenre van alternatíva... -
Keksz
senior tag
válasz
Zodicus #4076 üzenetére
Indítsd újra, hátha csak beakadt vmi.
Dokumentum létrehozása témában sztem sem olyan jó az ipad magyar hosszabb szöveg létrehozására és szerkesztésére.. Ott vannak a funkciók, formázás pl. ami sokkal egyszerűbb kijelölés/egérrel, és az ékezet könnyebben elérhető PC-n, rendes billentyűzettel.
Fórumra, blogra írni okés, de hosszabb dokumentumot nem írnék rajta.
-
-
Keksz
senior tag
válasz
ittakary #3961 üzenetére
Nekem az ipad 1 olyan 270 napja ment, jailbreakkel, mikor tönkrement a fülesem, de én ezt nem tudtam és cydiából leszedtem egy "volume booster" app-ot, aminek kellett a reboot.
Persze nem oldotta meg és az "Uptime" is elveszett :-D
Mindenestre az ipad elég stabil 1 cucc.
-
Keksz
senior tag
válasz
@matthew@ #3949 üzenetére
Handbrake nevű alkalamzásba betolod és csinál a családi videókból MP4-et, amit rá tudsz szinkronizálni az Ipad "video" részlegébe, az Itunes video részlegéből. Ahogy a zenéket.
De mivel már van AVPlayered nem szívnék ezzel :-D
Láttátok hogy megerősítették a 128GB-os Ipad4-et?
Február 5-től jön.Mennyibe fog fájni itthon?
800 € + áfa + plusz haszon? (A sima wifis) -
Keksz
senior tag
válasz
@matthew@ #3846 üzenetére
Mondjuk van olyan Notification amit hiába kapcsolsz ki, mert magában az alkalmazásban kell
És van olyan ahol nem tudsz kikapcsolni mindentLegjobb példa a Facebook
Nálam Notifaction Center alatt teljesen OFF (Bár ez csak azt jelenti hogy "Not in notification center")
Kliensben a Notification alatt minden OFF
DE pl ha vki játékmeghívót (Application request ki van kapcsolva, szóval ez más) küld az átjön és megjelenik a Notification "centerben"...(Szóval a notifaction daemon -ban csekkolja folyamatosan...)
Ez sztem full gáz, hogy a FB nem ad hozzá mindent kikapcsolhatóvá, amiről küld "Jelzést".
-
Keksz
senior tag
Nekem volt kb 7-8 hónapig fólia a kijelzőn, zagg.com -ról, IS
Volt egy fura "tapadása" és nem csúszott mint egy takonyba mártott hal. Viszont nem is volt szép, főleg ha éppen megsérült és még nem "állt vissza".Most nincs rajta és az előzőn sem volt már a végén (4-5 hónap). A kijelzőnek semmi baja nincs, szebb, viszont csúszik :-D
(i4s)
-
Keksz
senior tag
Vki szokta kérdezni a NAS-ról lejátszást, az ipadforums.net -en van egy topik, oda írta most egy arc a következőt:
"I use ArkMC and 8Player for video playback from NAS. ArkMC supports AC3 but not support playback of local media files."
Azt nem tudom, hogy az AC3 még mindig benne van, vagy már update-nél kivették...
Fórum link:
http://www.ipadforums.net/ipad-apps/17801-best-video-player-apps-ipad.htmlHSZ direkt link:
http://www.ipadforums.net/ipad-apps/17801-best-video-player-apps-ipad-30.html#post799965 -
Keksz
senior tag
válasz
Ragnar95 #3376 üzenetére
Ha pedig wifin vagy de azon nincs tenyleges internet (csak pl helyihalo, mert a routeren sincs aktiv net), akkor sajnos azon marad. Csak ugye az oldalak nem jonnek be.
es azt nem tudja egyedul levaltani.
Es igen, ahogy a tobbiek is irjak, ha pl "kimesz" a wifi jelebol, pl kimesz a hazbol es egyre fogy a jel auto atmegy mobilnetre, tok mindegy mi fut, akar a youtube video is mehet.
-
Keksz
senior tag
A napokban nem volt a kezemben az ipad, viszont most nezem h eddig mindig figyeltem h ne frissitsem a 2.0-as Aceplayert mert elveszne az ac3 support, erre mar nincs is a listaban.
Mintha kikerultmvolna a zold ikonos alkalmazas, mar csak a lila van fent. (Bar mintha irt volna ilyet a fejleszto, hogy a 2.x utan jon egy uj, masik lejatszo, ami mar nem tudja es mindenki backupolja az ipa fajlt... Mondjuk meg is tettem... Csak fura h eltunt. De legalabb nem kell figyelni... -
Keksz
senior tag
Ma egy csak a 4/6-os villamoson egy Ipad minit olvasgatott, jól állt neki
-
Keksz
senior tag
válasz
Cyberpunk #3226 üzenetére
Gépre pl.
iFunbox: http://www.i-funbox.com/iKészülékre pl.
Wireless Drive: https://itunes.apple.com/us/app/wireless-drive/id563789686?mt=8 vagy https://itunes.apple.com/hu/app/wireless-drive/id563789686?mt=8
Ebben van minden ami kellhet, mp3 lejátszó, kezel még vmennyi videót is, pl x264 SD ripeket (=MP4). Van benne Dropbox integráció és saját böngész ő is (bár ez a Safarit használja motornak szerintem) -- de olvasd el az Itunes linken. -
Keksz
senior tag
-
Keksz
senior tag
Cinexplayerben at lehet allitani a kodolast, megpedig ugy h amikor lejatszod a filmet akkor van egy "cc" feliratu gomb, arra klikkelve bejonnek a feliratok es jobb oldalt a default -ot atallitod Windows CP1250 az Encoding gombra klikkelve.
Sajnos azt nem talaltam meg h ez legyen az alapertelmezett, az vhogy az utf8 marad ;(
-
Keksz
senior tag
válasz
Spoortcyty #2555 üzenetére
Szerintem 32gb-ost nezz, a 16 neha tenyleg kicsi, foleg ha elmesz otthonrol es neznel par filmet jo minosegben.
-
Keksz
senior tag
Airplay!
Miota megvan az Ipad gondolkoztam egy apple tv-n is, de nem a lejatszo resze, hanem az airplay es mirroring erdekelt csak.
De mivel mindenem mar ossze van kabelezve a nappaliban es vagy a mediaplayer v a PC van a TV-re kotve nem akartam meg egy plusz hdmi-s eszkozt.
Tegnap elkezdtem nezni a lehetosegeket es ma megvettem az airplayert, 15$-ert es mivel van egy - ket alkalmazas ami mar hasznalja ki tudom tolni igy tok egyszeruen az ipad kepet, pl fotokat v videokat a tv-re a PC-n keresztul.A mirroring durva egy dolog, ott eroforras gondok vannak szgep oldalon, meg a win7 alatt meghulyul a szinsema de az is egy erdekes dolog.
(A kep minosege szar
)
-
Keksz
senior tag
válasz
jozsi252 #2466 üzenetére
Splashtop
Régen ezt használtam, ha kell a hangot is áthozza, plusz ha két monitor van egy rázásra át tudsz váltani a másikra
iTap RDP
Most pedig ezt használom, ez sima rdp kliens,mdrága is volt, de más lehetőségem akkor nem volt, kellett és megvettem.Teamviewer jó, nézd meg azt is.
-
Keksz
senior tag
Other nálatok mekkora?
Nálam egy hetes rendszernél 2,8GB. -
Keksz
senior tag
Nem, az apple.hu -n rendelte 10.31-én, vagy 30, erre már nem emélszem pontosan és onnan küldték.
AC3, ja-ja, sajnos minden lejátszóból kivették, akik nem akarnak csengetni a Dolby-nak, ezért pl. nem lett volna szabad az Oplayer-t frissíteni, mert most csak ez a CSICSKA CineXPlayer-ünk maradt! Vagy akinek régen volt más, VLC, stb. azoknak az... :-(
Az Ipad4 nekem is nagyon bírja, meglepően jó az akku.
Nem úgy áll mint az Ipad 1 hogy 1 óra film 10% akku, hanem sokkal kevesebb.powerup2: Apple fórumán írta egy arc hogy neki még aznap küldték a cserekészüléket. Itt meg tologatják az ügyet A-B-C személyek között.
-
Keksz
senior tag
válasz
alba-regia #2412 üzenetére
Ez es az elozo sajat esetem <DHL csomag Angliabol hianyosan erkezett meg, futar azt mondta minden benne van, hittem neki ;( > alapjan en is ezt fogom tenni ezentul.
-
Keksz
senior tag
válasz
powerup2 #2410 üzenetére
Apple hivatalos fórumban van egy topik, ahol azok írnak akik így jártak.
Volt aki kettőt rendelt, egyet kapot meg és egy üres dobozt.
Volt aki USA-n kívülről kapta és üres volt.Ez Hollandiából jött.
Most arra vár Balázs hogy a futárcégnél lezáruljon a nyomozás, holnap remélem már lesz infója.Megrendeléstől 27 napot vár erre, remélem az újat tényleg prioval küldik, ahogy az üfsz ígérte.
(Apple topikba volt akinak már aznap küldték, fura módon ő is kapott egy levelet az Apple-től, amiben vmi olyan volt hogy cserekészülék és új azonosító, de amikor felhívta a futár céget másnap azt mondták neki h az a réginek az azonosítója :-()Ne tudd meg miket kellett elviselnie aznap.
Mindenki ekézte :-DPl.
iphone 5 air
iphone 5 invisibleMeg h mennyi az üres doboz, rakja fel ebay-re, hátha elviszik, stb.
-
Keksz
senior tag
Ráztál már meg ilyen dobozt mikor új? priceless
Igazából semminek nem kellene benne mozogni, annyira pöccre össze van csomagolva a sok cuccal benne.
Egyébként én vettem fel a videót, voltunk kb. még öten az irodában amikor kinyitotta.
Sajnos nem kamu! :-(((Tökre örültünk hogy megjött, aztán bazze üres volt.
tomi5244: annyiért raktam fel amennyit almapiac.com -on láttam, 60.000ért
-
Keksz
senior tag
Na, ugy nez ki holnap elviszik az ipad1-et. Igy mar tenyleg nem bantam meg a valtast 4-re.
A cinexplayer nalam tok jol megy, csak neha tolt bele a 720p mkb-ba. Ami neha idegesito egy ilyen hardvernel.
-
Keksz
senior tag
Haha, beszoptam.
Ipad4 nem csatlakozik fel az i4s-en megosztott personal hotspotra.
Csak homokórázik a szarfejű.
Ipad 1 meg simán, bár az most nincs nálam, de két hete még ment, amikor úgy használtam. Csütörtök este tesztelem otthon, kap majd egy network resetet is. Addig jó ez, vidéken ugysincs gyors 3G.BT-n megy, most úgy netezek a telefon 3G-jével.
Csak így nem megy a facetime, mert annak wifi kell.. De csíra
-
Keksz
senior tag
Bazze, nem kell vkinek egy szombaton vásárolt ipad 4 32gb fekete? 165000ért?
Tegnap használtam csak és ma pár órát :-D
Tök komolyan.
Istyle garancia, papírok, doboza, kábel+usb csatlakozó és minden!Hoznak nekem egyet ajándékba pénteken Írországból :-(
Most szóltak...Vagy azt eladom :-D vkinek!
-
Keksz
senior tag
Plusz most meg kell nézni, h mit szól az ac3-hoz, mert leírásban nem látom, h támogatná és ezt is novemberben updatelték.
A felirat vmelyik lejátszóben csak akkor ment stream közben ha külön azt letöltöttem a gépre.
Az air play jó megoldás lehet, a server részét könnyű bekonfigurálni.
-
Keksz
senior tag
Raktam fel csak 720p mkv-t, scene encode sorozatokat.
Mindegyiket vitte, elég szépen - egy-egy akadás, töltés azért volt benne. A képmsztem OK.
A kezelőfelület elég otromba.
És default a magyar feliratot rosszul dekódolja, át kell állítani windows 1250-re, de ezt csak feliratonkémt lehet, hogy hol lehet beállítani központilag nem találtam meg.Erdoke: itthon nekem is más a default mozizó eszköz, az ipad akkor kell ha elmegyek itthonról. Új sorozatok 720p mkv-ban vannak meg, ezért az Ipad 1-nél mindig csak régi sorozatokat néztem, melyek itthon figyeltek a winyón xvid-ben, újakat nem, mert nem vitte...
Filmeket meg egyáltalán (max vmi ősrégit), mert az 92" nézem, 1080p mkv v BD iso, vagy lemezről.A stream meg azért volna jó, mert néha más nézné a tv-t, mozizna a szobában, míg az pl. engem nem érdekel. De lehet visszateszem az Airplay szervert, az tökéletes volt erre.
-
Keksz
senior tag
Én is megvettem, most másolok fel rá vmit.
Elég szarul néz ki és samba-t nem is tud.Viszont amit nem fogok hogy Handbrake-el konvertálom át a cuccaimat mp4-be, belső felirattal, mert egy már mp4 átkonvertálása 2,5 óra, ha bele akarom rakni az srt feliratot, hogy vigye a sima Video app.
720p mkv meg még több...(Ja, és ha már töltök le vmit, akkor azt 720p mkv-ban teszem, szóval ha megelegednék az Oplayerrel, akkor a sorozatokat újból le kellene tölteni...)
-
Keksz
senior tag
Itt le van írva, hogy melyik más lejátszók vesztették még el a Dolby/AC3 támogatást // ezért aki még NEM updatelte őket NE is tegye meg, vagy mentse le mindenképpen a régi IPA fájl!
http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=16321816Itt pedig egy kis magyarázat miért történt ez:
"We have been forced to disable It's playing access to AC3, EAC3 and MLP encoded audio. AC3 is a widely used format present, for example, in DVDs. The reason for this restriction is that It's playing's usage of the open-sourced, free, FFmpeg decoding library has been seen as an infringement of AC3 patents by the holders. Many other open-source and closed-source applications are using this technology. We are striving to overcome this issue as soon as we can and will post information here as it becomes available." - It's Playing app fejlesztőiSőt, azt is írják hogy pl a GoodPlayer fejlesztői nem is fogják kifizetni a licensz díjakat a Dolby-nak, így ők tuti nem jönnek vissza AC3 támogatással, amíg ilyen magas marad a díja!
Alternatíva lehet, annak aki már elbaszta és felrakta ezekből az új verziót és nincs backup-ban az IPA, a
Cinexplayer HD ! ~ 4 €
Ők megvették az AC3-at, de az MKV support csak most került be a programba, ezért még nem a legjobb.És a MoliPlayer HD, ami ingyenes és még benne van az AC3 támogatás, de ki tudja meddig...
-
Keksz
senior tag
Hülye Apple :-D
Nem hiszem el hogy JB nélkül illegális módszer nélkül nem lehet downgradelni alkalmazásokat, csak ha megvan a régi, saját iPA fájlom :-(
Ami persze nincs, mert OPlayer HD update még szeptemberben volt és nem olvastam el, hogy gondok lesznek az AC3 hangokkal...
Szívás! -
Keksz
senior tag
-
Keksz
senior tag
Még a Carcassonne társasjáték is gyorsabb az Ipad 4-en, erre nem gondoltam volna...
PC -n ha az új csatival rákötöm, akkor viszont azt írja, h not charging.
USB a gépemen gyenge? -
Keksz
senior tag
A tegnap BF-en megrendelt Ipad a kezemben, bementem istyle A36-ba, egyedul voltam, tobbi ember csak nezelodott es 10 perc mulva nalam volt a cucc.
Az osztott billentyuzet sztem is faszsag
A tevesnek gondolt infok h az ujban nincs fali usb tolto eloszlatott amikor ott helyben kibontottam es benne volt. Az apple.hu-n vmi fura megfogalmazas/leiras miatt azt hittem itt mar nem jar.
Ami egyebkent 5900 ft -
Keksz
senior tag
Na, addig foglalkozatott a téma, hogy megrendeltem istyle-nál a 32gb-os ipad4-et online, mert elmenni már nem tudtam érte.
Plusz most árulom az Ipad 1-et... (Akit érdekel privátban!)
-
Keksz
senior tag
válasz
tomi5244 #2265 üzenetére
Hát, az lesz h újrarakom az Ipad 1-et, mert mióta kijött a 4.2.1, 2010. november, azóta nem volt és szerintem az is lehet egy oka hogy belassul már néha (Legutóbb több mint egy év után volt újraindítva és azóta is eltelt már 3 hónap). Emlékeimben fürgébb rendszer volt ez :-D Bár lehet rászoktam az i4s -re :-)
De nem rakom fel az 5.x -et, hanem maradok a 4.2.1-en, ha kellene még az JB-elhető is (bár nem használók egy JB funkciót sem, ami nélkül nem tudok élni..)
-
Keksz
senior tag
válasz
tomi5244 #2262 üzenetére
Nem lesz ilyen akció.
Max a MM vagy Edigital megcsinálja 0% THM-re, pl. 10 hónapra.
Mást nem tudok elképzelni.Ma egyébként majdnem vettem 165ért egy Ipad 4 32GB WIFI-t. Már apple.hu-n a kosárban volt, majd el is indultam érte majdnem az Istyle-ba, de mostanra már meggondoltam magam.
Remélem nem bánom meg :-D
-
Keksz
senior tag
válasz
IrsaiOlivér #2257 üzenetére
hát, mikor kijött akkor csak erről lehetett olvasni
a wifi gond
a kijelző más színűHa van rá garancia akkor is lehet h 2 hetet kell várnod míg megkapod az újat, és az bosszantó lehet.
Fősulis évfolyamtársamnak a 4. ipad 3 lett jó, a negyedik! Előtte kapott zsinorban 3 hibásat! -
Keksz
senior tag
Smart case vagy smart cover?
Melyiket / miért?
Eddig nálam az ipad-en csak a hátulján volt védőkeret, és így annak semmi baja, de a kijelzőn sincs semmi karc, bármi, pedig fólia sincs rajta... -
Keksz
senior tag
válasz
IrsaiOlivér #2252 üzenetére
3g tenyleg nem eri meg, nekem az van es azt gondoltam kurva sokat fogom hasznalni utkozben, de nem.. Kb mert 1) szar a 3g lefedettseg -djuice adatforgalom alapu reloaded kartyam van -szerencsere igy nincs havidija
2) nem viszem annyit magammal, ha meg igen, akkor volt mar olyan h vodafone 3g-t osztottam meg inkabb hozza, pl balaton partHa vennek ujat, nem vennek 3g-st es a 16 gb is kevesnek tunt,mert a 3g miatt az lett belole.
Ha ma vennek akkor elfelejtenem a harmadik ipadot is, kurva sok hardveres gond volt vele (wifi gond, rossz szinu kijelzo, erintokepernyo hibaja) es csak az ipad4-ben gondolkoznek
-
Keksz
senior tag
válasz
jozsi252 #1986 üzenetére
Almárium Pro pedig a Westend mellett, de csak 18:00-ig vannak nyitva:
http://www.almarium-pro.hu/
Nekem egy ipad1-em van, 16GB 3G-vel.
Ami nekem pénzkidobás volt az a 3G modul, mert mégsem cipelem magammal annyit hogy megérte volna. Szerencsére egy Djuice Reloaded kártyát szereztem bele okosba, így legalább annak nincs havi előfizetési díja, csak 1x / év fel kell tölteni és így adatforgalom alapján megy le az egyenlegem.A másik hogy mindig bennem van a vásárlási láz, hogy kellene egy ipad2, aztán a 3 és most a 4. A mini nem foglalkoztat.
Viszont mindig le is beszélem magam - sikeresen - mert többre mint most nem használnám és amire használom arra meg tökéletes. Böngészés, ebook és néha játék vmi board game, vagy where is my water, amiknek nem kell bika gép. IOS -t sem frissítem, még mindig a jól bevált 4.2.1 fut a gépen, legutóbb 1 év után indítottam full újra.
Szóval bármennyire is szép a 4, vagy a 3. Vhogy sikerül megkímélnem magam a "befektetéstől" :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Haditechnika, harcászat
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest