- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy van egy ipad4-em,le szeretném cserélni a jelenlegi tokját,billentyüzetes tokra.Tud valaki ajánlani valami jo billes tokot? Szemezgettem egy-két termékkel.
1. Logitech Ultrathin Keyboard cover
2. Logitech Keyboard folio
3. Ggmm intelli Type I ipad tokKöszönöm a segitséget!
-
kisjimy
aktív tag
válasz
Makszimusz #8357 üzenetére
Sziasztok!
Van ios 7 jailbreak!!!! Feltettem iphone 4s-re de alig van theme(winterboard) ami támogatja az ios7.x support-ot.Gondolom ha feltenném ipad4-re ugyan ezt tapasztalnám!
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy össze szeretném kötni az ipad4-et egy házimozi erősítővel.Van olyan kábel ami egyik fele megy az ipad-be a másik vége hdmi? Usb vel probáltam,de nem ismeri fel. Erősitő tipusa onkyo TX-NR626
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy az ipad4-en fent van a facebook.Ha valakivel beszélek,és ki akarom törölni a message-nél a beszélgetéseket,nem törli ki.Kitörlöm,de mindig visszajönnek.Tud valaki erre valami okosságot?
Másik,hogyan tudok filmet rátenni az ipad-re?Milen formátumokat tudok rátteni?
-
kisjimy
aktív tag
válasz
spawn21 #8076 üzenetére
Sziasztok!
Én eladtam a dell 1525 laptopomat,és vettem egy ipad4 et,és szerintem 80% tudja helyetesíteni.Igaz nem lehet bele pendrive-ot és dvd dugni,de arra hogy böngésszek,zenét halgassak,facebook-ozzak arra teljesen jó.Viszem magammal,jobban hordozható mint egy laptop,és nekem ez számitot.
Nekem bejött ez a filling,bár kinek mi,és mire kell!
Amint jön az ipad mini2 párom kapja is meg karira!
A pc-en 10.8.5 fut,mondjuk ha nem lenne hiányozna! :-) -
kisjimy
aktív tag
Szisztok!
Ipad4-re szeretnek tokot venni,mit ajanlotok? Ki mit hasznal?
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni ipad 4 re valami tokot.Ti mit ajánlotok?A képernyőt mivel tisztitjátok?
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap tulajdonosa lettem egy új Ipad 4-nek!Nagyon jó,és döbbenet milyen tűéles a képe!Vissza tekintve a laptopomra szinte gagyinak látszik! Olyan kérdésem lenne,hogy a szafariba hogyan tudom bevinni a kedvenc oldalakat?Esetleg ha van valami nyűgje a gépnek,vagy valami amit jobb ha tudok,legyetek szívesek leirini!
Köszönöm!
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ipad4-et vagy egy ipad mini-t!Csak nem tudom melliket érdemes venni!T-mobilnál gondoltam,most jár le a hűségem! Mondjatok ezekről a gépekről infót!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest