- Mobil flották
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Konflikt #534 üzenetére
Akksiidőre azt mondanám, hogy erősebben függ a fényerőtől. Közepes fényerőn kb. annyit bír, mint az iPad 2, maximum közelében érezhetően kevesebbet. Viszont a fényérzékelő jobban működik, bár az én esetemben akár a fekete => fehér váltás is okozhatja. Jelenleg ha belövöm durván fel felére a csúszkát, alig kell rajta állítani, majdnem olyan jól működik, mint az iPhone 4S-é. Mivel 3G-m sincs, szinte nem is hiányzik az SBSettings.
-
Shyciii
veterán
Az elég sok, és a mindegyik között nagy a különbség. Elég gáz, hogy úgy kell választani "alaplapot", hogy jó legyen egy olyan termékhez, amin max játszani, és híreket olvasni lehet, mert ezen én nem tudok dolgozni mint egy notebookon. És itt egy probléma, ami alapvető.
Napi 2 óra használat? Akkor tényleg nagyon szükséges lehet ez az eszköz...erdoke
Tudod, nem feltétlenül az a jó erősítő, ami tudja az airplayt, sőt. Én anno high-end hifiztem. Maradjunk annyiban, hogy nem azaz erősítő, ami ismeri ezt. Amúgy meg szomorú, hogy pl erősítő és megannyi eszköz esetében kompromisszumokat kell kötnöm, hogy jó legyen egy apple termékhez. Nem szeressem a kompromisszumokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar az űrben
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vírusirtó topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged