- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
Azt valaki tudja miért csinálja azt az ipad hogy van wifi kapcsolat addig él is míg böngészek rajta de amint leteszem eltelik egy kis idő kilövi a netet igy a faces űzik sem jönnek meg az emailek sem erre kéne valami megoldás hogy állandóan legyen wifi .
-
powerup2
addikt
Ha videót veszek fel hogyan lehet zoommolni vagy van valami jó progi amivel videót lehet rögziteni és zoom-molni ?
-
powerup2
addikt
válasz
jozsi252 #4398 üzenetére
Elfelejted az ipad 4-et
és lehet lesz olcsó iphone mert lásd mondták nem lesz 8collos tablet felesleges hülyeség és mégis lett és viszik mint a cukrot . Most volt elég nagy áresés a hordozható gépeknél nem véletlenül visszaestek az eladások és más piacokon is hódítani kell lásd pl Kína ... a következő ország meg India lesz teljesen érthető hiszen a legnépesebb két ország . Most már bármi lehet sőt még áresés is várható a cégnek rengeteg tőkéje van és hatalmas profittal dolgoznak .
-
powerup2
addikt
-
powerup2
addikt
-
powerup2
addikt
válasz
manchester85 #3982 üzenetére
ezt [link]
-
powerup2
addikt
válasz
sunahunter #3980 üzenetére
utána nézek köszi
-
powerup2
addikt
válasz
sunahunter #3978 üzenetére
Tudom csak azért sokan nem tudják és azért nem mindegy hogy egy 32GB iPad 4 LTE model 180ezerért a tiéd vagy 220ezerért
de aki itt olvasgat azért az tudja a dörgést amúgy kiegészitők hol a legolcsóbbak azt nem tudod véletlen ? gondolok pl smart case-re
-
powerup2
addikt
Én itt vettem [link] és teljesen korrektek voltak és jóval olcsóbban jutottam az ipad 4-hez mintha bementem volna xms vagy istyle-ba , és persze apple garancia és azon felül még a 1 év amit a bolt adott .
-
powerup2
addikt
Amúgy a facebook alkalmazásba elég lassú az írás ha gyorsan gépelek akkor akad eléggé és ez zavaró
-
powerup2
addikt
Ennek a film nézegetésnek is csak akkor lesz értelme ha a kapacitás 128 giga lesz vagy majd 256 giga addig nagyon figyelni kell a helyre igaz idén már jön a 128 gigás ipad
-
powerup2
addikt
kint a 6.1 ios lehet szedni
-
powerup2
addikt
válasz
Tyler Durden #3665 üzenetére
Remélem megjavul
-
powerup2
addikt
Facebook nálatok is fura lassú vagy nem is tudom?
-
powerup2
addikt
XD jó barát megossza az appokat is kész
hivatalos vagy sem nem tök mindegy
-
powerup2
addikt
Nem értem mire ez hogy lopot mikor boltba újat árulnak ha annyira valaki tutira akar menni bemegy valamek apr-be es megveszi .... Nem értem mit kell ezen lovagolni ha netes boltból rendelet fóliával van meg minden akkor nem lopott meg új ....
-
powerup2
addikt
Aki könyveket akar convertálni de analfabéta annak egy kis help .
-
powerup2
addikt
Valaki tudja az miért van hogy iMessagebe írtam egy uzit képet is küldtem a csajom vissza irt de azóta nem tudok neki ott válaszolni a küldés gomb nem aktív valaki tudja ennek ma megoldását ?
-
powerup2
addikt
Akinek nem menne a wifi szinkron annak azt ajánlom hogy fix ip-et adjon a gépnek meg az ipadnek is es akkor faszan fog működni
-
powerup2
addikt
Egész jó kis progi ez az iPhoto
-
powerup2
addikt
Fix ip-ét kéne adni a gépnek is meg az ipad-nek?
-
powerup2
addikt
Wifi szinkron hogyan megy a legegyszerűbben?
-
powerup2
addikt
B.U.É.K es jó reggelt mindenkinek
-
powerup2
addikt
Dimag-nál sok újság van csak ugyan annyiba kerülnek mint a nyomdai anyagok es így vicces mert mégiscsak itt elektronikus formába van es a tinta sem fogy .
-
powerup2
addikt
De meg lett a billentyű kombináció
mar nincs gond
-
powerup2
addikt
Amúgy ez a wifi szinkron hogyan is müködik mert néha látja a gépen az itunes néha nem ?
-
powerup2
addikt
Valaki tud valami rendes olvasó progit ami a legtöbb kiterjesztést viszi és lehetőleg ingyenes?
-
powerup2
addikt
Amúgy Pesten kívül kurva szar a 3G lefedettség nekem telenor is a simem Pesten jó meg a nagyobb városokba reptéren volt ma a legjobb xd amúgy meg egy kalap fős az Edge kapcsolat ..... Van mit fejleszteni meg a mobil neten de jobb mint a semmi . A másik írjak hogy a 3G produkál 5 megy ítélt is lefelé eddig max 2-őt mertem . Nektek hogyan működik a 3G a keszulekeiteken ?
-
powerup2
addikt
válasz
tomi5244 #2999 üzenetére
Igen minél messzebb laksz Pestől annál drágább de ok megbízhatónak voltam leadták a rendelést este 11 fele jött az email másnap rajuk teloztam megrendelték az iPad 4 fehér 4g-set es következő nap átvettem es meg aznap hívtak megvan a termek , korrektek voltak. Én Pesten érte mentem szóval jól jártam vele 180ezerert vettem storeba meg ez 219ezer azért nem mindegy az ár .
-
powerup2
addikt
válasz
qwertyqwerty #2991 üzenetére
12days alkamlazas minden nap egy valami ingyen leszedheto . Szed le az alkalmazást a magyar store-bol .
-
powerup2
addikt
12days-be egy kis Maroon five van lehet tölteni ingyen .
-
powerup2
addikt
válasz
qwertyqwerty #2986 üzenetére
Store-ba ki van írva de szerintem minimum iPad 2 kell nekik
-
powerup2
addikt
Amúgy most hogy utazok es zenét hallgatok azt vettem észre az iPod touch hangosabb a fulhallgato részére értem .
-
powerup2
addikt
válasz
tomi5244 #2979 üzenetére
Szia én plusz két év garival de így is jóval olcsóbb volt mint a boltba es megbízhatónak gyorsak voltak jah es dobozos te bontod ki elsőre es bárméket kéred dobozos minden tartozekkal kapod . Ott kibontottam ellenőriztem előttük minden benne van e es minden rendbe volt .
-
powerup2
addikt
válasz
V.Stryker #2951 üzenetére
Nálam nem verte ki a biztosítékot mert vártam vele mert a rumorson írtak szeptemberben hogy jön egy módosított iPad es meg vártam csak ledöbbenten hogy azonnal iPad 4 néven jött ki erősebb proci meg minden . Szerintem várható az új márciusba csak azt remelem hogy kisebb lesz a fogyasztás A7X procit kap majd es jobb camerat .
-
powerup2
addikt
-
powerup2
addikt
válasz
alba-regia #2936 üzenetére
Azért néha jó ha ez ember sokat utazik tárhely meg kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audacity - hangszerkesztés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest