- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
powerup2 #4405 üzenetére
Tényleg nem lenne rossz egy olcsó iphone de szerintem az apple politikája vagy álláspontja az, ha valaki olcsóbb iphone-t akar az vegye meg a 4, vagy 4S-t
hiszen azok is kaphatók még újonnan. Nem hinném, hogy 100-200 dolcsis telefont piacra fog dobni. Sokan nem veszik figyelembe, hogy az apple a termékeiknél a szoftvert is megfizettetik, nem beszélve a hosszútávú terméktámogatásról. Ezt egy olcsó telefonnál elég nehéz lenne elérni.
-
jozsi252
veterán
válasz
powerup2 #4395 üzenetére
Olcsó iPhone nem valószínű hogy lesz, nagyon ellene vannak. iPadek meg elôbb fognak jönni mert a retinás minit sokan várjàk, illetve a legutóbbi iPad csak egy frissítés volt ősszel, szóval most márciusba jönnie kell iPad téren valaminek, mert 1 év telt el az iPad 3 bemutatása óta.
-
-
@matthew@
őstag
válasz
powerup2 #3952 üzenetére
El lehet lenni kisebb tárhelyen is csak tényleg figyelni kell, perszecsak ha elég a full hd alatti minőség, akkor jö. Nekem megfelel a kis felbontás is mivel csak utazás során nézek filmet, arra az 1-2 alkalomra meg kibírom. A legjobb megoldás tényleg az lenne ha lenne USSB eszköz csatlakoztatására külső HDD-t vagy pendriveot mert a 16 esetleg 32 gb mindenre elég lenne a filmek eszik a legtöbbet és amit megnéztél azt úgysm fogod mégegyszer jó esetben és le lehet törölni, viszint kell egy gép iTunesal h fel tudjál tenni új filmet, így sztem tényleg az lenne a legjobb, csak ez sztem álom marad számomra és sokak számára
-
-
Keksz
senior tag
-
tomi5244
őstag
válasz
powerup2 #3164 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy nem jártam jól, azért is tettem idézőjelbe!
Csak nekem elég lett volna a 3-as tudása is és azt 15e-rel olcsóbban meg tudtam volna venni. De nem bántam meg a 4-est, igaz, hogy tavasszal várható új, de úgy gondolom egy jó darabig ki fog ez engem szolgálni.
Szerintetek tavasszal meglépi az Apple a Quad core-os SoC bevezetését?
-
Ragnar95
félisten
válasz
powerup2 #3124 üzenetére
Azért azt vedd figyelmbe,h egy 42Wh-s akksiról van szó, ami a piacon a legnagyobb
Engem nem zavar, mivel ha este töltésre rakom, reggelre feltöltődik és nem merül le olyan gyorsan, hogyha tudom,h sokat fogom használni és nem lesz töltő a közelben, előtte ne tudnám maxra feltölteni...
-
tomi5244
őstag
válasz
powerup2 #2996 üzenetére
ujgsm.hu ott az árukereső szerint jelenleg van raktáron de nem tudom, hogy a fekete vagy a fehér kivitelben. Én mindenképp fehérben veszem, szóval ha nem lesz akkor másik boltot kell választanom.... vagy várok. Holnap ha minden igaz hívni fognak visszaigazolás képpen akkor majd letisztázom, hogy pontosan mit tartalmaz a doboz ezért az árért és kiderül, hogy van e fehérben
B) tervnek meghagytam a mobilbirodalmat, csak ott meg nem volt egyértelmű a vidéki futárszolgálatos opció. Ráadásul azt írják 2500.- és 5000.- között hozzák ki házhoz....
-
erdoke
titán
válasz
powerup2 #2954 üzenetére
A proci most változott, és a gyártástechnológiai jövőre még nem fog, így a dizájn és anyaghasználat frissítése mellett a kijelző és az akkumulátor terén várható újdonság. Alacsonyabb fogyasztású kijelzővel lehet csökkenteni az akkumulátor méretét, azaz vékonyítani és könnyíteni az egész táblát.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
powerup2 #2938 üzenetére
Valaki emlegette itt valamelyik iTopicban a Vodafone zsebwifijét. Elvileg abba pl. lehet SD kártyát rakni. Nekem az új iPadem sem mobilnetes. Ez a kütyü mennyire lehet megoldás pl. filmnézésre? Van valakinek vele valami tapasztalata?
A másik ilyen, amit nézegettem, a Kingston Wi-Drive. Már elég korrekt áron lehet kapni. Ha ezzel van valakinek tapasztalata, elmondhatná, hogy meglévő WIFI hálózatra rá tud-e vele csatlakozni? Értem ezalatt, hogy az összes WIFI-s eszköznek, amelyikkel használni szeretném, ne kelljen hálózatot váltania.
Mondjuk az akkuidő egyiknél sem kimagasló sajnos.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
powerup2 #2934 üzenetére
Szerintem aki leginkább filmnézésre használ egy táblagépet, Androidosban gondolkodik. Ott a legtöbb 16:9-es, olcsóbb is, ill. mSD-vel bővíthető.
Minden másra a 4:3 megfelelőbb, legalábbis szerintem. Az i5-öt sem a 16:9 miatt vettem meg, egyszerűen nekem pl. a korábbi modellek kijelzője kicsi, és ésszerűen nem szélességre lehetett növelni a kijelzőt. Mondjuk csak végszükség esetén néznék azon filmet.
-
bartimre88
tag
válasz
powerup2 #2845 üzenetére
Értem. Nah a helyzet az, hogy az én 3asomnál is azt írja, hogy nem tölti és mégis. Persze nagyon kicsit, de én 24 óra alatt így töltöttem fel. Nah ez már magyarázza, hogy miért bírja annyit. Nekem állandóan a fele fölött van, kb 60-65%on, mitöbb néha szerintem ezt is túllépi. Megszoktam, hogy az iPhoneom is világos és itt is hagyom, hogy automatán kalibráljon, viszont így jobban zabál
-
tomi5244
őstag
válasz
powerup2 #2807 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ilyen "jó" a 4G-s lefedettség MO-on.
Buszkén látom, hogy 4 ezer fős kis településünkön is van 4G.
Szerk: csab2 igen már ráeszméltem én is, az ED igazán forgalmazhatta volna még legalább az év végéig. Egy ekkora cégnek biztos nagy készletei vannak, csak gondolom garanciális cserék miatt be kell szüntetnie a forgalmazást. Bár ehhez nem nagyon értek.
-
tomi5244
őstag
válasz
powerup2 #2779 üzenetére
Köszi rendes vagy!
Tudom, hogy elég fura, hogy aki apple terméket vesz annak sír a szája az árakat illetően de attól még, hogy nem vagyok "vastag" még össze szeretném hozni rá a lét. Ami tulajdonképpen sikerült is de mint mondtam most minden ezres számít.
Szerda reggelig még nézelődöm és informálódom, ha addig nem lesz változás akkor megrendelem a 4-est. Ha minden papírforma szerint megy akkor akár már másnap ide is ér, de legkésőbb pénteken. Remélem a futárszolgálatok karácsonyi hajrában is gyorsan terítenek.
-
ferikek
aktív tag
válasz
powerup2 #2697 üzenetére
azért az ilyen boltokkal és az ő általuk adott jótállással vigyázni kell ám! mert a "bolti garancia" csak addig él, ameddig a boltot üzemeltető kft. is. ezek pedig félévente megszűnnek, majd újból megalakulnak, holott a webhely neve változatlan, csak "névcsere" van. ezeket pedig a gyártó nem szervizeli. inkább adjatok ki pár ezerrel többet a biztonság miatt
-
-
-
k4rL^
senior tag
válasz
powerup2 #2717 üzenetére
Notability-t használok, szerintem jó app.
-
bartimre88
tag
válasz
powerup2 #2711 üzenetére
Nekem is kiírta az padon, viszont iTunes-ba ment a töltés, csak rohadt lassan. Többet nem fogom usb-ről tölteni, csak ez a rögeszmém, hogy legalább az első töltés legyen teljes és normális. És íme, hogy elcsesztem
) illetve nem, mert ha nem ártott neki, akkor megnyugodtam
-
tomi5244
őstag
válasz
powerup2 #2701 üzenetére
Rendben köszi! Szerintem először őket fogom hívni hétfőn. Azt írják az oldalon, hogy szállítanak vidékre is 2500 és 5000.- között. Gondolom minél nehezebb az árú annál drágább, vagy valami ilyesmi lehet a dologban.
Sok netes népítéletet elolvastam és elég vegyes tapasztalatok vannak az ilyen boltokról, remélem én nem járok pórul. Nehezebb a dolgom mert 5 munka nap van karácsonyig és olyan modellt vennék ami kifutó.
-
Ragnar95
félisten
válasz
powerup2 #2700 üzenetére
Tablettel kamerázni/videózni szerintem fölösleges és hülyeség is, nem arra találták ki....Ráadásul videózásnál leszakad tőle a kezed állvány nélkül + 2 kézzel kell tartanod...
A tabletek kamerája csak annyira jó, hogy skype-oljon vele az ember vagy ha épp nincs semmi más képrögzíti eszköz nála, akkor jó,h van a tabletben kamera....
De ha jó videót akarsz készíteni, ahhoz rendes kamera kell, mivel annak van megfelelő optikája, képfeldolgozó chipje + optikai zoomja, illetve képstabilizátora... -
tomi5244
őstag
válasz
powerup2 #2697 üzenetére
Köszi! Már néztem őket is, viszont vidékre nem szállítanak futárral.
De Látom náluk van raktáron (legalább is azt írják) úgyhogy ha nem marad más akkor felhívom őket és megkérdezem, hogy tudják eljuttatni. Elvileg van postai küldési lehetőség is. Bár ekkora értékű terméknél nem tudom, hogy a posta mennyire kézenfekvő.
-
-
DiVaD
senior tag
válasz
powerup2 #2671 üzenetére
Tudom, hogy a szürke importra gondoltál.
Viszont a JB-s érvelés elég életszerűtlen számomra.
Csak pár dolog miatt:
1, A legtöbb programot hülyére tesztelték előtted és tuti, hogy nem az összes PR cikk lesz.
2, A magyar torrent oldalakon nem azt látom, hogy csak kipróbálják. Lehet nyugaton így megy, de itthon kb. 100 JB-es user-ból 1.(de az az 1-nek is csak a haxolás miatt van JB-zve az eszköze kb)
3, A fentiek miatt se érdemes magyar fizetős app-okat készíteni. A nyelvtanulás és a navigáció kategóriát leszámítva.A gift card tényleg jöhetne már, mert ebben egyetértek.
-
DiVaD
senior tag
válasz
powerup2 #2668 üzenetére
Sovány vigasz ez. De jogos és manapság szinte szükség szerű, csak meg kell húzni azt a bizonyos határt. Pl. lopott telefont nem lenne szívem használni (és nem amiatt, mert kb fél év után felhívnak a helyi kapitányságról).
De amúgy amit nem értek meg és elítélem az a JB, ha valaki csak a warez miatt tolja és nem a plusz feature-ök miatt. Mert ha van pénz 100-150ezres iCuccra, akkor legyen 300-2000Ft programra is. De ez már nagyon offtopic. -
DiVaD
senior tag
válasz
powerup2 #2666 üzenetére
Itthon ez nem lesz, ne aggódj...
Én anno 145ért vettem a 4s-t premier napon. Most 5-nél kb. szóba se állnak veled annyiért.
De ne legyen igazam, bár én az elkövetkező 3 évre be vásároltam magamnak, szóval annyira nem érint a dolog. Max., ha többet utaznék kb. 6 hónap múlva, akkor lenne egy Ipad=>Mini váltás es kész. -
DiVaD
senior tag
válasz
powerup2 #2652 üzenetére
Igaz, nem nekem címezted, de azért leírom én is a véleményemet...
Csak akkor éri meg, ha navigációra is használja az ember és út közben is akar netezni, úgy hogy nem kell a telefonjáról tovább osztani a netet. De pl. a Mini-nél nagyobb az esélye ennek, így én pl. belőle csak 4g-set vennék.
De a nagyot átlagban csak itthon meg munkahelyen használom. Út közben szinte alig, mondjuk átlagban 15-20percet vagyunk járművön, utána gyaloglok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest