- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bferenc
tag
válasz
kisjimy #8452 üzenetére
Hát én is nem rég keresgéltem ipademhez ilyen tokot. Igaz nekem 3 van csak, de megosztom veled mire jutottam.
Rengeteg tokot megnéztem, logitech stb... Ami baj a logitechel, nekem van rajta hátsó védőlap. Azzal vastagabb az ipadem és valamelyik támasztóba befért, valamibe nem. Én nem mindig akartam magammal hordani a billentyűzetet, nyilván nem nagy dolog le venni róla, de engem ez zavart. Amire jutottam, hogy vettem egy Apple wireless keyboard-t és egy incase tokot [link]. Így 18 ezerbe megállt. Sajnos logitech cuccok se sokkal olcsóbbak. Ezt bármihez tudod használni, nem csak ipadhez, ha esetleg cserélsz ipadet, ezt ugyan úgy tudod használni jó lesz hozzá. Remélem tudtam segíteni a véleményemmel.:-)
-
Keksz
senior tag
válasz
kisjimy #8358 üzenetére
Ma jött ki, raadásul titokban
Hogy lenne már tele a net ios 7-re optimalizált cuccokkal? várnod kell, iOS6 után is várni kellett, volt amite heteket.JB != warez
de sajnos sokan csak azért csinálják, pedig 1-2 appnál több mi kellene? a többire meg akár várni is lehet és megveszed később egy dollálért vagy letöltödd mikor hivatalosan ingyenes leszJB alkalmazások között is nagyon sok a fizetős mostmár, nekem a legdrágább app a mywi, $20 volt
Viszont azt tudja amit a telefonnak automatikusan kellene tudnia (azaz az IOS-nak), pöccre, idegeskedés nélkül... -
Ragnar95
félisten
-
erdoke
titán
válasz
kisjimy #6674 üzenetére
Ha sokat olvasnál rajta (és itt a böngészsést, magazionokat, mindent, amiben sok betű van számolj bele), akkor a nagyobbat vedd. A minin állandóan nagyítani, majd emiatt görgetni kell. Ráadásul nagyítva szőrösek a betűk. Sok játék - kis fészbuk mellett elég a kisebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Autós topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest