- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
daneel92 #4722 üzenetére
Én is mindig nyerek csak nem akartam írni, nehogy oltsanak itt miatta, de akkor úgy néz ki azok tényleg ilyen autobotok vagy mik
meg ami még fura h egyáltalán nem kell várni h egy futam elkezdődjön, szóval mindig van épp 15 ember és épp tudunk indulni, de akkor lehet tényleg csak felhasználják a neveket, pedig sztem a régebbi verziónak nagyobb élménye volt, így fura h kicsikinai nez rám
Blaise: nem sok emberrel találkozok aki elolvassa az ilyen dolgokat, inkább csak játszani akar, meg türelem sincs, mint az én esetemben is
-
erdoke
titán
-
agabe
addikt
válasz
daneel92 #4525 üzenetére
nem icloud-ot használok, és csak a névjegyeket, naptárat tárolom goolge-ban, és azok visszaállíthatók természetesen.
Szerintem icloud-ból meg minden ami szinkronizálva van...majd ha jön olyan aki használja az megmondja a tutitStabilitást alapból nem rontja, akkor lehet gond ha olyan tweak kerül fel ami nem jól van megírva...vagy túl sok ami nem komálja esetleg egymást, szóval finoman a tweakekkel, és akkor nem lesz gond, nomeg persze felejtősek a tört verziók. Amiért fizetni kell cydia-ban azt meg is kell venni.
Bármi ami tört jobban növeli az esélyét a stabilitás csökenésnek mint egyebek.
-
agabe
addikt
válasz
daneel92 #4467 üzenetére
szubjektiven a feketet, mert nekem az jon be jobban, de minosegi kulonbseg nincs kozottuk (nem ugy mint az iphone5-osoknel).
Nekem pl. jobban belesimul a fekete keret ha nincs tok sotet ott ahol nezem pl. egy film also felso fekete savjaba...ilyen aprosagok, meg tenyleg ranezesre jobban bejon,de sztem azt vedd ami jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Opel topik
- Fizika topic
- Milyen monitort vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged