- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Gergőke88 #630 üzenetére
Nyilván azért dobtam fel a dolgot kérdésként mert nem vagyok biztos benne... Ráadásul amit kiemeltél, az az egyik felvázolt alternatíva volt, arról nem is beszélve, h az egészet úgy kezdtem, h "ha jól láttam". Szerencsés ember lehetsz, ha még nem jártál úgy soha, hogy valamiben nem voltál biztos utólag amit előtte láttál...
-
Magnat
veterán
Hi,
ha jól láttam, Árkád MM-ban 130-180k között árulnak Ipad2-t, ez elírás lehet vagy próbálják a kevésbé tájékozott emberekre ráverni a kifutó szériát új áron?
-
Magnat
veterán
Ipad3-at nem láttam még, úh nem akarnék véleményt formálni róla, viszont a HD ready és a full HD példa eléggé sántít, kevesen tudják ugyanis (viszont kipróbálható), h 107 centin 3 méter távolságból az átlagos emberi szem nem tud különbséget tenni a hd és a full hd között. Persze ha szarul leskálázott 720p moviet néz az ember full hd tv-n, akkor látni fogja a difit, de ez semmit sem jelent.
Sőt kiábrándító, de 4-5 méter távolságból még a dvd vs full hd között sem látni a difit. Mondjuk utóbbi nem egy tv nézős távolság, ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest