Új hozzászólás Aktív témák
-
0pityesz0
tag
+1
Bigdady: azt értem iPad3 is az, de a 4esnek sokkal erősebb a "belseje"-tovább jó lesz. Egyébként az iPad2 felbontása 9.7" mellet uaz, mint a mininek 7.9" mellett. Akkor inkább mini. Ez és az előbbi miatt írtam ha a pénz nem számít... De nekem mindegy,csak segíteni próbálok neki.
Szijartg: én javasolnám, h közvetlen kifizetés előtt bontasd ki és nézesd körbe a cuccot(bekapcsolásra nem kötelezheted az eladót) h legalább rendben van e. Egyébként 3 nap múlva visszaviheted bármelyik "rendes" eladóhoz cserére.
Am sztem próbáld az ozaki kabátokat... -
0pityesz0
tag
Én használok. Az én fülembe jól illeszkedik, elvagyok vele.
-
0pityesz0
tag
Ja, nem mellesleg az egyik sarkánál kattan, azaz olyan mintha bepattanna a helyére az üveglap...
-
0pityesz0
tag
válasz
0pityesz0 #4971 üzenetére
Egyébként visszavittem már egyszer, megnézték, azt mondták a játék a rossz, mert másnál nem jelentkezik a hiba. Hozzá tették nézzem meg más iPaden, ott is ilyen e. na azt nem tudtam megtenni, viszont más fpsben is rossz, ugyan úgy.Ott nem tudtam produkálni, viszont felvettem videora telefonon. Gyanús h ők tehettek vele vmit, mert érintő csere után dbig jó volt, aztán elkezdett szaggatni is a játék, meg a hibát is produkálta.
-
0pityesz0
tag
válasz
Ragnar95 #4969 üzenetére
Először csak a játékban. Aztán meg máshol is rossz, illetve ott ahol szokott szemtelenkedni. Másfelé a kijelzőn nincs gond. Egyébként nem csak egy játékban rossz, hanem többiben is. De más alk-ban nem fordul elő, lehet azért mert más alk-ban nem használom azt a részt annyira
-
0pityesz0
tag
Assze vmi gáz az iPaddel. Játék közben a karakter irányító résznél egyszer csak megvadul. Nem érzékel az érintő. Illetve magát irányítja- mondjuk egyik irányba húz. Egyszer megreppent az érintő üveg, iDokinál megcsináltattam. Egy dbig jó volt,aztán elkezdte ezt csinálni. Lehet h ott csesztek el vmit vele?
-
0pityesz0
tag
Real Racing 3 +1. Sztem elég klasz lett!
-
0pityesz0
tag
válasz
tomi5244 #3059 üzenetére
Dombornyomott visa a legjobb!
Erdőke, Madgie: én éppen most tervezek apple time capsule-t venni és sokaktól hallom a jövő meghatározó otthoni "rendszere" ilyesmire éppül (persze ez csak az én, meg a velem kapcsolatban álló személyek véleménye)
. Tehát a vezeték nélküli nagy tárhellyel rendelkező bárkivel megosztható otthoni rendszerrel. Csatlakozom én is az 50" -os plazma tvk egyvelegébe, ami tök jó, azon filmezni, de mellette van még 2 db samu (bocsi a reklámért)94"-os smart tv, amin egyszerűbb filmezni, pláne majd a time capsuleval. Egyébként személy szerint a NAGY iPad a "rendes" hordozni való tablet, ami mindenhova velem jön, nem egy 7, vagy egy 7,9"-os (igen van iPad mini meg 7"os androidos tablet is). Ismétlem ez csak az én véleményem!!!
-
0pityesz0
tag
Igazából laikus vagyok ebből a szempontból, tehát most először szeretnék ilyen kütyüt beszerezni. Ismerni sajnos nem ismerem ezeket az eszközöket ill még nagyon nem olvastam utána, de ha jól gondolom egy wifi router kell hozzá és használható is. Vagy rosszul gondolom?
Bocsi ha off -
0pityesz0
tag
Gyó reggelt!
Vkinek van tapasztalata az Apple Time Capsuleról milyen? Érdemes e...? Mert erősen szemezgetek vele.
-
0pityesz0
tag
No akkor én leszek az első,mivel már 24. van, kívánok minden kedves fórumtársnak békés karácsonyt!
Sok ikütyüzést, bejglit stb..stb..stb.. -
0pityesz0
tag
Wow! A már megvett és letörölt Nfs-t most maniért tudom megint letölteni
-
0pityesz0
tag
Sziasztok!
Az iPad 4 melegedéshez: mióta megvan, azóta a szobából eddig nem jött ki, de bármikor kézbe veszem nekem nemhogy melegedik/meleg használatkor, hanem irreálisan hideg a hőmérséklethez képest.(A szobában egyenletesen 25 fok van) -
0pityesz0
tag
Üdv fórumlakók!
Csatlakoztam az ipad 4esek családjához. A masina szuper!
Kellemes használatot mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged