- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
BTW: ezeket a pozíciókat eddig én nem ismertem, lehet majd kipróbálom otthon: http://ozakiverse.wordpress.com/2012/05/25/brand-new-way-to-work-efficiently-with-icoat-slim-y/
-
Zanik
addikt
-
Zanik
addikt
válasz
hengelhof #2017 üzenetére
Egyszerű: kerülni kell a szmötyis felületeket. Meg mielőtt visszahajtanád, ránézel, hogy nincs-e rajta valami olyan, ami megsértheti! Ennyi erőből amúgy elég egy kis porszem az ujjadra, amit nem veszel észre, és simán végigszántod vele a kijelzőt. Azt meg nem lehet elvárni, hogy minden használat előtt akkurátusan kezet mosson az ember. Vigyázni kell rá, amennyire lehet, de nincs értelme túlzásba vinni.
-
Zanik
addikt
Én több hónap alatt spóroltam össze az iPad-em árát. Amúgy is teszek félre valamennyit havonta, most egy kicsi kevesebbet jutott arra, mellette még kicsit megfogtam a kiadásaim is (tudatosabb bevásárlás, kevesebb sör és mozi). Sőt, születésnapomra kicsit pofátlan módon pénzt kértem, hogy azt is majd az iPad-re költhessem.
Az edigital-nál szeptemberben volt 0% THM-s hitel 10 hónapra, de macerásnak tartottam a dolgot, hogy még júniusban is az iPad-et törlesszem, miközben az árának a nagy rész már szeptemberben is megvolt! -
Zanik
addikt
-
Zanik
addikt
Még egy plusz érv a bevált cuccok vásárlása mellett a kezdeti gyermekbetegségek elkerülése. Több Apple terméknél is előfordult már, hogy az első szériás darabok hibásak voltak, amiket sokszor csak hetekkel, hónapokkal később tudtak érdemben javítani, kiküszöbölni. Ráadásul ugye az újdonságoknak van még egy nagy hátránya is, a kezdeti magas áruk! Pl. morgolódhatnék én is, hogy nem vártam meg a 4. generációt, viszont kizárt dolog, hogy olyan kedvezményes áron tudtam volna szerezni belőle egy új példányt, mint ahogy az a 3. generációssal sikerült.
-
Zanik
addikt
Figyi, ezt leginkább neked kell eldöntened!
Biztatónak tűnik az iPad Mini, de sajnos a kijelző felbontása - látva a Retinás iPad-ekét - bizony visszatartó erő lehet. Nem csúnya, sokan dicsérik, hogy egész jó. De aztán mellé raksz egy Retinás iPad-et és el kezded húzni a szádat.
A kérdés az, hogy vállalod a 1st gen. iPad Mini ezen "hiányosságait" és együtt tudsz élni vele, vagy inkább vársz - akár több mint fél évet is - egy olyan 7"-os Mini-re, aminek már jobb felbontása lesz?!Én amúgy megmondom, hogy anno sok alternatívát számításba vettem (még az iPad2-t is), és nagyon szívtam a fogam az iPad 3 ára miatt, de egész egyszerűen nincs nála szebb kijelzőjű tablet jelenleg a piacon! Lehet a Nexus 7 gyors, meg olcsó, meg könnyebb, számomra ezek mind másodlagos szempontok voltak. Hisz a legfontosabb alkatrész amivel kapcsolatba kerülsz egy tablet használata során, amit folyamatosan nézel, az maga a kijelző, nem?! Nem az a legfontosabb, hogy az a lehető legjobb legyen?!
-
Zanik
addikt
Hát épp emiatt neheztelnek sokan egy kicsit az Apple-re, hogy kiszámíthatatlanná tette most a termékmegjelenést. Az első 3 generáció évente követte egymást, aztán most a 4. kicsit meglepetésként fél év múlva jött, frissített csatival, új procival és javított LTE-vel. Ezek után szerintem 2x is meggondolják az iPad tulajok mielőtt új verzióra váltanának. Egy biztos, én megvárom az 5. generációsat, attól függetlenül, hogy tavasszal vagy ősszel jön. Aztán majd meglátom miben lesz előrelépés, és ha tényleg úgy érzem, hogy oké, ezt most nem nagyon fogják fél éven belül bármivel is túlszárnyalni, akkor váltok majd!
Lehet, hogy csak a 6. generációsom lesz jövő ősszel, amiben már javították az 5. generációs hibáit, hiányosságait!
-
Zanik
addikt
Nyilván előbb-utóbb előjönnek majd a gyorsabb proci előnyei, de úgy tűnik ez a frissítés nem hozta "instant get" lázba az iPad3 tulajokat.
Én szerintem most a következő őszi Keynote-ig elleszek a 3rd gen.-nel. És valószínűleg az enyém is családon belül fog továbbvándorolni. -
Zanik
addikt
Ezek mind szép és jó dolgok, csak olyan forradalmi újítást nem hoznak, ami miatt minden 3rd gen tulaj rohanna a boltba lecserélni a fél éves tabletjét. Az iPad 2 és 3 között sokkal nagyobb ugrás volt szerintem, nem csoda, hogy a hibái (melegedés, EU-s LTE hiánya) ellenére sokan beszerezték.
A melegedés szerintem annyira nem vészes, sebességgel elégedett vagyok. Facetime-olni nincs nagyon kivel, így az előlapi kamera felbontása se zavar. Egyedül az új csati, a gyorsabb WiFi és az LTE miatt vagyok egy kicsikét bosszús (leginkább magamra), hogy nem vártam meg a Keynote-ot. Cserébe viszont sikerült jóval áron alul, csupán 190ezerért beszereznem egy vadiúj, 64GB-os cellular verziót! -
Zanik
addikt
Egy összehasonlítás a most kapható iOS eszközök kijelzőiről: [link]
-
Zanik
addikt
válasz
ittakary #1784 üzenetére
Én is igyekeztem ügyelni arra, hogy minimális légmozgás legyen, és fokozottan figyeltem arra is, hogy ne kerüljenek porszemek a fólia alá. Mikor lehúztam a belső védőréteget tiszta volt a kijelző és a fólia is, de mikor felhelyeztem és próbáltam kisimítani, akkor láttam csak, hogy mégis kerültek alá szöszök, és miattuk apró, kisimithatatlan légbuborékok keletkeztek. Szerintem telefonnál könnyebb a felhelyezés, talán azért is egyszerűbb buborék mentesen felhelyezni rájuk a fóliát. Én mindenesetre letettem arról, hogy fólia legyen az iPad-emen. Az Ozaki tok majd megvédi.
-
Zanik
addikt
Hát, emberek...megpróbáltam fóliát tenni az iPad-emre. Nem sikerült. Lehet, én vagyok a béna, vagy csak kifogtam egy vacak terméket, de nem sikerült úgy felhelyeznem, hogy ne kerüljenek alá kicsike szöszök és porszemek. Pedig mindent úgy csináltam ahogy a leírásban írtak. Szerintem minimum egy órásműhelyre, vagy valami ultra steril laboratóriumra lenne szükség, hogy szösz és légbuborék mentesen fel lehessen rakni egy fóliát. Hagyom is a francba, bár kidobtam rá pár ezret, ez a tanulópénz.
Az mar csak hab a tortán, hogy rosszul volt leszabva a fólia, és ha a home gombnál jó volt a kivágás, az előlapi kameránál nem.
-
Zanik
addikt
válasz
powerup2 #1687 üzenetére
Hát, látod, te okosabb voltál mint én. Én az iPad Mini mellett nem számítottam frissítésre. Ez van, bele kell törődnöm. Viszont Karácsony előtt már ne nagyon álmodj 4. generációsról 4g-s verzióról itthon - bár lehet, hogy tévedek, és mégis lesz. Csak szerintem esélyes, hogy ha a cellular-os verziókat november végére ígérik USA-ba, és eleinte limitáltak lesznek a készletek, akkor az Európában, pláne Magyarországra kicsit később lesz csak kapható. Meg aztán az is kérdés mennyi 3rd gen. ragadt be raktárakban?!
-
Zanik
addikt
válasz
kriszpontaz #1685 üzenetére
Meg kell próbálni! De még várj vele egy kicsit, hátha már az újat kapod!
-
Zanik
addikt
-
Zanik
addikt
-
Zanik
addikt
Sziasztok!
Használ valaki közületek Ozaki iCoat slim Y+ tokot? Ha igen, mennyire van vele megelégedve?
Esetleg milyen hasonlóan praktikus tokot tudnátok még javasolni?
Mindenféle segítséget előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest