- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
sunahunter #4943 üzenetére
49 ezerert biztos van meg mas baja is...azon kivul, hogy tuti nem garis, es a vilag vegere kell menni erte.
Egy garis ipad3 jelenleg 90-100ezer kozott kelhet el.
90-ert szerintem hamar elviszik, ha meg van ido arulni, akkor a viszonylag sok gari, es szep allapot eseten (jo kepekkel) 100sem lehetetlen vallalkozas...aztan meg ugyis alkudoznak, es esetleg 95-ert valaki elviszi.
Az aprod kicsit mas mint a PH. Ki lehet fogni nagyon jo vetelt is ott, de a nagyon olcsoknal konnyen lehet, hogy raszednek valamivel. Nem olyan ellenorzottek a hirdetok, es nem is lehet utanuk nezni, nagyobb a riziko.
Lattam tegnap felrakott 32gigas ipad2-est 52ezerert...az is siman meger 70-et ha mindene megvan es szep allapotu, igy lehet az is egy szuper vetel, de szerencse kell olyat kifogni ami nem csak olcs, de minden rendben is vele. -
gyantaszuz
aktív tag
válasz
sunahunter #4862 üzenetére
"jelkód megkerülés védelem erősítése."
Ez azért nem tűnik feleslegesnek. Legalábbis számomra.
-
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #4838 üzenetére
Köszi a felvilágosítást, ez mindig is érdekelt mert nem volt világos
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
sunahunter #4828 üzenetére
Az ebay accountodban a Purchases history résznél láthatod hogy mikor postázta ha ráviszed az egeret a kis csomagra (shipped). Nem hiszem hogy aggódnod kellene. Ha a héten nem jönne meg akkor írni kell az eladónak. Egyébként postás hozza.
Egyébként még mindig azt mondom hogy nagyon jó kis tok, egyetlen problémám hogy a fedőlap túlságosan tisztítja a kijelzőt és nem tud eléggé bezsírosodni, és nem csúszik annyira az ujjam
-
Alex91
félisten
válasz
sunahunter #4802 üzenetére
A safari beallitasait nezd meg, a cookie-k elfogadasat tedd allandora, esetleg...
-
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #4788 üzenetére
Kipróbálom, köszi
-
válasz
sunahunter #4510 üzenetére
Ő kezdte az összehasonlítós játékot
-
agabe
addikt
válasz
sunahunter #4251 üzenetére
remeljuk ... valoban jobban birja mint a telefon, mert az mar semmiben nem kulonbozik a tobbi gyartotol javitasi szukseglet szempontjabol, de azert nem art erre sem a gari. barmi barmikor elromolhat.
-
bigdady
nagyúr
válasz
sunahunter #4219 üzenetére
pedig iphone-nál vannak gondok vele éppen ennek ellenére
-
bigdady
nagyúr
válasz
sunahunter #4217 üzenetére
reboot?
-
Zodicus
senior tag
válasz
sunahunter #4215 üzenetére
Észrevétel, tapasztalat?
-
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #4004 üzenetére
Most titkon abban reménykedem h a céges flottával átköltözünk a T-mobile-hoz, mert akkor nagy esély van iPhone-ra, mert most Telenoréknál sajnos csak bugfónok vannak
Ezért inkább kártyafüggetlenül vásároltam készüléket mindig, csak az almás cégnél az még elérhetetlenebb számomra
-
powerup2
addikt
válasz
sunahunter #3980 üzenetére
utána nézek köszi
-
powerup2
addikt
válasz
sunahunter #3978 üzenetére
Tudom csak azért sokan nem tudják és azért nem mindegy hogy egy 32GB iPad 4 LTE model 180ezerért a tiéd vagy 220ezerért
de aki itt olvasgat azért az tudja a dörgést amúgy kiegészitők hol a legolcsóbbak azt nem tudod véletlen ? gondolok pl smart case-re
-
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #3935 üzenetére
Nélküle nem is tudnék élni
Ragnar95: köszi a választ!
-
DiVaD
senior tag
válasz
sunahunter #3893 üzenetére
Az lehet, de ezzel a képpel nekem is újat mutattál. De így legalább látom, hogy van külön "SD fej" is.
-
Darko
senior tag
válasz
sunahunter #3840 üzenetére
A dragabb mar kozelit, talonban tartom, koszi! Ma elmegyek edigi-be, lehet hogy veszek egy Tucano magico-t, legalabbis megnezem eloben. Es hatha lehet tapogatni taskakat is.
Csab2: taskanak egesz jo, nekem valami kisebb kellene, amit a mar meglevo hasonlo meretu taskaba bele tudnek "zuttyantani".
-
válasz
sunahunter #3823 üzenetére
Hát ezt nem..
jézusom.
-
erdoke
titán
válasz
sunahunter #3833 üzenetére
Azzal együtt már túl nehéz, nem? Én vettem egy jófajta iPad tarisznyát, és csak a Smart Covert használom mellette/vele.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
sunahunter #3829 üzenetére
Hosszú távon lehet nem fogja szeretni a kijelző a jegyzettömb dörzsölését.
-
claire78
senior tag
válasz
sunahunter #3826 üzenetére
Ez tényleg jól néz ki, és nekem is hasznos lenne.
Azért az ára sem semmi.. :/ -
vans?
őstag
válasz
sunahunter #3826 üzenetére
Uh, gyonyoru. Linket tudsz adni?
-
törölt tag
válasz
sunahunter #3823 üzenetére
Kafa!
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
sunahunter #3809 üzenetére
Én ezt használom, elegáns (igaz csak műbőr), mágneses tok. Akciósan jutottam hozzá, így mégnagyobb az öröm.
Csak ajánlani tudom.
[link] -
kriszpontaz
veterán
válasz
sunahunter #3812 üzenetére
Ozaki Versatile iPad2/3/4 tok.
LINKNekem a fekvő változat van, alapból jár hozzá kapacitív toll. Meg vagyok vele elégedve, az anyaga puha pőr hatású műanyag, de nem mocskolódik egyáltalán, nekem világos színű van, csuklópánt és vállpánt valamint autó fejtámla rögzítő is van hozzá.
Annyi hogy nem mágneses, nem ébreszti az iPadet.
-
Blaise
veterán
válasz
sunahunter #3812 üzenetére
-
Ragnar95
félisten
válasz
sunahunter #3809 üzenetére
Én Smart Caset, bár ez nem bőr, de tökéletesen védi az iPadet és filmnézéshez, olvasáshoz, netezéshez is tökéletesen ki lehet vele támasztani
-
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #3756 üzenetére
Értem, köszi a helpet! Beállítottam a Gmail-t az iCloudot meg majd megnézgetem h hogyan tovább. Nagyon tetszik az iOS amint lehet lecserélem a WP-s telómat egy Apple-re csak kicsit gyűjteni kell rá
-
pescara
aktív tag
válasz
sunahunter #3640 üzenetére
De azt nem lehet a dropboxal is? Mert azom mar van.
-
pescara
aktív tag
válasz
sunahunter #3640 üzenetére
Kosz!!
-
RockHaRD
addikt
válasz
sunahunter #3539 üzenetére
mi az az installous?
-
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #3543 üzenetére
Azt gondoltam h könnyen szemeteli a rendszert, láttam ismerős iOS rendszerén pl h egy Wallpaper app 1 gigát is megevett
meg azt is halottam h iOS 6-nál a FB szemetel és pár hónap alatt 4-500 megát is lefoglalhat magának, ez csak pár esetben igaz vagy tényleg így van?
Ragnar95 azt tudom h nem káros a JB, csak olvastam vhol h egyre több az adatlopó vírus iOS-en az Installus féle oldalakról leszedett programoknál, és elsősorban erre gondoltam, de amúgy JB nagyobb szabadságot ad vagy csak a warez (ez különösen nem érdekel benne) miatt jó bármire is?
-
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #3539 üzenetére
Akkor a JB most már ilyen szempontból teljesen biztonságos, vagy azért még előfordulhat 1-2 káros progi?
-
jozsi252
veterán
válasz
sunahunter #3342 üzenetére
Gépről inkább csak szinten tartáshoz jó. 5-800mA nagyon kevés neki. iPad mini-t lehet tölteni de annak is 1A-es a töltője, de a sima iPad-nek 2A fölötti.
-
DiVaD
senior tag
válasz
sunahunter #3326 üzenetére
A telefont azért zabálja az osztás, ahogy észrevettem...
Tényleg ilyen rendes MIFI-t tud valaki ajánlani? Amibe kártyát lehet rakni es nem csak egy sticket (dx-es verzióra gondolok, mert az nagyon csöves )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest