Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#35723520 #8643 üzenetére
Én mivel androidos vagyok alapból a chrome-ot használom. Pc-n , telefonon,tabon,Ipad-en már 1 éve. Nekem bejön. A másik szempont,hogy sűrűn cserelgetem a cuccaimat es a chrome nagyon jo ilyenkor,hogy minden egyszerűen ott van a felhő ben. Az tény,hogy néha megadja magát.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Jeanne d'Arc #8630 üzenetére
Én is kikapcsolod minden mobileszkozomet estére. Az air-t is. Igaza van Erdoke-nek,hogy semmit nem Fogyaszt repülőn,de en megszoktam hogy kilovom estére az eszkozeimet. Androidos cuccoknal ez jót is tett mindig. Sztm elettertamban is számít,bár mar régóta nem volt nálam egy cucc 1 évnél tovább. Talán ez a mostani air, ez nagy tarhelyes 4g-s, ezt talán nem lesz értelme cserélni 2 évig...úgyhogy kapcsolgatom.
-
válasz
Jeanne d'Arc #8612 üzenetére
Amikor a régi ipad-ról csinálsz biztonsági mentést az iBook be van jelölve, mert ha nincs az újon se keresd...
-
válasz
Williamgrant #8604 üzenetére
Én meg fanatikus Samsung rajongó...(és szintén androidos) na, akkor vak vezet vilagtalant.
Csak a tabomat (Galaxy Tab 10,1 p7500) cseréltem le anno 1,5 éve akkor egy ipad3-ra,mert a retina kijelző nagyon megfogott es kíváncsi voltam az iOS-ra is. Maradtam...tab fronton. Telefonomat nem szeretném Iphone-ra cserélni. Volt 4,4s 5 utóbbi csak 2 hétig mar és volt 5s-em is. Ezt mar ki sem bontottam,ugy adtam el ( jo áron jutottam hozza,megvettem) egyszerűen nem érdekelt telefonban az Apple. Nem tudja ami nekem kell. 2sim,widgetek,telefon felvetel,stb.
De most az air nagyon tetszik,megtartom. Csak azért a rohadt hotspot kar,hogy nem megy a telenorral. De kibírom,megosztom a netet a Samsung telefonnal,az bírja a telenoros net megosztást.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Williamgrant #8602 üzenetére
Mert szerinted csak a 7-es iOS korlátozza a nem Apple partnereket?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Jeanne d'Arc #8599 üzenetére
1.IBook--iCloud mentésben kipipálva--új ipad-nél visszaállítás iCloud-ból
2. Dropboxba tárol--dropboxból megyitmi (pl) új iBook-ba[ Szerkesztve ]
-
Most már nekem is egy független air-om van tegnap óta. A helyzet nem valtozott a 3-ashoz képest. Telenoros net megosztás nem lehetséges. Egyre jobban ugy tűnik. A legdurvább az egészben,hogy 2 Telenor boltban voltam,össze-vissza magyarázták,majd feladták és azt mondtak be ismerve nem értenek az Ipad- hez,hívjam a1220-at. Ott megígérték ,hogy visszahívnak,természeten senki nem hívott vissza. Írtam mailt is meg tegnapelőtt,semmi reakció....na ez a durva...
-
Írtam a telenornak. Majd beszámolok.
-
Köszi szépen. A telenoros oldalt nyilván láttam az elfuserált ios 6-os screen shot-os leírásukkal, de meg sem jelenik a beállításokban a network/hálózat, ugyanúgy nincs mint a főmenűben, szóval nincs hova beírni.
Beírtam a "net" szót az APN-be, újra indítottam net megy, megosztás szintén semmi. A fax-om ki van. Holnap veszek egy ugyanilyen 64-es sim-es Air-t. Kíváncsi leszek azzal milyen lesz. -
Igen. Ez jogos. Én is már vagy 3 éve nem rendszereztem rendesen a képeimet, mint előtte. Mindig év végén decemberben karácsony körül szokott lenni időm, de mostanában kihasználom inkább másra azt a 1-2 hete, így ez sincs.
Nekem csak az, hogy felhőbe tartsam képeimet az nem jön be. Inkább gépen és biztonságból 1 v 2 rack-en külön-külön. ennek az a hátránya, hogy gyűlik, mint a szemét és rendszerezetlen...
Az 50 GB-os dropbox meg adott, 1-2 évente veszek egy samsung telefont,szóval ez nem kerül pénzbe.[ Szerkesztve ]
-
válasz
vadászcsiga #8548 üzenetére
Ez megvan . 3 nappal ezelőtt Free volt, lehúztam akkor. Köszi.
-
válasz
Ragnar95 #8540 üzenetére
szóval.
Van egy laptopjuk is. (Végül is ezen is szerettem volna ha ott vannak a fotók) Akkor felteszem a laptopra a képeket és az iTunes-ben megadom, hogy innen szinkronizálja a fotókat ha rádugom a gépre az ipad-et?
A 7 éves IBM laptop XP kombó nem gond az iTunes-nél ? Látni fogja az iPad-et? -
Köszi.
Más.
Vettem a szüleimnek egy 64GB-os iPad3-at. Adva vannak a fotóik amit kb 10 éve fényképezgettek digit géppel, most már mindkettőnek iphonja van és van kb 20 GB-nyi kép szépen évszámokkal mappákba rendezve. Hogy a jó életbe tudnám a legegyszerűbben az ipad-jukra varázsolni? Van egy ebay-os kamera kitt-em, de egy kalap...,hol működik hol nem és nem lát mappákat csak ömlesztve a képeket. (Ha ezzel lehetne vennék én már gyárit is,csak ne fél napig kelljen tolni fel a képeket)
Hogy lehetne a képek közé varázsolni azt a 25-30 albumot tartalmukkal együtt a legegyszerűbben? Bocs, de alapből androidos vagyok, ott pofon egyszerű ez a művelet, de itt...
Dropboxom is van 50 GB, ha ezzel lehetne valami trükk. (Samsung telefon ugye...)
Köszi a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Maxximus #8508 üzenetére
Próbálgattam tegnap este. Ha bele teszem a telenor kártyát akkor eltűnik a hotspot lehetőség. Ha vodásat teszek bele megjelenik.
Van itt olyan aki telenoros kártyával használja a celluláros iPad-ját? Bemenetem a telenorhoz egyik városba (inkább nem írom meg melyikbe), teljes sötétség....[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Ragnar95 #8500 üzenetére
Köszi. Azért aggódtam csak, mert az ios7 alatt ugye alulról felpöckölve a gyors kapcsoló rolót ott virít középen az airplay,de 6-os alatt nincsenek gyors kapcsolók.
Ha ipodról játszok le egy filmet akkor nem butítja a felbontást ugye az ipod felbontására?[ Szerkesztve ]
-
Más.
Beüzemeltem az APLLE TV-t. Az iPad3-amon iOS 704-el ragyogóan megy az airplay. Az iPod touch 4-emen is fog menni a kép leképzés 6.1.4 alatt? -
Köszi,letöltöm, mert ingyenes most, de ünnepélyesen kijelentem, hogy amit bferenc kolléga linkelt a DOCUMENTS progi szinkronizálja a dropbpx mappákat "2 utasan",szóval oda-vissza...juhéééjjj!
iFiles is jó progi, de az csak letölti a dropbox mappát ha parancsot adok rá, nem szinkronizál automatikusan.[ Szerkesztve ]
-
válasz
raskolnikoff #8491 üzenetére
Az iPad 3-amon 7.0.4-et használok. Sztm semmi gond. Lehet azért, mert alapból androidos vagyok és nekem kisebb a "lag érzékenységem".
-
válasz
bferenc #8482 üzenetére
Az ifiles-t ismered? Anno Erdoke mutatta. Nagyon jó ha azt mondod,hogy most szinkrnizalsz es tényleg bele pakolja az ifile-ba a kijelölt mappam cuccait. Az a gondom,hogy ezt nem magátol,észrevétlenül csinálja,hanem nekem kell mindig elindítani. És pontosan ez csak letolt,nem szinkronizal,szóval ha változás van a mappaban a dropbox an akkor ujra le kell tölteni az egész mappát. (A régit pedig torolni)
A semminél jobb. Tudtommal csak ez az egy progi csinál ilyet. -
Erdoke:
Anno a dropbox offline sync-re javasoltad az iFile-t ami nagyon jó ha időnként offline-ba akarom tenni a dokumentumaimat (64GB-os az iPAD-em, szóval mehet rá a cucc). Te sem leltél olyan progira azóta ami automatán szinkronizálná a dropboxban kijelölt mappákat? NE nekem kelljen manuálisan időnként szinkronizálni?
Mint az androidban a dropsync nevű progi. Azt nagyon szeretem.[ Szerkesztve ]
-
Köszi, akkor nem egyszerű. Marad akkor a készpénzes verzió vagy ha 10 rugó alatt vannak a hülyeségek akkor benyelem.
Más.
iWorks progi ingyenes az AIR-ekre. iPAd 3-ason csak 3*10 eurós áron lehet hozzájutni? Erre nem szokott akció lenni,vagy valami trükk? Egyébként melyik a legjobb office kezelő progi? (Quick office, cloudON-t ismerem) DocumentumTo Go-t esetleg érdemes megvenni?
work,excell,pps-ekre használom. -
Van itt valakinek Apple TV-je? Vettem még 1 hónapja itt az aprón egyet (vissza utasíthatatlan áron) és lassan szeretném beüzemelni és kíváncsi vagyok ki,mire használja? Milyen lehetőségek vannak benne a film/kép nézegetésen kívül? Van egy 64GB-os iPod touch 4G-m is ezzel lenne kényelmes használni,gondolom ez sem akadály.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok.
Van egy iPad3-am ami most céges dolgokat,app-okat is fog kapni és hajlandó a cég kifizetni az app-ok árát.
A kérdésem az lenne, hogy bankártyát minden további nélkül lehet váltogatni az apple ID-mnek? Gondolok arra, hogy most is van bánkártya rendelve az ID-mhez, megveszi a cég azt a 3-4 app-ot amit használnom kell erre a műveletre a céges kártyát használnánk, majd vissza állnék a saját kártyámra, mert nyilván amit ezek után vennék azt zsebből venném újra. Szóval cserélgethetem a bánkártyát, mint a gatyát? vagy van valami gond ezzel?Másik kérdésem.
iOS 7.0.4-em van az iPAd3-amon. Többieknek iPad Air-juk van. Milyen gondom lehet,pl file megosztásnál? Gondolok az Air Drop-ra (ezt ha jól tudom csak JB után lehet használni 3.ason) , ezzel office cuccokat is lehet tolni egyik gépről a másikra, nem csak képet,zenét,filmet? Vagy más kompatibilitás problémám lehet a kollégáimmal?
Ezeket azért kérdem, mert egy alig 1 éves (gariba cserélt) 64GB-os LTE modemes iPad3-asom van és nagyon szeretem, nem akarom cserélni,nem érzek semmi hajtó erőt sem az air,sem a 4-es iránt..
Köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok.
van egy ipad mini smart cover-em. az új retinás mininek a fizikai méretei ugyanazok,tudnám majd azzal is használni a smart coverem? Ha igen nem kótyavetyélem el, mert retinában lehet kipróbálom a minit. -
Szépen emlegetik az árát az nplayernek. 0,89-2,49-4,49. Be raktam a wish list-be hátha visszamegy. Addig az av palyer-el csak kihúzom.
Más.
Egyszerűen nem találom,hogy lehet a roloba ki-be állítani hogy milyen app infója legyen benne. (Időjárást,tőzsdét szeretném)Más.
Tud valaki olyan file Explorer t vagy akármit ami szinkronizalna a dropbox-al és offline is tudnám használni a beállított dropbox mappát es annak tartalmát? (Mint az androidban a dropsync)[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok.
Lenne gy iPad 3-as Wifis (eredetileg Ausztráliában vásárolt). A kérdésem az lenne, hogy amikor az appstoreba lépnék, egy pillanatra megnyitja majd rögtön be is zárja az appstore-t, így nem lehet használni. Más progival nincs gond. Nem JB-s.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Létezik iOS-ra dropbox sync progi,mint androidra?
-
válasz
Ragnar95 #4173 üzenetére
Megnéztem a sparrow-ot. Nem látom az exchange fiók kezelést és meg nincs push notija. Ez így nem ok,akkor tényleg inkább a gyári.
Ott mar szinkronizalja mind a 15 almappamat,csak a gond az hogy a level ikon csak a fő mappa (bejövő levelek) leveleit jelzi,az almappak level darab számait nem. Mind1. -
válasz
pszichiater #4149 üzenetére
-Hol lehet utánajárni meddig él a gari? Serial alapján mint iphone-nál valahol?
ittMegnéztem. A felső es alsó sav zöld. (Juli1-íg garis a padom
)
Viszont a középső résznél a telefon teknikai támogatása lejárt es faradjak az Apple -hoz es nemi fizetség ellenében segítenek. Mi van? Most is egy t- s kártya 3G -s netről írok.
Ahhhh,lehet hogy a 6.1-es LTE -s frissítése gondolnak?[ Szerkesztve ]
-
Te használsz almappákat? Nekem tudod azzal van gondom. A Touch Down Exchange az androidnál gyönyörűen végezi a dolgát, frissíti az almappákat is és tudom nézni, mint "ALL FOLDER"-ként is egyszerre,egyben naptár,task,kontakt is. Csak látom, hogy itt nem annyira muzsikál (csillagok szerint)
Egyébként itt mennyi idő a visszatérítési garancia? (Mint androidnál 15 perc)
Csak, mert 17 eurós progi az sok csak úgy. -
válasz
jozsi252 #4164 üzenetére
Esetleg a 16:9 -es képarány vagy valami wide szerű, mert a 4:3 azért már nagyon idejét múlta.
Tök idegesítő a fényképezője is ezzel a 4:3-as képaránnyal. Hol nézem így vissza? Mindenem 16:9 már (monitor,TV,projektor,androidos tablet,teló,stb) Már több , mint 1 éve még anno az S2-esemet is 16:9-re állítottam a fényképezőjét és így fényképezek, de az apple-s fényképezőknél még nem találtam olyan progit ami tudná...bosszant. Gondolom az I5 már alapból tudja.
Szóval ha nem is márciusban , de nyárig szvsz is fog jönni, mert van min változtatni.[ Szerkesztve ]
-
Köszönöm.
(El kellene már olvasnom a gyári kezelésijét...)
Más.
A Pocket informnat progit használja valaki? Véleményére lennék kíváncsi.
Bocs, de itt nem található , pedig fent van az appstoreban. Nem értem itt miért nem dobja ki.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ragnar95 #4142 üzenetére
Magyar az ID-m (gondolom...ez az én user ID-m vagy az iPad Id-je?). Eddig nem volt ilyen üzenet.Mondjuk nem értem, hogy kerültem oda,bár egy linken levő progit akartam megnyitni ahol feldobott az appstore-ba , azóta csinálja ezt. (Bár az iPAd-om nem magyar )Csinálok egy ki-be kapcsolást.
Milyen progival tudok screenshot-ot készíteni?[ Szerkesztve ]
-
ITT 120 eft,mondjuk személyes vásárlás csak erős idegzetű seftes beállítottságúaknak ajánlott. Én vettem már itt egy one-x et
, természetesen ázsiai lokalizációjút.
Más.
Most az appstore azt írta ki, hogy nem lehet telepíteni, semmit, mert kanadai beállításon van és állítsam magyarra. Azt hol kell?[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ragnar95 #4107 üzenetére
Ok, olvasgatok akkor, nem tudtam, hogy az iTunes-ban a saját mp3-osaimat fel tudom tenni, azt hittem csak az itt vásároltakat.
Az EZMp3-assal egyébként WIFI transferrel lehet bármit feltenni,sztm ez sem komplikált és nincs kötöttség. csak beütöm az asztali gépen az IP címet és hajrá. -
válasz
Ragnar95 #4105 üzenetére
-ok, köszi
-gyári? Nekem van gyárilag egy "zene" lejátszóm, az nem lát semmit csak az áruház felirat van és van egy iTunes..azt hagyjuk (igaz most az iphone-omat nézem). Olyan lejátszóra gondoltam ami az én általam felrakott zenéket játssza és jó.
-Camera+ az elsők között fent volt,de nem tudja sajna.[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok.
Új vagyok Apple cuccokban. (Nemrég vettem az iphone-t is)
Kíváncsi lennék egy-két dologra:
-Meg tudom osztani a mobil netet hot-spot ként (cell.-em van) ? (Vagy esetleg ha nem a 6.1-es tudja már?)
-Olvastam valami ilyesmit (bár ez inkább iphone téma), hogy 6.1 után LTE/3G kapcsoló van, ez azt jelenti nem is lehet frissítés után 2G-re kapcsolni?
-A gyári levelező exchange fiókomban van több almappa, de azokat csak akkor frissíti ha rámegyek és értelem szerint ezeket nem látom jelzésként ha bejönne egy ilyen kevél. ezzel mit lehet kezdeni?
-Az androidnál a TouchDown-ot használom (az itunes-ban nem találtam a pc-s keresésben,nem tudom azt linkelni,de fent van az itunes-ban) , itt viszont nem kapott valami bagyon sok csillagot,esetleg tudtok ajánlani ennél jobb irodai (levelezés,naptás,teendő,kontaktok,jegyzetek) alkalmazást?
-Tud valaki olyan excell kezelő progit ami tudja a szűrést? (Office Hd ahogy néztem nem tudja)
-Mp3-ra (saját eszközön levő zenék hallgatásásra) tudtok az EZMp3-nál jobbat? Hangszínt szabályzósat esetleg.(mint adnroidban a poweamp esetleg)
-Van olyan fényképező app, ami tud fényképezni 16:9-ben?
Egyenlőre ennyi...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad Pro 11" Magic Keyboard - White - Magyar - Bontatlan
- Apple iPad 6 (2018) 32GB WIFI 95% aksi
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!