- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
univerzita #8753 üzenetére
Testvírem, mit szólnál ha aktiválnád azt a helyesírás ellenőrzőt a böngésződben?
Zsong a hibáktól ez a pár mondatod...
ojan - olyan
2Gb-tot - 2 GB-ot
stór - store
hej - hely
eszt - ezt -
válasz
benceecneb #8739 üzenetére
kár hogy ennek az információnak nulla értéke van, hogy "1 nap 21 óra használat"
Úgy lenne értelme összehasonlítani, ha lenne olyan mint androidon: Kijelzőidő
-
válasz
spawn21 #7928 üzenetére
Akkor regisztálj kártya nélkül!
Neten keress rá valami ingyenes alkalmazásra (pl Facebook / Instagram) kattints a Free gombra, és akkor felajánlja hogy kártya nélkül regelj
Ha az eszközön nem jön össze, akkor csináld gépen iTunes-ból.
Késtem...
Amúgy nem 2$ a foglaló ami két hétre elzár?
-
Te msot tényleg ezen rinyálsz, hogy a másik ember mit kezd a pénzével?
(#7911) B-L-A-C-K fólián sokkal jobban látszik a maszat
a zsírtaszító védőréteg miatt a sima eredeti üvegfelületről egy mozdulat letörölni. Soha nem raknék iPadre fóliát.. Akinek karcos lesz az iPad-e az igazi béna, aki meg is érdemli, hogy arccal lefelé rakta, vagy gyűrűvel / karkötővel simogatta.
-
válasz
ImpersonatoR #7777 üzenetére
Persze. "É to E changer Light Edition" keress rá Google-n
Word szövegszerkesztő Csere funkciója megcsinálja ezt
-
Szerintem te nem vagy tisztában a szavak jelentésével
Erős a gyanúm, hogy összetéveszted a "prémium" és a "megfizethetetlen" szavakat.
Ugyanis, ahogy buzuss kolléga kiakadt, úgy én is: az iPad a legprémiumabb tablet a piacon. Irtózatosan minőségi hatást kelt már az első érintéstől kezdve. Egyszerűen számomra ez "A TABLET" ...
-
válasz
vadászcsiga #6600 üzenetére
Apróság, de te úgy mondod kiejtve, hogy "ipad"? Vagy úgy, hogy "ájped" ?
Ha az utóbbi, akkor tessék ennek megfelelően ragozni: iPad-emen.
Pissz.
-
iPad 3-ról váltottam Minire és onnan iPad 4-re szóval én a metszet vagyok, mert az oda-vissza cserém is megvolt.
Ami eleinte zavart a Mininél, az egyértelműen a kijelző volt: nagyon pixelesnek láttam, és igaz, hogy hozzá tudtam szokni valamennyire, de ez egész élettartama alatt zavart engem (2,5 hónapig használtam). Pl kifejezetten zavart, hogy álló módban a honlapok (index.hu) olvashatatlanok voltak, minimum el kellett fektetnem, hogy lássam az alcímeket.
Ugyanez a PDFekkel: álló helyzetben olvashatatlanok voltak azt A4es PDFek (BMEre járok, szóval sok ilyet nézegetek), el kellett forgatnom, sőt be is kellett zoomoljak, hogy kényelmesen olvasható legyen.
De ha nem járnék suliba, hanem csak átlagos netezésre, FBozásra, emailezésre kellett volna, akkor azt mondom, ez egy elég fasza kis eszköz
Télen a belső zsebemben hordtam, és ha kellett valami (pl metrón olvasgatás), fogtam és előkaptam
Ez rettenetesen jó dolog volt benne, hogy mindössze 30deka az egész cucc.
iPad 3/4-ben, pont ez volt a fájó pont: marha nehéz egy dögökről van szó, ha háton fekve olvasgatok akkor tokkal és tok nélkül is elkezdi vágni a hasamat egy idő után.
Viszont kárpótol a sebesség (iPad 4re értem ezt) és a brutális kijelző (3 és 4 is tökéletes ebből a szempontból). Tényleg a retina kijelző az, amit még ma is imádok: mondjuk ha találok valami irtó jó képet neten, percekig tudom nézegetni, hogy basszus milyen jól néz ki rajta.
Ja a hardversebességhez még: a Miniben nagyon tetszett, hogy hiába volt harmadakkora mint az előd iPad 2/3, kb ugyanazt hozta sebességben, és játékokban (talán üzemidőben nem annyira), szóval ebből a szempontból a Mini kicsit sem hátrány
Viszont a Mini mérete nekem kicsi: akár jön a retina, akár nem, sajnos nekem pont a suli miatt, hogy tudjak az eszközről normálisan tanulni, kell a 10"-os méret...
Remélem jól összefoglaltam, ha van még kérdésed, ne kímélj.
-
válasz
vadászcsiga #5860 üzenetére
Ugyugy.
-
válasz
vadászcsiga #5841 üzenetére
Kínai és kínai között is van különbség.
-
-
- Hardverileg kb ugyanazt tudja a két eszköz, talán a 3 erősebb 5-10%-kal erősebb, de ez kb lepkefing, tökugyanaz.
- ez a legfontosabb, szerintem nem mondok újat: az iPad 3-ban dupla akkora felbontású retina kijelző van 2048 * 1536-os felbontással. Gondolj bele: ugyanaz a hardver mozgat duplaannyi pixelt, mint a 2esben. Igenis laggoltak az erőforrásigényesebb játékok: RR2 RR3 stb.... Sőt maga a rendszer is néha.
iPad 2 is elég persze... De én azt már nem ajánlom. 70-80ért kapni iPad 2-t és 90ért iPad 3-mat. Gondolom nem kérdés, hogy melyiket éri meg, ha csak ennyi különbség van
-
válasz
Ragnar95 #5511 üzenetére
Az iPad 3-on laggolt már a RR2 is. Ha komolyan (napi 1-2 óra és nem havi 3-4 óra!!) játszik rajta az ember, akkor éri meg 4et venni.
Ha csak 'normális' használatra kell, akkor bőven elég a 3 is. Nem rosszabb annyival, mint amennyivel olcsóbb
90 alatt is meg lehet kapni már a pár hónapos használtakat. Bőven jó!
Pl emailezni, facebookozni stb én tuti csak ezt vennék.
Tárhelyről: nekem 16GB-os iPadjeim voltak mindig is, és mivel nem játszottam rajta, ezért nem foglaltak el a játékok több GB helyet. Csak kisebb játékok: Fruit Ninja, Angry Birds stb, ilyen WC-n ülés közben elütni azt a 10 percet típusú játékokat nyomtam csak. És így bőven maradt szabad helyem...
32GB-os igazából annak kell aki több GB sorozatot / filmet visz magával hosszú utakra.
-
Jelentkezzen, aki ismerte ezt a ficsort!
Ha az uj lap gombon hosszan tartod rajta az ujjad, megjelenik az elozoleg bezart lapok listaja
-
válasz
@matthew@ #4645 üzenetére
Én az iPad 3-at 6.0.1en használom, és teljesen jó ez az üzemidő. Most majdnem 8 óra használattal vagyok 45% akksin
Csakis azért nem frissítek, mert bennevan 85 nap üzemidőm (értsd: folyamatosan be van azóta kapcsolva) Nem volt azóta semmi újraindítás / lefagyás stb. Kíváncsi vagyok meddig bírja
-
válasz
sunahunter #4510 üzenetére
Ő kezdte az összehasonlítós játékot
-
válasz
pszichiater #4018 üzenetére
vettél volna helyette egy 10 forintos 220V kábelt (kétlyukút) azt cső
Nekem majdnem két méter így a töltőm
-
Hmmm...
bevallom mostanaban eleg keveset hasznaltam, de szerintem not bad
Ja es marha vicces... 59 napja megy folyamatosan a cucc. Par hete elojott egy hiba: a wifi ikon a bal felso sarokban NEM jelent meg hiaba csatlakoztam barmilyen halozatra. N most egy hete ujra visszajott
csak ugy magatol.... Betojok
Amugy a 6.1et meg nem is fogom felrakni amig valami mi att ossze nem tojja magat a rendszer es ujra nem krll inditani. Tehat amig a szamlalo porog
-
Nem erdekel hogy kereste e vagy sem, de igy akkor se beszelj senkivel itt! Nem a kutyaid vagyunk... Ha nem akarsz segiteni, akkor nyugodt szivvel befoghatod a szadat, es tovabb gorgetsz.. Majd lesz egy n+1-ik ember akinek lesz turelme hogy szepen valaszoljon (az amugy tenyleg egyertelmuu) kerdesere
-
Meg az elozo oldali gondolatmenethez kapcsolodoan kerdeznem:
iPadnel miert stresszeltek ra ennyire h honnan veszitek? Vegyetek meg a legolcsobb helyen BONTATLANUL azt csa! Barmi baja van ugyis az Apple Storeba kell vinni gariztatni es nem a sufni boltba ahonnan vettetek..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest