- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
0pityesz0 #6056 üzenetére
Ipad 3 erosebb mint 2, de retina miatt sok esetben ipad2 gyorsabban tolt be progikat.
A kisebb ram miatt a progik kozotti valtas mar ipad2-nel lasabb, de akkor is eleg hulyen nezett ki, hogy az ujabb ipad nem mindenben jobb, igy a 4-est vegulis nem artott kiadniuk.
Vannak aprosagok meg (5GHz-es wifi..ez talan a leghasznosabb, lightning, jobb elolapi kamera), de lenyegeben csak egy rancfelvarras volt ez.
Mindenesetre mind a 3-as mind a 4-es verziot ugyanakkor (ipad6 erkezesekor) erdemes valoszinuleg lecserelni az 1giga ram miatt, de ha valki nem birja ki, akkor ipad5-ost is vehet kozben, mert abban is tuti lesz par aprosag ( a design-on kivul) amit fejlesztenek (az erosebb hardver termeszetes lesz). Igaz, ha a 2giga ramot (varhatoan ennyi lesz az ipad5-ben) nezzuk es az ios7-es iranyat a tenyleges multitask-ra, akkor lehet rakenyszeritik a tulajokat a gyorsabb valtasra.
Majd meglatjuk. -
0pityesz0
tag
válasz
0pityesz0 #4971 üzenetére
Egyébként visszavittem már egyszer, megnézték, azt mondták a játék a rossz, mert másnál nem jelentkezik a hiba. Hozzá tették nézzem meg más iPaden, ott is ilyen e. na azt nem tudtam megtenni, viszont más fpsben is rossz, ugyan úgy.Ott nem tudtam produkálni, viszont felvettem videora telefonon. Gyanús h ők tehettek vele vmit, mert érintő csere után dbig jó volt, aztán elkezdett szaggatni is a játék, meg a hibát is produkálta.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Revolut
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- Death Stranding (PC)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest