- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
bigdady #8267 üzenetére
Na az egyik otthoni hálózati gépbe már belép, másikat csak látja. Amúgy a Win user és win jelszó kellett neki.
De a másik gépet ugyanezen a hálózaton csak látja és oda permission denied ir ha beirom a win usert (ott nincs jelszó beállitva a winben). De hiába állitok jelszót akkor sem enged be. Mi lehet az ok? (ugyanazon win megosztási otthoni hálózat tagjai)
-
erdoke
titán
válasz
bigdady #7835 üzenetére
Ipari biotechnológia. Mióta szinte mindenhez hozzáférsz iOS eszközökről (Intraweb, SharePoint, stb.), azóta szigorították meg a mobil jelszó szabályokat.
A mindig beütés szerintem is túlzás, legalább 1 perc türelmi idő kellene, ha lekapcsol a kijelző. Ujjlenyomat olvasóval ezt ki lehetne tolni 5 percre.(#7837) pomk
A Photo Stream szinkronizál max. 1000 képet iCloudon keresztül. Az Album fülön található iOS 7 alatt My Photo Stream néven. -
-
agabe
addikt
válasz
bigdady #7041 üzenetére
ket nap alatt max 15-16 ora...foleg net, es youtube nagyn keves nem brutal jatekkal.
Tobbet ne varj.
Ha kevesebbet hasznalod, akkor kijohet egy kicsit tobb is, mert keszenletben is novekszik a hasznalati ido lassacskan, de aza nem valos.
Ha egesz nap unatkozol es nyomkodod, akkor 14-15 orat kibir (aztan neked is aludni kell) es akkor meg 9-10%-on lesz az akksi (jobban lemeriteni nem javallott surun) -
agabe
addikt
válasz
bigdady #6917 üzenetére
A minoseg csokkentessel nem foglalkoztam...nekem 4,4 gigas dts hangu mkv-t (720 p) is akadasmentesen viszi (most 10-12 percet direkt neztem, mert mostanaban kissebb avikat szoktam inkabb).
Sokmindentol fugghet...a windowsos pc allapota (lehet, hogy csak a merevlemez), a halozat sebessege, satbilitasa. -
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bigdady #5404 üzenetére
Nekem iPad 3-am van...zsír...a páromnak most vettünk egy mini-t...hát azért annyira nem szaroznám le...szerintem k.rva jó. Teljesen jól használható szerkezet ám az. Nyilván nem az a felbontás, nem az az akkuidő...de simán jó. iPad2 helyett simán azt venném. Sőőt, 100-ért is azt venném, mint használt iPad 3-at. Én támogatom 0pityesz0 tanácsát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest