- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
iPad 4-en iOS 7-tel milyen üzemidők vannak átlagban? Még nem frissítettem le, mert nem tetszett az iOS7 de most iPhoneon az van és igazából tök jó, csak iPadnék az üzemidőben nem nagyon szeretnék romlást, gyengülést, ha az lenne az ára akkor kibirokm a 6-ost rajta
-
@matthew@
őstag
válasz
vadászcsiga #8769 üzenetére
Hát a 60 számitott, mert ha még annyiért luxus is az Apple TV, akkor is olcsóbb
-
@matthew@
őstag
válasz
vadászcsiga #8767 üzenetére
Döntés szempontjából ez jó volt mert 60-al olcsóbban hozzájutottam így
Akkor még meglátjuk, meg a smart többi része nem is érdekelne, max a jútyub -
@matthew@
őstag
Üdv.
Apple TV-vel kapcsolatban van vkinek vmi tapasztalata? Pro/contra vagy bármi? Most vettem 50"-os Tv-t és gondolkoztam h ez jó kiegészítés lehet, mert nem smart tv-t vettem, mert nem nagyn érdekel az olyan funkció, de pl a youtube nézési lehetőség érdekesnek tűnik, max azért megvenném ezt a ketyerét, de nem tudom van-e értelme -
@matthew@
őstag
Vkit nem érdekelne egy gyári iPad Smart Cover (sötétszürke)? Megvettem, de nem használom, mert nem cipelészem az iPad-et, így feleslegesen áll itthon, 5000Ft-ért adnám is
-
@matthew@
őstag
Közben megtaláltam: Inflection a neve, de azért köszi a keresgélést!
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm játszott iPhone-ján egy olyan játékkal mint a Plague Inc, de vmi Inflect vagy mi a szösz volt a neve, felépítése, lényege ugyan az csak App Store-ban ingyenes elmondása alapján, de nem találom és sztem a nevét nem sikerült pontosan megjegyeznem, vki tudja esetleg h az melyik game? -
@matthew@
őstag
Meguntam a gyári Smart Coverem (sötét szürke ha vkit érdekel priviben beszélhetünk róla) és rendeltem egy utángyártott covert ebayről: [link] eleinte féltem h nem lesz jó, de ma jött meg és nagyon profi szerintem, a kijelzőt is lezárja/ébreszti iPad 4 esetén is szóval csak ajánlani tudom
-
@matthew@
őstag
Még kb 4 hónap garis iPad 4 WiFi 16GB iOS 6.1.2-vel mennyiért reális eladási árat tekintve (esetleg smart cover-el együtt)
-
@matthew@
őstag
válasz
vadászcsiga #7726 üzenetére
Koszi a tippet, akkor kiprobalom ugy
-
@matthew@
őstag
Ha 16GB-s iPad-en csak kevés (pár száz mega) szabad helyet hagyok, akkor az okozhat hosszú távon károsodást vagy vmi problémát? Érdemes 10%-ot szabadon hagyni vagy teljesen mind1?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az iPad-emen még iOS 6.1.2 van, nem is szeretném feltenni a 7-et egyenlőre, azonban anno már megszívtam h nem tudtam downgradelni, vki tud nekem abban segíteni h ahhoz miket kell elmenteni? Régebben olvastam vhol h vmi umbrella nevű dolog kéne hozzá, meg egy leírást is megköszönnék! -
@matthew@
őstag
válasz
vadászcsiga #6408 üzenetére
Köszi a helpet!
-
@matthew@
őstag
Van arra vmi lehetőség h ha a gépemen vannak filmek, akkor azokat iPad-en meg tudjam nézni vhogyan? Esetleg iTunes képes ilyesféle megosztásra, ha egy hálózaton van a az iPad és a gépem is amin a filmek vannak?
-
@matthew@
őstag
Most melyik a legjobb lejátszó progi, az nPlayer vagy esetleg utána mi következik, mert az most 5$ lett, miben nyújt többet mint a régebbi etalon-ok?
-
@matthew@
őstag
Amúgy iOS 7 Beta már elérhető iPad-re és vki próbálta már?
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #5998 üzenetére
Na akkor ezt még kicsit átrágom
fizetni még estig lehet, még nem küldtem el a pénzt, meg az a baj h olyat sem tudok kérdezni, aki már vett ilyet mert az akcis kupon csak júli 1-től váltható be, ebay-en most nézegettem de nem ami olcsóbb volt azt inkább csak UK-be postázzák, de lehet n voltam suta, mert 1 fontot megér pl egy próba erejéig, csak aztán ki tuja meddig bírja és mennyire tesz jót ez a kialakítás valójában a fülnek
próbáltam már élőben eredetit és a basszus elég jö volt, de egyben lehet károsabb is mint egy sima agybadugós füles vagy egy hagyományos vagy ha ésszel csinálja az ember akkor nem annyira?
-
-
@matthew@
őstag
válasz
vadászcsiga #5992 üzenetére
Azt nem tudom, mondjuk ennyiért én vettem egyet, nagyon mellé nem nyúlok mert nem egy nagy összeg de a képen a kialakítást nézve, meg a Demandy oldalát nézve olyan lehet: [link] (persze a kép csak illusztráció, de hátha
)
-
@matthew@
őstag
Akit esetleg érdekel Apple "Earpod" akkor Bónuszbirgád akcióban most csak 2490Ft
[link] -
@matthew@
őstag
Legjobb (szerintem és más ismerősök szerint is, szóval lehet h szubjektív a dolog) az Apple által készített Pages, ez 9€-t kóstál, ami nem olyan olcsó, de tényleg elég jó funkcionalitású, vagy van a Smart Office amiből van több lehetőség árban, én a 2-t használtam az is egész jó, vagy ami még jó lehetőség h a CloudOn-t leszeded és ott tudsz online szerkeszteni/menteni doksikat, ezt itt ajánlották nekem, bár még nem próbáltam, ennek annyi a "hátránya" h WiFi kell hozzá, vagy ha 3G-s a kütyü, akkor mondjuk a legjobb megoldás
-
@matthew@
őstag
válasz
szabogabor10 #5920 üzenetére
Köszi a próbát, akkor nem velem/nálam van a gond
-
@matthew@
őstag
Használ vki McTube-ot? Nekem pár napja elkezdte azt h nem enged lejátszani néhány számot, ezt írja ki: You don't have the permission to access the requested resource másnak is van ez? (Ilyen zene pl a Chris Brown - Fine China (Audio) is, ha vki esetleg megnézné) Amúgy most nézegettem és mind olyan esetben jön elő, amikor saját Youtube chanel-ről nézném, tehát az előadó sajátjáról, ha máséra keresek vagy mást játszok le azt engedi, lehet így próbálnak védekezni az McTube ellen h lezárt kijelzőnél is hallgatható legyen, vagy ez hülyeség?
-
@matthew@
őstag
válasz
gyantaszuz #5855 üzenetére
Kínai éttermekben hasonló van alátétnek használva
Amúgy elég érdekesen néz ki és nem teljesen értem h marad meg rajta
-
@matthew@
őstag
válasz
vadászcsiga #5848 üzenetére
Nem, az régebben volt és biztos h ebay-es volt a rendelés, a fedél 4 részes osztású volt, mint a rendes smart case
-
@matthew@
őstag
Pár hónapja linkelte vki h vett olyan 4-5k között iPad-ra utángyártott bőr tokot, ami elöl-hátul véd, nem emlékszem már ki volt, de ha látja, esetleg tud róla nyilatkozni, meg h honnan kéne rendelni, melyik helyről? Arra emlékszem h ez is vmi ebay-es volt, csak annyiért elég jó vétel lenne
-
@matthew@
őstag
Vibert lehet használni iPad-en? Ha jól emlékszem múltkor volt róla szó, most le is szedném, de mivel ebben nekem nincs sim, olvastam h a telóm számat megadom és az arra kapott kóddal aktiváljam, viszont nekem a telóm száma már egyszer lett használva amikor az azon levő vibert regisztráltam, beírhatom még1x vagy azzal a kóddal tudom is aktiválni?
-
@matthew@
őstag
Ami visszaszámláló van az AppStore-ban (5000soknulla elérésig számlál) az mennyire mutathatja a valós számot szerintetek?
-
@matthew@
őstag
Érdekes, lehet akkor a kijelzők közt is van különbség h épp melyik gyárban készültek vagy én nem tudom, mert ilyet nem nagyon olvastam még h előfordult volna, csak amikor írtad, és én is volt már h hagytam egy oldalon a gépet és nem volt semmi
A statusbar dolog az viszont elég neccesen hangzik -
@matthew@
őstag
Ott nincs mit belátnia, 3 munkanapon belül elállhatsz a vásárlástól és köteles visszadni a pénzed, vagy lehet kuponnal bepróbálkoznak, de ezt egyáltalán nem vagy köteles elfogadni, mivel a törvényben ez nem "elfogadott" dolog, bár ebbe is belemehetsz, ha épp akarsz egy új iPad-et ott venni tőlük, akkor az is jó megoldás, vagy adjanak egy új dobozos iPad-et, a 3 munkanap pedig neked így nagyon jó hír mert az szerdán fog "letelni", ugyanis a hétvégék (még akkor is ha ők nyitva vannak) nem tartoznak bele, de inkább vidd vissza hétfőn, és balhézz, ügyvéd és fogyasztóvédelem is szóba jöhet, ezek esetén tuti történnek majd a dolgok
nekem így mindig ment
-
@matthew@
őstag
Szerintem inkább menj vissza hétfőn MM-be mert így a 3 munkanapon belül viszed vissza és ott helyben ki kell cserélniük egy vadi új darabra, így jársz a legjobban, mert ha nem múlik el az elszíneződés akkor meg elég nagy szívás Szegedről gariztatni, úgyhogy ezt mindenképpen csináld meg sztem
-
@matthew@
őstag
válasz
klayton#1 #5447 üzenetére
Ha biztosara akarsz menni akkor rendeld innen: [link] ingyen ki is hozzák és 24 órán belül, tuti megbízható forrás.
Bár arra figyelj h amit linkeltem az brit angol kiosztású, a Logitech oldalán nem tudom milyen kivitel rendelhető, esetleg Ügyfélszolgálatot hívd fel, de ezen a héten neccces, mert szerdán alapból nem lesz mozgás, ha ma rendeled, valószínüleg csak holnap fognak vele foglalkozni, h és csütörtökön feladják, vagy esetleg holnap, de május 1 miatt necces lehet a dolog, h megjön-e, de ha ott is brit angol lenne, akkor Apple-től rendeld, úgy jársz a legjobban
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz
peetmaster #5441 üzenetére
Nos úgy néz ki ott is okos népség ül, és még fizetnek is nekik, így én is elvállanék bármit és válaszolok baromságot az úgy sem fáj
Más: nem lehet vhogyan "kalibrálni" a fényérzékelőt, mert a fényerőt most automatikusra tettem a napos időre való tekintettel, de mindig egy picivel lejjebb van az ideálistól, mert még tülröződik a kijelző kint de van h lakásban is, és amint picivel feljebb viszem saját kezüleg, jobb lesz, vagy ez nem megoldható?
-
@matthew@
őstag
válasz
Attila! #5434 üzenetére
Az nem restore, semmi adat nem vész el, ez "fagyás" ellen van ha semmire sem reagálna, mivel aksit nem tudod kiszedni.
The Soft Reset
The single most common thing people don't realize about the iPhone OS (from my experience) is how to perform a soft reset—which you'll find extremely useful in cases when the system freezes.Just hold the top (power) and bottom front (home) button for a few seconds. Your iPad will restart. To force quit an application, just hold the home button by itself in a similar fashion
Innen van, második bekezdés.
Amikor én is megcsináltam, szoft frissítés után, akkor lenullázta a feltöltési óta eltelt időt, és társait, de adat nem vész el
-
@matthew@
őstag
Iron Man 3 ingyért van, gyorsan töltse, akit érdekel
és még nem látta volna
-
@matthew@
őstag
AppShopper újra az app store-ban
-
@matthew@
őstag
válasz
dennistar #5345 üzenetére
Oda sztem nem a legmegfelelőbb dolgo az iPad oda inkább noti kell, mert egyetemen (bár ez attól is függ milyen szakon vagy) elég sok olyan beadandó van, amit iOS-en nem tudsz kezelni, létrehozni, bár persze ez nagyon függ attól is h tényleg ott mire használnád, de az érintőn sem olyan jó sokat pötyögni, max egy billentyűzetes dokkolóval lehet jó, vagy droidos téren Asus Transformer-ek közül vmelyik, de amint van MS Office, amit használni kell, ezek kilőve, mert doksit nem olyan jó rajtuk szerkeszteni
Tibee86: az igaz h iPhone esetén az egykezes hasznalat miatt az jobb megoldás
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz
BroCreSt #5314 üzenetére
Nos igen, ha azt nézed nem sok embernek volt baja a refub-okkal, aki meg pixeleket keres egy ekkora felbontású kijelzőn, az menjen és válogasson lencsét egyesével vagy szívesen bedobálok neki egy pár tűt a szénakazalba, azzal is jól el lehet szórakozni, sztem felesleges pixeleket keresgélni egy ilyen felbontással rendelkező gépnél.
Igazából iPad a legjobb a piacon sztem, ismerős már pl a 3. Galaxy Note 10.1-nél tart mert egyszer csak megállt a droid rajta és meghalt a gépezet, ilyen azért itt nincs, bár azért azt elismerem h gáz h egy refub ilyen hibákat tartalmaz, egyre inkább azt látom beigazolódni h ide kelet-eu-ba küldik azokat amik a tengeren túl nem ütötték meg azt a szintet h visszategyék, megpróbálják elsütni, mert külföldi fórumon nem nagyon látok ilyen dolgokat -
@matthew@
őstag
válasz
BroCreSt #5312 üzenetére
Nos ez így nem rossz 5let, egy próbát megér, ha nagyon erősködnek, amúgy miért akarod visszakérni a pénzt? Már nem is szeretnél iPad-et, vagy van máshol, ahol olcsóbban megkapnád?
Azzal mondjuk számolj pénzvisszafizetés esetén h nem kötelesek egyből visszaadni a pénzt, hanem van 30 napjuk rá és azon belül kell visszautalniuk, és az esetek 99%-ában ezt a 30 napot meg is várják -
@matthew@
őstag
válasz
BroCreSt #5306 üzenetére
Olyan lehetőség (ilyen esetben) jogilag nem is létezik h levásárlás, ha azt akarják ajánlani akkor fenyegetőzhetsz ügyvéddel és fogyasztóvédelemmel is, pénzvisszatérítés nem tudom h itt hogyan működhet, mert elméletileg az az idő már "lejárt", de tény h nem volt nálad az iPad és ők akarták bent tartani, mondhatod h Te egyből pénzt kértél volna, de ők erősködtek h megnézetik és így csúszott az idő, úgyhogy az kérdéses lehet, bár ehhez a konkrét részhez nem értek ami a pénzvisszafizetést jelenti ebben az esetben
-
@matthew@
őstag
Én inkább meg sem nézem a kijelzőmet tüzetesen, mert ha megtenném és találnék bármit is megőrülnék, folyton oda vonzaná a szemem
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz
Palika71 #5220 üzenetére
Nálam úgy van h rámegyek a PH! oldalára, majd legalulra megyek, teljes verziót megnyomom, és úgy megyek tovább a fórumra, ezek után mindig a sima asztali kivitelt nyitja meg, majd amikor időnként törlöm a sütiket beállítások-ban akkor ezt újból megteszem és ennyi, de utána mindig a sima verziót nyitja meg. Amúgy néztem a beállításokat, de nem találtam olyat h sima verziót vagy mobil verziót töltsön be, pedig egy olyan rész jó lenne
-
@matthew@
őstag
Most nézem a zenelejátszót h mekkora király, mert iTunes-on mindig úgy csinálom a könnyebb kezelhetőség miatt a zenéket h lejátszási listákat létrehozok, majd tudom őket egyben törölni, ha bármit megunnék, és ezeket látom iPad-en is, nagyon jó megoldás, ilyen kis apróságok miatt már megérte megvenni
Amúgy valaki is használ AppleEarpod-ot vagy nemtom pontosan mi a neve, a teljesen fülbeilleszkedő új ketyerének
Szerk.: Into the Dead zombis játék, jónak tűnik
-
@matthew@
őstag
válasz
hengelhof #5211 üzenetére
Jön is
Fruit Ninja HD ingyért és Dungeon Hunter 4
-
@matthew@
őstag
Ismerős iPhone-ján láttam olyan Youtube appot, aki folytatta a hang,zene lejátszását képernyőzár után is, és lehetett úgy zenélni, vki nem tudja melyik lehetett az, illetve iPad-re vajon elérhető?
-
@matthew@
őstag
Az Im+ nál nem láttam különbséget leírásban, de próbáld meg, ha megy a push értesítés akkor örülj
Az eredeti alatt a Chat for google Talk-ot értettem, azt hittem az Google fejlesztés, de mégsem.
Amúgy igen ez így van droidra sokkal több a free app, de a 60%-a felesleges, bár az tény h van jó pár free ott ami itt fizetős, de ott azt is vedd figyelembe h a Google-é a droid, szóval ahhoz alap h ez hozzá tartozik, de sztem amennyibe itt kerülnek a dolgok nem nagy pénz, és én ha a készüléket nézed sztem iPad mindenek felett -
@matthew@
őstag
akkor ne zárd le
Amúgy én az eredetit ajánlanám, 0,89€-ért sztem nem olyan drága, és az már a Pro verzió, amiben van Push, úgyhogy egyáltalán nem vész, végképp ha már ennyit perkáltál iPad-ért
1-2 ilyen kisebb költség sztem belefér, azzal tuti nem lősz mellé, de nemtom van e free megoldás a push-ra
Szerk közben rájöttem, én régen IM+ Instant Messenger-t használtam, azzal több chat dolog is ki van lőve akár, elsőnek azt próbáld ki
-
@matthew@
őstag
Nemtom ez jó-e vkinek is vmire, de nekem hasznos dolog és ingyé van: AudioNote Pro
Illetve új free game: Frontline Commando
-
@matthew@
őstag
Régebben volt szó arról h kb mennyi idő alatt tölt fel, nekem 20%-ról 4-4,5 óra alatt töltötte fel, szóval teljesen 0-ról kb 5 óra mondható a 100% elérésig
Amúgy AppShopper-ben nekem is volt h 1-2 akciót nem jelzett vagy nem írt ki, AppZapper-t még csak leszedtem de nem üzemeltem be.
Más: CloudOn és Dropbox mennyire megbízható, h (ténylegesen) nem turkálnak benne h mit teszek fel, stb?
-
@matthew@
őstag
válasz
imotep03 #4962 üzenetére
Sajna nem, vagy max vaterán találhatsz 1-2 db-ot, de 6k körül kijön mindennel együtt és PayPal-el biztonságos is a dolog, én is rendeltem ár így tokot. Legrosszabb esetben 14 napot írnak a kézbesítéshez, igazából nekem is tetszik, szemezgettem vele, de Smart Cover lett belőle
-
@matthew@
őstag
válasz
imotep03 #4960 üzenetére
Nos igen pucéran nem érdemes betenni táskába, szerintem ha tényleg viszed magaddal pár helyre érdemes venni vmi tokot rá, mert egy fólia nem biztos h megfelelő védelmet fog így nyújtani, bár pucéran tuti h kellene rá inkább.
Ezt a tokot vették páran a fórumtársak közül és jó ára is van, véd jól, vagy egy Smart Case/Cover is jó bár azok drágábbak, nekem Cover-em van és nagyon jó, amikor megyek vhová csak rácsattintom és kész is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vicces képek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged