- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #8832 üzenetére
Énis kihagytam egy főverziót iPaden, mert semmi fontos újítást nem hozott rá gyakorlatilag az iOS6, ami nélkül ne lettem volna el és a JB fontosabb volt, utána meg csak simán lusta voltam frissíteni, de emiatt egy ideig szívtam is, amíg iOS7-re nem volt JB, viszont voltak játékok, amik iOS7-et kértek.
-
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #8786 üzenetére
Ezek szerint ez nem csak nálam ilyen tré. Azért ez nem ugyanaz, mint amit az Apple kommunikál...
-
válasz
vadászcsiga #8771 üzenetére
De az Air Play-t csak az Apple TV vel tudja használni nem? Vagy már a Smart TV-k is tudják?
-
@matthew@
őstag
válasz
vadászcsiga #8769 üzenetére
Hát a 60 számitott, mert ha még annyiért luxus is az Apple TV, akkor is olcsóbb
-
@matthew@
őstag
válasz
vadászcsiga #8767 üzenetére
Döntés szempontjából ez jó volt mert 60-al olcsóbban hozzájutottam így
Akkor még meglátjuk, meg a smart többi része nem is érdekelne, max a jútyub -
oszi666
őstag
válasz
vadászcsiga #8750 üzenetére
Legujabb sajnos. Visszasirom a hatot. Downgradelest sose csinaltam, es ha jol tudom mar nem is tudok. Esetleg van jailbreak?
-
kondás
tag
válasz
vadászcsiga #8685 üzenetére
Na közben találtam egy remek progit vezeték nélküli összekötésre : )
[link] Reflector -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #8650 üzenetére
Értem! Tehát, ha veszek egy használt gépet és a saját id-mel használom, akkor nem megy a lehetőség. Mi van akkor, ha az előző tulaj csinál egy gyári visszaállítást, akkor sem működik a dolog?
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #8647 üzenetére
Vagyis, ha új gépet aktiválsz, vagy, ha új id-vel aktiválsz?
-
válasz
vadászcsiga #8568 üzenetére
Munka
-
R a y
senior tag
válasz
vadászcsiga #8550 üzenetére
Flickr! 1TB és nem egyáltalán nem lassú!
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #8538 üzenetére
Asszony megdicsert gondolom.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #8550 üzenetére
Gondolom, próbáltad is mindet...
Nekem nincs időm/kedvem a képek rendezgetésére. Van kb. 20e kép, ami felgyűlt az utóbbi ~12 év alatt, és folyamatosan termelődik mellé még havi átlag 100 db. Ezek automatikus kezelésére a Dropbox teljesen alkalmatlan, és az elérhető 100 GB-os csomag nem is olcsóbb, 99 USD egy évre.
A Flickr valamivel jobb a dolog technikai és tárhely részét illetően, de a sebessége USA/UK-n kívül nagyon gyatra. Emellett egy megosztás előtti gyors szerkesztést se lehet velük megoldani, illetve az iPhoto által készített cuccokkal se tudnak mit kezdeni. -
válasz
vadászcsiga #8548 üzenetére
Ez megvan . 3 nappal ezelőtt Free volt, lehúztam akkor. Köszi.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #8536 üzenetére
A 8.1-es Win biztosan nem, az öcsém legalábbis nagyon szidja, mióta lejött a laptopjára az update.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #8534 üzenetére
Mavericks meg még annál is jobb
Főleg, ha iOS eszköz mellett használod
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #8495 üzenetére
Nekem pl. éppen az FTP-re nincs szükségem, pedig az általam használt appok közül sok tudja. Médiára ott az SMB/NFS, esetleg UPnP/DLNA stream, dokumentumokra pedig bármilyen felhő.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8449 üzenetére
B+
-
Kbali
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8445 üzenetére
Vegyél komplett hangyafarmot zselében - nem ugyanaz, mint egy hagyományos terrárium, de legalább láthatod, mit csinálnak.
-
válasz
vadászcsiga #8445 üzenetére
Ne gondold, talaj ph-ja, fény, pára stb. beállítása egy vagyon. :-)
-
kondás
tag
válasz
vadászcsiga #8441 üzenetére
Ja ez jofele csak rhadt draga
-
Krisz0630
senior tag
válasz
vadászcsiga #8400 üzenetére
Az oldal alapján igen:
http://www.edigital.hu/Tokok/Apple_iPad_Smart_Cover_takaro_-_bor_sargasbarna-p90046.html
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #8380 üzenetére
(#8381) WuuWuu Ha nem írtad volna be ennyi helyre, azonnal válaszoltam volna.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #8378 üzenetére
WiFi-s az iPadem, telefonon pedig mindig minden be van kapcsolva. Gmailt kerülöm, akárcsak a többi adathalász Google terméket...
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #8376 üzenetére
Ahogy írtam, 30 dollár fölött költöttem a Cydiában, és csak pár dolgot használtam. Ez pont elég volt a boldogtalansághoz.
A lényeg az egészben, hogy jelenleg szinte semmi nincs ott, amiért megérné bármennyit is kockáztatni. Én használom (sokat) az eszközöket, nem tvíkelem. -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #8373 üzenetére
Saját tapasztalat, 5.1 és 6.1 JB. Ahogy a 10-20 dolláros appokat is én vettem és próbáltam használni. Az egyik a myWi volt, a másik valami mail app turbó, de volt még pár olcsóbb is, amire beruháztam. Ezek mind ablakon kidobott pénz, egyiknek sincs iOS 7 kompatibilis verziója 3-4 hónappal az OS megjelenése után... Emellett csak SBSettings kellett, amire már nincs szükség. Nekem totál nem érte meg a szívást.
-
Keksz
senior tag
válasz
vadászcsiga #8361 üzenetére
Neked nem, de nézd meg az iOS7-es jb hírek kommentjeit.
10ből 8 ember csak az appsync miatt csinálja.
És hidd el, ha kipróbálta, nem veszi meg.
Pedig sokkal kevesebb macera, ha jön új verzió, stb. -
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8262 üzenetére
De hol? Melyiket kéri? Vagy gépre is kéne telepíteni valamit?
-
Syl
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8184 üzenetére
Hááááát, az előző táblagépemet majdnem két évig használtam, tokban hordtam mindenhová és makulátlan kijelzővel adtam el. Igaz nem apple termék volt, hanem samsung
-
zeee
senior tag
válasz
vadászcsiga #8166 üzenetére
Óhhh olyan izék vagytok :-D
Pár napig jó lesz, és néha jó lesz akkor!
egyébiránt, Cnc programozó, beállító és kezelő vagyok, alan delon ott van a fiókban, viszont van úgy hogy nem mindig maxi tiszta a kezem, inkább olyankor fogom használni. Szóval én ki fogom használni, mert a 8 órás munkából szumma min 3-at nyomkodom.
-
Misser
tag
válasz
vadászcsiga #8164 üzenetére
Szerintem az emberek 95%-nál ez történik : )
Ezért ez egy jó vétel.
Olcsó, a lámpa jól jön és a lézerrel lehet tornáztatni a macskát : ) -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #8164 üzenetére
Én jegyzetelésre használom néha, arra nem rossz, bár messze nem olyan jó, mint a papír+toll, meg húgom szokott vele rajzolgatni az iPaden, arra szintén kiváló
-
HIJ
őstag
válasz
vadászcsiga #8161 üzenetére
Aham. Akkor azt nemtudom weblapon online... Akkor ezért nem találtam. Akkor ezt majd otthonról...
-
válasz
vadászcsiga #8126 üzenetére
Tudom, first world problem, de hát ez van.
-
pescara
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8129 üzenetére
Megcsinaltam eppen! Talaltam a neten egy cikket. Ujra kalibraltam es minimalis erintesre reagal mint a villam.
-
pescara
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8126 üzenetére
Na jo, nem olyan veszes, hogy sajnaljal.
-
pescara
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8121 üzenetére
Olyan szokott nektek is lenni, hogy neha nem reagal a home gombra? Nem mindig, csak ritkan , de elofordul. Utana meg siman a legkisebb erintesre is. Ezert gondolom nem a gombbal lehet baj.
-
szasanyi
félisten
válasz
vadászcsiga #8118 üzenetére
Fotók. Sajnos azt nem tudom (sógoromnál van), de miért lényeges a hol?
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #8113 üzenetére
Nem USB-sen kell routerre dugni: [link]
A WD-n van usb rész, amire rá lehet dugni bármit.
94 font 2TB -
Alex91
félisten
válasz
vadászcsiga #8113 üzenetére
Ez egy NAS, lan csatlakozoval. 2TB-os 42k korul van.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #8018 üzenetére
Én speciel imádom, haverokkal csomót hülyültünk vele, nagyon poén képeket lehet vele készíteni
-
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #7980 üzenetére
No de ennyi erővel iPhone-ra is le lehet tölteni ezer és ezer alkalmazást a fenti célokra, de ott mégis bele bírják rakni alapból az iOS-be. Akkor iPad esetén miért nem? Majd a vevő eldönti, hogy jó-e neki a gyári app, vagy tölt le helyette másikat. Az elvet nem értem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #7983 üzenetére
Ilyen gyáriba mennyi?
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #7881 üzenetére
Jaja. Azután jöttek a DTS macerák (előtte a Dolby), gyorsan elmentettem.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #7879 üzenetére
1.9
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #7846 üzenetére
Talán még nagyobb élmény, mint telón, mivel jóval nagyobb a kijelző, így sokkal inkább szembetűnő a különbség
Lexus sc: vagy gépen konvertáld át a filmeket mp4-re és égesd rájuk a feliratot vagy külső program kell, pl nplayer -
Lexus sc
tag
válasz
vadászcsiga #7817 üzenetére
köszi
-
kiszu
senior tag
válasz
vadászcsiga #7761 üzenetére
Nem,más lett
De azt is elvitték
Szóval az új ipad magyarországi árusításáig kell valami
Ha mindenképp KELL érzés lesz az új akkor megveszem,ha nem akkor veszek egy ipad 4-et 64 gigásat 4g változatot. -
Syl
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7741 üzenetére
Egyelőre.
-
@matthew@
őstag
válasz
vadászcsiga #7726 üzenetére
Koszi a tippet, akkor kiprobalom ugy
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7668 üzenetére
Megvan, köszönöm. Ott volt a helyén, kiszúrta a szemem.
Vagyis lekúszott a listába.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
vadászcsiga #7614 üzenetére
Köszönöm szépen! Ez jónak tűnik.
És még egy kérdés. Láttam, hogy nekem a pages meg a keynote ingyenes. Milyen formátumban hoznak létre dokumentumokat? Esetleg felhőbe vagy asztali gépre fel tudom őket tölteni?
-
válasz
vadászcsiga #7609 üzenetére
Nekem 4,8 giga
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #7609 üzenetére
Az enyém is Download and Install-t mond, és kötve hiszem, hogy 26,5 GB üres hely ne lenne neki elég...
-
szasanyi
félisten
válasz
vadászcsiga #7598 üzenetére
Gondolom onnan, hogy a frissítések ellenőrzése után csak a legújabb frissítés verziószámát írja ki, és amíg az alatta lévő Letöltés és telepítés gombra nem nyomsz rá, addig se nem tölti se nem telepíti.
-
Ketrec
csendes tag
válasz
vadászcsiga #7532 üzenetére
Más is tapasztalta, hogy sokkal jobban bírja az aksi ios7 alatt? Nekem ipad 2-n 12-13 óráról felment 14-15 órára, ugyanannyi használat mellett.
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #7486 üzenetére
-
Kbali
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7437 üzenetére
Mivel nem 10 percenként állítgatom a háttérképet, ezért nem zavar.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #7453 üzenetére
Így van, bár mondjuk azért az beleférne, hogy az összes szeptermber 1 után vásárolt készülékre ingyen legyen, nem mintha túl sokan vennének csak emiatt iPhone-t/iPadet...
-
Kbali
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7415 üzenetére
Sima update volt, nekem más bug a háttérkép lassú beállításán kívül nem jött elő
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #7432 üzenetére
Megvan
Nem a shared könyvtárba másoltam amit megosztani akartam a Pad-al
Így már okés amit oda teszek azt látom már a Padon is
Mehetek aludni most már nyugodtan -
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #7432 üzenetére
Persze!
Fotóadatfolyam pipa másikak nem, azon belül/ saját fotóadatfolyam pipa a megosztott fotóadatfolyam nem pipa.
S ami a Padon van azt látom a gépen de amit a gépen beteszek a könyvtárba amit csináltam erre direkt és be is állítottam azt is, az nem látszik a Padon
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #7430 üzenetére
Hát ezt akartam kikerülni ,h ugye majd ha meglesz az iPhone is akkor mindenki mindenkivel kompatibilis legyen es ne keljen ez
de valahogy nem akarja, lehet a win7 64 miatt. Fel is adtam
Marad a dropbox -
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #7426 üzenetére
Ez igaz, csak az a baj, hogy iPaden valamiért nem szeretem.
Az iPad Safarija viszont a Maces Safarival tud jól együttműködni, csakhát sajna nincs Macem. -
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #7424 üzenetére
Nem tudom csak gondoltam körbe nézek...
Akkor semmivel nem tud többet mint a Safari kivéve hogy ebbe működik az ,h eltűnik a címsor. Nem de? -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #7410 üzenetére
Olvastam a hírt, bár említették, hogy a "legtöbb eszközre" már nem.
Miért, te biztosan tudtad 15:09:06-kor, hogy még aláírja? -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #7405 üzenetére
Már nem írja alá az Apple...
Egyébként a beállítások ban való matatással eléggé át lehet pofozni a kinézetet, és még a sebességre, ill. akksira is jó hatással bír pár új fícsör kilövése. Kinek mi a fontos persze... -
pszichiater
senior tag
válasz
vadászcsiga #7407 üzenetére
Két féle van.
ipad4 ( wifi+cellular, gsm ) 6.1.3
ipad4 ( wifi+cellular, global ) 6.1.3Mi a különbség?
-
pszichiater
senior tag
válasz
vadászcsiga #7405 üzenetére
Tudnál ajánlani egy linket? Találtam egy párat. ipad4 wifi+4G a készülék.
-
HIJ
őstag
válasz
vadászcsiga #7386 üzenetére
Hát... Köszönöm. Meg is alapozta a napi hangulatot. Az a poén, h nem is esett nagyot...
-
Syl
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7326 üzenetére
Óóóó, igeeen. Szerintem a régi sokkal jobb volt.
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #7284 üzenetére
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #7280 üzenetére
Akkor ez drága mulatság lesz nekem ahogy ismerem magamStore-ba itt van olyan ,hogy megveszek valamit és xy időm van kipróbálni s ha nem tetszik akkor törlöm és vissza utalják a pénzt?
-
DaveNo1
veterán
válasz
vadászcsiga #7271 üzenetére
Annyira nem fontos, csak kipróbáltam volna ezt az agyonfényezett iWork packot
-
válasz
vadászcsiga #7252 üzenetére
Négyes. Ahogy nézem máshol tűrhetően megy, de a háttérkép választó az bugos.
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #7159 üzenetére
Mégse sikerült
Van a:
Safari
Kamera
FaceTime
iTunes
Program telepítés
Alkalmazások törlése
Siri
Durva beszédA Mail az pont nincsen ,hogy eltudjam tüntetni
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #7159 üzenetére
Big thx az már elég
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #7141 üzenetére
-
gidion90
tag
válasz
vadászcsiga #7072 üzenetére
szerintem akkor is a kompatibilisen van a hangsúly, tehát az ezeket támogató eszközöket ha megvásárolod, és szeptember 1 után majd ráteszed az IOS7-et, akkor ha belépsz itunesba akkor felkínálja neked! Mindegy, majd kiderül 18-után!
-
gidion90
tag
válasz
vadászcsiga #7066 üzenetére
iOS7 kompatibilis, vagyis az ipad 2 meg iphone 4 is kompatibilis, szóval ha szept.1 után aktiválod, akkor ezek is megkapják, vagyis ez az értelme, neM?
-
gidion90
tag
válasz
vadászcsiga #7064 üzenetére
"Ha a vásárló szeptember 1. után aktiválja először iOS 7 kompatibilis készülékét, akkor egy felugró ablakban megkérdezi, hogy le akarja-e tölteni ezeket az alkalmazásokat, így azok is beletartoznak ebbe a körbe, akik most vettek új készüléket, és annak a legelső aktiválása szeptember 1. után történt." akkor meg is a válasz! Ha szeptember 1 után aktiválom, akkor ingyenessé válik, hiába eredetileg IOS 6.2 van rajta, bár szerintem, lehet butaságot mondok, de amikor valaki aktiválja a készüléket, akkor mind az aktuális operációs rendszert húzza be a gépbe, ipadbe, iphoneba, nemde?!
-
gidion90
tag
válasz
vadászcsiga #7064 üzenetére
az mit jelent, hogy új készülék? akkor is újnak számít, ha én szept. 18 után veszem meg a 128-ast? mert per pill még csak a pénzem van meg a régi 16GB-osból... illetve nem apple-nél veszem, hanem partnero, de mondták itt a topicba, hogy ugyanaz minden, gari stb
-
gidion90
tag
válasz
vadászcsiga #7062 üzenetére
Itt vagyooook!
Köszönöm a segítségeteket! Igazából azért jött fel ez a probléma, mert váltottam 128GB-os-ra és mivel sokat könyvtárazok így állandóan net közelben vagyok (egyetemi lakásomon nincs net) így a sorozatokat netről szerettem volna letölteni, mert vannak helyek ahol nem torrenten keresztül tölti hanem magában a 350mb-os filmfájlokat, de ezek még nem tartalmazzák a feliratot, vagy jobb esetben igen, és VLC playerrel akartam volna lejátszani, feliratot meg "feliratok.com"ról vagy hasonlóról rar-ban letölteni, de akkor problémába ütköznék, hogy a feliratfájlt a VLC programba töltsem fel? Vagy akkor van olyan open-in app amivel pakolgathatok jailbreak nélkül A-ból B programba fájlokat? Másik kérdésem meg azzal kapcsolatos, hogy ugye igaz az a hír, hogy IOS7-re ingyenes lesz az iWork (pages, keynote....) , majd szerintetek ingyenesnek fogja látni az akinek IOS7-es gépe van? mert most még 8.99 Euro darabja
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #7060 üzenetére
Nem tudom, de PC-ről miért küldenél tömörített fájlt?
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #7058 üzenetére
NPlayerbe WiFi-n is be tudod másolni.
Még jobb megtanulni a nyelvet… -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #7056 üzenetére
Szerintem Open in-el mennie kéne srt esetén is, ha támogatja a lejátszó, bár még nem próbáltam
-
Syl
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7032 üzenetére
Nem tudom, de örülök, hogy a Chrome hiba nélkül megtartja az összes PH belépésemet.
(#7035) bferenc
Én is elsősorban a vegyes környezet (ipad, androidos telefon, irodában win7, otthon linux) miatt kezdtem el használni a Chrome-ot, de sok sok kényelmi funkciója van, könnyű megszeretni.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7021 üzenetére
Kösz. Ahol én néztem nem volt.
igy nyugodt vagyok.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #7016 üzenetére
Sorry, dupla, sz@r a szállodai net.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #7016 üzenetére
???
Követtem "élőben" a Verge közvetítését, és megnéztem 1-2 hands-ont. Csak akkor lesz 5S-em, ha a cég fél éven belül vesz nekem egyet, egyébként 2 db 6-ost, vagy 1-1 6-6c-t újítok jövőre.
Mióta iPadem van, sokkal kevésbé izgat a telefon téma... Tehát inkább újítok iPad 5-t, mint iPhone 5s-t. -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #7014 üzenetére
Hogymi? Új készüléket veszek 200 ezres magasságban azért a pár productivity appért, amiért eddig nem adtam ki pár ezer forintot? Mióta luxus a józan gondolkodás?
Azt hittem, teljesen egyértelmű, hogy azért lett ingyenes az irodai csomag (megfejelve a kreatív pakkal), mert a másik két platformon is jár valami az összes készülékhez középkategóriától fölfelé. Sőt, a MS kifejezetten az Office-szal próbálja nyomni a mobilokat és tableteket.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #7011 üzenetére
Tehát ha ingyenessé teszik a korábban legnépszerűbb irodai csomagot, akkor abból közvetlenül több pénzük van? Ami nagyon kellett, azt megvettem, hőbörögni meg végképp nem fogok, hogy ami nem nagyon kell, azt nem adják nekem ingyen...
-
Kbali
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6990 üzenetére
Köszi, megnézem
-
agabe
addikt
válasz
vadászcsiga #6968 üzenetére
chrome nem csinálja...az működik rendesen
-
agabe
addikt
válasz
vadászcsiga #6963 üzenetére
ha a prohardveren belul maradsz, akkor nem lep ki.
Ha belepsz hardveraprora prohardverrol (egy elmentett hirdetesre mondjuk), akkor mar elfelejti...vagy vissza egy topikhoz, akkor is elfelejti.
nomeg neha idegesitoen sokaig tolt be egy oldalt, de ugyanez ervenyes egy visszalepesre is.
Van amikor normal sebessegu, de nem mindig. -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6959 üzenetére
Hehe, éppen azzal jöttem most. Tényleg érdekes, megint meg kell néznem a tutorialt. Jelszót sajnos nem jegyez meg.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6957 üzenetére
4-ből nekem is csak 2 pendrive-al működik, a többi sajna többet fogyaszt, mint amennyi áramot az ipad le tud adni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6955 üzenetére
Gondolom a toggle teszi lehetővé, hogy lásd a pendrive-ot.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6952 üzenetére
Az iOS gyári lejátszóját használja, ha emlékezetem nem csal, de van Open in funkciója is természetesen.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6949 üzenetére
Így van, bár olvastam olyat is, aki szerint elég iFile, de a legtöbb leírásban írják az USB Mountot is, illetve ha jól emlékszem, nekem is csak utána látta a pendrive-ot. Amúgy ingyenes tweak, tehát semmi vesztenivalód nincs vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest