- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
@matthew@ #8766 üzenetére
Rosszul döntöttél hogy nem smartot vettél, úgy felesleges lenne az apple tv és még wifis távkapcsolód is lenne. A 34 ezerbe amibe az apple tv kerül pont bele is fért volna egy smart modell.
Másrészről meg ha mégis apple tv-t veszel megsporolod a wifis tárolót vagy hogy hívják, amiről a tv-n lejátszanád a filmeket pl.
YouTube-ot mindkét lehetőséggel nézni tudnád -
csab2
veterán
válasz
@matthew@ #8190 üzenetére
Nekem most az 1 hónapos garis, fekete, 16GB-os LTE-s iPAd4 110-ért ment el egy Smart Cover-rel, kitűnő állapotban. Nem tudom, hogy ez áron aluli-e, ennyiért ment el. Lehet, hogy ha tovább tartogatom, esetleg többért is el tudom adni, de az is lehet, hogy még ennyiért se (itt az újabb generáció ugye). Eladtam, mert kell az Air.
-
erdoke
titán
válasz
@matthew@ #6337 üzenetére
1080p hardveres gyorsítással, működő AC3 hang, működő SMB stream többféle médiaszerverről, ill. NAS-ról. Mindemellett pofás kezelőfelület és stabilitás!
AVPlayer SMB streamben halovány, CineX Player ugyanebben szinte 0, ráadásul sokan panaszkodnak, hogy rendszeresen kilép. Más lejátszók akár az említettek mindegyikében elvéreznek...
Szerk: Kimaradt, hogy az nPlayer univerzális, tehát egy vásárlással használhatod iPhone-on is. AVPlayer HD mellé veheted a nem HD-t telefonra. -
-
Stef@N
tag
válasz
@matthew@ #5595 üzenetére
Mindjárt lefotózom, megmutatom
Magyar fórumon én sem találkoztam hasonló jelenséggel, külföldin annál többel. De azért az durva, hogy a retina macbookokat is érinti ez a hiba. Azért egy több mint félmilliós gépnél elég nagy probléma, cserébe viszont van 178 fokos látószög...
-
agabe
addikt
válasz
@matthew@ #5442 üzenetére
az automata beállítja, de te megadhatsz nagyobb, vagy isebb fényerőt akkor is ha automatán van, és azután ahhoz képest kalibrál.
Ha kicsit fényesebbre állítod, akkor fényesebb lesz valamivel sötétben is, de állítja magát a külső fénymennyiség függvényében.
Ez asszem le volt már írva... pl itt meg a környékén. -
Stef@N
tag
válasz
@matthew@ #5316 üzenetére
Nem kell azokat a rossz pixeleket kereseni. Egyszerűen előbb utóbb észreveszed... A remek hasonlatodra meg csak annyit reagálnék, hogy én ezért az eszközért pénzt adtam és elvárom cserébe hogy olyan terméket kapjak ami megfelelő, nem hibás. Nem beszélve arról, hogy ha később el szeretném adni, kifog megvenni egy pixelhibás gépet? Átverni meg nem illik a vásárlót, mert ha utólag veszi észre az ciki...
-
BroCreSt
aktív tag
válasz
@matthew@ #5313 üzenetére
Tudom, de ebben legalább pozitívan csalódtam, már volt 2 visszavásárlásos ügyem.
Az egyik 65e., azt tudom hogy hétfőn adtam le, és csütörtökön a számlán volt a pénz.
A másik egy 370e.-s tétel, az meg 1.5 hét volt.Őszintén?
Elment a kedvem az iPad-tól, pláne hogy a haverom a múlt hónapban 3x cseréltette az Andrássy úti üzletben.
Az vagy nem kapcsolt be, vagy recsegett az előlapja, vagy pixelhibás volt, de aztán Ő is megunta.
Majd ha esetleg tudnak nagyobb %-ban teljesen hibamenteset gyártani, akkor igen.Gondoltam az enyém hibamentes lesz, de nem..
Főleg van itt egy kolléga, aki már az 5.-nél tart, na, ez azért durva!
-
BroCreSt
aktív tag
válasz
@matthew@ #5310 üzenetére
Jó, akkor viszont eljátsszuk a következőt.
Jelenleg 1 db. van készleten, lefoglalom, és azt adják oda, ha ragaszkodnak a cseréhez.
A hibásat visszaveszik, lesz egy storno-s számla, majd az újat megint kiszámlázzák,
és mivel netes vásárlás, jöhet a 8 napon belüli visszavásárlás.
Akkor ott azon nyomban vissza is adom nekik.És ez működik bizony!
-
madgie
titán
válasz
@matthew@ #5095 üzenetére
Mentsd el gépre, legyen meg ez a verzió, ami még képes erre!
Nekem is ezt kéne tenni: mctube, nplayer gyorsan elment... az utóbbi aranyat ér, lassan fél éve szívok, mert nem volt olyan progi (a jb-s xbmc kivételével), ami viszi az ac-3 hangú filmeket, smb hálózatot szeret és a külső feliratokkal is jól elboldogul
-
HIJ
őstag
válasz
@matthew@ #5048 üzenetére
Na egyenlőre jó az IM, aztán majd meglátom használat közben. Az igaz hogy rengeteg felesleges app van foidon, de sztem ez igaz ide is, csak épp itt még fizetős is
A market egyenlőre még szimpatikusabb mint az appstore. Itt alapvető cset és egyszerű alkalmazások is fizetősek...
Blaise: Ha már itt tartunk én pl ebben is mérem. Miért baj ez? Mi van ha már pont azért nem veszek appokat, mert drága tablet megvétele után nem maradt pénzem?
Félreértés ne essék, nem bántam meg. Nagyon jó a gép. Csak épp meglepődtem, h itt olyanért is fizetni kell, amire nem feltétlen szántam volna pénzt...
-
HIJ
őstag
válasz
@matthew@ #5046 üzenetére
Sajnos ra kellett ebredjek,h hiaba dicsertek az appstoret, az androidra joval tobb free app van. Egyebkent az eredeti alatt mit ertettel? En nemtalaltam google altal fejlesztett gtalkot :S ezt az IM -et egyebkent meg androidon hasznaltam, szoval kiprobalom, koszi. Ott mit nem tudhat a free verzio?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
@matthew@ #4906 üzenetére
#4906 matthew
Én mg fizetősen vettem meg pár éve, azóta is az elsődleges program forrásom!
:-)(#4916) tomi5244
Lám, nem vagyunk egyformák, nekem meg épp ez az átláthatóbb.
Vannak persze ennek is hibái, de amikor néztem az Appshopper-t, nekem az nem jött be.(#4920) joamilestoné
De, én szoktam sokat olvasni, de kb. 5% fényerőn. -
tomi5244
őstag
válasz
@matthew@ #4906 üzenetére
Nem rossz de nekem valahogy az AppShopper átláthatóbb!
Majd elszórakozom vele.
-
Ragnar95
félisten
válasz
@matthew@ #4889 üzenetére
Ennek inkább a fühallgatós topikban kérdezz utána
-
Ragnar95
félisten
-
sunahunter
senior tag
válasz
@matthew@ #4837 üzenetére
Így.
Felénk olyan net van, hogy fel van rakva a hegyre egy wifi jeladó antenna, és a házak falára van szerelve kinti antenna, belül meg egy router veszi a hegyről a jelet. Nekem is ilyen van. A hegyen van kint két akkumulátor, meg egy napelem, gyakorlatilag karbantartást nem igényel. A fő antenna UPC net jelet vesz műholdról. Egy kisvállalkozó csinált erre ilyen rendszert többet is, van már vagy 100-150 ilyen állomása, amihez kb. 2-3000 kliens tartozik, szépen keres vele pénzt. És a legolcsóbb net a környéken... Ha gebasz van, 2 órán belül jön valamelyik kollegája, vagy a tulaj, és megoldják. Korrekt. -
Tibee86
nagyúr
válasz
@matthew@ #4820 üzenetére
Értem. Akkor iPad-nál nincs teljesen úgy, mint az iPhone-nál, hogy az új megkapja az előző árát, és azért jóval ólcsóbb lesz az addigi csúcsmodell. 16GB az kevés lenne, minimum 32-est akarok, de még azt se teljesen döntöttem el, hogy a 4, vagy a mini. De mivel filmet/sorozatot is néznék rajta+ a retina kijelző miatt nagy valószínűséggel a 4 lesz. Most így hirtelen 138-ért találtam 32GB-os 4-et, a 32-es Mini egy húszassal lenne olcsóbb.
-
csab2
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz
@matthew@ #4750 üzenetére
Ezért írtam, h a HDD-hez külső áramforrás kell...Filmet tudsz róla nézni JB-el, illetve bármit tudsz másolni oda-vissza, illete lejátszani, JB nélkül csak képet tudsz átvinni, bár lehet, h a gyárilag támogatott formátumú vidiket is át lehet vinni, ezt még nem próbáltam, de lejátszani nem tudod őket JB nélkül, csak miután átraktad őket iPadre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest