- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
pulffy #265837 üzenetére
Ha el tudja magában helyezni az ember, hogy erre most úgy kell tekinteni, hogy hét éve milyen élményt nyújthatott, akkor persze. Ha viszont nem tud elvonatkoztatni a jelen kortól, bajok lesznek. Tapasztalatból. Én is úgy ugrottam neki, hogy lássuk a híres-neves last of us-t. Hiba volt...
-
válasz
pulffy #265797 üzenetére
Ezzel kapcsolatban még egy jó tanács. Érdemes csak az évet elírni, pont annyival, hogy éppen 18 éves elmúljon. Ezt talán így a legkönnyebb megjegyezni, illetve később kilogikázni. Ugyanis a születési dátumot sehol sem fogja mutatni, viszont a support felé ezzel azonosítja magát az account tulajdonosa. Szóval ha nem tudod, akkor probléma esetén megy a kukába a profilod. Ami adott esetben szintén elég kellemetlen tud lenni.
-
Deck
titán
válasz
pulffy #252825 üzenetére
Tudom unalmas ez a téma de tényleg olyan hangot ad mintha felszállni készülne. Mindenféle túlzás nélkül. Fél éve kb már, hogy pasztáztam meg minden. Öcsém PRO-ja meg csendes..Fejhallgatóval m1 végülis, csak a PS5-ig bírja ki.. Az meg, hogy fűti a szobát nyáron.. Másodlagos.. -
Tegla80
addikt
válasz
pulffy #237656 üzenetére
uh,h ez meg nincs 1eves gep se?!
barmi is lesz a gep sorsa, ha vagy ugy ismerossel akkor husvetra egy hdmi kabelt vegyel neki.Nem hiszem,h A es B pont kozott cipelte es ez miatt lett mozgatva ennyiszer a kabel igy csak arra tudok gondolni,h egy van(az is a ps4-e) es tobb eszkoz hasznalja. Ennek javitasan sztem amugy valami jobb kabel is kijott volna,de alapbol vagy 5+ db az tuti.Carlos Padre
lehet kinyirtak a hdmi portot is a ki/be dugdosasok. -
ManUnited
aktív tag
válasz
pulffy #232536 üzenetére
A mese megvan, sőt eléggé szerettem is az összes ilyen jellegűt. Volt valami sc-fi szerű is, ahol eltűnt valami ősi erő ami kezd visszatérni és úgy tudtak tüzes labdákat rúgni. Még valami robot csapat is volt benne.
Nekem itt a "játékmenettel" van bajom, kb fifa 99-2001 szint a játékosokhoz ragadó és velük együtt forduló labdával. Bár nyilván én fifás szemmel nézem, úgy elég borzasztó az egész.
#232543 wierra: lassan már én is le fogok szokni róla, borzalom amit ogs művel. Vagy éppen nem művel.
Csak addig szórakozunk amíg Pochettino aláír valahova máshova.
-
Dreimus
senior tag
válasz
pulffy #224829 üzenetére
Ismert "hiba", frissítés során mindig a frissítés méretét duplán és a játékot aktuális méretét kell számításba venni szabad helyként, mert sokszor újra csomagolja a teljes játékot emiatt kell sok helyet szabadon hagyni. PS rendszer így működik. Xbox esetében ott amiatt más mert már alapból levesz egy nagyobb területet, és oda tömörítgeti a játékot, emiatt ott nem kell figyelni/számolni egy frissítés során mennyi helyre van/lesz szükség.
-
raziel01
veterán
válasz
pulffy #223080 üzenetére
Szerintem azért nincs, mert itt nincs olyan game pass mint xbox-on. Ott simán el van az ember lemez nélkül is. Itt azért zsebbe nyúlósabb lenne a dolog. Spórolna az ember mondjuk 10k-t a lemez nélkülin aztán sokkal többet bukna, hogy nem vehet használt játékot.
Ripper03: alzán lehet beállítani email értesítőt ha van megint raktáron.
-
saelin
veterán
válasz
pulffy #220251 üzenetére
Igen. Úgy tudom hogy a legelső és legvégső küldi kivételével mindet. A legjobb az egészben, hogy a coopban teljesített pályákat mind a két félnek kipipálja a végén, így nem kell kétszer dolgozni érte. A Nioh-ban láttam eddig a legjobb megvalósítást ilyen téren. Azt mondják a Remnant: from the ashes is jó coopal bír, de azt direkt arra is tervezték.
-
törölt tag
válasz
pulffy #213763 üzenetére
Igen Mobilról megy az irányítás virtuális gombokkal,
meg mellette a konti is bevethető.
Nálam a menüben még elment az inputlag de játék közben már azért akadtak problémák ,késés,képelcsúszás tekintetében.
Mondjuk a progi azt tanácsolja,hogy a ps-t lan kábellel kössük össze a rúterrel ,nekem meg wifin volt.
Szal kábellal is még ki kell próbálnom mert úgy biztosan jobb lesz majd :) -
törölt tag
válasz
pulffy #210889 üzenetére
Mióta volt az a hír,hogy üzenetkeben vírust küldöznek vagy mit ps re azóta én mindenkit letiltottam.
Kivéve a maroknyi barátomat,csak ők írhatnak nekem,..hm.. vagy ők se...
Fene tudja már mit is babráltam pontosoan a beállításokban anno sztem vissza sem találnék már oda...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest