- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
Most se olyat adnak, mert a sima nincs is fent, de olyan már eddig is volt, hogy a "mindent bele pack" vagy valamelyik bundle, amelyikben a játék szerepelt olcsóbb volt. Amúgy szép kis pack lett így évkezdésre
Amúgy abból a szempontból érdekes, hogy ezek szerint a simát majd visszakapcsolják az adott hónapra. Ezek után ilyenekkel is kell számolni, amiből az alapverziója a játéknak már nem létezik úgymond.
-
Steve1207
veterán
válasz
Steven King #266212 üzenetére
Itt érdemes utána nézni jobban és megkérdezni. Én pl nem venném, mert ForceFeedback azért nem rossz dolog és ebben nincs. A következő kategória PS4-hez a Thrustmaster T150, néha szokták akciózni 55 körülre ideig-óráig, az már olyankor korrekt vétel. Összességében nagyon elszálltak az árak jelenleg, de majd a másik topikban naprakészen segítenek.
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
raziel01 #266160 üzenetére
Kicsit olyan amúgy az összkép, hogy csinálták-csinálták, kb kész, ha van vas alatta, megvan minden jó forrásban és kb csak vissza van véve a részletesség mindenhol, hogy ki lehessen adni. Simán belefért volna még fél év amúgy, mert nagyon jó alapanyag az egész a videók alapján, bemutatóban említett árnyékolási felépítés szerintem csúcs, ahogy megoldották RT-vel együtt. De hát megint a felhasználó rinya ment csak, mert "mindenazonnalkell"...
-
Steve1207
veterán
válasz
tboy93 #266017 üzenetére
Hogy mi? Egyáltalán nem volt nehéz a DLC, mint valami kis mellékküldetés szálak (időben viszont kellemes volt a majd 10-15 órájával nekem, hogy mászkáltam jobbra balra). Ha megszerezte az ember azt a pajzs ruhát akkor meg pláne.
Én végigjátszottam ultra hardon is az egészet, ott kellett szívni a fő sztori végével, de azon kívül kb csak kellő kihívás kategória, nem sűrűn veszünk oda. -
Steve1207
veterán
válasz
headhunter86 #266000 üzenetére
30 fps ez, 60 nem így néz ki. Szerintem csak a videó feltöltés plusz klikkvadászat miatt lett beleírva a címbe. Elméletileg nem is engedi a játék a menüben PS4Pro-nál a változtatást, nem úgy, mint PS5-nél, hogy 60 performance / 30 quality.
-
Steve1207
veterán
válasz
WhiteWalker #265963 üzenetére
17e-ért megy ahogy nézem a legtöbb helyen, amúgy max az ünnepekre majd ismét lesz leárazás, de nem hiszem, hogy 13,5e alá mennek már árban. Legrosszabb esetben januárra várható (elmúlt két évben volt mindig).
-
Steve1207
veterán
Annyira nem figyeltem, de ami bekerül zöldeknél a GP-be az előbb-utóbb itt is kap egy ténylegesen jó ajánlatot.
Összességében amúgy örülök, hogy a globális áremelkedés óta a korábbi akciós árakat azért tartják jó néhány esetben.(#265568) ProEvoFan: most kicsit átnyergeltem zöldekhez, tegnap vitték el a ps-t. FH4 mellett is gondolkodtam rajta, de hihetetlen mennyi tartalom van benne, szóval letettem az Grid-ről. Ettől függetlenül tényleg kötelező ajánlat ennyiért, így is bekönyvjelzőztem párszor
-
Steve1207
veterán
278 új leárazás, pár jobb deal, vagy legolcsóbb vagy volt már ilyen árban:
The Surge 2 - 3,7e
Grid Ultimate Edition - 3,8e
F1 2019 - 3,4e
The Evil Within 2 - 3,2e
Assassin's Creed Origins - 4,8e
Persona 5: Ultimate Edition - 6e
Alien: Isolation — The Collection 3,3e (sima 2,4e) -
Steve1207
veterán
Hüpp-hüpp, el is kelt a Pro. De jó kezekbe került úgy láttam, örülök neki.
-
Steve1207
veterán
Na amennyire kötöm az ebet a karóhoz, hogy megtartom a PS-t, most jött egy jelentkező és lehet délután elkel. Elég az opciókban a primary deaktiválás majd a quick initalization, semmi más nem szükséges ugye?
-
Steve1207
veterán
válasz
RZozo #265490 üzenetére
Szerintem sokkal nagyobb élményt nyújtana már 60-nal nekikezdeni, mint gyengébb textúrákkal 30 körülivel (na és gyorsabb töltési időkkel). Igaz még 3-4 hónap legalább, de szerintem tavasszal már lehet majd gond nélkül venni.
Nem lebeszélés, mert mindenképp megérik a PS címei. Arra viszont figyelj, ha már PS5 a cél, hogy a Collection-ban sok játékhoz hozzáférsz majd, azokra ne költs fölöslegesen most már a Slim esetében.
-
Steve1207
veterán
válasz
Carlos Padre #265302 üzenetére
Tudom, de szerintem ezen a két hónapon kívül senki se rinyált ugye. Most is kapunk 3 játékot és sokan egyből csak hisztiznek, nem is értem...
-
Steve1207
veterán
válasz
#42308056 #265297 üzenetére
10 kellett oda, amúgy jól el lehetett vele szórakozni, nekem is platina
A mostani felhozatalból a JC4 teljesen vállalható, mondjuk a PS5 miatt a Worms is, hogy kapjanak az emberek valamit oda is, elvégre más nem nagyon van.
Amúgy elmegy ez, álom a szeptemberi SF, PUBG vagy Skylines, Farm után, de a többi hónap teljesen oké volt, ahol sokszor mindkét játék végigjátszásra volt ítélve.
Szerk.: MK11 - 6k a store-ban
-
Steve1207
veterán
Nem hinném, hogy a Ft-hoz van köze, inkább egy kicsit tovább futtatják most teljes áron (amúgy is, nem jelent meg két hete
). Legion is már 16e-ért beszerezhető digitálisan, én az ünnepekre várnék egy 50%-os leárazást AC-nél és WD-nál is.
Amúgy ciki, hogy 10 nappal a megjelenése után már ekkora leárazások vannak. Lehet nem fogy annyira, mint áremelkedés előtt "normál" áron? -
Steve1207
veterán
válasz
#42308056 #264858 üzenetére
Elméletileg 60 fps-t tartja [link], de nem foglalkoztam vele. EA Access-be jó lesz idővel
PS4 uses a dynamic resolution with the highest resolution found being 1920x1080 and the lowest resolution found being approximately 1365x768. Pixel counts at or near 1920x1080 seem to be common on PS4.
Szerintem amúgy elfogadható ezek alapján teljesen.
(#264859) F-ECT$: úúú, erre gondoltam amúgy, hogy talán egy ilyen helyrehozza. Most kicsit hezitálok, mert annyira nem PS-ezek, max a játékok miatt fogok előfizut venni, hogy addig is fiókhoz adjam.
-
Steve1207
veterán
válasz
ProEvoFan #264847 üzenetére
Raccoon City Edition - 9,5e (Resi 2, Resi 3 és Resistance)
Control: Ultimate Edition - 7e
Squadrons - 8e
Mafia DE - 10e
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Legacy - 4e (a 4 rész) bár ez lehet már régóta akciós
Greedfall - 5e
Resi 7 - 3eEzek pl korrekt árak amúgy.
Viszont az előfizetésem érvényességét még mindig nem írja a rendszer egyik platformon sem...
-
Steve1207
veterán
válasz
Steven King #264451 üzenetére
Az nekem is tetszett nagyon!
Ez az a rész ugye, ahol a kis domboldalról kellett lemenni a hordához? Benzinkút, kamionok meg valami telep és ott rohangálni? Azt imádtam, bár az elejében csak pislogtam, hogy ezt hogy Én a kamionok oldalról egy bekötőútról kezdtem, odamentem amennyire lehetett egy kis utcában a hordához és leraktam egy távos aknát. Utána a tömeg felé két koktél és vissza az úton a kamionok felé. Az aknákat pedig robbantottam, amikor kb odaérnek és már raktam is le a következőt. A kamionoknál koktélozás, a benzinkúton kifelé szaladva, majd vissza megint össze lehetett egy nagyobb hordát csapatni és ott is molotov. Utána meg csak óramutatóval megegyezőleg szaladgáltam körbe körbe és csináltam a robbanókat, dobáltam meg valamelyik fegyverrel szórtam őket hátra futásban.
Miután rájöttem, hogy ez mégse lehetetlen, megcsináltam ismét annyira bejött -
Steve1207
veterán
válasz
Lackooo84 #264261 üzenetére
Ugyanazok lesznek a linkek, csak az oldal nyelve változik. Az új store óta lényegtelen melyik oldalról linkelünk már, adott termék adatlap nem változik (elméletileg), max a láthatóságot változtatják régiónként. Bár ennek már ideje volt szerencsére
Szerk.: valaki említette múltkor is, bár a régi dolgokra ez nem hat, ahogy átkattintgattam párat. Igazán csinálhatnának egy sima átirányítást azoknál, mert így a "semmire" futnak.
-
Steve1207
veterán
ASTRO's PLAYROOM - igaz ingyenes, de ezt is hozzá lehet adni a könyvtárhoz. Ellenben ezt csak mobilról engedte és egyelőre nem listázza a libraryben.
-
Steve1207
veterán
Hozzá lehet adni a Bugsnax-ot a könyvárhoz. Nekem mobilalkalmazásból nem akarta, pc-n gond nélkül sikerült.
-
Steve1207
veterán
válasz
oriic #264074 üzenetére
Részemről is, de így legalább tiszta mindenkinek (azért valamelyik főcímben érdekesen írták, de a csillagozott rész mindent tisztázott az alján).
Amúgy ezek a game preview oldalak kezdenek pofásan kinézni. Remélem az adatlapok is hasonlóan fejlődnek majd még kicsit a videókkal, képekkel.
Nem tudod amúgy hibát lehet-e, érdemes-e jelenteni? Még mindig van sok, de teljesen időpocsékolásnak érzem a magyar support felé továbbítani, hogy kutakodjunk mi, mért és hol a ludas a böngésző forrásban. -
Steve1207
veterán
válasz
Kendek #264002 üzenetére
Igen, tudom, biztos megvan a közössége ennek, de hát remastered? Inkább akkor egy rész, ami tényleg ott volt és teljes remake. Csak nem látom értelmét, ennyire régi játékoknál a remastered verziónak, így még a gagyibb PS4-es játékok szintjét se éri el. Inkább a legjobb részt újítanák fel (pl Mafia vagy THPS jó példa) vagy foglalkoznának más játékokkal akkor, ne csak a pénzlehúzás legyen.
Amúgy megjelenéséhez képest jókor vették elő, korrekt idő eltelt, csak a tkm kivan már az ilyen hd textúra updatekkel. Jelenleg amúgy inkább azon vagyok, hogy ha egy előző generációs játékot akarnak felújítani, akkor remastered legyen vagy egy szimpla update pack. Ha van egy konzolnyi generációs szakadék akkor remake. Nagyobb a grafikai lemaradás a PS3-X360-as korszakban, mint most az új konzolok között.
-
Steve1207
veterán
válasz
tboy93 #263993 üzenetére
Benne lesz Karcsi és Dóra is vagy mi?
Amúgy nekem kezd elegem lenni ebből a sok remake és remasteredből. Egy-egy remake még ok lenne, mert adott generációra készül, de a másik vonalat el kellene felejteni... Jelenleg már van BC, aki régebbi játékokra pályázik szerintem még nagyobb élményt is nyújt egy régi konzol beszerzése a játékkal, mert kb fillérek.
-
Steve1207
veterán
válasz
saelin #263782 üzenetére
12-én jelenik meg, egyik store-on sincs még termék adatlap, csak bemutató oldal. Én még azért nem vetném el a dolgot. Elég érdekesen fogalmaz sok cikk, viszont sok helyen arra utalnak, hogy PS5 szükséges a játszáshoz, mert a PS5 verziót adják, PS5-ön elérhető blabla, nem pedig a PS4-es változatot. De konkrétan még egy se írta azt, hogy ne lehetne a Plus accounttal behúzni, ha nincs konzol.
A banneren is az van, hogy a PS4 változathoz nem alkalmazható/megfelelő, nem tudom magyarosabban megfogalmazni, szóval csak annyi, hogy nem lehet a PS4-es verziót használni PS4-en (mert a PS5-öst kapják). Bal oldalt is csak annyit ír global a játékokra a promo, hogy szimplán Plus előfizetés szükséges.
Szerk.: amúgy ha egy előfizetés állapotkiírást, store-t csak ilyen minőségben tudnak megcsinálni pár hónap alatt, akkor kötve hiszem amúgy, hogy képesek elkülöníteni, hogy még az acc-ból szedje az infót vásárláskor, hogy milyen gép van hozzárendelve
Plusz ez előfizetési előny, hogy xy-t kapsz, szerintem nem is lehetne külön hardver eszközt belekeverni, max a használatához. Mintha a 4k csatornát nem engedné nézni a szolgáltató, mert érzékeli, hogy fullhd tv-d van, de közben elő vagy fizetve, menjünkmár...
-
Steve1207
veterán
válasz
taki01 #263627 üzenetére
Be kell könyvjelzőzni, ami érdekel és néha átrohanni az összesen, ctrl + tab és kész. Valaki amúgy említette, hogy lehet visszajön a funkció, bár én nem bízok benne, mivel a váltás előtt ki lett jelentve, hogy az megszűnik. Különböző szűrők viszont elképzelhetők még, mert így tényleg béna. Nem gondoltam volna, hogy valaha lesz ilyen, de jelenleg konzolon gyorsabb használni a store-t.
(#263614) saelin: screen tearing azért van benne, mert hekkerek és megy a mindenféle glich
-
Steve1207
veterán
válasz
Lackooo84 #263560 üzenetére
Nekem errort nem dobott még semmire. Amúgy még az átállás előtt volt a LIS-sel ilyen gond, gondolom azóta úgy is maradt.
Ó, ebből kiindulva én pl a Grid árát nem látom már egy ideje (behúztam a demo-t, de ugyanazon az adatlapon fut). Most így ránézve a psprices listázza az árát, de a web akkor emiatt nem listázza nálam, mert szerepel a demo a könyvtáramban. Van itt kavarodás, de így legalább ez is kiderült. -
-
Steve1207
veterán
Days Gone 1.7 update érkezett, lags gone elméletileg slim-en is. Csak pár live közvetítést láttam, de ott nem döccent be, töltési idő is tuti javult, ahhoz képest amit még az 1.3 verziók körül láttam
Remélem jön erről is valami összehasonlító lassan.
-
Steve1207
veterán
válasz
KD6-3.7 #263407 üzenetére
A fele nem volt Plus-ban
Valami motiváló erőnek csak kell lennie az eladásokhoz, amíg nincs egy rakat PS5 játék. Ha megkapnánk az emberek jó része még ellenne a jelenlegi gépével is.
Itt az új PS App bemutató videó amúgy, még nem engedi tölteni, de meglep, hogy ennyire átalakították, végre egy szép lépés.
Szerk.: ja, (#263406) markknight már beelőzött
-
Steve1207
veterán
Simán csak arra mennek, hogy többet vásároljon az ember egyből, ami "megtetszik". Nem tudod nyomon követni, megnézed, akciós, megveszed (nem mindenki követi a psprices-t sem).
Az akció kezdetét se írja már, így ha pl valaminél hezitálsz, hogy "áh, most mégse veszem meg" akkor lehet két hét múlva, amikor még ugyanebben az akcióban fut simán berakod a kosárba, mert már nincs meg, hogy ez a korábbi akció-e vagy egy új. Apróságok, de befolyásolják az embert.
(Lehet a lassú oldal egy újfajta megközelítésben is a terv része, hogy "böngészik tovább a fene ezen a lassú nyavaján, jó lesz ez, megveszem")
-
Steve1207
veterán
Nemsokára jönnek a havi Plus-os címek. Ki mit tippel? Most lehet válogatni bátran, mert kb alig van akciós
Az előző hónapok "érdekességei" után egy sima Persona 5-öt (igen, Collection-os, de ha 1e ft-os ea access játék is bekerül nem lepődök meg már semmin) vagy MediEvilt tippelek és mellé valami apróságot.
-
Steve1207
veterán
Ezzel egyetértek (amúgy a cookie elfogadó cseszi szét a szélességet, mert utána visszaáll...) Nevezzük bétának és ne foglalkozzunk vele egy-két hónapig még
(#263258) Mauzes: tavaly úgy emlékszem 95e-re ki lehetett hozni átlagosan a jobb ajánlatokkal a Pro-t (egy NHL bundle volt ilyesmi árban vagy a sima, Fortnite változat). Kuponra nem emlékszem, ha volt akkor azzal is csak nagy mákkal lehetett más bundle-ket kifogni hasonló áron pár napig/óráig és ott se jöttél ki 90e alá, elenyésző volt a különbség.
-
Steve1207
veterán
válasz
bagyulajuve #263233 üzenetére
Már az új rendszer átállása előtt is ilyen volt az utóbbi hónapokban. Igazán csinálhatnának valamit, mert így tényleg gáz.
-
Steve1207
veterán
válasz
Carlos Padre #263089 üzenetére
A felület ugyanaz marad, csak más blokkokból töltődnek be az adatok az új oldalstruktúrából, ahol variánsokat is bedobtak, ott most az is látszódik. Miért? A web nagyobb prioritást élvez most, minthogy itt változzon valami érdemleges.
(#263090) NyMRooD: Szerződés? Ugyan már, vagy közszemle vagy senkinek semmit a megoldásból. Amúgy lehet, hogy csak pont kifogtak pár játékot, amin tudtak javítani aztán nincs is semmilyen "csodamódszer"
A Collections játékokat tuti feljavítják amennyire lehet (vagy ahol nem hozza az elvárt szintet a betöltés). Szívesen látnék "újabb" 3-4 éves játékokat, hogy működnek, remélem a tesztelők lassan jönnek. -
Steve1207
veterán
válasz
Lackooo84 #263077 üzenetére
+1, semmi köze a textúrához, de valamire nagyon rátaláltak így a PS5-re való optimalizáció alatt.
Arra amúgy kíváncsi leszek, hogy ez csak a Sony játékait érinti vagy kb minden játékot? (Mivel hasonló betöltési időt produkált eddig kb az összes.nagyobb cím.) Érdemes lesz figyelni a nagyobb címeket, HZD, Detroit, hogy jön-e hozzá patch az elkövetkező időszakban. -
Steve1207
veterán
válasz
saelin #262967 üzenetére
Sebességgel egyelőre nem foglalkoznék az átállítás alatt. Se képek, se videók, ez még nagyon csak az alap, plusz ilyenkor előszeretettel leterhelődnek az amúgy se acélos kis szerverek is.
Most kb átültették az egészet egy reszponzív webshop alapra, de ezáltal hatalmas újítást nem várok a beharangozott mobil app-tól sem, szerintem ugyanúgy ezeket az oldalcsoportokat fogják ott is betöltögetni, max az ui-n változtatnak kicsit.Van benne még sok hiba, lehet valahol jelenteni őket vagy nem foglalkoznak velünk?
-
Steve1207
veterán
Na megújult a store nálam.
-
Steve1207
veterán
válasz
#42308056 #262954 üzenetére
Én azt se tudtam ez mi fán terem. Most így rákeresve a környezettől eltekintve (bár jobban szemlélve egy gameplayt és megoldásokat abban is nagyon sok a hasonlóság
) egy az egyben Genshin Impact.
Szerk: bár lehet így épül fel mind, nekem az ilyen játékok újdonságok még. Amúgy ez fizetős lesz vagy free to play?
-
Steve1207
veterán
válasz
marilllyo #262739 üzenetére
Nekem még van sok PS4-es játék hátra és meg is hagytam a konzolt, amíg nem lesz normálisan készlet olyan szinten, hogy leakasztom a polcról és hazahozom vagy bundle csomagok. Ellenben egy SX be van rendelve, így az is beleszól most a dolgokba. Pl Witcher 3-at ott tervezem majd vagy Batman Arkham Knight is van úgy emlékszem.
Ami még próba: Payback, Vampyre, Division 2, Holmes - Devil's daughter, NBA2K20, Phantom Pain (eddig nem jött be), GTA5 (elkezdeni), Daylight, Outlast, Darksiders 3 (talán), Borderlands HC (elkezdeni), Surge 1 (befejezni)
Ami elméletileg esélyes a végigjátszásra: Tales of Berseria (ha bejön), BlazBlue Centralfiction/Cross Tag Battle, Kona, Daylight, Evil Withn
Csucsimát kell még beszerezni (ráérős). Szóval sok a Plus-os és 1e Ft körüli játék, ami azon kívül érdekel az pedig multiplatform, így mindegy mikor és hova szerzem be. Genshin Impact viszont minden nap megy jelenleg, főként az anime stílusú játékok miatt tartottam meg a PS-t.
Szerk.: amúgy most tényleg ebbe a PS profil stílusú oldalba akarják integrálni a store-t? A redeem és a subscription is máshogy jelenik meg onnan, vagy eddig is behozta így?
-
Steve1207
veterán
Néztétek már a Download List-et? Az már megváltozott.
-
Steve1207
veterán
válasz
Lackooo84 #262405 üzenetére
You have 0 friends. Majd az "új" updatenél ugyanígy fogtok örülni
-
Steve1207
veterán
válasz
30z.Samu #262299 üzenetére
Annyi új reg van ezekkel a béna cikkekkel mindenhol, hogy már azon se lepődnék meg, ha a cikkirók reklámoznák a megtekintésszám végett
(#262300) RangerFox: múltkor említettem is egy cikkre, hogy pár nap és jön az indexes legalja cikk. Már háromnegyed éve ezt játsszák mindennel. De amúgy oda vissza megy, nekem a hazai hírportálok már lassan tiltva is lesznek kb a hírfolyamokban.
-
Steve1207
veterán
válasz
#42308056 #262119 üzenetére
Játszottál pl a Heat-tel? Szerintem arra hajazhat az irányítás (csak pc-n néztem réges régen, de már feldobtam a ps-re). Engem az is kiidegelt, itt rinyáltam, hogy mekkora egy... szokni kellett legalább egy fél napig és elfelejteni az összes berögződött "normális" irányítású játékot. Utána viszont az nagyon élvezhető volt, csak nem sok köze a normális irányításhoz. Ma lehet ránézek pár körre.
-
Steve1207
veterán
válasz
30z.Samu #262049 üzenetére
Nekem szerencsére 10-15 üzim jött össze max benne, tiltottam is a francba őket, de amúgy kulturált társaság volt szerintem. Harcok után nyomtuk, hogy szép küzdelem stb emókat akkor is, ha épp kikaptunk. Szerintem egy MK-ban sokkal több a gyökér.
Azért kíváncsi lennék, hogy aki online fifázik pl az mit kaphat -
Steve1207
veterán
Guilty Gear Strive livestream 11-én. Ha minden igaz az év elején meg is jelenik majd.
-
Steve1207
veterán
válasz
icemad #261311 üzenetére
Emiatt vettem eddig csak akciósokat kb digitálisan. A legdrágább digitális játék 6e volt, de általában a 1-4 körülieket szoktam, mert kb a "bukó" árában megmarad, ha sokat kellene vacakolni az eladással. Bár jelen állás szerint jobban jártam volna, ha behúzok anno jó pár címet, talán még most BF akcióra lesznek jó árak, de azon kívül sajnálom, hogy sok címet nem zsebeltem be anno.
De azért szépen belenyúltál akkor, nem tudta a sony visszatéríteni vagy cserélni plus-ra? (simán be lehet az ilyeneket nézni, nekem is volt már, hogy valamit a kosárba dobtam akciósan, elfelejtettem és a már nem akciós áron egy másik játékkal majdnem lenyomtam a fizetést)
Amúgy ha már ennyit emeltek igazán megdobhatnának minden legalább 2-3 éves előfizetőt évente egy 20%-os kuponnal, aztán nem zavarna annyira az ár kérdés.
-
Steve1207
veterán
válasz
ProEvoFan #261295 üzenetére
Szerintem a múltkor hónap és a sok béna pletyka után bedobnak egy nagy Sony ex-et (hasonlóan, mint mikor reklamáltak és bedobták a Detroit-ot). Collection-ben szereplő játékokat már kihúznám idénre az biztos.
Valamint fontos, hogy az egyik 20 körül legyen a másik meg 10 és ki lehessen írni, hogy harmincezeré'Szóval tippelek egy merész Death Stranding-ot (mivel jól fogyott) és egy autósat Dirt 4 pl (beizzítani a Dirt 5 előtt a levegőt (nagyobb címeket nem raknék emiatt és lehet hatása lenne, hogy vegyék a többinél az újabb részt is).
Vagy egy számomra szimpatikus összeállítás a Code Vein (kevesen veszik biztos, árban sokat dob az összképen) és Injustice 2 (Collection-ban Mortal van és még mindig tartom, hogy idén kapunk egy verekedőset). Ezek a Black Friday vásárlásokat nem nagyon befolyásolnák.Ti amúgy nem szerettek ilyennel molyolni? Átfutni mi mikor volt akciós, számolgatni, nyilván a saját stílusotok felé is billenteni néha? Jó móka
-
Steve1207
veterán
válasz
Tatyla #261182 üzenetére
Jó, nem is az, csak mi alapján azonosítja be, hogy én, én vagyok
Pl ha nem ugyanaz a mail címes reg, mint a psn-es (amúgy meg honnan tudná a játék a psn-es mail címem, mivel csak az id-hez fér alapból hozzá?), ezért nem értettem már regisztrációkor se és kíváncsi voltam, hátha valakinek sikerült még belépni a leállás előtt.
-
Steve1207
veterán
18 új leárazás.
-
Steve1207
veterán
És tényleg! Annyira figyeltem a játékmenetet, hogy fel se tűnt
Egyelőre elég lesz a BlazBlue széria (brutál jó a karakterfelhozatal a CTB SE-ben, igaz alig ismerem bármelyiket, de "stílusra" tetszenek). Azért a GG-t nem üti meg, de a változatosság miatt jó lesz bőven, aztán le van tudva a manga vonal kicsit.
-
Steve1207
veterán
válasz
penge111 #260778 üzenetére
Nem vagyok annyira a stílus híve, de sose vetettem meg, mennyire "sok" ez egy FF XVI-hez képest? Múltkor ingyenes volt, az nekem nagyon szemfacsaró volt a sok fénnyel meg ugrándozással össze vissza. Ez valamennyivel kulturáltabbnak tűnik.
Amúgy most a BlazBlue Cross Tag Special-t szerintem behúzom PS-re. Csak a kiegészítő karakterpakk drágább, mint így az egész bundle és anno egy Guilty Gear-ra is nagyon rákattantam
-
Steve1207
veterán
270 új leárazás.
-
Steve1207
veterán
válasz
Jim74 #260444 üzenetére
Annyit kaptak már a fejükre a hűtésért ebben a szériában, hogy az egyik fő szempontnak kellett lennie. Amúgy a lap nem hinném, hogy sokkal nagyobb, a táp hasonlóan helyezkedik el szintén, csak nem hiába ilyen széles.
Pont azon a két helyen ível kifelé a burkolat is, szóval valaminek kell lennie alatta -
Steve1207
veterán
válasz
Daryl Dixon #260430 üzenetére
Nem szerdán? Amúgy ez szerintem ugyanaz, csak X logo van a PS helyett
-
Steve1207
veterán
válasz
james001 #260393 üzenetére
Amúgy manapság a legtöbb játék úgy ad igazán hosszú "tartalmat", ha azokat is teljesítjük. Annak idején is akkor játszottál ki normálisan egy játékot, ha mindent összegyűjtöttél, az, hogy most ezt számolja is egy külön rendszer, na paff... Nem hiába akkor 100% egy játék kipörgetése a stat-nál sem és rakják bele ezeket a fejlesztők.
Én pl javarészt elég nagy leárazásnál veszek csak játékot, de ha most a dráguló árak mellett 5-6e-rel drágábbak lesznek, akkor még több időt ölök ilyenekbe is majd, mert az átlagos 15-20 órás sztori nem fogja megérni számomra, hogy annyit kiadtam egy címért és inkább szórakozok ilyenekkel is.
-
Steve1207
veterán
válasz
Zoleee83 #260331 üzenetére
Witcher kap frissítést 5-re. Nekem is megvan, de addig nem akarok már belekezdeni, mert van tartalom benne rendesen, nem 3-4 napos játék.
Amúgy én szoktam venni pár száz ft-os címeket is, tök jó szórakozást nyújtanak. Plus-os játékból, ami érdekes lehet az az Outlast, Borderlands Hs, Batman, Heavy Rain és a két utolsó CoD, a többi lényegeset végigjátszottam.
Újakból meg csak nagyon jó ajánlatokra csapnék le, de van sok így is, amiből tuti lesz leárazás és tök mindegy PS4-en vagy 5-ön játssza az ember (Tony Hawk, Kakarot, Tsubasa, Tsushima). Szóval ki tudja, lehet addig még kijön egy PS5 Slim is
-
-
Steve1207
veterán
válasz
boost #260282 üzenetére
Tudom mi a céljunk, nincs is vele bajom, engem a működése érdekel. Minden játékot a jelenlegi rendszer az accounthoz ad és download list-en figyelnek. Hogy fogja kezelni a mentéseid, ha nem köti user id-hez és ezeket mihez szinkronizálná fel a plus? Emiatt fognak egy új rendszert még létrehozni, meg PSPColl menüt meg ilyeneket vagy új játékvariánsokat megint egy "köztes" állapotnak? Érdekes és értelmetlen megoldás szerintem.
A legegyszerűbb az új "változat" lenne amúgy a játékból működésre és akkor alárendelt fiókból se lehetne használni, pl PS4 rendszeren. Csak azért jól fog kinézni, hogy egy játékból ott figyel 4-5 variáns legalább, ha nem több, hátha még kapnak remasteredet megint egyesek
-
Steve1207
veterán
Lett egy két leárazás, de kevés említésre méltó van most. Viszont egy Snowrunner bekerült 10 alá pluszosoknak. A The Council érdekes lehet 2e alatt, most nézegetem a reviewkat.
-
Steve1207
veterán
válasz
30z.Samu #259399 üzenetére
Így van, ez jutott most nekem is eszembe. Lehet azért, mert egyre többször ilyen formában jelent meg mostanában "demó". De az se szebb, amikor free weekend van és egy limitált 2 pályás valamit a képedbe tolnak, amivel végzel fél óra alatt, közben meg lehúzol 40gb-ot érte
-
Steve1207
veterán
Motorosoknak: Ride 4 nextgen trailer. Gameplay továbbra is csak a PS4 változatból van, de biztató, hogy van előrelépés, így jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest