- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
válasz
Dreimus #279914 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Igazából sokat lehet olvasni a hibáról, a legutolsó frissítés óta. Vannak tanácsok, hogy mit lehet tenni, de azok nem segítettek, csak egy rövid ideig.
Próbáltam mentést csinálni, de 60 gigás pendrive-om nincs. A felhőbe hogyan kell menteni?
Illetve, melyik szervizt ajánlanátok a fővárosban?
Előre is köszönöm! -
interstate76
addikt
válasz
Dreimus #275721 üzenetére
"...you can create a sub-account for your child that is linked to your account and have full control over the restrictions..."
Ismerem a google-t
, de sztem a fent idézett részlet nem azt jelenti, amit írtál.
Ill. az eredeti kérdés inkább arra vonatkozott, hogy valóban régiónként eltérőek-e a gyerek accountra vonatkozó korhatárok, és ha igen, akkor magyar fiók esetén hány éves kortól mehet az online játék.
-
válasz
Dreimus #244963 üzenetére
Én még 2016-ban megvettem digitálisan. Ami most a Store-ban elérhető arra nekem is azt írja, hogy nem vásárolhatom meg. A PS-en a könyvtár alatt a megvásárolt játékoknál kétszer listázza, és csak az egyikkel lehet letölteni, a másiknál hiányzik a gomb is hozzá. Úgy gondolom, hogy aki behúzta, annak a PlayStation Plus kategória alatt kellene mutatnia, és onnan lehetne kezdeményezni a letöltést.
-
Mr Chapel
tag
válasz
Dreimus #244282 üzenetére
Igen, HDR fronton beletörődtem hogy van ami nem is működik, van ami hibásan, és jobb kikapcsolni. De azért ahol működik ott jó cucc :) Az a negatív inkább a tvm furcsaságainak szólt már. Ps4pro egyébként. Apropó, maga a ps4 video beállításainál a HDR szintet hogy érdemes kalibrálni. A kis szemléltető képeknél azt írja hogy úgy állítsd be hogy a kis ábra épphogy látható legyen. Na most, ez elég relatív. Arra gondolt a költő hogy mikor eltűnik az ábra, akkor egyet visszaléptetem, és akkor még halvànyan nagyon kicsit látszik. Vagy akár ennél jobban is làtszódhat, csak halványan. Nem teljesen értem mi ez a 3 lépcsős állítgatás. Pont mint a Resi 2-3 brightness beállításánál. Valahogy azt se tudtam normálisan belőni. Ezzel szórakozott már valaki? Állítgattam rajta, de már a fene tudja mi volt az alapértelmezett. Hogy lehet ezt resetelni?
-
Mr Chapel
tag
válasz
Dreimus #244277 üzenetére
Teszteltem én gyakorlatilag mindennel ami érdemes. Csak azokat említettem meg amivel nem igazán tudtam dűlőre jutni. De hogy pozitív pèldát is írjak. Horizon Zero Down, Mass Effect Andromeda, Days Gone, Far Cry 5, Shadows of the Tomb Raider, Uncharted 4, Last of Us remastered....stb stb... Ezekkel pl normális volt a HDR.
-
válasz
Dreimus #220788 üzenetére
Nem ront a futási teljesítményen, nincs extra számítás, csak a kimeneti kép leskálázása. Úgy kell értelmezni, hogy pont ugyanúgy futnak a játékok mintha UHD tévé lenne bekötve, UHD felbontást használva. Van olyan játék ami FHD-n jobban fut, és ezek ugyanúgy mennek szuper-mintavételezési móddal mint mikor UHD felbontás van beállítva.
-
törölt tag
válasz
Dreimus #220291 üzenetére
Ezek szerint az utolsó szám csak a nyelvet jelöli? Mert ha van eltérés, akkor a DLC-k sem biztos hogy kompatibilisek. 2019-ben amúgy ott tartunk, hogy egy platform boltjában nem lehet pontosan leírni, hogy milyen nyelveken lesz benne hang, és milyen nyelveken felirat.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Dreimus #211426 üzenetére
Évekkel ezelőtt a Szegedi nagy Tescoban az eredeti X-men trilógia BR duplalemezes kiadása volt részenként valami 1200-1300 forintért.
Több leolvasónál is csekkoltam aztán mint akit picsán rúgtak rohantam a kasszához fizetni.Az egyik legjobb vásárlásom volt. Más helyeken ezek a lemezek 7-8e forintba kerültek....
-
.LnB
titán
válasz
Dreimus #208788 üzenetére
Persze, tudom, hogy van ez a teljes kollekció, de felesleges lett volna. Mert az elejétől semmiképp nem játszottam volna végig. A nagy háborúig láttam az anime-t (fillerekkel együtt!), és sok éve piszkálta a csőrömet, hogy mi lehet a sztori vége, de nem akartam neki állni végignézni az anime-t. Aztán mikor láttam a játékokat, gondoltam, hogy jó lenne onnan megtudni a történet befejezését míg végigjátszom. De nem emlékeztem 100%-ra, hogy hol hagytam abba az anime-t. Azt tudtam, hogy a nagy háború már elkezdődött, de annyi filler volt (azért is fejeztem be a nézését), hogy nem emlékeztem.
Aztán most, hogy elkezdtem a játékot, Sasuke sztori vonalát kezdtem (ő a kedvencem). Kiderült, hogy nem láttam még azokat a részeket ahol a játék kezdődik, sőt előtte való jó pár részt se. Szóval akkor letöltöttem jó sok részt, és elkezdtem nézni.
Tegnap értem az anime-be oda, ahol a játék kezdődik. Naruto és Tobi harca. Az után, hogy Naruto megismerte az összes bijuu nevét, és most használta először Kumara (kyuubi) teljes erejét. De most már lehet, hogy végig nézem az egészet, így fillerek nélkül azért mindjárt más. De amikor még néztem, akkor hetente jöttek a részek, és meguntam a sok mellékes részt.
-
válasz
Dreimus #198934 üzenetére
Maga a NAT technikailag nem probléma ilyenkor, ott a gond, hogy nagyon sokan egy közös IP-n vannak. Ha gyanús tevékenységet észlel a Sony rendszere, akkor így többeket is kizárnak.
Amúgy meg aki szolgáltatói NAT mögött van, az nem tud portot nyitni, és így egyes PS szolgáltatások sem fognak működni. Főleg aki multizik annak ez probléma lehet. -
válasz
Dreimus #198924 üzenetére
Alapból ugye NAT-olt IPv4-et ad már mindegyik, elég hozzá egy új szerződés és már állítják is át, kérdés nélkül. Ez viszont okozhat ilyen PSN bejelentkezéses problémát, főleg mivel így sokan egy IP-ről csatlakoznak és ez gyanús tevékenység. Nem mellesleg pedig nem is működik vele minden szolgáltatás. Érdemes megereszteni egy telefont az ügyfélszolgálatra és kérni, hogy állítsák át. Általában nem kerül semmibe a publikus IP, és akkor nem lesz korlátozva a net.
-
Dusee
őstag
válasz
Dreimus #196335 üzenetére
Köszi a választ, de megnézted a videót?
Ez nem a klasszikus első szériás visító venti probléma, írtam is, hogy 7216-os gépről van szó.
HDMI kábelből a hozzá kapottat használom, az ha jól tudom még csak 2.0, beszerzek egy 2.1-est.(#196337) Kendek: Így kicsit megnyugtatóbb a helyzet, mert eddig ezt a cicergő hangot nem hallottam (vagy nem vettem észre), csak a kerregő hangot.
Utána olvasva már a 7116-osnál is volt ez a probléma, valszeg az első szériásnál is megvan, csak ott a ventilátor elnyomja a hangot
Januári a gép, még van rá esély, hogy bejáratódjon, de az a kerregés nem zavart eddig sem.
Köszi a választ! -
Zoleee83
addikt
válasz
Dreimus #193471 üzenetére
Tökéletesen tisztában vagyok vele, de ettől függetlenül meggyőzhető egy cég arról, hogy mindenki jobban jár ha nem kell bevonni a fogyasztóvédelmet és/vagy a békéltető szervezeteket.(pláne ha valóban hibás az eszköz, ami az esetek nagy százalékára igaz is).
Intéztem volt dolgozóként néhány ilyet. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Dreimus #177183 üzenetére
Meg a felhasználók, akik nem oda regisztrálnak, ahol élnek. Egyik oldalon spórolnak valamennyit, másik oldalon meg...ez van
Ennél azért dühítőbb volt a Witcher 3, hogy miután lemezesen kijátszottam, a goty verzió nem volt kompatibilis a mentéssel. Pedig ott mindket verza magyar volt.
-
adalbert1
veterán
válasz
Dreimus #171934 üzenetére
Igen, lehet, hogy simán rátolták mindenre, utána meg most reggel korrigálnak (érdekes, ahogy nézem a RDR2-es slim is szórólapos termék, de még fent van a webshopban, és az akciót is hozza rá). Hajnalban még gondolkoztam az RDR2-es pro rendelésén, de úgy voltam, hogy még alszok rá egyet, így ez el is dőlt, legalább nem költök pénzt.
Hajnalban még volt talán days of play-es slim is 2 kontrollerrel 103,5k-ért, de ha a Fifa bundleből levonja a játék árát az ember, akkor ugyan ott van, sőt az 1TB-os gép, még a DOP-as csak 500 GB-os. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
Dreimus #161725 üzenetére
Köszi!
Nekem ez eszembe se jutott, éjszakás műszak...
Közben látom, hogy a psprices-tól jött egy mail, Yakuza Kiwami 3.090 Ft-ért elég korrekt.Régebben írta valaki, hogy megvette az Everspace-t, ha esetleg magára ismerne a kedves fórumtárs, írna róla pár gondolatot, jó cucc-e? Most az is féláron van.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Dreimus #157335 üzenetére
Mindhárom hdmi portra bekapcsolható és mindegyik tudja a 2.0-t is...
Forrás többek között innen: -
ManUnited
aktív tag
válasz
Dreimus #146296 üzenetére
A sony és a gyenge fényerő...Fényerő táblázat, az első 6 helyen csak 5 sony van. HDR-re és amúgy is 370 körül továbbra is az 55xe9005 az ajánlott tv szinte minden tesztben. Amíg lehet kapni.
-
gjanner
tag
válasz
Dreimus #145517 üzenetére
Ez tévedés... (mondjuk lehet attól függ milyen eszköz kerül a PS és a TV közé)
Nálam a jel HDMI-n megy át egy AVR-en, hang levesz, kép tovább Samu KS7000 felé és egyszer nem tapasztaltam az itt taglalt fekete kép problémákat. De lehet csak szerencsém volt eddigMondjuk arra kíváncsi lennék, hogy hasonló kiépítésben (AVR közbeiktatásával) valakinél előfordult-e már...
-
törölt tag
válasz
Dreimus #145519 üzenetére
Hát most írhatnám, hogy kb. 160 oldalas thread megy a sony support oldalán a témában, annyira kevés ember érint, de teljesen felesleges lenne, mert láthatóan writeonlyban nyomod, szal inkább nem is teszem
Mondjuk inkább azt, hogy ez a probléma nem létezik, és lépjünk tovább. -
törölt tag
válasz
Dreimus #145517 üzenetére
A köztes eszközt kénytelen vagy használni, másképp nem fog működni a psvr(mondjuk anélkül is pont ugyanannyira megy el a kép). De szerintem itt zárjuk is le a témát, mert értem, hogy a jószándék megvan, de a probléma megoldásához ettől sokkal többre lesz szükség. Nem is születik hónapok óta meg, majd talán egy rendszerfrissítést által, vagy egyszercsak megérkezik a postán a repeaterem. Mondjuk az is csak nálam fogja megoldani, de ez nekem pont elég lesz
-
törölt tag
válasz
Dreimus #145509 üzenetére
Volt oneX-em, tudom milyen beállítások vannak ott. Az is jórészt marhaság ami ott megy, mert olyat is simán be tudsz állítani a gépnek, amit a tévé nem is tud, és persze megy tovább minden, de hogy miben, arról a felhasználó semmilyen tájékoztatást nem kap. Ráadásul simán előidéztem olyat, hogy a vége az lett, hogy már semmit nem lehetett visszaállítani, és csak a teljes rendszerformat segített. Szal van gond ott is a beállításokkal, itt viszont gyakorlatilag semmi nem állítható.
Ezen szerviz aligha fog segíteni. Nálunk nem szervizelnek gépet, ami szar az megy vissza a sonyhoz. Másrészt jelenleg azt sem tudjuk előidézni, hogy reprodukálhatóan megmutatható legyen a hiba. van, hogy 3 napig nem jön elő, van hogy a bekapcsolás után 1 percben kapok 3 elsötétülést. Sem a kábelcsere, sem semmi egyéb jónéhányuknál nem segít. -
Tegla80
addikt
válasz
Dreimus #130472 üzenetére
Ugy van ahogy mondod,nem is azt vitatom.(ps3 szinten ilyen,de valszeg ezt Te is tudod.)
Szoval nem cafolni szeretem volna csak hozzatenni a beszelgeteshez,h nalam ,h alakult ezen jatekokkal es a pici tarhellyel.
A jovo meg kiderul majd mert a bf4 nem hiszem,h frissul mar olyan szinten,h bezavarjon,de a bf1-re kivancsi leszek. -
Tegla80
addikt
válasz
Dreimus #130456 üzenetére
Csak mondom.....
En ~188gb hasznos tarhelybol gazdalkodom es ebbol ~75gb a bf4....plusz a hitman free resze ~20gb meg par aprobb jatek van fent....szval ~100gb hasznalatban van es ~85gb szabadon.
Lemezes bf1 kerult a gepbe(borito szerint min 50gb)....kozben jelzi,h frissites is van ~25gb..... a vege valami 8x-gb lett kompletten mert jelenleg ~15gb szabad helyem maradt. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Dreimus #129510 üzenetére
Tehát az elméleted mentén haladva az xbox one x hatalmas siker lesz, mert sokkal erösebb, mint a ps4/pro.Tehát a multiplatform címek szebbek lesznek az új xboxon, így egyértelmű a siker.
Hát nem.Szerintem ez bonyolultabb miért választotta közel kétszer annyi ember a ps4et mint az xbox onet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest