- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Gebriel #247214 üzenetére
Én úgy gondolom hogy egy játék megítélését lehet kezelni a szubjektivitáson túl is.
Ha valaki feltesz egy kérdést egy játékkal kapcsolatban,akkor a személyes tapasztalatokon túl objektiven kell kezelni más ugyanazon élményét.Hiába eltérő az én személyes megítélésemen.
A Death Stranding esetében simán lehet csinálni (csináltak is) egy objektivitáson alapuló offline/online ,pro és kontra hasonlítást.
És ahogy több teszt és vélemény kihangsúlyozta,nem "csak" annyiból áll a játék hogy online jó, offline "szar".
Hiába emeltem ki a fórumozóknak hogy játszottam vele online is.Ők elfelejtették objektiven kezelni a szubjektív véleményem.
Hasonlóan ahhoz az esethez,mint amikor valamelyik fórumtárs írta a napokban hogy megveszi a Mafia játékot.Ahogy az egyik tag neki esett jött a többi "hős" is.A csorda szellem nevében.....
Hiába véleményezte azt hogy neki így is tetszik,és akkor is megveszi.... -
Carlos Padre
veterán
válasz
Gebriel #230925 üzenetére
Akkor a gyengébbek kedvéért még egyszer, ha érted mire célzok:
- a Ps3 egy évet késett
- 200 dollárral drágább volt (a Ps3 megjelenésekor egyhavi UK fizetés volt, ma egyhavi fizetésből 4 ps4et tudsz venni! )
- nem volt rá semmi system seller exluzív az elején
- az xbox tele volt system seller exluzívval az elején
- a Microsoft lezsirozott pár jó dealt már a megjelenés előtt, az UE3 kvázi az xbox gyári engine-je volt annyira rá volt optimalizálva
- az xbox rendelkezett system seller kiegészítővel is (kinect)Szóval hol látsz te bármi hasonlóságot az akkori és mostani viszonyok közt?
-
válasz
Gebriel #223778 üzenetére
Akkor olvasd el ezeket, pls (rágalmazás, becsületsértés)! Én többet nem szeretnék ehhez hozzáfűzni.
Lnb: "Nem számít a véleménykülönbség. " - ne haragudj, de én úgy gondolom, h ebben az esetben nagyon kilóg a lóláb.
Valószínűleg ezer olyan "tesztet" olvastál már amiben a szerző véleménye nem egyezett a tiéddel. Minden esetben ilyen lelkes nyomozásba kezdtél, h hiteltelenítsd a szerzőt? Ne válaszolj, pls! Költői kérdés volt.
vg: Igazad van. Én végeztem ezzel.
-
.LnB
titán
válasz
Gebriel #223764 üzenetére
Rengetegszer kértem én itt már bocsánatot. Ennek te is tanúja lehettél. Be szoktam látni a hibáimat. A mai eset előtt nagyon sokat gondolkodtam, hogy bele merjek e állni. De az igazságérzetem úgy kívánta, hogy ez a dolog tisztázást kíván. Felháborodtam a dolgon. És tudtam, hogy igazán csak én húzhatom itt a rövidebbet. A dolgok sajnos így is állnak. Le mertem írni valamit. És mindenki csak azzal van elfoglalva, hogy ki írta, hogy írta, de senki se foglalkozik azzal amit valójában mondani akartam.
(#223765) ManUnited
Ez még nem rágalmazás. Semmilyen büntetőjogi eljárás nem indulhat valaki ellen azért, mert egy játékot nem játszott végig, és úgy írt róla tesztet. -
markknight
veterán
válasz
Gebriel #221194 üzenetére
A lézerkard csak egy olyan varázslatos szleng, mint a pisztolynak a stukker. Csak sokan nem fogják fel 40 év után sem és megy a hiszti mindenhol, meg a mások kijavítása. A kis Anakin is szlengként mondja a baljós árnyakban és kb minden karakter aki így hívja. Szóval igen. Helyes mind a kettõ.
-
stilo18
addikt
válasz
Gebriel #220030 üzenetére
Én értettem ezt a részét.
A belépő, legolcsóbb tv-k is 4k-sak. De ez csak egy jellemző, nem ettől lesz drága egy tv és ezért fizetünk akár 500k Ft-ot is egy készülékre.Hanem ezen túl van a képminőség, annak nagyon nagyon sok jellemzője, amiben többet ad egy drágább model, mint egy olcsóbb. Teljesen mindegy, hogy a PS4 milyen felbontáson fut...
.. és, hogy ezt ki hajlandó kifizetni, azt mint már mondtam mindenkinek saját döntése..
De befejeztem ám
-
stilo18
addikt
válasz
Gebriel #219964 üzenetére
Olvastam, csak egyáltalán nem értek vele egyet.
Egy 150k-s tv is mindent kiszolgál, amit a Ps tud. A lényeg e felett a minőségen van, hogy azt hogyan teszi...
Utálom a kocsis példát, de egy Dusterrel is ellehet menni nyaralni, meg egy X6-ossal is.
Mind a kettővel odaérsz, csak máshogy...Ettől függetlenül nem ítélem el azt se aki a bmw - vel ment, se azt aki azt mondja jó erre a Dacia is..
Na mindegy, más nézetek, más szempontok..
-
stilo18
addikt
válasz
Gebriel #219955 üzenetére
Miben kevés?
Mi a különbség egy olcsó és egy drága tv között?
A szolgáltatást, hangrendszert, anyagminőséget stb most hagyjuk, az elsődleges difi a képminőség.Teljesen mindegy mi hajtja - kis túlzással - a tv-t, a kontraszt, a színek, a fényerősség annak a függvénye milyen komoly tv-t vettél.
És ezekért fizetsz 10/100k Ft - okat plusszba.
Van akinek ez számít, fontos, van akit meg hidegen hagy..
Az tény, hogy egy játék se lett jobb attól, hogy drága tv-n játszod... -
válasz
Gebriel #219289 üzenetére
Az összes felhasználónak be lehet állítani ilyen hitelesítő kódot, és akkor csak azután tudják használni a PS-t miután azt megadták. Viszont ha arra gondolsz, hogy ki szeretnéd zárni a felvett profilokat a konzolról, akkor ilyen megoldásról nem tudok. Ugyanakkor ha gyerekről van szó, akkor a Family Management alatt tudod állítani a Play Time Settings-et, ahol korlátozhatod a játékra szánt időt. Vagy ha nem is erre gondolsz, akkor azt is írd le, hogy mi lenne a célod vele, hogy ne kelljen találgatni.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Gebriel #218873 üzenetére
Igy igaz, en naconnal jatszom, jol beallitva pont olyan, mintha egerrel rangatnam, egyedul a celzas nem olyen preciz, de azert sokkal jobb, miny a gyari. De pont az uj cod mutatta meg, hogy siman lelovom az egeres vagy a ximes jatekosokat is, az igazan pro jatekosok meg gyari kontrollerrel is lecsicskitanak. Szoval az, hogy ki mivel jatszok onmagaban nem magyarazat az eredmenyedre.
-
.LnB
titán
válasz
Gebriel #217355 üzenetére
Ezért: "De már nem teljesen a szimulációt keresem, a túl sok beállítási lehetőség megölné a játékélményt.."
Az Assetto Corsa, a legjobb szimuláció (az iRacing után). Bár konzolon nem próbáltam, kontrollerrel nem is tenném. De Pc-n nyüstöltem egy ideig. A legjobb. De a fent leírtak miatt nem lenne neki megfelelő választás.
GTS az elég jól eltalált vezetési modellel, és fizikával rendelkezik. Abba meg tudom ezt csinálni kontroller-rel. AC-ben nem tudom elképzelni ugyanezt.
"De a full arcade se lenne túl szórakoztató" Ez miatt mondjuk a Grid-se, de azt nem én ajánlottam.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Gebriel #215077 üzenetére
A játékok mennyisége,"életkora" és meta átlaga közel ugyanaz (ezt már kiszámolták ráérōsebb emberek),de OK, szerintem is a gp a jobb választás. Viszont ez nem szolgáltatások
és aki aktívan jelen volt az elōzō (és a mostani) generációkban az talál benne ~10 játékot
Ne érts félre tök jó dolog,fōleg akkor,ha kimaradt az elōzō 1-2 évtized
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest