- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
Nescafé #271179 üzenetére
És végre-valahára sikerült nekik belepatchelni az élő és lélegző világot!
-
válasz
Nescafé #264700 üzenetére
Trükkös kérdés, mert ha rákeresel, akkor sokaknál előjött ez a probléma, már az eredeti FAT konzol esetén is.
De amit javasolni tudok, hogy próbálj kábelt cserélni, meg a router oldalán dugd másik csatlakozóba, illetve a konzol aljzatát nézd meg, hogy minden oké-e az érintkezőkkel. -
válasz
Nescafé #264531 üzenetére
Az elmélet nagyon egyszerű. Mindketten bejelentkeztek a saját konzolotokon a másiknak az account-jával, majd elsődlegesre állítjátok (Beállítások > Fiókkezelés > Aktiválás elsődleges PS4-ként > Aktiválás).
Utána mindketten visszaléptek a saját profilotokra, és játszotok tovább. A böngészős Store-ból, illetve a Game Library alól el lehet indítani a játékok és kiegészítő tartalmak letöltését. Ez mindig az elsődleges konzolra történik, amin pedig osztódnak a letöltött dolgok.Ha csak a te digitális vásárlásaidat akarod megosztani vele és az övé neked nem kell, akkor elég az is ha a tesódnál bejelentkezel és az ő konzolját teszed meg elsődlegesre.
-
-
Frod
addikt
válasz
Nescafé #236857 üzenetére
Az Advanced verzió az már egy régebbi kiadás, digitálisan pl már megszűnt.
"A játék hagyományos változata, amely azonnali hozzáférést biztosít a 20 eredeti operátorhoz. A bónusz tartalma: 600 Rainbow Six Credits és 10 Outbreak Collection Pack."
Tehát 600 kredit, 10 skin csomag egy olyan event-hez ami két éve ilyenkor volt.
Valamint a gyári 20 karakter instant feloldása.
Na most utóbbiakat eleve 500-2000 játékbeli pénzért ki lehet oldani, míg a többieket 10000-25000. És ugye a mostani Deluxe csomag 2800-ért az első 16 ilyet feloldja egyből. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Nescafé #228431 üzenetére
Ezt én is kérdeztem már.
Nekem azt mondták, hogy ha van mivel játszani vagy mást is tervezek venni, akkor még ráérek beszerezni, mert bár foglalkoznak vele a készítők, de még nincsenek benne gépi segítő társak, mint az előző részében.Online/coop csapatásra van kihegyezve, nem egy Wildlands minőség.Még nem az, de annak akarják.Majd egyszer.
Én várok még vele. -
-
RangerFox
veterán
válasz
Nescafé #183621 üzenetére
Settings --> gameplay....
Amúgy most büszke vagyok magamra, normalon heavy level scalinggel halál nélkül csináltam meg tegnap azt a vadkanos küldetést az Odysseyben.
Igazából sokáig hardon játszottam, de úgy nagyon hosszúra nyúltak a csaták, az pedig jelentősen megnövelné az amúgy is 100+ órás kalandot..
-
danielgalaxy
aktív tag
-
marilllyo
veterán
válasz
Nescafé #144281 üzenetére
Primary és secondary. És amelyik ps a primary az maradjon offline. a secondary ps4 mehet online. De, egyszerre csak 1 gépen lehet egy account online. Illetve a secondary ps4-en a nem lemezes játékokon lakat lesz.
Btw. ahogy Samu írja az a megoldás a legjobb. Csak arra figyeljetek, hogy 18+ életkort adjatok meg a másik fióknak is. (és jegyezzétek valahova fel, hogy mi volt a "kamu" életkor).
-
prokxy
veterán
válasz
Nescafé #143025 üzenetére
Van igen, Online esetében bejöhetnek más játékosok, ill. a földön találsz kis írásokat egy borítékszerűben, amolyan tanácsok, menj be az oszlop mögé, ott a loot, készülj, jobbra lövész, stb...
GoW kontrollerre: nekem a 2nd cuccom silver,rakok rá egy matricát és máris megvan a GoW limited!
Pont így néz ki.
A konzol pedig sztem borzalom, de kinek mi tetszik... -
Rathrol
senior tag
válasz
Nescafé #142813 üzenetére
Inkább játékokra vagy ps+ költsd el azt a félre rakott pénzt,semmi különbséget nemfogsz nagyon észrevenni, max grafikán az élsimítás ami 5.50 rendszerfrissítés után megkapják a pro tulajdonosok akiknek fhd tv-re van kötve a gépük, de ez nem minden játék fogja támogatni, és nincs akkora szemkápráztatás mintha 4k felbontásban játszanál (ott is nagyítóval kell keresni a különbséget). Szerintem csak akkor lenne értelme ha bedöglik a masina, vagy lesz egy nagyon jó akció pro-ra talán.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Nescafé #140494 üzenetére
Nekem valahogy egy totál generic, szokásos démon gyakós zúzdának tűnt, amiben ugyanúgy néznek ki az ellenfelek, mint bármelyik Devil May Cry és hasonló társaiban. Tipik PS játék, ami 3 évente kijön, csak más néven. :l És nem attól lesz jó egy játék, ha irreálisan nehéz. Épp ezért nem értem, mi ez a nagy ováció a játék körül.
-
Xaels
félisten
válasz
Nescafé #138987 üzenetére
Nem ahogy nézem.
"This promotion is open to residents of the United States of America, Canada, Mexico, Brazil, Argentina, Chile, Colombia, Peru, Panama, Costa Rica, Ecuador, Guatemala, El Salvador, Honduras, Paraguay, Bolivia, Uruguay, and Nicaragua. Only one code may be redeemed per account.
Redeem this code for 10% off one single-cart transaction made on PlayStation Store on PS3, PS4 or the online store (store.playstation.com) completed between 1/23/18 @12:01AM PT and 1/30/2018 @ 11:59PM PT. Code does not apply to transactions made on PlayStation Store on PS Vita, PlayStation TV, PSP or in-game. While supplies last. Exclusions apply, including: PS Plus memberships, subscriptions, pre-orders, PS Now subscriptions and rental video content. Code is not redeemable for cash, cannot be returned for cash or credit, may not be used for any other purpose, and will not be replaced if lost, stolen, damaged or used without your permission. PSN features and offerings vary by country and may change without notice. Use of PSN is subject to the Terms of Service and User Agreement and applicable privacy policy, see http://www.playstationnetwork.com/tosua."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest