- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RZozo
aktív tag
válasz
Steve1207 #265493 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Igen a Collection figyelembe vételével néztem a géphez vásárolandó játékokat, elsősorban úgy is lemezeseket vennék, azok még eladhatók később, ha mégis bekerülnének a Collection-be.
Igen, van még dilemma, hogy PS4 Slim vagy Pro legyen. De egy PS VR szettet is szerettem volna rendelni, kipróbálni, így a költségvetésbe csak az olcsóbbik fér bele.
PS4 Slim emagról már berendelve Ghost of Tsushima játékkal 100k-ért. Ennél jobb ajánlatot új gépre nem láttam mostanában. Ugyan tudom, hogy PS4 pro használt lenne 80k körül, de a garancia miatt használtban nem akartam gondolkodni. -
Frod
addikt
válasz
Steve1207 #264960 üzenetére
Black Friday-hoz volt köze az Origins, és az Odyssey esetében, és ott sem volt zavaró tényező, hogy alig pár hete jelentek meg. Itthon a legtöbb helyen már elindult a BF, és nem kaptak akciót, de legyen igazatok, hátha decemberben
10e volt mindkét korábbi rész anno, ennyiért azt mondom megérné nekem egy kvázi új cím, többet biztos nem adnék érte. -
Lackooo84
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Steve1207 #263408 üzenetére
Az a fentről lehúzható menü a mobildizájn zsákutcája, mikor minden platformon van egy alapértelmezett, fentről lehúzható funkció. Kíváncsi vagyok hányszor fogják az emberek a PS chat helyett az értesítéseket lehúzni... Japánok basszus, lassan semmin sem kéne meglepődnöm.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Steve1207 #263078 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy a letöltés/lemezről másolás esetén is van adatcsomag prioritás, hogy előbb tudj játszani, mint az egész játék letöltődik/felmásolódik a gépre.
Szerintem valami hasonló megoldást raktak be ezekbe a játékokba is, csak a memória feltöltés esetére, hogy gyakorlatilag nem tölti be az egész "pályát" előre, hanem prioritás alapon azt tölti be először amit látsz, és amint lehet elindul a pálya és utána a háttérben szépen betölti a maradékot.
Jó kérdés, hogy eddig miért nem foglalkoztak ezzel így (kivéve egy két játékot, ami eddig is példásan jól csinálta ezt). Mindenesetre, biztos hogy van köze a PS5-el kapcsolatos BC és felújítós munkákhoz is.
Meg persze a PS5 játékfejlesztési filozófia/nextgen paradigmaváltás miatt is felmerülhetett pár jobb ötlet ahhoz képest, mint eddig volt. -
-
Frod
addikt
válasz
Steve1207 #261300 üzenetére
Mivel végre, több, mint két évvel a megjelenés után végre emberi áron le tudtam csapni a Vampyr-t, ami előtte gyakorlatilag lehetetlen volt, így nyilván azt fogják adni ingyé'
Ha jófej a Sony, akkor Men of Medan-t ad ha már úgyis jön az új epizód, ezzel már önmagában elégedett lennék.
A Collection-ös címek szerintem is felejtősek, viszont én év elején betippeltem, hogy fixen lesz HZD idén (ha már pc-re is kidobták közben, és nem tagja az új gyűjteménynek) úgyhogy 3 hónapjuk van teljesíteni a jóslatomat -
icemad
nagyúr
válasz
Steve1207 #261300 üzenetére
Nekem az volt jó móka, hogy megveszek egy játékot teljes áron, egy hét múlva meg akciós lesz.
Kb mindennel így jártam eddig.... Death Stranding, Detroit, Spider-man, Days Gone. Meg kb 4 hónapja van nálunk ps4, így sok cím kimaradt. Arról már nem is beszélve, hogy múltkor ps+ helyett vettem 2 év Ps now előfizetést.
-
-
boost
veterán
válasz
Steve1207 #260275 üzenetére
szerintem ez nem behúzás lesz, hanem szimplán elindíthatod a PS+ menüben a PS5ben. nem marad a tied, nem lesz az accodhoz kötve semmilyen formában a játék, hanem a gamepasshoz hasonlóan egy változó library lesz, és ami épp elérhető, az elérhető, letöltheted, játszhatsz vele. de kizárt, hogy ez PS4-en elérhető legyen. Nekik ezzel az a céljuk, hogy növeljék a PS5 konzoltulajok számát.
-
Mezcal
addikt
válasz
Steve1207 #259162 üzenetére
Úgyhogy a másik nagy név mellett (Tekken) ez a széria is kiérdemelte nálam a legrosszabb verekedős játékok címet.
A Tekken 7 nagyon jó, hogy az mivel érdemelte ki nálad a rossz jelzőt, az több, mint érdekes. Egyébként azSF grafikája egyedi, egyáltalán nem rossz ez a rajzolt grafika, a stílusa is csak rá jellemző. Nem kell szeretni, de ennyi hülyeséget, mint amit felhoztál ellene, az dilettanizmusról árulkodik.
-
Frod
addikt
válasz
Steve1207 #258493 üzenetére
Részemről ebben semmi strigula nem volt, csak a kollégának válaszoltam.
Mint írtam, teljesen hidegen hagyott a legutóbbi SoP - annyira, hogy haragudni sem tudok semmire. Érdektelen volt, na.
(legjobban a Control AWE trailer tetszett, de ugye én ezt a játékot már csak 5-ön fogom kezdeni) -
hszilard666
veterán
-
-
saelin
veterán
válasz
Steve1207 #257795 üzenetére
Első souls like játéknak akár még jó is lehet, mert a térképen nem bóklászik annyit a játékos. Nekem sikerült elsőre 100%-ra az összes map mindenféle guide nélkül. A bossok is egy jó builddel annyira nem szivatósak mint egy kemény vonalasabb DS játékban.
Az mondjuk igazán szomorú volt, hogy a 30+ órás végigjátszásom alatt egyszer sem jött össze online coop... Sosem talált senkit.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Steve1207 #257236 üzenetére
az már a Tomb Raiderekben is látszodott,hogy hadilábon állnak a közelharccal...pl. csákánnyal (vagymiaz) agyonverni egy farkast?! áhh
a másik,hogy ehhez képest egy "faékegyszerū" unchartedben is óriási szabadságod van: egy szekciót végigcsinálhatsz stealthben; cover shooter (fedezékrōl-fedezékre+gránát), rambózva fegyver+melee+lengedezés...
a multi elviheti a hátán, de egyelōre ahhoz kevés a harc -
TCr
veterán
válasz
Steve1207 #256534 üzenetére
"Amúgy teljesen jogos, de pl nekem megfelel a jelenlegi nap végi kikapcsolódáshoz"
Az általam leírtaktól függetlenül teljesen egyetértek. Én sem kívánok epét hányni játék közben, nálam sem ez a sztenderd, sőt, hc játékosnak sem vallom magam. Bevallom, a Tsushimában is épp az imént vettem vissza legnehezebbről hard-ra, mert kb. ahogy írtad is, ez húzós nap végén nem ezt kívánja az ember.
De azért szerintem helyén kell kezelni a játékok jelenlegi nehézségi szintjeit. -
tothjozsi96
addikt
válasz
Steve1207 #255428 üzenetére
1080p-ben játszol vagy 4K-ban?
Én eddig 4k-ban játszottam, viszont most jelenleg a monitoromon keresztül játszom 1080p-ben. Nem tudom hogy jobban terhelné-e a konzolt ha 4K-ban játszanék. A TV-m az albérletbe van, most meg itthon vagyok. Elméletileg a natív 4k-t sehogy se viszi a konzol.
Például a Last of Us II-ről olvastam hogy 1440p-ben megy, de ezt találtam róla,
"The highly effective HDR solution is identical on both systems, and we can also confirm that whether your Pro is set to 1080p or 4K output, you're getting the same internal 1440p pixel-count."Elméletileg ugyan úgy kínozza a gépet akkor a 1080p mint a 4K.
-
Deck
titán
-
-
.LnB
titán
válasz
Steve1207 #254798 üzenetére
Érdekes, mert az EA-nek nincs kizárólagos szerződése az NHL/NHLPA jogokra. Szóval eddig is, csinálhatott volna bárki más is NHL játékot. Az NBA 2K-t látva, egyértelműen a 2K-tól várnék egyet. De ők ezt 2009-ben elengedték.
Úgy néz ki, hogy nem nagy biznisz ez a téma.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Steve1207 #253790 üzenetére
Mindegyik magyar, mivel a magyar Neocore készítette őket.
Én imádtam az első kettő részt, a harmadikkal még nem játszottam. Akcióban fillérekért szokták adni, nem szabad otthagyni. Teljesen jó története van, nekem nagyon szimpatikus a Neocore munkássága.
Más: Végigment a CoDWW2. Nem volt rossz a kampány, ps plus ingyen játéknak simán jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest