- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
hitman77 #168879 üzenetére
Nem olyan nagy durr amúgy, x óra után már teher lesz a versengés. Az előző részek is ilyenek voltak.De már használtan veszel 45-ért kb egy xboxot, az kb kétszer annyi mint a Horizon ha dobozosan vennéd. Befizetsz gamepassra, fizeted addig a havi 3 ezret amíg a gyerek játszani akar, ha megunja akkor meg kalap kabát.
-
.LnB
titán
válasz
hitman77 #168879 üzenetére
Akkor toljátok PC-n. Ha nem akarsz boxot venni.
Talán a The Crew 2 hasonló. De, hogy érthető példával éljek. Úgy hasonlít a két játék egymáshoz, mint én és egy atomfizikus. És ehhez még ismerned se kell nagyon engem, hogy értsd.
Nincs a Forza Horizon-hoz hasonló játék. Az a Microsoft egyetlen értelmes szériája. És nagyon f*sza game.
-
modflow
veterán
válasz
hitman77 #140436 üzenetére
Hát nem tudom...
Valaki árulja már el azt, hogy a leges legelső kolosszusnál mégis mit kell megnyomni, hogy egyáltalán a földről felkapaszkodjon a lábára???? X + mi?
Már végignyomtam mindent, de semmi....
Érdekes, hogy a sziklafalon fel bír mászni X + R2-re, de ott meg nem kapaszkodik meg.
K***** idegesítő, hogy 30 perc alatt még a lába aljára se jutottam fel. -
marilllyo
veterán
válasz
hitman77 #137543 üzenetére
3x vittem végig a Horizon-t. Elég is volt.
Én úgy gondolom, hogy ezen játék élettartama egy main game + frozen wilds 100%-ig tart, utána egy ng+ ultra Hard végigjátszásig.
Ezzel sajna el is fogy. Jó persze ez most ~60 óra amit leírtam.
Ne hagyd ki a dlc-t. Egy kis extra...Plusz ad pár OP fegyvert ami az Ultra Hard-ra jól fog jönni. -
A`rpi
addikt
válasz
hitman77 #137543 üzenetére
"Sziasztok,
Gondolkodtam a Hidden Agenda és a Horizon Zero Dawn megvételén most az akcióban.
A HA valóban magyar szinkronos a store-ban? Sajnos nincs mellé írva. Igen.
A Horizon a látványon kívül is jó játék, mondjuk szavatosság, játékmenet, játékidő? A DLC nagyon kell hozzá?" El lehet vele lenni, olvass vissza érdemes a DLC-re is beruházni, ha tetszik az alapjáték. -
-
válasz
hitman77 #131205 üzenetére
Pro-n játszom, VR esetén talán kicsit többet ér mint a többi, hagyományos játéknál.
A Resi 7 csak DS4-gyel kompatibilis, a Move kontrollerrel nem játszható. De frankón beállítható és szuper az irányíthatósága. Az ugráló kép meg a teleportálós megoldások nem jönnek be, a hagyományos smooth mozgástól sem vagyok rosszul. -
A`rpi
addikt
válasz
hitman77 #130398 üzenetére
"Sziasztok
Karácsonyra Vr lesz a fa alatt de a le értékelések jövő héten lesznek. Akinek van már tudna adni egy rövid listát azokról a Vr játékokról amiket érdemes beszerezni? Valamivel csak ki kell majd próbálnunk."Demót elvileg csomagolnak, hozzá, illetve a PlayStation Store-ról is tudsz letölteni.
Szóval, azokat próbáld ki, ami tetszik azt meg is veheted.
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
hitman77 #129146 üzenetére
3dt s emiatt a vrt sem ajánlják a gyerekeknek, rosszat tesz a szem fejlődésének - elvileg...
(#129147) dollarZ18 Igen, a tévé megjeleníti a képet - kivéve ha máshogy oldják meg couch coopba, van pl olyan pses játék, ahol valaki a vren keresztül látja a világot, a tévé képén más kameranézet van, ahol a többiek pedig kontrollerrel befolyásolnak dolgokat.
-
Dagohun
tag
válasz
hitman77 #129146 üzenetére
A kormány+állványon én is gondolkodtam. De ez "olcsóban" jött ki.
Nálunk a fiam 9 éves így heti 10 perc VR van engedélyezve. Hál istenek jobban érdeklik a focis kártyák mint a PS. Az asszony megkapta a skylander-t, a figurák jobban érdeklik mint a játék. De ő is kipróbálta még Debrecenben a play-it-en a VR-t (és tetszett neki), szóval ennek több "hasznát" vesszük. -
Gyulus76
aktív tag
válasz
hitman77 #120861 üzenetére
Nyilván játék közben is ugyanaz a felbontása a VR-nak. Szerintem egyedül a csirkeháló lehetne zavaró. De játék közben nem az. Ilyen szempontból a konkurens termékek se jobbak. Szóval úgy fogalmaznék, játéknál a VR élmény feledteti a dolgot, de filmre van jobb alternatíva. Egyébként meggyőződésem, hogy a teljes látómező pixelmentes kitöltéséhez a szemenkénti natív 4K is kevés lenne. De ez ne ijesszen el: játék közben nem a pixeleket/csirkehálót fogod lesni.
-
Gyulus76
aktív tag
válasz
hitman77 #120854 üzenetére
Én megvettem a VR-t, és nem bántam meg. Nem vagyok hardcore gamer, nem tudom, mennyire mérvadó a véleményem, de számomra a VR a PS4 legnagyobb aduásza. Van rá pár játékom. Sok időm egyikre sem volt, de mind bejön. Pl. Driveclub VR, Dirt Rally VR, Rigs, EVE Valkyrie, Farpoint, Dick Wilde, VR Worlds, Rush of Blood stb. Amit kis túlzással végigvittem: Eagle Flight. Engem a mai napig el tud varázsolni a VR.
Filmnézésre viszont nem javaslom. Kipróbáltam, és egy 6 méteres vászonra vetített XGA képnél szebb, de ma már ez kevés. Az 50"-os plazmám képe sokkal jobb mozira. Nem beszélve a komfortról.
-
Dinasti
senior tag
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
hitman77 #79250 üzenetére
A ps4 400 dollár volt és 130k megjelenéskor, ez 500 dollár lesz, inkább 150-160kra számítanék. Március 15-én lesz a vr event egyébként, akkor okosabbak leszünk.
Nincs nagyon 3ds játék, felesleges többletterhelést jelent egy alig használt funkcióért.
A trine 2 pl fut 3dben, jópofa, de inkább 2dben toltuk 2 haverommal... aaa címek közül semmi se támogatja, esetleg 1-2 kisebb cím még sanszos lehet. Ált. ilyenkor 1080p helyett csak 720pben fut a játék amúgy.
-
Madwe
nagyúr
válasz
hitman77 #79246 üzenetére
Lehet szemüveggel is használni. Igyekeztnek a lehető legkényelmesebbé tenni. Az h mint 3d kijelző fog e működni - nem hiszem, de elképzelhető. Ugyanakkor egy vr sisak nem tv, azt csak te nézed
ha ez nem zavar, akkor érdemes megvárnod a következő hónapokban az új infókat.
-
Tegla80
addikt
válasz
hitman77 #77157 üzenetére
Igen.(van x alap palya amin lehet jatszani.....nem para premium nelkul sem a multi)
Viszont fontos,h amig nem vegeztel a singlivel ,addig ne multiz mert bukod a singli mentesed. Vagy mindig szinkronizald fel a singlit felhobe miutan jatszottal es mielott multiba lepsz.De ezt csak olvastam igy tapasztalatom ezzel nincs,de ha igaz akkor muxik es megmarad a mentes.
Dontsd el melyiket valasztod,de tartsd szemelott,h a jatek ilyen. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
hitman77 #77121 üzenetére
Ha nem szeretnél multizni, akkor szerintem a BF4-et semmilyen változatban nem érdemes megvenned, ugyanis a single campaign valami botrányosan szar! Ha viszont multi FPS-t keresel, akkor nem sok jobb játék létezik. Én is tavaly év végén vettem meg a Premium Edition-t, kifejezetten a multi miatt. Valami 6 eFt-ra volt épp akciózva és ebben az összes megjelent DLC benne van. A single-t is kipörgettem, de az katasztrofálisan szar! Iszonyat bughalmaz az egész, amitől teljesen unfair lesz az ellenfelek viselkedése és csak felb*ssza az agyadat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest