- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #259152 üzenetére
45€ az a Deluxe nem?
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #259149 üzenetére
Kedvet is kaptam hozzà, de Epicnél dràga.
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #251796 üzenetére
Az nem időgép, hanem egy Switch. Oké, hogy le van maradva 20 évvel, de ettől még nem időgép.
Szeretem a switch-et, csak a poén kedvéért írtam!
-
modflow
veterán
válasz
Sirandrish #251791 üzenetére
Ha eladtad, már sehogy.
Év végén a PS 5 megjelenésekor kb. mennyiért lehet eladni egy PS4 PRO-t szerintetek?
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #251791 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #249197 üzenetére
Jó, hàt utoljàra CD a PS1-hez jàrt na.
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #249097 üzenetére
Sztem a nagyobb exek 2022 / 24 -nél előbb nem jönnek.
Current genbe is kellett pár év mire beindult a szekér. -
keIdor
titán
válasz
Sirandrish #249097 üzenetére
Én szerintem a PS5 játékok többsége 2021-es cím lesz egyébként.
-
válasz
Sirandrish #249048 üzenetére
Oh, értem, de jó neked👍 Én megértem már 50 évet, de ennyire még soha sem értem rá, irigyellek,komolyan
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #249048 üzenetére
Elnézett valamit EdwardKelley, nekem van lassan 6k hsz-em itt, neked csak 1050 lesz nemsoká (még ma).
Szóval vagy rám gondolt, vagy félreértette sp-t.
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #249041 üzenetére
"de mikor 3-4 naponta feljövök a forumra és olvasnék érdemben valamit a PS-ről"
Ezért kérdeztem, mert te írtad. -
sp8787
addikt
válasz
Sirandrish #249025 üzenetére
Jahhh ritkan de akkor meg beirsz egy embargo-t serto spoiler-t.
Vagy csak azert ,hogy elmond ,hogy masok elott hetekkel jatszol egy jatekkal.Igen ezert megeri idejarnod.
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #249036 üzenetére
Az ég világon semmi baj nincs azzal, hogy felhoztad. Csak nem értem, hogy mit vársz ettől a topiktól?
Tegyünk fel... Akciós lesz a PS+ egy boltban. Hova írom be? "szakmai" topikba? Szerintem nem, semmi szakmai nincs benne. Inkább egy közösségi topikba írnám, hogy tájékoztassam a közösséget róla.
-
.LnB
titán
válasz
Őszinte leszek, én megértem, de nem érdekel. Vannak moderátorok, vannak topikgazdák, majd ők eldöntik. Ráadásul többször ki lett tárgyalva már a téma. És abban maradtunk mindig, hogy jó ez így.
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy te mit vársz amikor 3-4 naponta feljössz? Miről szeretnél itt olvasni konkrétan? Mert a rendszer fix, a hőfoka, zajszintje fix. És a Sony még az update-ek pontos leírását sem adja meg. Mi változhat 3-4 naponta a konzollal kapcsolatban?
Nekem is van rengeteg téma ami nagyon zavar. De nem szólok hozzá. Vissza lehet olvasni, szóvá se teszem. Persze tőlem ez elég nevetséges is lenne, ha pont én szólalnék így fel.
Az offtopikot én konkrétan többször is próbáltam fellendíteni. Senki se nézi. Olyan is volt, hogy konkrét off témát írtam oda, ide pedig belinkeletm. Mindenki ide válaszolt, nem abba a topikba. Megpróbáltam, nem ment, többet nem tehetek.
A jövőre nézve akár működhet is a két topik. A téma összefoglalóba lehet szép nagy betűkkel írni, hogy egyből szemet szúrjon (például így: [link] ) Oda pedig akár lehetne keresztlinkelni a két topikot. Apróság, de szerintem fontos lenne a "PS5 közösségi", és egy "PS5 technikai" topik elnevezések is. Mert egyformák első ránézésre, ezért rákényszeríti az olvasót, hogy végigolvassa, hogy melyiket keresi. Az OFF topikba ott van óriási betűkkel, hogy OFF, azt meglátja a felhasználó és már taszítja is, mondván "tuti nem ezt a topikot keresem".
-
S e t h
nagyúr
válasz
Számomra rejtély, hogy amíg az xbox off topik pörög, addig a ps offban ördögszekereket terelget a szél.
Ennek (is) köszönhetően itt meg mindenről(is) folyik a diskurzus. -
TCr
veterán
válasz
Sirandrish #249028 üzenetére
Nekem most a Ghost of Tsushima ilyen.
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #249016 üzenetére
Akkor ha megjelenik a PS5, akkor csináljuk egy PS5 közösségi, és egy PS5 technikai topikot szerintem. Ez a két megnevezés szépen elkülönítené a két tábort szerintem.
(#249019) 30z.Samu
Lehet? Van. Igazam van.Érdekes ezt olvasni/hallani mindenkitől, hogy szar a hang. És amikor visszakérdezek, hogy és akkor a NASCAR-t nézed?!
Mer' azok csak körbe körbe mennek...
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #248889 üzenetére
Adnak. A 2000 eurós Legends Edition mellé
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Sirandrish #248886 üzenetére
Nincs erre egy topik?
-
felixo
őstag
válasz
Sirandrish #248086 üzenetére
Azért ilyen (press !?) ismerős nekem is jól jönne.
-
felixo
őstag
válasz
Sirandrish #248080 üzenetére
Erre emlékeztem és visszakerestem, hogy jól emlékszem-e.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #248078 üzenetére
Mi, egyszerű halandók meg várhatunk még majdnem 3 hetet.
Én tegnap kezdtem újra az első részt, hogy ráhangolódjak
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #248076 üzenetére
Helyes
-
felixo
őstag
válasz
Sirandrish #248078 üzenetére
Ahogy anno a Days Gone-t is.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #248075 üzenetére
Akkor lenyúltad valaki példányát?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #248072 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #248072 üzenetére
Tesztet írsz valahova róla?
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #228898 üzenetére
kb 1 hét alatt megvoltam vele
én rövidnek éreztem, jó lenne még vmi DLC
a 15 órát hagyjuk, inkább 30 -
Xaels
félisten
válasz
Sirandrish #228908 üzenetére
Igen a The Force Unleashed.
-
Xaels
félisten
válasz
Sirandrish #228904 üzenetére
Ennyi az UC4 is, a TFU 8 óra volt a TFU2 meg 5.
-
törölt tag
válasz
Attól függ. 10-40 óra. Mennyi mindent csinálsz meg. Mennyire fedezed fel a térképeket. Illetve milyen nehézségiszinten játszod végig és mennyire vagy ügyes.
Legkönnyebb szinten egy 7 éves is végigmegy rajta. Legnehezebben és alatta eggyel nyújt kihívást, amik nyújthatnak pár órát a játékon.
-
Wesder
titán
válasz
15h
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #228787 üzenetére
PS4-re nem jön. A Console Exclusive fogalmat még meg kell jegyezned.
Ami nincs mindkét konzolra az nàlam ex.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Sirandrish #228788 üzenetére
Az bebaszna :D
De azért igen jó hogy meglépi ezt a ps, mert pl pont a ravaszokkal van bajom, hosszú úton jàr ezàltal ha löni kell kis pisztollyal akkor nem tudok olyan gyorsan pötyögtetni, de ezért màr nem fogok valami elite kontit venni.:D
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sirandrish #228731 üzenetére
Pár ezer óra PCs Diablo rutinnal állítom neked, hogy ps4en a Diablo 3 irányítása sokkal jobban kézre állt illetve kényelmesebb volt a játék.
-
válasz
Sirandrish #228723 üzenetére
Aki kifejezetten nem szeret kontrollerrel játszani, viszont ragaszkodik a játékkonzolhoz amit alapvetően kontrollerrel lehet kezelni, annak mégis jó lehet a méregdrága átalakító. De ők akkor nem a szegények, mert minimum kell hozzá egy drága játékos monitor, bill és egér, plusz egy gamer szék is. És mindenképpen görnyedni kell előtte, mert az apró betűs részeket különben nem lehet elolvasni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #228723 üzenetére
Ez sem lehetséges, egy gépnek nincsenek érzelmeik.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #228687 üzenetére
Volt TN paneles laptopom, és ott nagyobb probléma volt a függőleges betekintési szög. Valahogy sosem sikerült elérnem, hogy ne legyen a homogén felület színátmenetes. Szóval ha TN paneles monitort használ az ember, akkor tényleg oda kell szögezni a fejét merőlegesen a panellel. De azóta gondolom fejlődött a technológia. Annyi előnye van mondjuk a TN-nek, hogy gyorsabb, ami játékoknál hasznos.
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #228672 üzenetére
Nekem annyi maradt meg bennem a Black-kel kapcsolatban hogy az akkori viszonyokhoz képest cseszettjó grafikàja volt. Aztàn lehet a nosztalgia mondatja ezt velem.
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #228670 üzenetére
Emlékszem hogy PS2-n toltam az első részét. Eléggé felejthető alkotàs volt szàmomra. Nem vesztettél vele semmit szerintem.
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #228663 üzenetére
Ez jó kérdés, mert ugye PC-re is ott a Gears5.
Én inkàbb azt nem értem, hogy miért akarnak egyesek PC-t csinàlni a konzoljukból? -
pulffy
őstag
válasz
Sirandrish #228625 üzenetére
Nekem csak az volt, és kikérem magamnak hogy gagyi
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Sirandrish #228550 üzenetére
Nyilván alkat kérdése is, én meg akartam tanulni így szántam rá időt. Ma már cod alatt is simán lelövöm az egeres játékosokat.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #228554 üzenetére
Én nem kínzásnak fogom fel, inkább amolyan kihívásnak.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #228550 üzenetére
Ha nem gyakorlod, nem is fog menni.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Sirandrish #228526 üzenetére
Nekem jó le ps5re is, addig ki kéne játszani az első részt is
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #228534 üzenetére
Remélem az Ubisoft is hoz valamit, ahol lehet tornyokat mászni, elvonási tüneteim vannak. Akárhányszor meglátok egy templomtornyot megszólal a sas a fejemben
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #228532 üzenetére
Ne szomorkodj,biztos jön új kólofgyuti is
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #228530 üzenetére
Az egy dolog,hogy valakinek nem tetszenek,de ezek közül az összes a saját stílusának a krémje...én meg mindenevō vagyok (kivéve a multi shooter)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #228524 üzenetére
Lássuk csak: FF7R,Nioh2,CP2077,TLoU2,Ghost of Tsushima és ha a csillagok összeállnak akkor EldenRing...a többi elmegy szódával
-
válasz
Sirandrish #228524 üzenetére
A TLoU Part II-t legalábbis már nagyon várom, arról tudom, hogy biztosan jó lesz.
-
válasz
Sirandrish #228511 üzenetére
Irrital a ds4-bol kiallo darab.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #228482 üzenetére
Ez így van.
-
válasz
Sirandrish #228461 üzenetére
Napok óta? Ezek szerint kicsit le vagy maradva... Az új felhasználási feltételeket kell elfogadni, utána jó lesz.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #228463 üzenetére
Egy ekkora fantól ez a legkevesebb.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #228461 üzenetére
Ne ezen az oldalon keresd a Zeldát.
-
Xaels
félisten
válasz
Sirandrish #213588 üzenetére
Remnant: From The Ashes
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #213572 üzenetére
Golden Key-hez lévő kódokat értettem alatta
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #213563 üzenetére
Én azért nem, mert ha olyan elfuserált lesz a looter része, mint a 2-nek, akkor nem is kell.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Sirandrish #212437 üzenetére
Mert ők már a N64-nél, de legkésőbb a GameCube-nál felismerték, hogy hiába nagy a gamer piac, az emberek nagy része nem fog két eszközt venni ugyanarra a feladatra, mert minek. Ezért a Nintendo kialakított magának egy saját, egyedi piacot, ahol a saját, egyedi konzolainak és játékainak nincs konkurenciája, a multiplatform átfedés is csak szükséges mértékű. A Microsoft erre még csak most jött rá, a gamepassal, eddig csak a PC-s beidegződéssel próbálták lenyomni a konkurenciát és uralni a terepet.
-
törölt tag
válasz
jól csinálják amit csinálnak, mert a Switch szárnyal.
Akkor a Sony is jól csinálta.
-
Moby
veterán
válasz
Hanem még miről?
Ha meg lehet tölteni csudás tartalommal a képernyőt megjelenéskor, akkor 5 év múlva nem lehet?
Dehogynem. Hogy közben az nvidia kidob két generációt, vagy akármennyit...húkerz.
A ninty is annyira van el a saját játékaival, hogy mamár a minden is jön switchre. Witcher3 prevgensetuppal, aztán mégse jajveszékelnek az emberek. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #212344 üzenetére
Siess, siess, ne hogy lemaradj, és ne tudd elmondani magadról, hogy neked day one megvan a konzol!!!444(négy)
-
Moby
veterán
válasz
Sirandrish #212400 üzenetére
A switchel hogy van ez?
Ez miért csak a sonyn van leverve örökké, mintha bármelyik konzolgyártónak amúgy brutálpécé-killer gépet volna kötelező kidobni.
Ha a sony most kihoz egy olyan gépet, amivel tényleg el lehet normálisan 4K-ban játszani, engem tovább nem érdekel tovább a pc, akkor sem, ha 5 év múlva sokkal komolyabb hardverek lesznek. 8K tévét nem veszek a következő sok évben sem, akkor sem, ha a gyártók kíntszarnak ezért. Ugyanazt a felbontást kell majd kiszolgálni a gépnek a gen végén, mint a gen elején. Ebben mi fog "elromolni"? -
sp8787
addikt
válasz
Sirandrish #212398 üzenetére
Ez egyebkent sztem siman beteges/fuggoseg kategoria marmint ez az "en mindennel mindenen jatszani akarok ami barhol barmikor megjelenik".
Es mielott azt hinned ,hogy ezt bantasbol irom hadd mondjam el ,hogy az amit en csinalok az is siman beteges/fuggoseg.A PC-rol nekem van egy egyszeru velemenyem. Uljon le a PC ele jatszani a t*kom! Eleget ulok PC elott nehogymar meg jatszani is ott gubbasszak.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #212405 üzenetére
+1
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #212400 üzenetére
Teljesen más lesz most a helyzet. A ps4 már megjelenésekor se volt túl erős.
-
FunPro
őstag
válasz
Sirandrish #212401 üzenetére
4K-t nem fogod kihajtani (hosszútávon) abból az árból, amit írtam.
De ja, azért nem is írtam bele a számítgatásba.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #212396 üzenetére
De konzoloknál a fix hw előny és nem fog elavulni pár év alatt.
-
-FLY->
őstag
válasz
Sirandrish #212392 üzenetére
Én a tapasztalatomat írtam le. 20 éve van és amíg élek lesz is gamer pc-m, ebből nem engedek, tengermély beidegződés és hobbi.
Nem vagyok a platform rajongó, amíg nem fizetnek érte, de sokkal jobb hely a játékra ps, szvsz.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #212392 üzenetére
Én megértem amit írsz. Magyarítások is számítanak sokaknak + jobb grafika, stabil 60fps mindenhol.
Valószínűleg PS5-nél már a grafika és a fix 60fps is meglesz mindenhol akkor már ez se fog hiányozni. Én csak ps-en játszom és fogok is de ami igaz az igaz. -
sp8787
addikt
válasz
Sirandrish #212381 üzenetére
A Nintendo-nak k*vajol megy.
Szoktam nezegetni a Famitsu Sales-t. Mondjuk nem csak azert hanem ,hogy lassam ,hogy mennek az uj megjelenesek. Pl. errol az Oninaki-rol alapban soha nem hallottam volna ha ott nem latom ,hogy viszik mint a cukrot mindket platformon(PS4/NSW).
-
sp8787
addikt
válasz
Sirandrish #212378 üzenetére
Es a Nintendo? Ok is konzolokat gyartanak es ha ugy nezzuk ellenkezo iranyba futnak.
-
Moby
veterán
válasz
Sirandrish #212378 üzenetére
Annak idején a konzolváltást sikerült hozzáigazítania a kijelzők felbontásváltásához. Erre most nem volt esély.
-
sp8787
addikt
válasz
Sirandrish #212373 üzenetére
Ez teljesen ok mert amit irsz az vasarloi nyomas ami egyben lehet fejlesztoi nyomas is.
De ,hogy jon ebbol ,hogy a konzolok/konzolgyartok futnak a PC-k utan?
Vagy nem szoszerint ertetted es csak ugy szorakozasbol futnak azaz nem akarjak utolerni.Ha igaz lenne amit irsz akkor sokkal surubben lenne generaciovaltas.
-
sp8787
addikt
válasz
Sirandrish #212364 üzenetére
Te sztem viccelsz. Miert futnanak a PC-k utan?
Szted a PCs eladasok kenyszeritik a konzolgyartokat a fejlesztesekre?Ez sima innovacio.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #212364 üzenetére
A warez miatt mindig is népszerű fog maradni.
-
Moby
veterán
válasz
Sirandrish #212343 üzenetére
Mondanám, hogy én is, de ahogy írtam: én BC nélkül is veszem azonnal.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Sirandrish #212308 üzenetére
Kiégett benne az izzó. A Sony storeban tudsz hozzá izzókeszletet rendelni, de nem olcsó.
-
Moby
veterán
válasz
Sirandrish #212333 üzenetére
-
Moby
veterán
válasz
Sirandrish #212310 üzenetére
Jobb minőségben, egy valszeg jobban működő rendszerben, igen. Bármikor. Azonnal. Nem tudnak olyan árat mondani, hogy ne álljak ott a nyitás előtt a sorban
-
Bétaville
senior tag
válasz
Sirandrish #212299 üzenetére
Én sem fogom hamarabb megvenni.
-
válasz
Sirandrish #212305 üzenetére
Van a kontroller alján egy süllyesztett RESET gomb. Ezt nyomd be 3-5 másodpercig, majd ellenőrizd, hogy megjavult-e.
-
Moby
veterán
válasz
Sirandrish #212303 üzenetére
Ha tényleg lesz BC, meg remastering by emulation akkor bő nyállal meg lehet azt venni launchkor
Mondjuk én ezek nélkül is venném-veszem, csak jönne már
-
válasz
Sirandrish #212303 üzenetére
Lehet viccelni vele, de két évre rá biztosan nem hoznak ki Pro változatot. Egyrészt a jelen konzolgeneráció esetén jórészt technikai kényszerből lépték meg, másrészt kb. félúton, vagyis három évre rá. A PS5 viszont időtállóbbnak ígérkezik, vagyis nem is biztos, hogy lesz belőle erősebb változat.
-
FunPro
őstag
válasz
Sirandrish #212299 üzenetére
A pro majd csak 2021-ben jön, miután lehúztak mindenkit a simával...U.I.:
Bocsi már látom. Még nagyon reggel van!
-
Moby
veterán
válasz
Sirandrish #212265 üzenetére
Miért kérdezed meg, amikor legalább 4 posztot írtam arról, hogy nem tetszett, és miért nem?
Nem tetszett. Ez a játék vizuálisan szerintem szörnyű. Az, hogy minden izeg-mozog, szétesik és morfolódik az tényleg ütős, de ahogy ezt prezentálja, az nem. Nem tetszett a QB-ben sem, és üvölt róla, hogy ez ugyanaz a moci. És nem az a bajom alapvetően, hogy túltolja a színeket, hanem ahogy ezt csinálja. Lehet ezt nem paraszt módon csinálni, hanem jól, és akkor zseniális a végeredmény: ld. pl Infamous SS(pláne a First Light). Ennek nem sikerült.
Mégegyszer nem írom le. -
Moby
veterán
válasz
Sirandrish #212262 üzenetére
Én sem tudom milyen konzolon, pécén toltam.
Egyébként én azt sem értem, hogy a QB (is) mitől volt egyedi. Egy tökjó sztorifelütés volt, amiből nem tudott kihozni semmit, és egy full középszerű, nagyrészt uncsi lövöldévé tette saját magát. 9 évvel ezelőtt a singularity is sokkal nyúlt ugyanehhez a témához. Nem volt abban a QB-ben semmi egyedi, ahogy ebben sem, maximum "csak" design szempontból. Ez ma már kevés.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Sirandrish #212245 üzenetére
Nyugtasson a gondolat, hogy én is azt a részt 2-3-szor kezdtem el újra, valahogy a tetején a 2 telekinetikus k*cs*gnek mindig egyszerre támadt kedve hozzámb@aszni egy antenna tányért. .LnB : nekem a hosszával nem igazán volt bajom, a mellékküldik + az eldugott rejtvények elnyújtották annyira, hogy ne unjam meg, de pont elég legyen.
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #212247 üzenetére
Mit nem vettél fel? Ott mit lehetett felvenni?
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #212245 üzenetére
Egyszer sem haltam ott.
Csak leestem párszor alulra, és vissza kellett "lifteznem" oda ahol épp tartottam. Annál a legvége nehezebb amikor a tesóig kell eljutni. -
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Sirandrish #212241 üzenetére
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Sirandrish #212229 üzenetére
Nem, elég egyszerű volt. A legtöbb adja magát a sztori közben + mellékküldikkor.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #212185 üzenetére
Igen mást sem csináltam csak lőttem az előrohangáló célpontokra a spéci kis pisztolykámmal halálra unott pofával...
Biztosan később beindul de na ez egy kicsit uncsíí kezdés volt számomra.
Idave:Ott a sztori vett meg kilóra.
Xboxom meg 360 óta nem volt és valszeg soha nem is lessz többet -
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #212185 üzenetére
Nekem is 2x kellet nekifutnom a QB-nek, de a történet miatt megérte.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #212109 üzenetére
Te Próval nyomulsz? Nem volt gáz a frame rate?
Ja most nézem hogy PC-n nyomtad.
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #212109 üzenetére
Épp most néztem hltb-et. 10 óra (20ról volt korábban szó). Sebaj, nyomom.
szerk.: Amúgy a Credits (list)-tet a menüből is el lehet érni. (Tök ciki, hogy Pc-n toltad)
-
Madoc
veterán
válasz
Sirandrish #210631 üzenetére
Kell még a 25% kód?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest