- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyggelig
senior tag
-
Peace
nagyúr
válasz
Jim-X #250391 üzenetére
Én igyekeztem valamilyen szinten betartani a megjelenési sorrendet. TLoU után UC 1-2-3-4-LL, RDR1 (PS Now), Beyond: Two Souls és a többi. És akkor egy ponton túl nem bírtam magammal, rámentem a H:ZD-ra meg a GoW-ra is. De ott már csak pislogtam, hogy mi mindent kihoztak ebből a kis masinából. Mondjuk már az UC4-nél is!!! Most meg a TLoU 2 videóktól végképp lehidaltam. Holnap éjjel meg lesz tolva és iszonyatosan megszurkálom az összes rohadékot!!!!!!!!!!
-
Gery9112
őstag
válasz
Jim-X #167521 üzenetére
Nagyon jó film. Én a Jó a Rossz és a Csúfot fogom.
- Kétféle ember van ezen a világon. Az egyiknek kötél lóg a nyakában, a másiknak meg le kell vágnia. Figyelj, a nyak, amin a kötél van, az enyém. Enyém a kockázat, ezért legközelebb többet akarok, mint a felét.
- A kockázatot tényleg te vállalod, de a kötélről én váglak le. Ha csökkentjük a százalékomat, talán nem tudok pontosan célozni.
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Jim-X #158368 üzenetére
Nem , sima karakter.
Amúgy ezt a season dolgot se vágom , hogy mi az pontosan...
( Kicsit utána olvastam , érdemes szezon hőst indítani , mert ha jól értettem szezon végén átkerül a normál karakterek közé ,mindennel együtt.
Az extra nyalanksagokrol nem is beszélve amik a szezonban megszerezgetoek)
Akkor hagytam abba a Diablot mikor a reaper of souls megjelent .
-
wierra
senior tag
-
lionshamlet
senior tag
-
törölt tag
válasz
Jim-X #156531 üzenetére
Az a határ azért nagyon messze van
Én 75 fokon veretem napi szinten a 4K-t (40 col monitorként, azaz 60 cm), de 85-ig elmennék, odáig még nincs jelentős kényelemvesztés. 90 fok felett már sok. ott már tekergeted a fejed is rendesen, az meg már nem jó.
Namost 75 fokon sem dealbreaker ám a 1080 sem. Jó élsimítás mellett (TAA4x mondjuk) bőven élhető a fhd is(persze ha tehetem, azért inkább a 4K). Szal én csendesen megkucogom ezeket a nekemmár2méterrőlispixelesötvenötönafullhd típusú hozzászólásokat -
csipesz80
tag
válasz
Jim-X #156266 üzenetére
inkább a VR érdekelne az exclusivok nekem nem jönnek be ezért is vettem annó x-et (ezért nem is fogja belepni a másikat a por, de ebbe ne menjünk bele mert nincs értelme). csak úgy néz ki hogy boxhoz nem lesz VR ezért érdeklődöm hogy a slimre is rá lehet kötni a szemüveget vagy csak a pro-ra?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Jim-X #149486 üzenetére
Mai világban sose tudni.
Techinkai, grafikai szempontból biztos is, ha hozza azt a hangulatot is az új program, akkor engem megvettek kilóra, és újra átmehetek egy kicsit gyerekbe.
Viszont a régi játékban megjelent Venom, Carnage, a szimbióták, az utolsó boss fight "Carnage Doctor Octopus" -al meg egyenesen félelmetes volt anno: [link], nem tudom hogy lesz -e ilyesmi az újban.
-
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Jim-X #149406 üzenetére
Normalon az összes nyersanyagom és lóvém elhasználtam és egy másodperc miatt nem sikerült a Frozen Challenge. Többször nekifutottam, és totál lenulláztam magam. Erre mondják a többiek hogy vegyem le easyre, sehol nem számít hogy milyen nehézségen tolom.....hát....egy lövés a legnagyobb vadnak is és fekszik...... Ha ezt hamarabb tudom nem szivatom magam a challenge-ekkel. Mehetek majd megint farmolni NG+ előtt emiatt.....
-
marilllyo
veterán
válasz
Jim-X #149058 üzenetére
Nyugodtan visszamehetsz most is. NG+ nak ...sok értelme nincs hacsak nem UH-n akarod indítani. De addigra legyen 100% minden és vegyél meg mindent ami csak kellhet. Legfőképpen amiket előzőleg felsoroltam. UH-n drágák a cuccok. Egyébként a játék jófej. Miután végigvitted bármikor csinálhatsz ng+-t az aktuális felszereléssel.
-
marilllyo
veterán
válasz
Jim-X #149054 üzenetére
Na persze, ha plázacica módjára ruhácskákra tapsikolod el a mánit akkor nem lesz pénzed szipi-szupi 4modos robinhood nyílra.
Nem kell semmilyen ruhát venni. Keresd meg a power-cell-eket és nyisd ki a legendary ruhát. Segítség
Ezzel még Ultra Hard-on is elleszel. 1 ütést megúszol vele.
-
marilllyo
veterán
válasz
Jim-X #149050 üzenetére
Az alapjátékban 3 mod-ig fejleszthetőek a fegyverek. A Frozen Wilds-ban már 4 mod-osat is vehetsz. (Adept striker, adept powershot bow)
De nem kell hozzá NG+. Ki lehet maxolni mindent alap végigjátszáson... és akkor NG+ ra meg meghagyni az Ultra Hard-ot. Pitiáner feladat...
A legnagyobb robotok pl. Thunderjaw fixen lila mod-ot dob. Ezt az alapjáték egyik hunting challengén tudod farmolni. Ott ahol Thunderjaw-okat kell ölni.
4 lila mod-dal azért már lehet hasítani még ultra hard-on is. -
dvd24
senior tag
válasz
Jim-X #149050 üzenetére
Ha csak normal módban vitted végig, akkor 3 modos cuccaid vannak. New Game+ -ban lehet szerezni 4 modosokat.
Én úgy nyomtam, hogy először végigvittem normal módban, utána jött a new game+ kiegészítve a DLC-vel normál nehézségen, itt kimaxoltam mindent (fegyverek, páncélok), harmadikra meg ultra hard, csak a főküldikre koncentrálva a new game+ -ban megszerzett cuccokkal.
-
.LnB
titán
válasz
Jim-X #148790 üzenetére
Tegnap végeztem a Left Behind-dal. És utána erre a kommentre gondoltam. Mond már el miért potyogtak a könnyeid?! Asszony hagymát vágott melletted vagy mi?!
Aranyos volt, meg minden. De mikor végeztem, első dolgom volt, hogy Messenger-en írni havernak (aki már végignyomta korábban és mondta nekem, hogy milyen jó), hogy ennek tényleg ez a vége? Ennyi?Szóval nekem ezzel is az a bajom mint a main játékkal, nem tudott meglepni.
(mondjuk részben igen, mert nem erre a befejezésre számítottam)
Tudom, hogy tök más stílus, de a LoU előtt a FF XV-t játszottam végig. Ott többször kerestem az államat a sztori miatt. Abba volt csavar, volt meglepetés, és nagyon epic jelenetek. Persze más stílus, de az élvezeti faktor nálam sokkal magasabban volt.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Jim-X #148765 üzenetére
Annak meg pláne nem sok értelme van hogy 4x-5x menjek végig a story-n azért mert beletették hogy minden fokozaton játszd végig...
@Urizen - Hunting chalenge-nek egy titka van ahogy szinte az összes open world játéknak is, side questeket kell csinálni, én pl a story felére elértem az 50-es szintet ,persze az 50-es szinthez kellett néhány harc.
@Zsinder - Jó ez igaz, de még normálon is brutál nehéz szerintem, kicsit túlkapták a játéknehézség belövését.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Jim-X #145477 üzenetére
Drake-nek vannak beszólásai, amin én is fetrengtem.
Amikor vannak a templomban és telefonon küldi el Sam-nek a képeket hogy azonosítsa be őket. Benyögi Sully-nak, csak hogy Sam kicsit hasznosnak is érezze magát, érted...
Vagy legalábbis én hirtelen így fordítottam, de jó volt.
De ne soroljuk fel az egészet, mert lehet van aki még nem játszott vele és ellővünk minden poént. Bár itt szerintem elég kevesen vagyunk, akinek be kell mutatni ezt a szériát.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest