- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kriszpontaz #271763 üzenetére
Ha nem is egész évre, de egy-két hónapra tuti előfizetnék rá akár teljes áron is
-
válasz
kriszpontaz #271524 üzenetére
Igen, ha közben használtad másik HDD/SSD-vel, akkor új kulcsokat generált és tárol, és ugy már nem fogja kezelni a megelőzően használt SSD/HDD-n levő rendszert. Ez azt jelenti, hogy minden adat elveszik, és sehogy sem lehet kinyerni belőle értelmes információt. A rendszerszoftver teljes újratelepítése után viszont újra használható.
-
Wesder
titán
válasz
kriszpontaz #271524 üzenetére
Nem lehet azonos, mert akkor màr rég feltörték volna.
-
eisento
addikt
válasz
kriszpontaz #271518 üzenetére
nem semmi ilyesmi. kivettem beletettem a masikat az ugye full ures volt ott kellett a ps4update fajl. de sztem leveszem a hirdetest mert 2 csak igergetett a faszbukon meg szamurajkardos tezsvir jelentkezett
-
eisento
addikt
válasz
kriszpontaz #271516 üzenetére
koszi.
-
janeko
őstag
válasz
kriszpontaz #271440 üzenetére
Ez megoldás lehet erre a problémára? Te találkoztál már hasonlóval amit leírtam?
Egyébként köszönöm szépen a linket. Délután ki is próbálom hátha megoldja.
-
Kockás60
junior tag
válasz
kriszpontaz #271440 üzenetére
Az adatbázis újjáépítése biztonságos ? Mármint, úgy értem,hogy nem töröl semmit amire szükség van ?
#271433refrigerator
Persze, értem ÉN. Mindíg jobb ami "ingyéé" van -
bagyulajuve
addikt
válasz
kriszpontaz #271333 üzenetére
Origins-szel sokáig nem is játszottam, csak a történelmi bemutatókat nézegettem
aztán el kezdtem és nagyon tetszett, végére kicsit untam ugyan, de abszolút jónak ítélem meg a játékot, sajnos az Odyssey és Valhalla már nem tudott annyira megfogni sem történetileg, sem játékügyileg -
ldave
félisten
válasz
kriszpontaz #271160 üzenetére
Vissza, de nem a régi, onnan semmit nem hoztak át, teljesen üres a mostani.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
kriszpontaz #271130 üzenetére
Kösz a tanácsot! Erre nem is gondoltam!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kriszpontaz #271061 üzenetére
Szedd szét és a nyák alapján be lehet azonosítani.
-
Wesder
titán
válasz
kriszpontaz #270828 üzenetére
Ja hogy ne kelljen megvenni újra őket. Így màr érthető.
-
Wesder
titán
válasz
kriszpontaz #270821 üzenetére
Steamet még értem is egyébként, de Origin minek?
-
FunPro
őstag
válasz
kriszpontaz #270818 üzenetére
Ha ilyen lesz, én rögtön kettőt is veszek!
De tényleg.
-
Wesder
titán
válasz
kriszpontaz #270818 üzenetére
Minek vàrsz ilyenre, mikor ott a PC?
Meg ha van is akkor meg tökfelesleges. -
Carvus
senior tag
válasz
kriszpontaz #265998 üzenetére
Kb minden rendelés szállítás után kiírja, és nem csak összidőt hanem azt is, hogy az adott csomaggal mennyit bajlodtál.
-
F-ECT$
titán
válasz
kriszpontaz #265731 üzenetére
Ha nem tolod párhuzamosan 10+ játékkal, akkor elég a belső SSD is. Eleinte én is kicsinek gondoltam a 600 GB-ot, de 1-2 multi mellett 1-2 single játéknál sosem játszok többel, az meg bőven elfér. Persze ha jönnek a 150 GB+ játékok, akkor már kicsi lesz, de most még a többség 50 GB környéki.
-
saelin
veterán
válasz
kriszpontaz #265723 üzenetére
Egy FireCuda zötyög a pro-ban ami jól teszi a dolgát. Én ezt az sshd-t inkább kísérleti jelleggel raktam a gépbe mint a teljesítménye alapján. Szerintem nem sokkal gyorsabb mint egy hagyományos hdd. Ismerős pro-ja multiplayer játékokban 2-3 másodperccel van lemaradva a pályára töltésben. Viszont a 2 TB hely nagyon jól jön. Sok multis játék, AAA címek és persze egy tonna rövid indie játék is állandóan fent van. Vakarom is a fejem hogy a 600 GB-os Ps5-el hogy a fenébe fogok kijönni jól...
-
saelin
veterán
válasz
kriszpontaz #265126 üzenetére
Thermal padokat használnak paszta helyett. Van már ilyen.
Typo szerintem. -
hhenry
őstag
válasz
kriszpontaz #264319 üzenetére
A 360-ra eddig nem sértődött meg
-
Rogiii
aktív tag
válasz
kriszpontaz #263496 üzenetére
És egy db ilyen minus pad8 elég vagy több darab kell egy ps4-hez?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
kriszpontaz #263496 üzenetére
nekem PC-n is csalódás az MX4, a sima "kékkupakos" fehér noname paszta jobban teljesített lényegesen
közben még mindig nincs PS4-em, eddig köldököt nézegettem, most az aprót de amik érdekeltek volna elkeltek a mostani kínálatban meg nincs épp megfelelő, közben kérdeznék:
(#260468) LeventeV: ha veszek konzolt, akkor ezeket a PS Hits játékokat simán meg tudom venni egy friss profillal magyar címmel, stb. mindenféle trükközés nélkül? Nem sok cím van ami kifejezetten érdekel, de akkor legalább ezt nem kell összelogisztikáznom a vásárlással, ha épp nincs a wishlistből egy sem a géphez alapból.
-
marilllyo
veterán
válasz
kriszpontaz #263497 üzenetére
Én is mx4-gyel húztam újra hármat is. Hangtalanul üzemelt az első két hétben. Azóta megint üvöltenek. Úgyhogy köszi a tippet, és teszek egy próbát velük én is. Belinkelnéd, hogy pontosan mit rendeltél?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kriszpontaz #261423 üzenetére
Azt tudom, hogy VOLT ennyi, de most nem ennyi, és már nem is lesz ennyi.
-
FunPro
őstag
válasz
kriszpontaz #259556 üzenetére
Majd megveszem 8. kiadást, ami TÉNYLEG tartalmaz minden dlc-t...
(Amúgy a 3-nál már lehet nincs ilyen probléma, de a kettőnél sokaknak felkopott az álla. Meg úgy amúgy is kapja be a 2K.)
-
marilllyo
veterán
válasz
kriszpontaz #259556 üzenetére
12-14 körül mozgott a deluxe?! Abban benne vannak a dlc-k. Tartalom szempontjából oké, de nem kötött le a dlc-k sztorija. Talán most az utolsó...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kriszpontaz #258517 üzenetére
Ja ne aggódj, nekem egyszer anno maradt már a kezembe PS3 venti csati is, pedig az jóval masszívabb, csak jobban szorult annál, amit megszoktam...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kriszpontaz #258505 üzenetére
Ha nem az elsőt szeded szét, akkor tudod, hogy eleve a táp oldalon kezdünk, utána fogó, és a szokásos trükk. Ahhoz nagyon nagy szerencse kell, hogy csak az ón engedje el, 90%-ban feljönnek a padok/fólia is.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kriszpontaz #258455 üzenetére
Ez egy eléggé ismert "hiba" a PS4-eknél, állandóan letépik. Mondjuk azt hozzáteszem, hogy ez azért van, mert mindenki ki akarja simán rántani. Meg van a módja hogy lehet szépen kihúzni, de attól üggetlenül még egy gagyi megoldás, és indokolatlanul szoros a csati.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
kriszpontaz #258454 üzenetére
Igen, pont pár napja járt le.
-
Scale
őstag
válasz
kriszpontaz #258320 üzenetére
Ahogy nézem van 10méteres kábel is ami tudja a hdmi2.0-t, aminek feltétele a 18gbps sávszélesség, ezt ígérték erre a Sandberg kábelre is ami 5méteres, mégse jó. De szerintem akkor még megpróbálok másik kábelt rendelni, aztán kiderül, ezt meg visszaküldöm..
-
Scale
őstag
válasz
kriszpontaz #258308 üzenetére
Illetve a 2160p YUV420-ban probléma nélkül viszi, csak az RGB beállítással van a gondja.
-
Scale
őstag
válasz
kriszpontaz #258308 üzenetére
Hát pedig árusítanak ezzel ellentétben hosszabb kábeleket is ezzel az ígérettel. Én elhiszem hogy tart már itt a technológia.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
kriszpontaz #258051 üzenetére
Tómáv, és nem ingyenes teljesen a játék, hanem csak a héten.
-
V60
aktív tag
válasz
kriszpontaz #255027 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
saelin
veterán
válasz
kriszpontaz #254988 üzenetére
Az Elite Dangerous-ban is van ilyen.
-
Jim-X
őstag
válasz
kriszpontaz #254988 üzenetére
Uuuuu de jo volt
-
RangerFox
veterán
válasz
kriszpontaz #254668 üzenetére
Amúgy ez nem a teljes soundtrack (sőt, a fele nem is abból van). Jobb híján fent van youtube-on, egyszer érdemes végighallgatni, nagyon konzisztens dallamvilága van. Ilyen téren a Sony nagyon odateszi magát, GoW, Detroit, Spider-Man, Death Stranding, The Last of Us, most ez... Mindegyiknek nagyon jó a soundtrackje.
-
marilllyo
veterán
válasz
kriszpontaz #254405 üzenetére
Tegnap este elkezdtem... beletettem egy pár órát, de egyelőre nem...
Igazából már meg tudom fogalmazni a problémámat a játékkal kapcsolatban...
A szereplőket nem tudom szeretni egyelőre. Pláne, ahogy viselkednek... Ha nem tudod szeretni az adott karaktert...sosem tudsz igazán azonosulni vele.
Lásd pl Arthur az Rdr2 -be. Nem lehetett nem imádni a faszit, vagy Detroit-ból bárkit, Lara-t...de még NFS -ben is kedvesebb nekem a szétszpojlerezett GTR-em.
Vagy akár Last of us 1-ben ez az elb*szott apa -lánya szerű viszonynak is megvolt a maga bája...
Itt most két jelenet közti negatív kaffogásokra annyira nem tudok ráfeszülni. -
Jim-X
őstag
válasz
kriszpontaz #253562 üzenetére
Jaja, anno ezen en is sokat rohogtem. Mire gondolt es mit erezhetett a kolto?
-
FunPro
őstag
válasz
kriszpontaz #253562 üzenetére
Mondjuk ezt a készítőknek is el lehetne mondani. Ez egy játék, nem egy szemléletmód váltásra sarkalló agymosoda.
-
marilllyo
veterán
válasz
kriszpontaz #252067 üzenetére
Iiiiiiiiden!!!
Csak sajna, ez már kihalt "genre"... Ezek a vérbeli arcade játékokra már csak a mi korosztályunk emlékszik..
-
Ogre66
kezdő
válasz
kriszpontaz #252060 üzenetére
Vegulis ilyet vettem.holnap megjön reméljük jó lesz.
-
vargalex
félisten
válasz
kriszpontaz #252061 üzenetére
Azért ping-et lehet nézni lokális hálózaton is. Ott látni, hogy maga az eszköz mennyit ad hozzá...
-
vargalex
félisten
válasz
kriszpontaz #252057 üzenetére
És milyen a késleltetése? Mert ugye itt az a lényeg...
-
Carlos Padre
veterán
válasz
kriszpontaz #250739 üzenetére
De ugye tudod, hogy a játékkritika nem egzakt tudomány?
-
Moby
veterán
válasz
kriszpontaz #250788 üzenetére
Nem tévedhetetlen a ND, de azt érteni kell, hogy nem a 6-7 pontos liga. Igen, oda esik be sok, mert az van, hogy aközépszerű stúdióból van nagyon sok. A nagyrészük az. De azt is onnan tudjuk, hogy középszerűek, hogy van egy kevés szélsőség, akik oda pozícionálják őket. Az olyan meghatározó játékoknak kell a skála felső végén lenni, amik valamilyen szinten meghatározóak, iránymutatóak akkor, amikor léteznek. Nem a tökéletest reprezentálják, hanem a piacon elérhető maximumot. Ott, és akkor.
-
Lefty
addikt
válasz
Szerintem a 10/10 nem azt jelenti, hogy hibatlan egy jatek, nem jol kozelited meg. Nyilvan nincs olyan, hogy valami hibatlan. A lenyeg szerintem az, hogy maga a jatek, a tortenet, a kivitelezes, stb., mindent egybe veve milyen elmenyt ad? Osszessegeben. Peldaul szamomra a GTA5 single resze tipikusan ilyen. Total tele van mindenfele buggal, de attol osszessegeben egy paratlan elmeny.
-
Moby
veterán
válasz
kriszpontaz #250766 üzenetére
Hogy te mit láttál, az kevéssé releváns. A szar játékokat lepontozzák, de ezek a témák mindig akkor jönnek elő, amikor valami blockbuster van a porondon, és páraknak eléggé pain in the ass a szitu, hogy nem jön be az, ami sokaknak igen.
Ha nagyon akarsz, találsz erre statisztikákat, és ez még csak nem is a gödör alja:
[link]
van ilyen is: [link] -
sp8787
addikt
válasz
A 10/10-t nem azert adjak mert hibatlan egy jatek.
Ha meg minden sz*rsz*r jatekot tesztelnenek akkor latnal 2/10 meg 3.751985269/10 jatekokat.
-
Tuomas
addikt
válasz
Sokkal jobb lenne egy komplexebb skála kidolgozása, ami nem egyetlen pontszámot határoz meg, hanem egy játék főbb elemeit értékelnék.
Pl:
Grafika: 9 pont
Történet: 10 pont
MI: 7 pont
Irányítás: 8 pont
stb...
Ez sokkal jobb és korrektebb képet mutatna, mint a 10/10. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
kriszpontaz #250734 üzenetére
Na végre. Köszi behúzva. Gamer barlang vagy mi a kurv@annya meg kakiljon sünikét...
-
Moby
veterán
válasz
Akkor mi a ráknak legyen 10 pontos skála, ha úgysem lehet elérni?
Vegyük le. 9/9. Így jobban tetszik? -
Zoleee83
addikt
válasz
Ha nincs 10 pontos játék, akkor mi értelme a 10-es skálának?
Ez butaság hogy nem lehet tökéletes egy játék, miért ne lehetne valakinek egy játék tökéletes? -
Tuomas
addikt
válasz
-
válasz
kriszpontaz #243308 üzenetére
-
válasz
kriszpontaz #243308 üzenetére
Es azt tudtad, hogy az Odüsszeiaban végül hazatalal Odüsszeusz?
-
marilllyo
veterán
válasz
kriszpontaz #243034 üzenetére
Most vettem észre, hogy a deluxe változathoz megkapod az Ace Combat 5-öt is... Úgy volt, hogy csak a pre-order kapja meg....de nekem ott a library -ban.
-
RangerFox
veterán
válasz
kriszpontaz #240479 üzenetére
Használható, de körülményes, és meg kell tanulni a gombkombinációkat (ponthoz ugrás, klónozás, kameraszög váltás stb.) hogy ne legyen kellemetlen a használata. Nagyon jó tutorialok vannak benne, érdemes azokkal kezdeni.
-
mrThomi
addikt
válasz
kriszpontaz #238990 üzenetére
Köszi gondoltam. Akkor nézek valamit az akciósak közül
-
consono
nagyúr
válasz
kriszpontaz #237771 üzenetére
Dettó. Meló van itthonról, nem PS
Ráadásul az egész család itthon van, két gyerek, meg az asszony( aki tanár), melózni is nehezebb...
-
Peace
nagyúr
válasz
kriszpontaz #233745 üzenetére
A PC gyors és szeretem.
De ez a lehető legritkább esetben van ám, hogy én pont Netflixet nézzek fejhallgatóval. Legtöbbször rendes film megy PC-ről vagy azon játszok. Szóval a stick-et mindenképpen dugdosnom kell ide-oda.
-
saelin
veterán
válasz
kriszpontaz #233745 üzenetére
Pont írni akartam.
-
marilllyo
veterán
válasz
kriszpontaz #226484 üzenetére
Nem veszélyes. Sőt, talán itt jön ki a játék sava-borsa igazán. Az előkészület hosszabb és nyűgösebb projekt. Felhúzni a karaktert maxra és akkor ng+.... Idő. Itt -ott uncsi. Az u.nightmaret Én élveztem. Jó ha megvannak a dlc-k is... A BFG meg a terrormania kard jól jön itt-ott.
-
Wesder
titán
válasz
kriszpontaz #225663 üzenetére
Hobbi. Ennyi. Van aki eltudja fogadni, van aki nem.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
kriszpontaz #224409 üzenetére
Köszi szépen!
-
luigi106
tag
válasz
kriszpontaz #224390 üzenetére
Köszi a jó tippet, már be is húztam.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
kriszpontaz #224390 üzenetére
köszi
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
kriszpontaz #224399 üzenetére
Köszönöm szépen!
És a "sima" mindegyik kiadása magyar, vagy abból is bele lehet futni angol nyelvűbe? Az Alzán ez is van, de ott sincs feltüntetve a nyelv/felirat. -
30z.Samu
félisten
válasz
kriszpontaz #224403 üzenetére
Én is így vagyok vele, én többnyire lemezes játékos vásárlok. Kicsit meglepődtem, amikor a MS kiadta ezt a gépet, azért kérdeztem kíváncsiságból, hogy miként látják a tulajok, van-e értelme.
-
zojjektum
őstag
válasz
kriszpontaz #224323 üzenetére
Igen. Semmi
-
Doki16
addikt
válasz
kriszpontaz #224323 üzenetére
Én néztem nekem ott nincs semmi sajna
-
crue
őstag
válasz
kriszpontaz #216098 üzenetére
A Magyarországról elérhető store-ból törölték a konzolos verziókat, csak pc-re lehet venni onnan játékot egy ideje.
-
S e t h
nagyúr
válasz
kriszpontaz #216076 üzenetére
Köszi, megnézem még, de egyelőre csak pc-s verziókat láttam, konzol semmi.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
kriszpontaz #213004 üzenetére
Nem találtam arról infot, hogy PWMes lenne-e. ettől függetlenül kipróbáltam, és jó nagy fokkal kevéssé zavar.
Ettől függetlenül nem értem, amikor PWMes monitorom volt, sok éven át nem zavart..ui, ha készüléket váltok, a PSN előfizetés, és az elektronikusan vett játékok ugye mennek tovább az új gépre?
-
Moby
veterán
válasz
kriszpontaz #212706 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
kriszpontaz #212664 üzenetére
Én is a PWM-re gyanakodnék. Bár azért Deck véleményét megvárnám, ha megkapta a 6 játékcím kipróbálása utáni eredményt.
(#212668) GEIL
Az emberek 90%-át nem érdekli az fps. Sőt szerintem a gamer társadalom nagy része azt se tudja, hogy mi az.
Ezért az a két véglet amit írsz szerintem nem teljesen igaz. Van benne igazság, de nem ennyire sarkalatos a kép.Ez nem pro-kontra, csak leírom az én véleményemet erről.
Én is évekig Quake-eztem (125fps), és CS-ztem (101fps). Mindig is hajkurásztam az FPS-t. Ha megtehettem megvettem a drága vga-kat (meg minden mást), hogy semmi se akadjon, legyen a lehető legtöbb fps. Aztán vettem a PS-t "csak úgy". Gondoltam ha nem tetszik, eladom és kész. De mikor megláttam egy Uncharted 4-et, akkor valahogy rohadtul nem érdekelt a 30fps.Sőt hétvégén végigjátszottam a Control-t. És egyetlen egyszer sem gondoltam arra, hogy ez most 30fps.
Sokkal összetettebb kérdés ez nálam. Megéri e a befektetett pénzt a több fps? stb.. Természetesen komoly multiplayer játékoknál fontos. Profi szinten meg ez hatványozódik is. De szimpla szórakozás céljára teljesen mindegy. Több FPS-től még játék nem lett jobb. Lehet ezen agonizálni, de számomra néhányak kirohanása a témában elég erőltetettnek tűnik.
(#212675) bajnokpityu Űűűüü, ez meg most több mint hat. Lehet ez is baj lesz.
PWM sokaknál még telefon kijelzőnél is fejfájást (émelygést) okozhat. Szóval valószínűleg az lesz a gond. -
válasz
kriszpontaz #212487 üzenetére
Az SMR írása lassul be ha már fizikailag (nem feltétlenül logikailag) betelt a vinyó, ez a működési jellegéből adódik. Természetesen a játékbetöltéseken ezt nem venni észre, de tapasztalatból írom, hogy a Seagate lineáris írása ~20 MiB/s-re is lecsökken. Ez a PS4 esetén akkor jön ki ha letöltesz vagy áthelyezel rá játékot. Pl. a WD hasonló vinyója, a WD20SPZX már támogatja a TRIM-et, amivel nem lassul így be.
-
zojjektum
őstag
válasz
kriszpontaz #211788 üzenetére
és Peace
Köszönöm ezzel szemeztem én is! Most idegből rendelek is egyet -
F-ECT$
titán
válasz
kriszpontaz #211485 üzenetére
Áruk háza: lemondta.
Ipon: visszaigazolás.
Pcland: visszaigazolás.Persze nem biztos hogy lesz is belőle valami.
-
Xaels
félisten
válasz
kriszpontaz #211485 üzenetére
Én is kaptam mailt, de szerdáig még nem bontok pezsgőt.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
kriszpontaz #209588 üzenetére
Doom (1993) nagyon nagy játék.Mai szemmel is.
(#209586) VTom
AC Origins jó választás.A héten (?) belekezdek a két kiegbe.(#209589) psycroptic
Na ja.Nálam is ugyan ez a helyzet.A fiamnak kölcsön adtam a steam accountomat, így annyira nem vészes a helyzet. -
.LnB
titán
válasz
kriszpontaz #206108 üzenetére
Én legalább megköszöntem neki!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz #205988 üzenetére
Látom, csak Heavy Rain jár. Ahogy rumkola is írja, araboknak jár a másik játék.
-
Deck
titán
válasz
kriszpontaz #192159 üzenetére
Ninja havi 125 millió forintot keres, ez az alap. Ennél jobban keresne itt a topikba valaki?
-
Nayrobi
őstag
válasz
kriszpontaz #191784 üzenetére
Egy helyi konzolboltból.
-
Deck
titán
válasz
kriszpontaz #190830 üzenetére
Nem írta.
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
kriszpontaz #189877 üzenetére
Én is olvastam, de tovább görgettem, mert csak 1 gombot írnak ,hogy nem működik, ami általában az X.
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz #189865 üzenetére
Egyszerre a 4 gomb grafitpadja nem hiszem h elszállhatott.
(Már úgy értendő ha egyáltalán nem érzékel)
Valamint elég azt alkohollal tisztítani (ha nincs parfüm vagy ablaktisztító alkoholos) ha csak kontaktos má és
erősen kell lenyomni vagy néha nem érzékel.
Egy 20 éves nintendo kontit hoztam helyre pár napja csupán pucolással legutóbb -
Ramoskaa
senior tag
válasz
kriszpontaz #189865 üzenetére
Erre gyanakodtam.. de tuti ez lehet a baja és nem az alaplappal lehet valami? Megtisztogattam ,de nem reagál semmire a 4 gomb közül.
-
válasz
kriszpontaz #189585 üzenetére
Így már érthető, köszi mindenkinek
"PS+ nélkül csak multi (kivéve az ingyen játszható játékoknál) ... nincs"
Fortnite pl ingyenes ha jól tudom, akkor ez azt jelenti, hogy multizhatok ps+ előfizu nélkül? -
Diego46
csendes tag
válasz
kriszpontaz #189454 üzenetére
Igaz, ez néha zavaró volt. De mondjuk nagyjából két alkalommal volt igazán szembetűnő, emiatt kár lenne kihagyni a játékot.
A Wolf2-vel még nem játszottam, de biztosan nem marad ki. -
Diego46
csendes tag
válasz
kriszpontaz #189450 üzenetére
Szerintem is jó játék, érdemes végigjátszani előtte, viszont utána már csalódás lenne. Igazából sokkal egyszerűbb mind a történet, mind a játékmenet, és sokkal rövidebb is, mint a New Order. Kb harmadannyi tartalom van benne.
-
tretyak
aktív tag
válasz
kriszpontaz #188601 üzenetére
Far Cry 5 DLC-kről milyenek lettek? Elég fucsának tűnnek: Mars...
-
Zoleee83
addikt
válasz
kriszpontaz #188601 üzenetére
+ Witcher - Goty 4,5k
+ AC Odyssey - 10,5kMost kezdték el kitolni a storba is, +235 PS4 game price drops
-
Djuree
félisten
válasz
kriszpontaz #188034 üzenetére
jah szerencsére.
lehet a srácnál is ez volt a baj először csak ő nem jött rá. -
Djuree
félisten
válasz
kriszpontaz #188027 üzenetére
ahha. meglesem akkor hátha ez a baj nálam is.
-
Droughert
tag
válasz
kriszpontaz #187957 üzenetére
Aliról lehet rendelni áttetszőt is, nekem is onnan van.
-
saelin
veterán
válasz
kriszpontaz #187954 üzenetére
Oszt' ezért a műanyag szarért elkérnek 5-6 ezret?
Felnéztem most alira és sokkal olcsóbban, sokkal minőségibb vertical stand-eket láttam.
Szerk:
Visszaolvastam és látom te is felhívtad rá a figyelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest