- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hitchins #279202 üzenetére
Az enyém így nézett ki. Megoldást nem találtam, fülpárnát majdnem 10 ezer körül tudtam volna rendelni, úgyhogy végül tavaly a költözéskor könnyes búcsúval a kukában landolt. Mondjuk már a hangzása sem volt az igazi, szakadozott, illetve többen panaszkodtak a mikrofonra, úgyhogy egy olcsó kontrollerbe dugós JBL füles váltotta.
-
-
ldave
félisten
válasz
hitchins #265346 üzenetére
Ha itt azt mutatja, hogy rendben van a PSN hálózat, akkor a hiba máshol van.
-
-
Moby
veterán
válasz
hitchins #255578 üzenetére
Én ps-re semmi mást nem veszek, csak exkluzívot, meg psvr játékot. Ez gazdasági megfontolás, meg minőségi megfontolás. Ezen semmi szubjektív nincs. Olcsóbban, vagy ingyen megveszem/megkapom ugyanazt, jobb minőségben azokból, ami kijön mindkettőre. Psplusom nekem is van, de hogy őszinte legyek nem a játékai miatt fizetem. Az tényleg csak a "plus"
A következő generációban már sokkal közelebb lesz a két gép minőségben, és talán a ps5 is megkapja az oyan alapvető feature-ket mint a VRR, és akkor már nem biztos, hogy nem fogok többet vásárolni ps-re. Ezzel együtt nehéz lesz elhajolni az xbox elől is (valamelyik elől). Semmi kézzel fogható nem volt az ms konfon(ami volt, az meg minek), de az azért eléggé megüthetetlen dolog, hogy minden, ami ott be lett mutatva, azt én ingyen kapom. Feltéve, ha akövetkező két és fél évben kijön, amíg tart a gamepass előfizumHa később jön, akkor már csak valszeg nagyon-nagyon olcsón kapom. ps=minőségi ekluzívok, xbox=fillérbaszás, Szerintem ez marad a köv genben is.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Steve1207
veterán
válasz
hitchins #228250 üzenetére
Szerintem nem problémás, mert van rakat csatorna, kb mindegyik szakosodva, de így legalább nem a sablon megy mindegyiken (sőt nekik lehet a nézettségük is nagyobb lesz emiatt). Inkább öröm, hogy ilyen gyöngyszemeket is leadnak a sok karácsonyi műsor között néhol.
Igen az Ördögűző már más téma, azt lehet én is erősnek érezném, de Alien és hasonlók jöhetnek -
-
Moby
veterán
válasz
hitchins #206802 üzenetére
Én tőlük szoktam. Sokszor van akció, most is épp 8$ a 10$-os feltöltő.
-
Willhunting
aktív tag
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hitchins #203480 üzenetére
Eleg lenne egy account. A tv-re egy app es internet es mehet is...
Ez a lényeg csak nem tartanak ott hw/sw-ben a tv-k. Majd biztosan lesz game streaming kompatibilis tv +2-300€
Streaming azért jó,mert havonta tejelsz és nem az lesz,hogy veszel egy konzolt (amin nincs nyereség) és a 2-3 havonta vásárolt játékból 10% -
SH4D0W2011
őstag
válasz
hitchins #202868 üzenetére
A Konzolvilágnál annyi. Nem akartam venni, de beváltottam rá 1.500 pontot, így 11.100-ért elég bestbuy volt.
-
válasz
hitchins #188875 üzenetére
Pro-n állítható a performance mód, és akkor nincs 30-as limit. A HZD pl. olyan simán fut, hogy egyenesen csodálkoztam rajta, de a GoW esetében összehasonlítás után én is úgy éreztem, hogy bizony kell ide a többlet, főleg a harcokhoz.
-
-
mike1334
veterán
válasz
hitchins #186227 üzenetére
Én főleg a TPS lövöldéket, RPG-ket szeretem (Tomb Raider, GoW, Witcher 3), az FPS annyira nem megy konzolon, a célzás se jó, meg sok az "imbolygós" megoldás, attól még szédülök.
Most az Order 1886-hoz is visszatértem, azt kb a felénél abbahagytam, most folytattam, nem olyan rossz az se, csak a helyén kell kezelni.
-
mike1334
veterán
válasz
hitchins #186215 üzenetére
A grafika nem zavart, meg úgy más se, csak nem az én játékom. Nehéz elmondani, mert ugye mindenkinek más az ízlése...de a havas részt leszámítva (meg talán a végén a bázist, de az elég rövid rész), sehol nem éreztem azt, hogy csak úgy repül az idő, észre se veszem, hogy egy tv előtt ülök, szóval nem vonzott be. Nem mondom azt, hogy rossz játék, mert nem az...csak nem fogott meg. Nincs ebben semmi meglepő szerintem. Mondjuk az elvárások magasak voltak a sok dicsérő hozzászólás után, de ezt az első pár óra után igyekeztem félretenni, mert teljesen "megölte a hangulatot". Amikor nem "a legjobb játékként a világon"-ként kezeltem, akkor egy fokkal jobb lett az élmény, a téli részen meg tényleg nagyon fasza volt, kár, hogy nem tartott sokáig.
-
-
törölt tag
válasz
hitchins #167313 üzenetére
Köszönöm
Until Dawn PipaViszont a Vanishin of Ethan Charter ről és az Everybodys gone to rapture ről el is feledkeztem .
Sztem ezek lesznek a kövik nekiKoncsik:
Egy Utánpótlás már van ,többek között ezért sem értem még 2 hónap alatt a Farcry 5 végére
Talán jövőre befejezem azt is -
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest