- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
alratar #244063 üzenetére
Twitterre, vagy pendrive-ra.
(#244061) hombre[EU]
Jó ötlet, ügyes kezdeményezés. Egyúttal ösztönözni kellene a fórumtársakat, hogy az olyan képek, amik spoileresek lehetnek, legyenek spoiler tag mögé rejtve, fölé meg oda lehetne írni, hogy a spoiler tag mögé rejtett kép melyik játékból tartalmazhat spoilert, így a júzer el tudja dönteni, hogy meg akarja nézni, vagy sem. (Láttam egy Death Stranding screen-t pl. a topikban, ami necces egy kicsit.) -
sp8787
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
alratar #234105 üzenetére
Januárban vásároltam mobil appról, bankkártyával.Nem volt gond.
Arra figyelj, hogy honlapon/ps4 felületén ne legyen semmi a kosárban. Állítólag ettől megbolondulhat a rendszer.Valaki itt a fórumon egyszer ezért nagyon panaszkodott és csak a support tudta megoldani a problémát. -
saelin
veterán
válasz
alratar #233966 üzenetére
Olvastam róla pár review-t. Nem egy Banner Saga minőségben, viszont teljesen élvezhető a hiányosságai ellenére is. Ami negatívumot felsoroltak az nagy átlagban a harcrendszert érte, hogy eleinte túl nehéz, de később mikor már kiismeri az ember meg túl könnyű.
Steam értékeléseket olvasva viszont nem tudom eldönteni, hogy megéri-e a teljes árát. Azért én várok vele egy leértékelést.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
alratar #205628 üzenetére
Csalóka a dolog,mert vannak játékok ahol megfelezed a töltési idōt (MHW) és rengeteg játék van,ahol csak 20-30%-kal csökken ami minden csak nem jelentōs gyorsulás. Ha csinálnánk egy 100 játékból álló tesztet biztos vagyok benne,hogy átlagban nem lenne meg az 50% gyorsulás sem. Van egy fix bandwidth cap a rendszerben a multitasking miatt
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
alratar #203194 üzenetére
Akciósan évente egyszer a ps+ kb14k + EA access 5,5 az beleférne.
Nálam még egy Ubisoft "access" is elmenne max 15k/év, ha a mai napig megjelent játékaikat beleraknák a csomagba.(#203201) J.Hetfield
Ne gondolkodj.Régen volt már ennyiért.Vedd meg ha tényleg kell egy ps4!!!!
A mai árak mellett, az 500GBos is megér ennyit. -
prokxy
veterán
válasz
alratar #143890 üzenetére
Multi érdekel gondolom, én a héten próbáltam, de alig talált partit...sokan átpártoltak a GT-be.
Nekem az túl nyers, túl pályaverseny, DC-ben egy Norvég pálya, áááh, imádom!
De ki mit szeret.Hellblade: Senua's Sacrifice kérdés: kb 10 perce nézek egy streamet, de csak mászkál a csaj egy fáklyával a kezében, ez eddig dögunalom...
Fel a lépcsőn, le a lépcsőn, be az ajtón, ki az ajtón, hááát....
-
A`rpi
addikt
válasz
alratar #122104 üzenetére
"Sziasztok,
A játékok leírásában megtalálható, hogy a multijához kell-e psplus ( ha jól tudom, néhány játéknál nem kell), vagy ez oly egyértelmű, hogy nem írják ki?
Még soha sem olvastam el egy játék leírását a store-ban
Engem speciel a Gwent érdekelne?"A free to paly játékokhoz, és általában béta tesztekhez nem kell előfizetés,
minden máshoz kell, ha szeretnél multizni, vagy Co-Op-ozni a barátaiddal a PSN-en. -
Rigormortiis
veterán
válasz
alratar #116805 üzenetére
Nem azt mondom, hogy gáz, ha valakinek tetszik. Csak azt, hogy engem szét idegesített.
De őszintén. Pusztán az első epizód alapján. Mi történt? Semmi spoiler nem lesz abbam, amit írok: kiderült, hogy a csajnak van spéci tulajdonsága. Meg másfél órányi csaj-szarkeverés. Meg egy akkora Alan Wake-ből vett lopas, hogy a teteje felér a holdig (Világítótorony+sötét tornádó).
-
dollarZ18
tag
válasz
alratar #112329 üzenetére
Én 16-ot a 17 megjelenése előtt platináztam 1 hónappal, még most is rengetegen játszanak a 16-al is. Sajnos tényleg nem egyszerű
nekem 10 hónap szenvedés volt kb. mondjuk előtte sosem fifáztam, főleg nem konzolon. Ha az online draftos trophy-t valahogy megcsinálod, akkor a többi már gyerekjáték ahhoz képest
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest