- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RZozo
aktív tag
Jogos a megjegyzés. De ahogy néztem úgy elszálltak az árak, hogy, 95-100k-ért kínálják a használt PS4 Pro konzolokat, amire még van valami garancia. 85-ért 1 hónap garanciával kínálnak 7016B verziót és nem is engedett belőle a tulaj.
A legolcsóbb helyen a PS4 Pro jelenleg normális, hivatalos boltból, nem sufniboltból 125k.
140k-s comagból a játék kb. 20-25k + egyéb kedvezménnyel 110k-ra jön ki a csupasz konzol.
Hogy jövőre mennyit esik a PS4 ára, azt nehéz megjósolni. Ha az lesz, mint idén, akkor inkább emelkednek az árak, köszönhetően a forintunknak.
Tavaly bármelyik konzolt feleennyiért tudtam volna venni, mint most állnak az árak, de nem tavaly van.
Ahogy nézem, itt inkább a játékok árai lesznek a jövőben meghatározóak.
A konzol árak teljesen mindegy is, hogyan alakulnak, azt jó eséllyel egyszer kell megvenni és használni.
Az egész Playstation felé kacsintgatás úgy indult, hogy nem tetszett a nextgen Xbox konzol. Nem jön be a hasáb forma.
A PS5 jobban bejött, habár a mérete itt is kihívást jelent az elhelyezésnél, főleg a kontroller tetszik. PS-nél kipróbálnám a VR-t is (az Xbox kinect amúgy is zsákutcába jutott már régen), emiatt szereztem egy VR pack-ot is játékokkal.
PS4 lehet, hogy megy is a gyerekszobába, ha netán megjönne valamikor a PS5. Így nem feltétlenül a későbbi eladás a cél. -
-
Moby
veterán
Az az alapvető probléma, hogyottvan a Battlefront(1)-ben a fantasztikus Rogue One - X-Wing DLC. Pár perc az egész, de egy VR csoda. Az is EA, meg ez is EA, de azt minden bizonnyal nem ez a kib. kutyaütő Motive csinázta, akik ezt. Na ezeknek aranyba kéne önteni a kezüket. Forróba. Aztán hagyni, hogy megkössön rajta. Hogy soha, de soha többet ne tudjanak kárt csinálni.
-
-
-
Ogre66
kezdő
Igazad van csak többen írtak higy nekik olyan van (meg média markt is linket is tettek ki,csak hülye módon nem mentettem el)aztán gondoltam így ok beirjak a tutit ,de hogy pontosabb legyek
- 108 centi körül ( agyrol játszom olyan 2.5 méterre max) úgy gondolom 56 volnál nagyobb már nem lenne jó.
-falra van szerelve (ablakkal szemben)így a mostani TV-nek gond az ablakon beszurodo fény.(máshova nem tudom tenni)
-HDR mindenképpen kell bele
-300-nal többet nem szívesen adnék erte
-minimum 2 hdmi a gépnek illetve a ps-nek
- nem hátrány ha tudja az air playt iPhone hoz ,de nem letszukseglet
-ha van benne AirPlay az plusz pont de nem letszukseglet
Ha valami info kellene meg akkor szívesen valaszolok -
Carlos Padre
veterán
-
Moby
veterán
Nem mondtam, hogy hülye kérdés, hanem azt, hogy nem értem mire vonatkozik a kérdés
És még mindig nem értem, de ez már az én bajom
Ha valaki azta kérdést teszi fel, hogy milyen (jobb) alternatívája van, arra lehet válaszolni azzal, hogy dobok neki másikat (bár én nem tudnék, nekem a tapasztalatom az, hogy ebben a kategóriában nincsenek igazán számottevő különbségek).
-
Moby
veterán
Nincsenek ma már ilyenek. A legcsumpibb ótvar tévében is elég gyors az elektronika, pláne ilyen lg meg samu szinten. A panel ennyiért csak ócska van, de azt valszeg sejti az árából. 100ms-es inputlagos tévét meg nem láttunk 10 éve. Hol van ma ilyen? Dobj már egy linket rá! Ilyen LG meg samu viszonylatban 10ms körüli inputlagok vannak a belépőszinteken is.
Azt kell eldönteni ezeknél az olcsó tévéknél, hogy fogja-e használni a család tévénézésre. Ha igen, akkor jobban jár az IPS-el, a világszürke feketével is. Ha csak ő fog rajta konzolozni, szembe vele, akkor vegyen inkább VA-t. A többi úgyis panellottó. HDR ezeknél meg maximum a leírásban meg a menüben van. 8bites, élledes meg direktledes. FALD 350 alatt nincs. 10 bit se nagyon. -
Moby
veterán
Ezek kérdések egy komolyabb tévén. Aki 160-ért vesz 65-ös tévétr, az milyen HDR-t szeretne?
A mozgásmegjelenítés alatt mit értesz? Konzollal fogja használni. 30Fps-en. Nincs olyan risszrossz lcd, ami ezt nem tudja megjeleníteni.
Felesleges ilyeneken lamentálni belépő szintű tévéknél, konzol összefüggésében. Rányomod hdmi-re, és nézed a képét. Ami szar lesz, de olcsó volt. Ez nem egy rakétatudomány, felesleges bújni hozzá a fórumokat. -
ImACeltic
őstag
Sikerült elkerülni a spoilereket amúgy a 2-vel kapcsolatban?
Amúgy jó az a tipp amit kaptál itt mástól, hogy majd a spoileres csopiba írd a véleményed a játékról, csak oda azután lépj be, hogy végeztél a játékkal mert ott nyilván szarásig van sztori részletekkel minden. Játékstílustól függően 16-40 óra a játék amúgy.
-
Én ezt szerintem kihagyom. Egészen biztos vagyok benne, hogy PS5-re meg fog jelenni egy továbbfejlesztett verzió. Ha úgy nézzük, az első kísérleti bárány volt, a második már tud több éves tapasztalatot alapul venni és szerintem nemcsak szebb lesz, de kényelmesebb és kellemesebb is. Majd azt beszerzem.
-
-
-
-
-
-
Moby
veterán
>V2-ben mar kaphat 4k/HDR kepet a TV VR-ozas kozben is
VR-ozás közben nem fog a tv 4K/HDR jelet kapni, mert a VR sem tud ilyet. A V2 nem ezért kellett. Épp akkor tud 4K/HDR-t, amikor nem VR-ozol, képes átengedni a 4k/HDR jelet magán, a V1 nem. A V1-nél ha 4K/HDR-t akarsz le kell húzni a procidobozt a PS4-ről, amikor nem használod a VR-t.
-
Moby
veterán
De van olyan. 15 éve raktam le (előtte láncdohányos voltam 12 évig), és egyetlen percig nem hiányzott az első pillanattól kezdve. Azóta nem tudok megmaradni olyan helyen, ahol bagóznak, annyira gyűlölöm (ezért is raktam le, magamat is utáltam miatta). Soha nem kívántam meg újra.
-
-
FunPro
őstag
Ha nem számolta el magát a sony megint.
Az a baj, hogy a fejlődés mértékét nehéz kikalkulálni.
Én pl. a ps4 pro megjelenésénél tekintem úgy, hogy kifújt az alap ps4 generáció. Ami olyan 3-4 éves életciklus, ha jól számolom.Ez ugyan sarkallatos, mert ugye a sima ps4 is használható a mai napig, de aki csúcsra akarta járatni, az kénytelen volt konzolt cserélni 3-4 év után. Most a pro után vagyunk 3-4 évvel, jön a nextgen. Ha most jól kalkuláltak, akkor sokáig tart a ps5 éra. Ha nem, az általad emlegetett 3-4 év alatt vége is a gen-nek.
-
Yodamest
veterán
Na de ezt mondom, így most add össze veszel 150K-ért egy kompromisszumos notit, amin lehet office-olni, de mást nagyon nem, meg veszel 150-200K-ért egy konzolt, amin megint játszani lehet, de mást nagyon nem. Én meg veszek 500K-ért egy nagyon erős PC-t, amin mindent lehet kompromisszmok nélkül.... (csak exkluzívokkal játszani nem, de ezt már elismertem)
-
-
saelin
veterán
Áh, de kár hogy erről is lecsúsztam. A teljes árát nem adnám a játéknak, de ingyen simán beletoltam volna pár órát. Respect a felajánlásért!
Bad Pritt
Ha lehet kerüld a mobil appos vásárlást. Nekem már 2-3 alkalommal csinált olyan gondot, hogy a support-nál kötöttem ki és jó pár levélváltás után kaptam csak vissza a pénzem. Valamiért ha ott veszel meg valamit lassabban frissíti az accountod license-ét és így valamivel később válik elérhetővé a gépen. Ez idő alatt akár többször is megveheted digitálisan a játékot és az összes vásárlás alkalmával levonja az összeget is. Nem mai bug... és a franc se tudja valaha javítva lesz e.
Új hozzászólás Aktív témák
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest