- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eliott
tag
válasz
wierra #265101 üzenetére
Én is csak a Fallen Order miatt fizettem elő 1 hónapnyi Access-re. Aztán valamit elnéztem és sikerült mégegyszer megrendelnem..
De még így két hónapnyi összegért is simán megéri szerintem.
Jól rémlik, hogy a következő havi PS+ játékokra az aktuális hó utolsó szerdája (?) körül derül fény? Tehát most 25-26 körül várható? Ha nem, mikor? Ezektől függne, hogy újítok e akciós éves pluszt..
-
Frod
addikt
válasz
wierra #265094 üzenetére
Nincs min vacilálni, ma fizettem be 1 hónap EA Playre, már le is szedtem a FO-t, valamint Way Out és Unravel is vár a sorára. Mindezt 1230 Ft-ért!
Egyébként utolsó előtti szinten kezdtem, legyen már mégis tétje a dolognak, a miniboss béka pl másodikra megvolt. Könyörgöm ha van parry rendszer a játékban annak oka van, használjátok :D Ha meg nem akarjátok, akkor lehet nyomni easyn is.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
-
boost
veterán
válasz
wierra #260159 üzenetére
Az X-en tudok játszani fél egyéves multiplatform címekkel GamePass előfizetéssel kb egy új PS5 játék áráért egész évben. De nem csak ezekkel, de korai, esetleg kimaradt klasszikusokkal (GTA 5 volt GPben, Red Dead Redemption 2 volt GPben) valamint az XBox Studios játékaival. Meg az EA access is része lesz a gamepassnek. de ez nagyon off. csak ha már kérdezted. Erre lesz egy XSS. PS4 meg még marad, mert a családban a havi egy családi online játék PS4-en zajlik. Meg a rendszer is közelebb áll hozzám, mint az X.
De kicsit fájt, hogy a Minecraft Dungeonst meg kellett vennem 6000 pénzért, mikor gamepassben elérheto X-en, és majd még a DLCket is meg kell hozzá vennem PSre... Nyílván a kimaxolt játékot, karaktert már nem dobom el.
Ilyenek miatt egy csomó mindennel nem játszottam. Pl Wasteland 3. Nincs az a pénz, hogy megvegyem PS4re teljes áron, mikor X-en '"ingyen" lehet tolni, mert a gamepass része. És sok játékkal vagyok így. Majd XSS-en kipróbálom őket.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
wierra #260143 üzenetére
Nekem okozott, mert mikor a nagy lövöldözés közben csávókám nyugodalmas lerakta a távirányítós kocsit a földre és azzal kellett re-voltozni, akkor úgy elröhögtem magam, hogy leizzadtam rendesen.
-
marilllyo
veterán
válasz
wierra #259997 üzenetére
Vegyesbe küldöm. Alapvetően ninjázok, de ha észrevesznek akkor biza lőni kell. Nagyon jó benne a célzás. Simán mennek az egy golyós fejesek még a "nagypapival" is.
Most fogtak el a szektások és engedett ki a Lisa. Saccra úgy 40% körül lehet.
Először letolom normálon aztán ng+ "survival 2/ túlélő 2" nehézségen. Majd végül a challengek.. -
boost
veterán
válasz
wierra #258621 üzenetére
Fiatal fiúka, olvastad a review-t?
A reviewernek más volt a szempontrendszere. Neki fontos volt a karakterfejlődés nemléte, a történekszálak be nem fejezése... Ez még amellett hogy 2019ben gyenge a grafika, bugyuta tech-plot (végtelen benzin szerte a világon tartályokban, évekkel később is) lehúzta a játékot amit a GOTY arc bizonyára nem vett észre.
Èn nem azt mondom, hogy egyetértek vele, hanem arra linkeltem, hogy a GOTY srác szerint pl a gamespot, aki 5-öt adott, tutti nem játszotta végig, csak pár óra után pontozta. (Lol
)
-
kriszpontaz
veterán
válasz
wierra #258453 üzenetére
Az a baj vele, hogy felület szerelt csatlakozó van a lapon, nem átmenő, amit a nyák másik oldala fogna. Az nem is szakadna ki. Ez így egy nagyon gagyi megoldás. Összerakni egyszerű, de ne szedd szét, mert ha ez kiszakad, akkor keresheted a forrpontokat, mivel ez indítja a tápot, enélkül halott a gép.
Remélem a PS5 nem lesz ennyire elcseszetten szerelhető, vicc, hogy a venti mögötti lamellák tisztításához az egész gépet szilánkokra kell szedni. Meddig tartott volna normálisan megoldani? -
kriszpontaz
veterán
válasz
wierra #258450 üzenetére
Ajánlom, hogy a tápot és az alaplapot összekötő kábelt a táp felől húzzátok le mert az enyém csatlakozóval együtt szakadt ki az alaplapról a legkisebb húzásra, széttépve a nyomtatott áramköri padok és trace-ek nagy részét. Egy órát szívtam vele mire életre keltettem, sikerült a kábelt direktbe visszaforrasztani. A táp felől nem tud kiszakadni. Jó tanács! Nagyon gyenge a nyák minősége. Lehet, hogy nem mind ilyen sz@r, de az újabb típusok tuti.
-
modflow
veterán
-
felixo
őstag
válasz
wierra #248171 üzenetére
Reggel linkeltem.
Még erre nem él az akció gondolom. -
keIdor
titán
válasz
wierra #248025 üzenetére
Nem is a magyar, de az európai, ázsiai piac hatalmas.
Nem az USA a világ közepe, csak úgy tesz mindenki.
Sajnálom az áldozatot, de Afrikában meg éhinség, háború pusztít, ott is feketék élnek, azzal mégsem foglalkozik senki, mert az nem az USA... Képmutatás.
Ha a hónap közepén meg kapnak egy hurrikánt, akkor meg az lesz a baj, akkor meg azért halasztanak... -
Carvus
senior tag
válasz
wierra #247925 üzenetére
Én még karácsonykor fizettem be Pesuniversere, nem tudom a többi milyen, de akkor utána olvasgattam és ez tűnt a legjobbnak. Ingyen kb semmisenem volt PS-re..
ProEvoFan
Ha gondolod kölcsönadhatom.. -
wierra
senior tag
válasz
wierra #247700 üzenetére
Megtörtént a portalanítás, pasztázás és padozás.
Azóta ismét a csend és nyugalom szigete a vas.
Köszönet Skynet258-nek a tanácsokért és Minuspad-os linkért, Xeals-nek pedig a kenési lead véget.
A művelet előtt telefon segítségével a PES2020 Free training alatt mérten a géptől ~10 cm-re 72 dB-t, játszótávolságra 50dB körül. A művelet után gyakorlatilag idle körül tekerhetett a venti. Gép előtt és játszótávolságra is 32 dB volt a zajterhelés.
Nem csodálom, hogy hangos volt már a gép. A bordák közé befészkelt porcica-banda igencsak akadályozta az áramlását. -
keIdor
titán
válasz
wierra #246575 üzenetére
Utolsó három egységig jutottam, már ami az életerejét illeti.
Nagyon rákos ez a bossfight...
Nem szoktam soha hack and slash játékokkal játszani, ez az egy kivétel, mert tetszett megjelenés után, gondolom itt lesz a baj forrása.
Az az utolsó három egység is még a higgadt első szakaszban sikerült...
Csak azért kínlódom vele, mert idegesít, hogy ennyi választ el a platinától egy éve és most a járvány miatt sok a szabadidőm és ráérek ilyeneken idegeskedni.
Tipikusan az a bossfight, amit egy karton sörért vagy néhány euróért lepasszolnék másnak.
Na... most lehiggadok, azt folytatom. -
_drk
addikt
válasz
wierra #238971 üzenetére
Ezt molotov koktéllal nem lehet megcsinálni.
Játék elején ez az egyetlen dobható, hatékony akár több ellenségre is jó eszköz.
A fészkeket kizárólagosan csak ezzel lehet megsemmisíteni. És ez az ami idegesített, hogy kizárólagosan csak ez jó hozzá.
Az rendben van, hogy kevés van belőle. De felszedni is szerintem ez a legritkább tárgy amit találtam.
Szögek meg kötszer az van mindenhol dögivel! Mindig fullon vagyok!
De amikor azért nem haladok, mert tényleg rohadtúl nincs sehol se pont az ami kéne...Még a benzin meg az ócskavast lehet is valamennyire menedzselni, de az is inkább csak megfogj a játékot. Főleg a játék elején.
Egy ekkora hatalmas mapon nem tudom mennyire volt ez jó ötlet... -
james001
veterán
válasz
wierra #227919 üzenetére
Nem is a fizikával meg az autók mozgásával van a gond. Baromi ciki és bugyuta sztori,idegesítő karakterek,ez a nappal/éjjel dolog egy idő után azért az agyadra megy,hogy állandóan váltogatni kell a kettő között,a sok elkerülhetetlen farmolgatás unalmas,a zsaruk néha már túl kemények (vagyis inkább úgy fogalmazok hogy az AI túl "instabil" és nincs "balanszolva"
) és kb 3 nekedmenés után megmurdelsz,és még sorolhatnám.
A 2015-ös NFS még jó volt,a Payback már viszont megint leesés volt,a Heat mondjuk jobb valamivel.
Igazából azt is észrevettem magamon hogy már nincs akkora élvezetem a játékban,mint pl. a régi Underground 2-Most Wanted-Carbon triónál volt,sajnos azt a "varázst" már nem tudják visszahozni. Látszik hogy próbálkoznak,de nem megy nekik... -
markknight
veterán
válasz
wierra #224987 üzenetére
Szerinted engem hol érdekel? Néha-néha írok a fórumra és szevasz, pont nem foglalkozok egy százhuszadik fórum ezredik lakójával. Neked sem kéne. Mert ha a helyzet úgy adódik, akkor Ulti barátunk jól a küszöbödre okádik egy habosat. Kár védeni, egyél csokit vagy játssz valami jót
-
markknight
veterán
válasz
wierra #224960 üzenetére
Ez csak poén, mert semmi köze a topikhoz és már csak az hiányzik, hogy elkedjünk itt lelkizni egymásnak. Vannak erre egyéb fórumok.
(#224965) Deck: Ráadásul ha megnézed az adatlapját, akkor ott a leírásba idegen kifejezéseket talál ki saját magának.. no comment. Egyébként megnézném az arcát meg milyen körülmények között él, hogy mire van ekkora cickója.
-
-
.LnB
titán
válasz
wierra #224630 üzenetére
Tudni kell azt rólam, hogy van bizonyos idő egy nap, amikor elvagyok itt veletek. Ennek van aki örül, van aki pokolra kíván. De nem ez az életem. Ez hobbi. A családom a legfontosabb. És minden nap, amint velük vagyok, akkortól ennek a dolognak vége. És kezdődik az élet érdemi része. Ezért se láthattok csak ritkán délután kommentet tőlem. Hétvégén pedig nagyon elenyésző számban.
De, ha lenne is rá időm, affinitásom. Akkor se tudnám kiszolgálni azokat az embereket, akikből ezek a youtuberek élnek. Nem tudnám úgy csinálni. Magamnak, meg 10 nézőnek pedig teljesen felesleges lenne. Tudnám csúnya szóval is írni ezt, hogy mi kell a sikerhez, de inkább hanyagolnám. Írok ide, írok logout-ra néha. A számokat látom logout-on, örülök, mert viszonylag sokan elolvassák. Ennyi elég. -
Plague666
tag
válasz
wierra #223873 üzenetére
Aha.
Az úgy necces. Ambilightos philips tv-m van, a konzol balra mellette helyezkedik el. Minél kevesebb tereptárgyat igyekszem a hangulatfény útjába tenni, szóval alul a tv állvány tágas nyitott polcára tenném a dokkolót, de az meg jobbra lent van. Ehhez kéne legalább méter kábelhossz.
Köszi az infót mégegyszer. -
headhunter86
senior tag
válasz
wierra #223263 üzenetére
Nyáron három hónapig be se volt kapcsolva a PS, olyankor ezerrel bringázok. Most több időm van és van is mivel játszani, így többet ülök le elé. Általában 1-2 óra a max, minden másnap, harmadnap, ha van mivel tolni (multizni már nem multizok, az az időszak elmúlt). Viszont most olyan szitu van, hogy Death Stranding miatt minden nap 3-4 órákat nyomom, ami szabadidőm van kb. ez teszi most ki annyira ráfüggtem.
Szóval nálam nagyon időszak függő mennyit játszok. -
saelin
veterán
válasz
wierra #223263 üzenetére
Nálam nagyon vegyes. Most hogy itthon voltam szabin napi 6-8 óra gamelés simán kijött, de egy átlag melós hétköznapon úgy 3-4 óra szuper max, mert többre nincs időm a többi dolog melett. Hétvégén ha otthon ülős program van és nincs kedvem filmet nézni vagy mangát (képregényt) olvasni, akkor megint ilyen 4-5-6 óra beleszalad, gyakran megszakítása, több részletben.
Én úgy gondolom a mai napig, hogy extrém módon sokat játszom, de mindig van aki rám licitál és egyből megnyugszom hogy mégsem vagyok annyira no life.
Egyébként úgy állok hozzá a gaming-hez, hogy amíg nem megy a házimunka, meló, barátok, család (és most tanulás, thx egy melós pályázatnak) rovására, addig nem érdekel heti hány órát játszom. Viszont az fontosnak tartom, hogy ha az ember heti több tíz órát gamel és nincs aktív mozgás a munkájában sem, akkor edzeni mellette napi 30 percet minimum. Nem csak segít fittnek maradni, de sokkal frissebb az ember tőle, akár a játékban is jobban teljesíthet, mert nincs "brain fog" a monotonítás miatt. Én nagyon nagyra tartom a videójátékokat, mert egy nagyon jó aktív hobbi, ami egy csomó szellemi képességet tud fejleszteni és szintet tartani. Kevesen tudják rólam, de én hiperaktív vagyok és ezt a rengeteg energiát estig nekem ki kell adni, még akkor is ha a testem hulla... különben nem alszom egy percet sem. Meg a barátaim is főként ilyen témában otthonosak és sokszor beszélünk gamer dolgokról. A lányok nerd time-nak hívják az ilyet.
-
30z.Samu
félisten
válasz
wierra #223263 üzenetére
Van, hogy többet (szabadnapon 3-4 óra), van hogy kevesebbet (szabadnapon 1-2 óra), meló és kedv függő. Van, hogy hetekig rá se nézek szeretett konzolomra.
Belenéztem a Witcher 3-ba, érdekes játék. Ugyan nem volt még meg az "attakúva" érzés, de érdekel a story. A naplemente rohadt szép, már mutogatja magát az engine. Az irányítás számomra elég fura, majd megszokom.
-
lazioforever
tag
válasz
wierra #223263 üzenetére
Hétköznap kevés időm van játékra, max 2-3 óra. Hétvégén akad azért több is, de nagyjából heti 8-10 óra az átlag. Meg is látszik a haladási sebességemen, játékok szempontjából nálam még csak 2017 van.
Mire az összes cím sorra kerül, amit végig akarok játszani, már a PS6-ot fogják bejelenteni. -
fausto
addikt
válasz
wierra #221433 üzenetére
Én pl. műszaki cuccot nem vennék tőlük vagy bármi olyat, amivel gond lehet. Ha nagyon akarsz, pl. szerintem játékkal nagyon nem lehet baj. Leginkább az ügyfélszolgálatot és a garanciakezelést szokták náluk szidni. Azt hiszem nem is magyar székhelyű a cég, úgyhogy nem nagyon érdekli őket a hazai fogyvédelmi törvény és nem is nagyon lehet velük mit kezdeni
Valakinek megvan lemezesen az AC: Unity? Ha igen, meg tudjátok nekem mondani, hogy francia szinkron vagy felirat van rajta? Store adatlan szerint van rajta mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest