- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
Bazsi1987 #263158 üzenetére
Ez tps, de ettől lehet neked találták ki. A formula nagyon egyszerű:
Vannak feloldható karakterek és különféle nehézségi szintek. A játék kezdetekor egy kis űrkapszulával ledobnak egy idegen bolygóra, ahol mindenféle lényt halomra ölve pénzt szerezve kapszulákból, ládákból és autómatákból tudsz random felszerelést szerezni. Mindennek megvan az ára és ahogy nő az idő előrehaladtával a nehézség úgy drágulnak ezek a lootboxok, de mellé az ellenfelek is erősödnek. Pont ezért nem is árt sietni egy-egy pálya teljesítésével és minél előbb, lehetőleg minél hatásosabb item összeállítással!
Ha úgy érzed jó vagy, akkor irány a teleport ami valahol el van dugva a pályán, majd ezt aktiválva egy boss harcot indítasz el. Egy jókora piros kör fog a teleport körül megjelenni. Ha ebben a zónában benne állsz, akkor töltődik a teleport energiája és 100%-on már mehetél is tovább a következő mappra. Persze előbb a boss-t meg kell ölni különben 99%-on fog csücsülni a töltöttsége. A boss leverésével is kapsz lootot, ezt felszedve már ugorhatsz is a következő mappra és kezdheted elölről a ciklust. Öt vagy hat szint van és a legvégén egy final boss. Én még eddig sosem jutottam el.Pörgős, dinamikus kis cucc. Egy run simán eltart 30 perctől egészen 1-1,5 óráig és közben fel sem tűnik (hiába írja jobb oldalt mióta játszol) olyan jól szórakozik az ember vele. Nekem a Dead Cells elé lépett ez a játék, mert sokkal lazább és jobban kijön a speedrun faktora. Sőt, rá is kényszerít hogy effektíven használd ki a pályák között eltöltött idődet. Csak ajánlani tudom a roguelike szerelmeseinek.
-
saelin
veterán
válasz
Bazsi1987 #261431 üzenetére
Death Stranding után hetekig csak tengődtem a játékokban. Indie címeket kezdtem el inkább, mert ott alapból kisebb elvárásokkal kezdek neki. Egy Skyrim-et vagy bármi hosszabb játékot ilyenkor képtelenség elkezdeni, amíg egy másik játék hatása alatt vagy. A Last of Us első része után én még a ps3-at is eladtam annyira magasra helyezte a lécet.
Azóta sem játszottam a DLC-vel... Shame on me.
By the way:
Most meg a Genshin Impact szívott be, de pokoli módon! Lehet hülyéskedni hogy egy Zelda BOTW klón, de a mélység attól jóval több. Inkább hasonlít egy Zelda singleplayer "mmo" - ra. Néhol már már a Black Desert Online jut róla eszembe. Nagyon megnéznék egy radmap-et hogy mit terveznek a jövőben hozzáadni a játékhoz, mert meglepően polírozott egy launch utáni játékhoz képest. Vajon ez csak egy mézes madzag vagy a későbbiekben is hozzák ezt a minőséget? Én tuti kivárom. -
Frod
addikt
válasz
Bazsi1987 #261427 üzenetére
HowLongToBeat a kulcsa ha hasonló kérdés merülne fel máskor is.
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi1987 #257892 üzenetére
Kész vagyok hallod!! Mit csináltak ezek ezzel a játékkal? A dobással? Allok a harmas vonalon kívül, nyomom, hogy dobja rá. Erre a játékos belép/beteleportál a vonalon belülre, és a gyűrűt se találom el. És ez a játékos Giannis volt!!
Borzalom lett ez így. Csak a festékből tudtam pontot szerezni. Gombával nem is lehet dobni, csak négyzettel. A dobás indukátor hiába villan fel, sokszor tényleg a gyűrűt se találom el top játékosokkal. Egy meccs után idegből töröltem is.
Biztos időt kellene adnom neki, de nem. Az előző rész után ez abszolút visszalépés.Ezen felül minden ugyan az mint a 2K20-ban,csak most 21 van odaírva. A demo-val max 5 meccset lehet játszani.
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi1987 #256934 üzenetére
Legyintek mindig csak az ilyen hülyeségekre. De amikor ez a cég rátweetel a Cyberpunk2077 twitter-re, hogy
"Hi @CyberpunkGame how many retweets would we need to get for you to collab with us?"
Aztán instant megy a válasz, hogy "One".Akkor így nézek, hogy ez ennyire komoly?
Aztán látom a többi hírt a témában. 8 millió játékos csak PS-en!
Mondjuk ha valakik nagyon megérdemelnék a sikert, akkora az a Devolver Digital.
-
saelin
veterán
válasz
Bazsi1987 #256603 üzenetére
Nem igazán. Mert az megmarad competitive lövöldének, csak kap egy pve módot is ahol lehet tápolni a karaktereket. Remélem nem sokban fog hasonlítani az első Overwatch pve eventjeire, mert azok szvsz nagyon hamar unalomba fulladtak.
sittes79
Ha egy hub world-öt hiányolsz az lesz benne, de elvileg ez a core gameplay loop ami a beta-ban volt. -
Frod
addikt
válasz
Bazsi1987 #256455 üzenetére
Másik fórumon én azt a választ kaptam, hogy még Pro-n is nagyon gatya az fps, és mivel a Remedy volt olyan balga, hogy közölte, hogy jön nextgen-re is, így én inkább megvárom azt a verziót, pedig nagyon, de tényleg nagyon kíváncsi vagyok a játékra.
(lehet ebből is lesz majd ingyen valami update ps5-re akinek megvan most, de ha jól tudom ilyesmi még nem hangzott el részükről - ha lesz, akkor nyugodtan vehető a mostani akcióban is) -
Wesder
titán
válasz
Bazsi1987 #256455 üzenetére
Igaz én X-en jàtszottam, de amennyire mélyen van a Remedy nyelve a Sony-ban szerintem ugyan olyan jól biztos fut. (ha nem jobban) A DLC-ben volt egy hely, ahol ha melee-ztél akkor kb 5-re esett az fps, de amúgy nem volt ott semmi, csak véletlen megnyomtam és néztem mi ez a diavetítés.
Kötelező jàték, vétek kihagyni.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bazsi1987 #256185 üzenetére
Azért volt olyan is ami nem sikerült, The Order 1886, a Days Gone is azért nem hozott olyan kritikai sikert mint pl a HZD vagy mint anno a Gow. De az is igaz, hogy a Box oldalán még ennek is örültünk volna. Mert oké hogy szakmailag egy Ryse, egy Sunset Overdrive vagy egy Quantum Break sikeres volt, de ha a kasszáknál nem teljesítettek jól, akkor ezekből nem lesz és mint láttuk nem is lett folytatás...
-
30z.Samu
félisten
válasz
Bazsi1987 #246351 üzenetére
Nem támad senki, el kell ismerni, hogy a Nintendo címei is nagyon minőségiek, lásd Luigi's Mansion 3. Ott konkrétan ámultam a grafikán is. Oké, hogy rajzfilmszerű, meg "gyerekes", de ettől függetlenül rohadt részletes a játék.
És nem mellesleg a végigjátszás alatt nem találkoztam bug-al. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nincs benne, biztos van, de én nem találkoztam semmivel, ami picit is befolyásolna bármit is. Vagy beragadtak volna a karakterek, ilyesmi, minőségi munka, na.
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi1987 #246101 üzenetére
A régi Gurusokat követem amennyire tudom. Láttam Imi videóját is (linkeltem is ide szerintem) , neki a többiekkel is van (Grath-tel nincs, de ő meg ír ide a gamepod-ra is) videója. Őket csípem is. Mazur is tök jó arc. De HP-val nem tudok megbarátkozni. Nem látom a hozzáértést. Egy full random, átlag gamer, aki gamestar-os. Pedig onnan Kaci se rossz arc, és daev se. De hármójukon (mazur, Kaci, daev) kívül én a gamestart nem csípem annyira.
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi1987 #240628 üzenetére
Sokan nem számolnak azzal, hogy a Playstation 5 megjelenésére időzített úgymond "system seller" nyitócímek fejlesztése se folyhat túl simán (leginkább sehogy). És azok is eredményezhetnek csúszást. (Sőt itt sok dolog egyszerre összejött most.)
Csak ugye azokról a játékokról még nem tudunk, mert nincsenek bejelentve. Valószínűleg tavasszal-nyáron jelentették volna be ezeket. -
keIdor
titán
válasz
Bazsi1987 #239980 üzenetére
Az mondjuk jó nagy késés lenne, de nem elképzelhetetlen.
Azt mondják azért nem mutatták még be a PS5-öt, mert a magas 2200MHz GPU órajelet nem bírja tartani a hűtés és túlmelegszik. Újra kell tervezni a hűtést, emiatt változhat a végleges design, ezért nem mutatták még be a gépet.A pandémia lassít mindent, így nem lepődnék meg azon, ha az új tervezést és tesztelést is lassítaná...
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi1987 #239147 üzenetére
Nice.
Lőttem már én is pár ace-t. De nem ilyen egy helyen. :) És nem is esett le néha rögtön, csak a scoreboard-ot nézegetve.
Egyébként én magamon azt vettem észre, hogy akkor stresszeltem, vagy idegeskedtem ha nem jött össze rankeden az a dolog, amit elvártam volna magamtól. Amint elfogadtam, hogy ez van. Onnantól megint élveztem, és ment is a játék. -
-
válasz
Bazsi1987 #222065 üzenetére
Az Atya, a Fiú és a hóhatár - God of War
Van több ilyen is tőle, csak mostanában egyre kevesebb. Nekem az egy kedvenc "kritikusom" volt régen, de mostanában tényleg rendkívül szélsőségesek a tesztjei. Sajnos. -
myckey
veterán
válasz
Bazsi1987 #221032 üzenetére
Az eddigiek alapján, bőven lehet jóra számítani.....Vagy így vagy úgy, majd lesz.
A trial és a review dolgokból pedig mindenki azt von le, amit akar, meg lát bele. Szíve joga.
Szerintem butaság ez alapján rosszra gondolni...persze bele lehet kapaszkodni, és megfelelő táptalajt nyújt az arra vevő "embereknek". Én is idióta vagyok, hogy erre pazarlom az energiámat( persze nem az érdemleges válaszokra értem )
Ami biztos, hogy a megjelenésig semmi sem biztos...csak azok a dolgok, amik már kikerültek a játékról. Sok érdemi akad már.
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi1987 #217591 üzenetére
Wargaming is hasonlóan csinálja. Azok is csinálják a Caliber c. FPS-t is.
-
markknight
veterán
válasz
Bazsi1987 #216458 üzenetére
Ugyan, ha megnézel egy 2014 vagy 2015-ös címet PS4-en akkor bizony nem olyan szépek mint azok amelyek az elmúlt 3 évben készültek. Ugyanezt várom itt is. Először nem lesz nagy a kontraszt, aztán ahogy megyünk az időben, úgy kristályosodik mit is tud a masina. Egyébként manapság még mindig nem a grafikával vannak a gondok, hanem a tré címekkel amiket kiadnak
-
penge111
addikt
válasz
Bazsi1987 #216460 üzenetére
Persze ez logikus is, hiszen valamilyen úton, módon rá kell venni az embereket, hogy váltsanak... Ezt elég könnyű elérni, butítják majd a játékokat: alacsonyabb fps szám, grafika stb... ami arra ösztönzi majd az embert, hogy váltson, de ez majd csak szépen csorgatva fog megtörténni,nem azonnal.
-
RangerFox
veterán
válasz
Bazsi1987 #215976 üzenetére
Ez elég szomorú. Ha játszol egy ilyen játékkal, akkor te vagy az, aki végigvezeti a karaktert az egész történeten, és ezáltal te is a részese leszel az élménynek. Szerintem ez a következő nagy lépés a storytellingben, és ha csak nézed, ahogy mások játszanak vele, így megfosztod magadat ettől az élménytől. Egy ow játéknak az a lényege, hogy elmerülj a világában, hogy felfedezd azt, de ez nem megy, ha csak videót nézel róla. Vagy pl. egy Detroitnál nem a saját döntéseid alapján nézed az eseményeket, hanem a videósé alapján, emiatt szintén nem ugyanazt az élményt kapod. Plusz engem abszolút zavarna, ha egy számomra inkompetens huszonéves kommentálná a történéseket, meg a chatet olvasgatná a játék alatt...
-
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi1987 #214196 üzenetére
Miben különbözik a Div 2? Destiny 2, és a BL3 alapjaiban?
Nem arra gondolok, hogy a Div-ben van DZ. Hanem úgy általában. Lehet, hogy tévedek, de vagy mindhármat nevezhetjük MMO-nak, vagy Co-op-nak. Annyi, hogy a Div2 és a Des2-ben van egy közösségi tér, ahol ott tbag-el a többi játékos is..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest