- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
válasz
Skynet258 #250320 üzenetére
Ezt próbáld:
workaround until they fix it:
- log in to PSN (store.playstation.com) through your browser
- after the login open this link: https://ca.account.sony.com/api/v1/ssocookie
Copy content of "npsso"
- open windows explorer and enter the following into the address bar at the top and press enter
%LocalAppData%\GOG.com\Galaxy\plugins\installed\
- open the psn_{random number} folder and edit the plugin.py file with your favourite text editor
- go to line 64 and change it from:
stored_npsso = stored_credentials.get("npsso") if stored_credentials else None
to:
stored_npsso = "Copied value of npsso"
("copied value of npsso" should be a 64 character long text consisting of numbers, lower case letters and upper case letters)
(the quotation marks " " are important!)
- restart GOG Galaxy
- try connecting with PSN again -
.LnB
titán
válasz
Skynet258 #248186 üzenetére
LABO. De néztem, csak ott már dönteni kellett, hogy megéri e belelocsolni még pénzt ebbe a Switch témába.. Nálunk nem érte már v
olna meg. De ez nem azt jelenti, hogy nem ajánlom vagy ilyesmi! Félre ne érts. Jó az, csak nálunk nem jött be annyira. PS-sel jobban elvan.
Offofooffofo:
Na de most lépünk a skatepark-ba, vettem neki előbb rollert, kipróbálja. -
válasz
Skynet258 #248149 üzenetére
Switchen van jópár gyerekbarát cucc, de mégtöbb gyerekbarátnak látszó, de gyereknek (túl)nehéz cím. (legjobb példa az LnB által is említett Super Mario Bros. U Deluxe... bevallom még én is fel-feladtam... de a kölök kitartóbb
Aztán a donkey kong is kemény, Zelda szintén problémás...)
(#248152) .LnB szerintem az egyetlen anya-gyermeke nascarheat-splitscreen család vagytok
kettessel jópár órát beleöltem a karrierbe, de nem tetszett igazán... a négyes is megvan, de még nem lett rá erőm, remélem jobb lett (pro-n nagyon szaggatós volt a 2)
ötlet jó, ps3-ra szerintem valami lego játékot nézek akkor, hátha beszippantja... (sajna ezeket anno 360ra vettem/kaptam inkább, illetve pécére)
ha még megvan a switch, a MarioOdysseyt tudom ajánlani, ott a sima végigjátszás elég egyszerű, csak a "maxolás" okozhat később sok fejtörést
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #245030 üzenetére
Na meg is vagyok, a gyári paszta kb mindenhol volt csak a SoC-on nem... ami volt az is be volt száradva. Hát nem egyszerű lett a végeredmény, Deus Ex rémlett az utóbbi időkben amitől süvített a gép; most játék közben (nem túlzok) ugyanolyan a hangja mint a PS főmenüjében. Konkrétan alig hallani, hogy megy a ventillátor... megérte a dolog simán (persze fizetni nem fizetnék érte mert nem egy hatalmas dolog újrapasztázni a gépet). A Minus Pad 8 is pont elég volt.
Amúgy elég poros volt a hűtőborda is, meg a ventilátorról is ecsettel szedegettem a finom port (és nem, nem élek mocsokban
).
-
sxxorp
őstag
válasz
Skynet258 #222621 üzenetére
Itt van a Dreamcast a sarokban, az Xbox Classic már nincs meg, amin a 2.-at toltam
,csak a 360. Videojátékos életem (tényleg ez a jó szó:) meghatározó, közel spirituális élménye volt a játék, nem véletlenül volt Guinness rekorder sokáig a költségeivel .Valami picit mindig bízott bennem, hogy valahogy lesz vége, de közel 2 évtized után, már csak kívánság volt, mint realitás, és tessék
Viszont most mondtam vissza a reggeli EMAG-os szerencse PS4-et, pont az Alzán lesz jövő héten ugyanennyiért a slim, mínusz szállítási költség, mínusz kuponok
Tdizsolt: páromnak is tetszik a trailer, ennyiért mozi helyett tökéletes(ebb) szórakozás -
RudY
addikt
válasz
Skynet258 #220701 üzenetére
Hogyne
Death Stranding (PS4)
-
Steve1207
veterán
válasz
Skynet258 #220692 üzenetére
Van matrica feloldó spray (Label off 50), sok esetben jól jöhet bármiről ragasztós trutyit leszedni. Én így szedtem le a tokról is, kicsit befújja az ember és szépen leválik az egész mindenféle sérülés nélkül.
(#220693) 30z.Samu: azt nem lehetne kikapcsolni, hogy a hülye nitró ne töltődjön újra folyamatosan és be kelljen osztani? Esetleg nehézségi szint vagy ilyesmi által?
(#220697) icemad: wd40-em is van és ez lett a befutó, bár tény, hogy drága. Az biztos, hogy több mindenre használom, mint a wd40-et, de kinek mi
-
Peace
nagyúr
válasz
Skynet258 #162601 üzenetére
Én az állam keresgettem tegnap, mikor végigvittem a demo-t. Mondjuk ez főleg annak volt köszönhető, hogy ugye 7 meg 11 éves játékokkal játszottam eddig a gépen, semmi modernnel. Persze láttam videókat az új játékokról, de teljesen más első kézből megtapasztalni, hogy mire képes a kis masina meg a fejlesztők. Csak be kellene szerezni, de a rohadt életbe így is akad kismillió játékom. De mindig az kell persze, ami nincs!!!
-
Rigormortiis
veterán
-
bozont
veterán
válasz
Skynet258 #158830 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt még (tegnap rendeltem), elvileg holnap érkezik a a Quantum Break Collectors-szal. Utóbbi mondjuk PC-re.
(#158811) .noxwill
E szerint lesz, bár azért sokat nem árul el. Meg annak is lesz szerintem valami következménye. Nem véletlenül történt így ahogy.
-
válasz
Skynet258 #145913 üzenetére
Megy közbe a káromkodás néha de ettől függetlenül is hót fun.
Volt nekem is hogy nekimentem ugratónak azrán húbazz... Kör.30z.samu
Ötletes frladatok vannak.
Pl.mikor először kellet f1 kocsival menni, meglett goldra. Jó és mi lesz a csavar? Kövi pályán váltogatta az asztfaltot salakkal.. köszi!Skynet258
Ez pont az. Úgy néz ki mint ha kocsis játék lenne de nem az. Viszont annak aminek készült marhajó! -
retesz147
addikt
válasz
Skynet258 #138226 üzenetére
Konkrétan nem ismertem őket.
Alin persze láttam fóliákat, de azok nem fogtak meg, ezek viszont jól néznek ki.
Még új a PS, nincs 1 hónapos, még jó úgy ahogy van, de későbbiekben lehet feldobom a külsejét.
Köszi!Hűtéssel kell valamit kezdenem, nincs a legjobb helyen, de nem tudom, hogy tudnám úgy elhelyezni, hogy a gép is jól érezze magát, meg a nappali "sziluettje" is megmaradjon...
Xbox anno mintha nem melegedett volna ennyire...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest