- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
válasz
FunPro #262259 üzenetére
Szerintem majd lesz egy nagyobb ugrás ha csak next-genre fog kijönni és a mostani gépek ilyen legacy kiadást kapnak majd de mostanában úgyis az nba körül forog az életem újra, idény új gépről lecsúsztam de jövő szeptemberbe az új nba2k megjelenésekor már azzal akarok venni
-
Bazsi1987
őstag
Little nightmares mindem dlc-vel milyen hosszú kb?
-
Bazsi1987
őstag
Én is próbáltam eladni a promat, de olyan üzeneteket kaptam hogy elég is volt inkább majd csere akcióba beviszem a boltba ha lesz hirdetve később, csomó ilyen ph nepper írt hogy szia 60 kp most rögtön utána néztem az értékeléseit hogy 75k adja a gépeket...
-
Bazsi1987
őstag
John carmack is kész vissza térni így hogy microsoftnak tud majd dolgozni
-
Bazsi1987
őstag
Spiderman dlc-k milyenek? Érdemes behúzni vagy elég az alap játék?
-
Bazsi1987
őstag
Van itt köztetek dead cells profi? Ha igen írna privátba😊
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Rage47 #257696 üzenetére
Azon agyalok hogy bele kezdek, nem depis vagyok csak annyira bejött a történet mesélés meg úgy érzem megértettem mit akartak a felesztők, hogy a játék egy önismereti "utazás" nem tudom jól megfogalmazni
lehet belemerülök az új nba-be
más műfaj nem keresném mindenbe a Last of us-t
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Carlos Padre #256976 üzenetére
Meg is jött az első win, epikus volt a végjaték
videók alapján azt mondtam ebbe nyerni sima liba de kő kemény még az utolsó körbe is bejutni
-
Bazsi1987
őstag
Én alapból szeretem az indie cuccokat, devolver digitalt pláne de ez most tényleg betalált nálam
Last of us2 zseniális cucc, kell neki pár év és kultusz játék lesz, cyperpunkot remegve várom de ezek a játékok már nem a szórakoztatásrol szólnak hanem többet akarnak adni amik stb, de a falls guys az szórakoztat és ilyenkor azt érzem mikor nyomtam a régi mariokat, itt a cél a győzelem de nem minden áron mint egy cod overwatch valorant nba fifaba 😊
-
Bazsi1987
őstag
Control milyen állapotba van jelenleg ps pron? Olvastam hogy megjelenéskor voltak gondok
-
Bazsi1987
őstag
A dead cells mennyire zseniális cucc, le a kalapom a felesztők előtt
csak ajánlani tudom aki szereti a indie csodákat
-
Bazsi1987
őstag
válasz
l.skywalker #254626 üzenetére
Kaptam is, köszönöm
-
Bazsi1987
őstag
Egyszerű az ubi üzleti politikája casuel rétegnek csinálja ezeket a címeket akik évente kb 3 játékot játszanak ki és ubitol tudják mit kapnak, nem egy ismerősöm van aki télen játszik csak far cry ac meg pl Red dead gta aktuális részt, akad olyan is aki fifa fornite cod mellé megveszi kikapcsolodni mikor kiég a multis őrületbe és ilyen cimekel levezet nem kell agyalni nem vágyik érzelmi hullám vasútra csak barangol és gyűjtöget.. Számok alapján erre is van igény nem kevés..
-
Bazsi1987
őstag
válasz
hombre[EU] #253849 üzenetére
Nincs hír switch-es változatról?
-
Bazsi1987
őstag
-
Bazsi1987
őstag
Picit off lesz, lehet vagytok páran akik babzsákbol játszotok, ha igen akkor tudtuk ajánlani párat ami bevált
-
Bazsi1987
őstag
Grand turiamo sport-ot offline mókara érdemes megvenni vagy felejtős? Nincs nagyon időm online részre sajnos mostanában
-
Bazsi1987
őstag
Én csináltam egy sápadt arcú harden lebron keveréket
ép 81 az overallom, switchen nyomom de itt is akadnak érdekes dolgok vagy full hülyék vagy vadállatok vannak 98 overallal stb... A játék nagyon jó 3 eurót simán megért, ez az akció bevonzott hogy a következő részt lehet megveszem megjelenéskor ps-re
-
Bazsi1987
őstag
válasz
FunPro #248785 üzenetére
Én megvettem 3 euróért igaz switchre gold pontokbol szóval ingyen volt, építetgetek egy James harden típusú játékost story módba már 80-as az overallom, my teambe össze raktam a kedvenc kosarasaim alap kártyáival egy csapatot és gép ellen tökéletesen elvagyok, pár mecset szoktam nyomni lent a groundon élő emberek ellen igaz ott brutálisan ki jön aki már 90+ emberek előnye...
-
Bazsi1987
őstag
válasz
hombre[EU] #246967 üzenetére
Nagyon durva jó lenne ha ilyen lenne első nap venném a játékokat
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Carlos Padre #246442 üzenetére
Lett utódja a switch lite
-
Bazsi1987
őstag
válasz
30z.Samu #246349 üzenetére
Nekem switch lett a kedvenc konzolom ezzel a hibrid megoldással plusz a játékok, animal crossingra úgy rá függtem 2 hónapja már hogy szégyellem magam
szerintem nem lesz fél generációs switch majd később switch2 kb 3 év múlva, addig hoznak egy új zeldát metroidot meg esetleg mario kart 9-et és senkit nem fog érdekelni a gép gyenge hardveres része, mielőtt támadtok elismerem a ps címeket szinte mind kiváló mestermű
-
Bazsi1987
őstag
válasz
markknight #246134 üzenetére
Mai napig emlékszek a imperium galactica2 quake3 arena Red alaert2 diablo2 címlapokra, mondjuk még sorolhatnám őket
de jó kis időszak volt az a gamereknek
-
Bazsi1987
őstag
Sasa munkásságát kedvelem nagyon, évek óta figyelem a véleményét és elég szép karriert futott be, ajánlom a Kiss imis podcastjét mikor vendég volt
ja ő volt tán Magyarországon az egyetlen újság író aki kiállt a switch mellet megjelenése előtt hogy sikeres lesz és jó az irány
-
Bazsi1987
őstag
Szerintem csúszik a ps5 a válság miatt és gondolom hogy csúsztatnak a játékokon is így fognak időt nyerni, asszem kb 8 éves volt az előző generáció is a válság miatt
lesz itt kisebb nagyobb gondja az embereknek év vége felé mint next gen konzolt plusz sokaknak új tvt-vegyenek..
-
Bazsi1987
őstag
Gazdasági válság miatt az előző gen is kitolodott pár évet, ha ez nem is fog 3 évet de szerintem 21 év vége lesz a next gen rajt...
-
Bazsi1987
őstag
[link] karrierem csúcs pontja
Régen nagyon rajta voltam nem is ment rosszul de annyira toxic meg koncentrációt igénylő játék meg rendes csapatot is hogy szép lassan el engedtem. Néha hiányzik de fél éves kislány mellet szinte hanyagolom a multiplayert, marad az animal crossing na jó néha be ugrok a cod warzoneba darálni
-
Bazsi1987
őstag
válasz
markknight #237360 üzenetére
Switchen overwatchozok pedig meg van ps-en is megjelenés óta
-
Bazsi1987
őstag
válasz
hombre[EU] #237123 üzenetére
Nyugi lesz mikrotranzakcio dögivel 😁
-
Bazsi1987
őstag
Dreams-hez kötelező a kamera meg a ps move vagy nélkülük is teljes az élmény? 😊
-
Bazsi1987
őstag
Dreamset nyomja innen valaki? Agyalok hogy megveszem switchen a mario makert is imádtam. Mennyire nehéz benne össze rakni egy játékot?
-
-
Bazsi1987
őstag
Megkérdezhetem aki babzsákbol játszik milyent használ, szeretnék venni egyet tanácstalan vagyok annyi webshopba van millió fajta, ha segít magasagom 187 cm vékony test alkat 😊
-
Bazsi1987
őstag
Hotline Miami a legjobb szerintem ebbe a műfajban 👌😊
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest