- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RangerFox #177285 üzenetére
Itt van ni, online játékokra egyelőre nem vonatkozik, de két éven belül felül fogja bírálni az európai bíróság ezt is.
Az amerikai egységre nem vonatkozik majd, mert ez EU-s jogszabály.
-
törölt tag
Amúgy a témához szólva pár napja hallottam a rádióban, hogy az Európai Bíróság kimondta ítéletében, hogy jogsértő magatartás valakit régiós/földrajzi alapon kizárni egy online piactérről történő vásárlásról. Ez az ítélet kényszeríti pl. az Amazon UK-t arra, hogy lehessen vásárolni magyarországi címmel is a kereskedőknél. Vannak bizonyos esetekben kivételek, pl. pénzügyi szolgáltatások, de általánosságban webshopokra, online piacterekre vonatkozik az ítélet.
Csak idő kérdése, hogy mikor ér el ez a Sony-hoz, amúgy teljesen jogosan.
Tehát igen, jogi úton is lehet kényszeríteni akár a Sony-t is erre, csak a hitetlenek kedvéért.
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz #177189 üzenetére
Köszönöm! Nem is tudtam, hogy van ilyen, este ki fogom próbálni.
-
törölt tag
Ezt a buzi régiókódozást már elfelejthetné a Sony.
Megjelenéskor megvettem lemezesen a Detroitot és a GoW-ot, majd végigjátszás után eladtam. Pár hete az USA Storeban megvettem mindkettőt nagyon jó áron, és a Detroit indítása után jöttem rá, hogy ez baszik együttműködni az EU régiós mentéseimmel.
Így mind a kettőt letörlöm majd a francba, mert nincs kedvem a nulláról kezdeni ismét egyiket sem.
Mekkora faszság ez, de tényleg!? Ugyanaz a játék, ugyanaz a szoftver, és a mentés fájljai nem kompatibilisek egymással.
Szerintem jpgi úton kéne a Sonyt kényszeríteni erre, hogy ezt fejezze be.
-
-
törölt tag
válasz
#20844032 #171561 üzenetére
Abban mi a türhőparaszt, ha valaki a saját magad által írtak közt érezhető ellentmondásokkal szembesít?
Én bevallom, nem értek hozzá egyáltalán, de ha elolvasom ezt, hogy
"A checkerboard egy rettenet."
utána meg azt, hogy
"Ez a checkerboard rohadt jó cucc."
akkor az minimum kérdéseket vet fel a fejemben.
-
törölt tag
válasz
wierra #169265 üzenetére
A név kötelez.
Engem is noszogattok anno, amikor épp az életkedvem is elment tőle, és tudom, mennyi tud segíteni, amikor épp a gödörben vagy.
Szóval csak visszaadom azt, amit én is kaptam, de ne feledd, a szemem rajtad van, és amíg nem lesz platina a játék, addig rajtad is tartom!
-
törölt tag
Gondoltam keresek egy játékot, amivel az RDR2-ig kihúzom, a Mafia III-ra esett a választás. Megjelenéskor már tettem vele egy próbát, nagyjából 4-5 óra után még a nyomát is eltávolítottam a HDD-ről.
Most nem volt annyira szerencsés, hogy ilyen sokáig húzza. Az első haiti küldetésig bírtam idegekkel. Gyerekek, ekkora igénytelen rakat szart, mint ez a játék, régen nem láttam! Hogy ezt a minőséget tudták letenni az asztalra Mafia III címszó alatt, az vérlázító. Ez egészen konkrétan előző generációs színvonal, minden tekintetben.
A látványvilág ratyadék, ilyen igénytelenül lekódolt vizualitást régen láttam játékban. Aki a bevilágítást csinálta, azt jogszabályban kéne örökre eltiltani a játékfejlesztéstől. A mozgás és a harcrendszer sajnálatra méltó, a bevérző képernyő már 2005 környékén is kezdett kínossá válni, 2016-ban meg egyenesen a fejlesztői alkotói válság ékes példája!
Egy szemétkupac az a játék, a jelenlegi generáció egyik szégyene!
Vonyítva töröltem le.
-
törölt tag
-
-
-
törölt tag
LOL, az hatalmas volt. Kiírta mindig, hogy nincs gyufa. Körbejártam mindent, hol a francban lehet a gyufa. Már majdnem az egészet ezen buktam el, amikor beugrott, hogy mi az, hogy no match. Baszki, ez olyan szarvashiba, hogy ez nem mehetett volna át semmilyen nyelvi lektornál (ha lett volna).
-
-
törölt tag
válasz
Tyler Durden #167372 üzenetére
Akkor remélem a képregény írói is olvassák a fórumot...
-
törölt tag
válasz
Tyler Durden #167366 üzenetére
A pók az nem bogár, bármilyen meglepő, még csak nem is rovar.
-
törölt tag
válasz
seniman #167336 üzenetére
De legalább a hangja vödör alól jött.
Ha már a játék szóba került. Már a végjátékban járok, kicsit ezt szerintem túltolták.
Mi a viharnak kell hat bossal megküzdeni? 23 óránál járok, már várom, hogy vége legyen. Összességében így elég volt belőle, nagyon kis szórakoztató cucc lett. A harcrendszeres averzióim elmúltak a végére, már egész élvezem is a csihipuhit.
Pókgyerek mozgásanimációi elképesztően jól sikerültek.
-
törölt tag
Pókembernek a hangja miért nem torzul akkor, amikor rajta van a maszk a fején? És amúgy, hogy kap levegőt azon keresztül?
-
törölt tag
válasz
danielgalaxy #166931 üzenetére
Nem, engem nem zavar, csak ne mondjuk, hogy nem reklám, amikor az.
-
törölt tag
válasz
danielgalaxy #166927 üzenetére
Nem a reklám helye.
De az. Másodjára.
-
törölt tag
válasz
szaszaboyy #166906 üzenetére
Ha nem használod napi szinten, és nem fut a háttérben többször valamilyen letöltés, akkor felesleges így használnod. Akkor kapcsold ki. Nálam majdnem minden nap megy legalább egy kicsit a gép, és én ezért sleepelem csak, jobb szeretem, ha indítás után ott folytathatom a játékot, ahol abbahagytam, nem kell várni az indításra, betöltésre.
-
törölt tag
válasz
ldave #166781 üzenetére
Azt még nem! :-D Bár újabb kérdésként merült fel, hogy ha pókgyerek a radioaktív csípéstől lett pókhálógenerátor, akkor hogyan tud a falon járni pusztán a textilből készült pókruha alapján? Egy közeli képen megnéztem a talpát, azon semmilyen tapadókorong vagy bármi hasonló sincs...
-
törölt tag
Kezdeti averzióim ellenére barátságot kötöttem ezzel a pókgyerekkel. Azt kell mondjam, elég tisztességesen összerakott játék. A harcrendszer nagyon sokoldalú, tengernyi variációval, ettől függetlenül megszeretni még mindig nem sikerült. Sunnyogva imádom felcsavarni az embereket a hálóba.
Begyűjtöttem az összes hátizsákot, bár közben az felmerült bennem, hogy fura, hogy a járókelőknek nem tűnik fel a falhoz szegezett hátizsák, amiben egyfolytában pittyeg a jeladó. és csak én vagyok az, aki ezeket leszedi, de ettől függetlenül élvezetes volt.
A sztori gyengus, a rádiótornyok "szinkronizálása" lopott ötlet és szerintem felesleges is, ezektől eltekintve egy nagyon élvezetes kis játék lett belőle.
-
törölt tag
válasz
Gery9112 #166567 üzenetére
Miért volt csak idő kérdése? Elolvastad a hírt?
A csoportos létszám leépítéssel összefüggő tájékoztatási kötelezettség és a vonatkozó határidők miatt perli a céget (ez amúgy a magyar munkajogban is létezik), nem pedig azért, mert kizsákmányolták/átverték/kihasználták/embertelen körülmények között dolgoztatták.
-
törölt tag
válasz
danielgalaxy #166461 üzenetére
A szemtágulásra nem találtam magyarázatot.
-
törölt tag
Miért kéne?
Láttam valami filmet, de annyira nem maradt meg, pókcsípésre emlékszem. de az még nem válasz a szemes kérdésre, meg pókhálóra.
Kicsit repetitív a játék amúgy, de szépen össze van rakva, igényes munka. Én a lengedezést élvezem a legjobban, a harcot meg utálom benne.
-
törölt tag
Nem szeretem a szuperhősös filmeket, de erre a Pókemberre most elcsábultam, lennének kérdéseim:
* ha Pókember pókhálót lő ki, aminek bár nagyon nagy a szakítószilárdsága, az hogy bírja el a súlyát?
* mitől lesz maga a csenevész gyerek erős? A pókruha (ami egy sima textil) hogy teszi őt erőssé? Pókruhában ugyanis kocsikat dobál, meg nehéz tárgyakat emelget fel.
* hogy lát ki a pókruhából, illetve, a sima textilből a "szeme" az hogyan tágul, vált alakot?
* a sima textil a fizikai erőhatásoktól is védi-e a gyereket: Mert például ha 100 méterről leugrik, és nem kezd lengedezni, hanem a földre esik, semmi baja sem lesz. -
törölt tag
válasz
p3l9uph #166444 üzenetére
Én senkinek nem mondtam, hogy ne vegyen, mindenki azt vesz, amit akar.
"probald mar meg neha a nagy sotetsegben a fejedben megbuvo vmit hasznalni..."
A személyeskedést abba lehet hagyni, én sem tettem senkivel. A következő jelzés nem neked megy.
Amúgy rendkívül érdekes a gondolkodásmódod (többekkel egyetemben): az rendben van, ha te a saját véleményed alapján rábeszélsz valakit valamire, mondván, az jó, de az már nincs rendben ha más - akár én- lebeszél valakit (amit amúgy nem tettem) valamiről, mondván, hogy a személyes tapasztalat alapján az nem jó.
He? Hogy is van ez?
Szerintem az intelligencia ott kezdődik valahol, hogy képes vagyok elfogadni más, az enyémtől eltérő véleményét a másik sértegetése valamint személyeskedés nélkül.
-
törölt tag
válasz
#80123904 #166437 üzenetére
Én a tapasztalatomat írom le. Volt GP-előfizetésem. Egy hétig volt érdekes. Egy játékot játszottam onnan végig, a Layers of Feart. Az összes többi játék X360-as ezer éves cím, ami már vagy akkor sem érdekelt, vagy végigtoltam ezer éve, és soha többet nem akarom látni.
Jellemzően minden játékot megveszek, ami érdekel. Így felőlem egybecsomagolhatnak még 200-at GamePass vagy bármilyen más néven, akkor sem fog érdekelni, ha 10 dollár havonta, de úgy sem érdekelne, ha ingyen lenne.
Az, hogy leírom a véleményem, nem vitaindító, és vitázni sem szeretnék. Ez az én véleményem, így érzek én. Neked ezzel nem kell egyetértened, sőt, semmit se kell csinálnod vele, pláne nem bizonygatni az ellenkezőjét.
Mert ugyanúgy fogok akkor is érezni ezzel kapcsolatban.
-
törölt tag
válasz
mike1334 #166404 üzenetére
Ja, van egy darab kurrens cím benne, meg a Sea of Thieves, amivel a kutya se játszik. Ez marha nagy buy-in annak, aki például nem szereti az autós játékokat...
99%-ban pedig olyan játékok, amiket X360-on játszottál, és mai szemmel már inkább lesajnálod őket, akármennyire is jó volt annak idején. Nem, 2018-ban nem akarok már velük játszani, köszönöm.
A következő generációra javaslom, hogy a Microsoft csináljon egy backward compatibility only konzolt. És akkor le van tudva a probléma.
-
törölt tag
válasz
markknight #166382 üzenetére
A game pass-szért nem kár, egy percig se bánd. Ezeréves ratyadék játékok helyett játszhatsz cserébe TLOU-val, Spider-Man-nel, Bloodborne-nal, Uncharted-dal stb.
Fair enough.
-
törölt tag
válasz
#20844032 #166332 üzenetére
Miért ne ismerhetné a koránál fogva? Te sem ismered a Petőfi-verseket? Amúgy erről a full kreténezésről leszokhatnál már végre. TE soha nem nyomod full kreténbe, viszont ha valaki más olyat ír, ami neked nem tetszik, vagy nem értesz vele egyet, akkor jössz ezzel a full kretén dumával.
-
törölt tag
válasz
nemorino #166280 üzenetére
Ha már a hibáinál tartunk, Többek között azért sincs értelme a szintezésnek, mert a játékban mondjuk a 20-as szintű páncélt csak akkor tudod elérni, amikor már azonos, vagy magasabb szinten vagy. Ráadásul, ebből mellékküldetés is van...
Ha már van loot, van szintezés, akkor csinálják jól, és legyen lehetőség arra, hogy egy baromi jó páncélt alacsonyabb szinten is megtalálhass (tudd teljesíteni a hozzá vezető küldetést), mert amikor már 25-ös szinten vagyok, a fene se akar 20-as páncélt magára.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Peace #166240 üzenetére
Egy ratyadék szar a harcrendszere, meg az egész szintezés a játékban.
Én vagyok a világbajnok witcher, aki a világ összes csúfságát megölte, szörnyeket gyilkol, amiktől más összefossa magát, már csak ha a nevét meghallja. Mutációim, extra képességeim vannak, mindenki engem akar szerződtetni meg szívességet kérni, mert akkor király harcos vagyok, mégis, az utolsó bugris suttyó az út szélén beszól, meg krákog rám, és a fakardjával agyon vág, mert ő "három szinttel erősebb".
Vicc az egész.
Ezt leszámítva csodás játék, elképesztő tartalommal és art-tal.
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman #166207 üzenetére
Az más.
A From-játékok világa az erről szól. Ott nincsen explicit sztori, nincsenek mellékküldetések, nincsenek gyűjtögetni valók, semmi sincs. Az erről szól. Halál, halál, halál. Tanulási fázis, önmagad és a játék legyőzése.
-
-
-
törölt tag
válasz
#20844032 #165585 üzenetére
Van egy regény, és valaki elalvás előtt mindig olvas belőle 30 percet vagy egy órát.
Akkor ő beteg? Szerintem nem, szerinted igen, mert attól lesz valaki beteg, hogy minden nap csinál valamit.
Ha valaki egy órát minden nap játszik, ő meg már beteg? Miért? Olvasni nem betegség, játszani igen? Ha ugyanolyan időtartamú a kettő, akkor is?Strange...
-
törölt tag
"mi beteg benne? este 7-8 felé leülsz, hajnal 2-ig az napi 6 óra. ha rákattantál egy játékra akkor hétvégén is nyomod 10-12 órát minimum"
Pont ez a beteg, amit leírtál. Normál munkarend mellett egy egészséges felnőttnek este 10 körül ágyba kéne jutnia, hogy 8 órát aludhasson. Az alvás depriváció nagyon komoly károkat okoz a szervezetben, kurvára nem egészséges, ha valaki rendszeresen hajnal 2-g azért marad fenn, hogy videojátékozzon. Arról már ne is beszéljünk, hogy a cirkadián ritmusod hogy gyilkolja a kék fény, pláne sötétedés után....
Hétvégén 10-12 órát nyomod minimum, az megint szép, az gyakorlatilag az a kategória, hogy mást nem is nagyon csinálsz mellette.
-
törölt tag
válasz
mettek #165301 üzenetére
Én használok HyperX-et is (Xboxhoz), és Astro A50-et (PS4)
Azt azért nem mondanám, hogy a bluetooth nem szól úgy, mint az olcsó vezetékes. Amikor először a fejemre tettem a Battlefield 1-gyel az Astro-t, nem hittem el, amit (miket) hallok. Olyan volt, mintha eddig süketen játszottam volna!
-
törölt tag
válasz
BBUN52 #165305 üzenetére
Azért nem találtál, mert nincs. A japóknak ez smafu, hogy egy play counter-t tegyenek a rendszerbe.
Ha a játék tudja, akkor van, ha nem, akkor nincs.
Köztes megoldás: streameld a végigjátszást Twitch-re, ott szépen vissza tudod nézni az egyes daraboknál, hogy mennyi ideig tartott.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
headhunter86 #164755 üzenetére
Megvettem, mert micsoda kultjáték, leteszed a hajad tőle, csorog a bokámon a nedű, aztán vagy a hatodik kolosszus után azt mondtam, hogy delete, el is adtam másnap.
Ilyen egy ratyadék irányítással megáldott játékot még nem láttam, mint az.
Felejtsd el.
-
törölt tag
Tegnap játszottam egy kiadósat az új Tomb Raiderrel.
A játék gyakorlatilag copy-paste a korábbi részekből, nem sok eredeti dolgot találtam benne. Még az animációk nagy része is tök ugyanaz, mint volt korábban. A sztori meglehetősen klisés, semmi extra, keményen csőjáték.
Én sosem voltam megbékélve az új Lara mozgásával, szerintem egyenesen vicc az, hogy időnként milyen animációi vannak, miközben lehetetlen szakadékokon ugrik át, mellkassal érkezik a sziklaperemre, és az nem zúzza össze azonnal szilánkosra és hal meg abban a minutumban.
A látványvilág remek, 4K HDR-ben pazar képet nyújt, az átvezető videók extrán szépek lettek! Kellemes a cucc, de semmi új vagy eredeti nincs benne, de egy menetet mindenképp megér annak, aki szerette a korábbi részeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest