Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voluman
csendes tag
-
Shing
őstag
PS4-nél azt mondták, hogy meglesz a 60FPS/1080P. Vagy legalábbis ez a cél. Lesz egy új eszközük különböző grafikai elemek elkészítéséhez, amivel elvileg sokat optimalizálnak majd a nagy csatákon. Itt beszéltek róla:
[link]Rá is lett kérdezve, hogy nagyobb csatákban butítva lesz-e a grafika, de elvileg csak azok az effektek lesznek kiszűrve amiket nem látsz.
-
jonnyjoker01
veterán
Igen, eléggé optimalizálatlan ezen a területen a játék. Mondjuk sniperrel is vannak vicces pillanataim, pl. amikor valaki elé lövök néha látom a golyót elmenni előttük, nem talál a lövés ( az én képernyőmön) de mégis meghal az illető. Kétesélyes a dolog, de Ceresen inkább a negatív irányba fordulnak a dolgok.
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Próba képen játszottam vmikor pár órát Briggs-en (AU szerver), oda olyan 400ms-es pingem volt, és kicsit fura volt a játék az elején, de nagyon gyorsan meg lehet szokni, és ha vki agresszíven játszik, nem tűnt egyáltalán hátrányosnak, sőt... Simán elképzelhető, hogy aki hosszabb idő alatt rendesen hozzáigazítja a játékstílusát a magas pinghez, előnyt tud belőle kovácsolni ami elég szomorú...
-
jonnyjoker01
veterán
Igen, viszont: én néha játszok reggel 6-7 óra körül is Ceresen . Akkor minden normális nagyjából ha kis csatákba mentem és a skillemre voltam hagyva, akkor jöttek a 12-es kd ratiok. Most már 2 alatt vagyok mindig, bámilyen kicsi is a csata, kivéve, ha csak sniperezek . Korábban mindenki az outfitemből (üdvözlégy crey
) azt mondta, hogy a szerver-kliens oldal közötti "időeltolódás" stb stb, ami akkor igaz is volt. Most már viszont tényleg olyan, mintha minden egyes ellenség wallhackos aimos damage hackes csávó. Engem ez borított ki a legjobban, ezért nem játszottam egy csomó ideig. Nemrég visszamentem, de már egyáltalán nem játszok közel vagy közép harcot, csak sniperrel megyek, ott kisebb az esélye annak, hogy ilyen problémával találkozok. Másrészről az idegesít, hogy az infiltrator cloakja csak akkor láthatatlan, ha guggolok de nem mozgok, ha állok vagy mozgok, semmit sem ér, még egy 1-es szintű játékos is észrevesz."My ping is ususally 100, however it sometimes randomly increases to 600" - ilyeneket lehet olvasni a fórumon. 600 ms?!?!? Ha egy cs 1.6 szerverre felmegyek bannolnak ha több mint 40
Igaz, hogy más játék más rendszerigényekkel, de ez akkor is szánalmas. -
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az a vicc, hogy nem is időfüggő a dolog, néha csúcsidőben is egész jó, máskor meg hajnalban is nagyon szar amikor kb. 100 ember van összesen a szerveren.
Legújabb elméletem szerint attól is függ, hogy kik ellen harcol az ember.
Szerintem az EU-s szervereken van egy csomó outfit, akik egyáltalán nem az EU-ban vannak helyileg és ilyen 200+ ms-es pingel tolják, ha a velük harcolsz, akkor a játékélmény megy a levesbe. -
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát én ezt főleg az ellenség részéről tapasztalom
. -
jonnyjoker01
veterán
-
Loha
veterán
4 Ghz körüli 4 magos Sandy Bride vagy újabb procival, sok száz fős csatáknál megy csak 60 alá.
Ami nekem nagyobb gond az szerver lagg, újabban pár 10 fős csatáknál is érzetre 500ms-es késleltetések vannak, ami teljesen lenullázza a skillt és a játékélményt.Egyébként nem tudom, hogyan akarják ez a játékot a PS4 gyenge proci magjain futtatni, de remélem nem folytatják a grafika további butítását...
-
crey
addikt
Korábban 10-15 játékossal képviseltük a Vanu oldalt Ceresen. Kb. fél éve. Most egy user sem játszik már. Elvitték a játékot egy olyan irányba, ami nagyon nem tetszik sokunknak. Ráadásul nem haladnak a fejlesztések, és hogy legyek őszinte, a folyamatos korlátozások, és szivatások sem tetszettek - amit EU userként kaptunk (pl. maintanace mindig EU primetime időben).
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pedig azóta nem is javítottak a teljesítményen. Én sem várok stabil 60FPS-t a gépemmel, de valahogy fura, hogy már egy 25 fős csatában is letud ugrálni az FPS 30 alá. A processzort meg nem lehet tehermentesíteni, lehető legrosszabb grafikán is ugyan úgy fut a játék.
-
-
Shing
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Köszönhetik a rossz optimalizációnak és a 0 marketingnek. Pedig a játék jó lenne.

-
Shing
őstag
Európai szerver összevonások.
Én Cobalton vagyok TR-es. Aki NC-s volt Ceresen az örülhet, mert nálunk van egy aktív NC-s magyar klán. Nálatok nincs véletlenül egy aktív TR-es? Örülnék.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Lynx, NS7-PDW, ezeket 1, 2x reflex sighttal, ill. T5 AMC 4x optikával. Este nv scope, bár az lassú.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ma is sorba vesztettük el az összes bázist, csupa hülye mindenhol, általában ez szokott lenni már jó ideje ahányszor belépek.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Engem viszont zavar az iron sight, nekem sokat takar.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én TR oldalon nekem az az érzésem, hogy a TR fegyók gyengébbek, sokszor alul maradok közelharcban, távolról is sokszor leszednek, ahová pedig 4x optikával is alig látok el, az meg Iron sighttal leszed.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Júl. 4.-e van, szóval lehet, mondjuk én nem is figyeltem.
-
jonnyjoker01
veterán
Csak én kapok dupla xp-t, vagy tényleg dupla xp hétvége van?

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Blade_W
üzenetére
"All weapons that have a second advance variant of forward grips or laser sights have been condensed down into a single attachment unlock. All certification points that have been spent on these attachments have been refunded."
Ez lesz az, köszi!
Planetside 1 nem működik, hibaüzenetet dob akkor, amikor a terraint tölti be.

-
Blade_W
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
https://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/update-notes-7-1.192112/
All weapons that have a second advance variant of forward grips or laser sights have been condensed down into a single attachment unlock. All certification points that have been spent on these attachments have been refunded.
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Cobalton az a baj, hogy nagyon sokan vannak az NC-sek és ha fel is oldódik egy kontinens ők gyorsan végigzergelik és lelockolják...

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Én kb 300-at kaptam... Kíváncsi vagyok mi lehetett ez... Update is volt amikor elindítottam a játékot.
Azt hiszem letorlöm ezt a játékot, nagyon elszúrták szerintem. Csak hossinon van csata, ahol nem lehet rendesen játszani. Visszamegyek megnézem milyen az az igazi Planetside 1.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Adjál nekem is!

Nem lehet, hogy valami ajándék, vagy valami fejlesztést lenulláztak?
-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Valamiért kaptam egy rakás certet. Kb 800at!
Mi történt? -
jonnyjoker01
veterán
Hát ez a játék felbassza az agyamat... Iszonyat szar balance hatására sikerült 34 certet szereznem 1 óra 16 perc alatt.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nálam ilyen nincs... talán ha medic vagyok akkor látom hogy másnál villog.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Blade_W
üzenetére
Ja. Az a legrosszabb, ha a medicek halnak... A legutóbbi incidensnél volt egy medic a közelemben aki nem élesztett meg egy aki messziről jött, magára vonta a figyelmet és a rakétákat is, aztán meghaltunk mind. A nem élesztős is meghalt szerencsére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@etejedu: Ha a halál ikonod nézed, akkor az egyre gyorsabban kezd villogni, ahogy telik az idő. Legalábbis én ezt figyeltem meg...
-
Blade_W
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Na erre pl tök jó lenne, ha jelezné a halott ikon mellett hogy a delikvens éppen újraélesztés alatt van. Simán van olyan hogy 3 medic rohan egy embert éleszteni. Aztán kapják a rakétát az arcukba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
zolee0307
üzenetére
Na igen, erről az élesztős dologtól is ki tudok akadni... Amikor halál után 5 másodperc elteltével is (tehát nem tűntem el) elrohangásznak mellettem a medicek... A legidegesítőbb amikor vagy 5-en teszik ugyanezt. Viszont egyben felemelő érzés is amikor körülöttem nem élesztenek, de messziről látom, hogy valaki eszeveszetten rohan felém és felszed... Ilyenkor mindig megköszönöm, hogy újraélesztett. /általában ezek a játékosok vagy nagyon alacsony szintűek, vagy nagyon magasak/
-
zolee0307
őstag
Tegnap este ketten próbáltunk behúzni egy bázist, vagy 10 perc után jött rá a többi játékos, hogy a pontok tartása lényeges, nem az össze vissza rohangálás.
Sokszor tényleg csak az esztelen lövöldözés megy, nem figyelnek oda a foglalásra, a medikek nem élesztenek, az engik nem tesznek lőszert.
Viszont mostanában nem nagyon találok hosszú 48+ csatákat, mostanában elég hamar lemegy egy csata, legalábbis én szeretem az ilyet. Emlékszem mikor több órán tartottunk bio labot, jó volt azért az.
-
Shing
őstag
Anno úgy reklámozták a játékot, hogy akár napokig is tarthatnak a csaták egy bázisért. Szerintem jól hangzik. A PS1-ben még így volt? Sajnos most tényleg nincs szükség az ilyen álló csatákra... Szerintem az a baj, hogy túl sok a bázis és nincs is jelentősége hogy melyiket birtokoljuk.
"Egyébként meg időnként mintha teljesen ész nélkül küzdenének a szemben álló felek"
Hát ez kis és nagy mértékben is igaz. Van amikor 50métert kellene szaladni az A pontért, amit alig véd valaki, de ők inkább megállnak a sarokban lövöldözni. Szinte egyedül eltudom kezdeni foglalni, csak ugye nem jön erősítés továbbra sem és meghalok...jonnyjoker01:
Esamiron nagyon sok nyílt terep van, sokkal több mint Indaron. Csak ott kevesen játszanak és azért nem alakulnak ki szép nagy csaták. Indar és Amerish egyszerűen nem tud kezelni egy közepes méretű zerget, mert sok a kis szűk, lineáris út. Ilyen feltorlódással végződik minden nagy támadás. Ennek így semmi értelme...
[link]
Esamiron körbe is falazták a bázisokat, hogy ne zavarjanak a tankok. Ez pedig szerintem így nem megoldás. -
hipó
tag
válasz
Blade_W
üzenetére
Csatlakozom! : )
Ezeknek a nagy állóháborúknak annyi haszna van, megmutatják, mire is képes a játék technikailag. Ezen kívül azért van hangulata is annak, ahogy méterről méterre próbálnak előrenyomulni az ellenfelek.Egyébként meg időnként mintha teljesen ész nélkül küzdenének a szemben álló felek. Beássák magukat valami mögé, aztán futnak egymás felé és lövik egymást. Hogy esetleg a domb mögött van egy sundy, amit el lehetne pusztítani, és előrébb lehetne tolni a frontot, az kit érdekel? Jó párszor volt már olyan, hogy egymagam fordítottam meg ilyen 48+os csatákat azzal, hogy két fordulóval le c4-eztem az ellenség sundyját. És az a vicces az egészben, hogy többször volt olyan, hogy csak odasétáltam, az ellenség meg spawnolt és már rohantak is előre, engem nem is nagyon vettek észre : )
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Blade_W
üzenetére
Ebben is van igazság amúgy. Ilyen csatáknál nem állófarmolok, hanem egy jó kis infivel megyek a maga 12x-s távcsövével oldalról, vagy smg-vel befele (uu. infi). Volt már rá példa, hogy kisebb tömegeket mozgattam meg amikor cloaked flash-sel berobogtam a bázisra és ott irtottam a népet/foglaltam és tartottam egy (1) pontot. (+általában, ha volt rá mód és lehetőség, meghackeltem a jármű terminálokat és spawnoltam egy sunderert, hogy több embert vonzzak a bázisra)
Persze az ilyesmi hossinon szinte lehetetlen, mert mire azokon a szar növényeken átvágom magam akár flashsel vagy sundival már rég eltűnik a cloak (flash) vagy kinyíródik a sundim.
-
Blade_W
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát ha a 48+-ból csak a fele rájön arra, hogy másik irányból is lehet támadni (vagy a platoon leader szervez egy galdropot), bevehető lett volna a bázis. Vannak jó, fordulatos, nagy csaták, de az állóháborús faszkempelős farmolást én már hamar megunom. (Alacsonyabb BR-on még imádtam, hogy mediccel folyamatosan élesztgettem, jött az xp szépen, de így 60 felé igazából amit akartam már kicerteltem.)
-
zolee0307
őstag
válasz
Amantius
üzenetére
Szerintem nem olyan rossz ez a kontinent lock, legalább más kontinensen is lesznek csaták. Valóban kevesen lettünk, több szerver összevonás is volt, mostanában kevés a jó csata szerintem, sokkal kevesebb helyen alakul ki jó, nagy csata.
Nekem az updatek, kontinens, bázisok terén eddig bejönnek, a fegyvereknél viszont úgy érzem, hogy a tr-t jobban nerfelik.
Egyedül a bio labos átalakítás nem tetszik, nem lehet felmenni a torony tetejére, csak az oldalára.
-
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jó hát persze, valaki azért mindig játszik, de az elenyésző Indarhoz képest... Azért szereted a kisebb csapatokat, mert olyan kis bázisok vannak a játékban amik egy 16 fős CoD csatát elégítenének ki. Nincs hely tankoknak sem, stb... aztán csodálkoznak, hogy csak spawn campelésből áll az egész. A csatáknak kb így kellene mindig kinéznie:
[link]Ez a bázisok között szokott néha kialakulni és itt nagyon élvezhető több száz fős csaták lehetnek, ahol a tankok is értelmesen eltudnak helyezkedni. Csak sajnos a bázisok nem csak kicsik, hanem nagyon közel vannak egymáshoz vagy egyszerűen olyan a domborzat, hogy ilyen csaták nem alakulnak ki. Hossin is csak a gyors gyalogos csatákról szól. Remélem a következő kontinens nem csak egy 100 fős CoD-ról fog szólni már megint.
-
jonnyjoker01
veterán
Azért nem mindenki ment Indarra. Mindig akadtak kisebb csoportok Amerishen és Esamiron is. Én speciel kisebb csoportokban harcolni jobban szeretek mint zergülni, jobban is játszok (8-12 kdr). Nagyon remélem hamarosan érdekesebb is lesz a dolog. Én sem játszok már amióta kijött Hossin. Ez a zergülősdi (az a tipikus 48+ vs 12-24) nagyon nem jön be nekem. Ha normális csatát találok is akkor is inkább tömeggyilkos szimulátornak látom a játékot, kihullott belőle a taktika.
-
Amantius
senior tag
Sajnos sokat kihagytam, de a napokban játszottam párat, de ez nem egészen az a játék, ami mondjuk egy éve volt és számomra nem jobb lett. Hova lettek a fejlesztéseim? Még újraéleszteni sem tudtam, majdnem szétcsaptam az egeret, azt hittem megint rosszkor merült le. Meg ezek a kontinens lock-ok! Már nem ott játszok, ahol akarok? Ennyire kevesen lettünk? Mondjuk a látottak fényében nem csodálom. Lehet, hogy csak a hirtelen sokk beszél belőlem, de valahogy nem szimpi, hogy ez már nem az a játék, amire korábban befizettem (mert pár játék árát azért beleraktam). Meséljetek már egy kicsit.
-
crey
addikt
válasz
Nico Bellic
üzenetére
Speciel Vanu oldalon már csak azért nem használtam az alap fegyvereket, mert megvolt mindre az Auraxikom medál.
- szőval használd őket, mert jók 
-
zolee0307
őstag
válasz
Nico Bellic
üzenetére
Nem rosszak az alap fegyók, el lehet velük játszani sokáig, közelre nem sokkal rosszabbak, mint a kicertelhető többi fegyver. Én is sokszor vesztek 1vs1-ben, bár legtöbbször elég érdekes körülmények között, de ez egy másik történtet.
De ahogy etejedu fórumtárs ajánlotta, nézd meg a linket
-
Nico Bellic
csendes tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Köszi a gyors választ megyek mazsizni

-
PeeterssoN
őstag
válasz
Nico Bellic
üzenetére
Mazsolázz és csatlakozz!

-
Nico Bellic
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég kezdem játszani a Planetside 2-vel nem előfizetésesként.Azt kérdezném tőletek érdemes-e az alap fegyvereket használnom fejlesztenem őket vagy minél előbb próbáljak valamilyen másik csúzlit unlockolni?
Úgy érzem az alap fegyverek nem igazán jók, keveset tudok velük gyilkolni
bár lehet hogy én vagyok a béna 1vs1 be 10-ből 6-7x tuti én fekszem.Esetleg tudnátok mondai egy oldalt ahol a játékhoz adnak tippeket kezdőknek. -
Blade_W
tag
ProbienSat-osok beszopták?
-
Zola01
tag
Hali!
Ingyen NS-11P ! Írjátok be IDE , hogy summerreward .

-
Visormail
addikt
Megint kezdik, hogy akkor van maintenance amikor ráér az ember. Mondom belépek egy kicsit péntek délután, hát nem.
-
zolee0307
őstag
Jó az nv scope, csak egy bizonyos távolság után használhatatlan. Én nem az a közelharci típus vagyok, ezért használok 2x,3,4x, 4x optikákat, szóval bőven az nv scope látótávolságán túlra szoktam harcolni. Persze közelre is szoktam, de ott meg lassú, mire észreveszem, felemeli az nv scopeot már halott vagyok.
Próbálom én is kihasználni a pálya minden zegét zugát, próbálok bújkálni, de sokszor elég érdekes, hogy észrevesznek. Szemtől szembeni harc mostanában nekem esélytelen, tök mindegy hanyas szintű, sokszor alul maradok, pedig látom, elég rendesen találok, de alig sebzek. Meg ez a villám mozgások is érdekesek.
Nem tartom magam pro játékosnak, de furcsa mikor egy 100-as ellenbe elég fél tár, utána meg egy alacsony szintűbe meg egy tár is kevés, ráadásul olyan gyorsan mozog, hogy azt nem lehet követni.
Szerk.: beszoktam sötétíteni

Nekem bejönnek az optikák, én jobban tudok célozni úgy, ha nagyobba látom az ellenséget, meg mivel light assaulttal játszok, próbálok mindig magas helyekre feljutni, onnan meg sokszor jól jön a a nagyobb optika.
-
hipó
tag
válasz
zolee0307
üzenetére
Sötétíts be a szobában, úgy jobban fogsz látni! : )
Én a helyedben a 4x-es scope-okat is hanyagolnám, helyette nv-scope-ot, sima ironsight-ot, vagy 2x-es-t használnék. Aki meg olyan távolban van, hogy nv scope-al alig látod, arra kár a lőszer.
Szóval a távoli ellenségeket meghagynám másnak, és azokra mennék rá, akik a közelben vannak, így nagyobb sebzést tudok kiosztani. -
hipó
tag
válasz
zolee0307
üzenetére
Nem akarok kötekedni (már csak azért sem, mert már 20 napja "tiszta" vagyok), de az nv scope nem arra való, hogy rossz látási viszonyok között is észleld az ellenséget?
Az egész játékban pont az a legjobb, hogy folyamatosan alakul, változik, lehet agyalni a stratégiákat illetően. Ezt a játékot tanulni kell, aki pedig nem tanul és nem alkalmazkodik, az előbb-utóbb elhull : )Egyébként azért is hagytam abba a játékot, mert rájöttem, hogy elértem egy szintet, ahonnan fél év után sem tudtam tovább lépni, mert nem volt már kedvem tanulni, csak lövöldöztem ész nélkül.
-
zolee0307
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Most milleren csak hossinon volt élet, 2 kontinens lockolva, a másikon meg pangás. Hossint tényleg szép lett, jól ki lehetne használni lighttal, de mostanában azt vettem észre, hogy nagyon sok ellenségnél lassan már két tár kell mire kinyúl, meg olyan gyorsan mozognak ide oda, hog egyszerűen nem lehet követni. De persze engem messziről két-három lövésből leszednek, meg sima irányzékkal olyan pontosan céloznak, hogy ihaj, én meg a 4x scopeal nem bírom eltalálni. Meg a köd, én nem látok semmmit, de engem persze messziről kiszúrnak.
Ja bio labot elcseszték, a középső torony legtetejére nem lehet felmenni, csak az oldalsó részen lehet megállni, így bárki simán leszed, esély nincs elmenekülni. Thx SOE, csak akkor minek a torony?
Szóval jó lenne ez a Hossin, csak van pár olyan dolog, ami miatt inkább lehet hanyagolom a játékot.
PS2=

-
jonnyjoker01
veterán
Csak jelzem, hogy amikor elhagytam a játékot Ceresen, kb másfél órája, már kettő kontinens el volt foglalva (Esamir a vanusoknak és Amerish a TR-nak). Röpke három-négy óra alatt el lettek foglalva.
Hossinon nagyon jó harcolni!!!444négy!
-
zolee0307
őstag
Új patch és jön Hossin:[link]
Legakábbis én úgy értelmezem (az angolom meg van kopva sajnos), meg még nincs 100 %-ban elkészülve. Ez a contionent lock érdekes lesz, meg az outfites újítás.
-
Shing
őstag
Mai ápdét:
[link]Most akkor a mérnöknek nem a tool slotnál lesz az ammo pack? Vagy csak én értem félre:
Engineers can now equip the ammunition package directly by pressing the ability key (default: F)
To match the above, the ammunition package is no longer equipped in the utility slot and is no longer an alternate fire mode on the ACE Tool.
The thrown ammunition package is now a physics object and is no longer in the deploy system. This will allow it to be thrown anywhere.
The ammunition cert line can still be found in the Engineer Certs list. -
csilisz
tag
Végre megszűnik a PSG-USA különbség.

[link]
"A mai naptól fogva nem lehet PSG-s accountot regisztrálni, valamint július 1-től szeptember 28-ig minden PSG accountot át kell vinni a SOE rendszerébe. (Megszűnik az US-EU különbség)
/Köszönöm a jelzést János Tóth!/" (Planetside2.hu) -
aran
csendes tag
Nekem (vagy gunneremnek) valahogy csak nagyon ritkán jön össze egy jó streak liberatorral.
Az egyik véglet az, hogy akkora a zergülés, hogy nem jut kill a gunnernek, amikor meg elszakadok a zergtől, hogy legyen valami izgi, ránkrepül 2-3 ESF vagy egyéb A-A fegyverrel akadályozzák meg a nyugis farmolást. És ami a legidegesítőbb és egyben legsűrűbb, hogy odasunnyog felénk 1 BR 100-as libi és egy Tankbuster sorozással leszed.Ezzel szemben csomószor futok bele olyan csatába hogy tök zavartalanul repked felettünk és farmol az ellenséges libi, a társakat meg ez rohadtul nem izgatja.
Új hozzászólás Aktív témák

- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Királyság!
) azt mondta, hogy a szerver-kliens oldal közötti "időeltolódás" stb stb, ami akkor igaz is volt. Most már viszont tényleg olyan, mintha minden egyes ellenség wallhackos aimos damage hackes csávó. Engem ez borított ki a legjobban, ezért nem játszottam egy csomó ideig. Nemrég visszamentem, de már egyáltalán nem játszok közel vagy közép harcot, csak sniperrel megyek, ott kisebb az esélye annak, hogy ilyen problémával találkozok. Másrészről az idegesít, hogy az infiltrator cloakja csak akkor láthatatlan, ha guggolok de nem mozgok, ha állok vagy mozgok, semmit sem ér, még egy 1-es szintű játékos is észrevesz.
Igaz, hogy más játék más rendszerigényekkel, de ez akkor is szánalmas.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)